Ljubiti tesanjcima stope sto su uzeli zenicku mljekaru k srozali je kako sa kvalitetom proizvoda tako i sa platama radnicimaclio_dci120 wrote:Dobro, Smart je upravu, trebao sam napisati KS vs ZDK, priznam kad pogrijesim
Nivelacija, upratio sam tvoje pljuvanje po novoj vladi KS, sto li pises na toj temi kad nisi iz Sa? Btw, sto pises i ovdje kada nisi iz Zenice? Pa sine dragi PDV se u Sarajevu uplati koliko u cijelom ZDK, da ne govorim doprinosa na plate, zdravstveno osiguranje i ostalih poreza ...
Btw, Zenica je moj grad i uvijek ce biti, ali ospem se kad krene prica Zenica radi Sarajevo gradi, bla,bla,bla...ljubite stope Tesnjacima.![]()
Pogotovo u ovome slučaju se radi o politickom pitanju, sto nisi to potezali dok su imali vlast u KS, nego bas sada? Ponovo kanton ima funkciju prcvarnice minder politike
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
enkoo83
#34426 Re: Zeničani
-
clio_dci120
#34427 Re: Zeničani
Negdje je neko jednom bas ovdje napisao da je Dzananovic htio otkupiti sve preostale dionice, ali su ga bas "nasi" zenicani sjebali.
- kamen spoticanja
#34428 Re: Zeničani
mozda je trebao ponuditi vise para
mada se opet dodje na isto
samo ne razumijem kakve veze ima kesh s mjestom rodjenja vlasnika?
mada se opet dodje na isto
samo ne razumijem kakve veze ima kesh s mjestom rodjenja vlasnika?
-
clio_dci120
#34429 Re: Zeničani
Ma citirao je jedan od mojih predhodnih postova...
Inace, u danasnje doba globalizacije gdje se kapital ulaze u druge zemlje, kontinente , iluzorno je ocekivati da ce na lokalnom nivou sav kapital i firme ostati u vlasništvu lokalnih poduzetnika.
Svakako, istinu je napisao da se kvalitet pokvario, a bas steta, jer su postali bas poznati po kvalitetu svojih prozivoda. Ali to je tako, AS sto preuzme sve pokvari, osim onih odijela, koja siju u Travniku, ali nikako zbog toga ne treba etiketirati stanovnike Tesanjske carsije, nego iskljucivo takvu poslovnu politiku kazniti ne kupovinom proizvoda . Ista stvar je i sa ZIMom i Vispakom i svim ostalim, sto god preuzmu, srozaju kvalitet do dna...
Inace, u danasnje doba globalizacije gdje se kapital ulaze u druge zemlje, kontinente , iluzorno je ocekivati da ce na lokalnom nivou sav kapital i firme ostati u vlasništvu lokalnih poduzetnika.
Svakako, istinu je napisao da se kvalitet pokvario, a bas steta, jer su postali bas poznati po kvalitetu svojih prozivoda. Ali to je tako, AS sto preuzme sve pokvari, osim onih odijela, koja siju u Travniku, ali nikako zbog toga ne treba etiketirati stanovnike Tesanjske carsije, nego iskljucivo takvu poslovnu politiku kazniti ne kupovinom proizvoda . Ista stvar je i sa ZIMom i Vispakom i svim ostalim, sto god preuzmu, srozaju kvalitet do dna...
-
Mustang1
#34430 Re: Zeničani
Hoce uklonuti ono sranje iz Titove ili ce zavrsiti, ili ce onako ostati 10 godina 
-
Nivelacija
#34431 Re: Zeničani
izgleda da cemo se nacekati, kao i za sve od djecijih igralista do rasvjete na mostovima, setalista u blatusi, mosta u drivusi itd barem 12 mjeseci..Mustang1 wrote:Hoce uklonuti ono sranje iz Titove ili ce zavrsiti, ili ce onako ostati 10 godina
a vidim da narod iz Gnusa pizdi po fb i grupama i kod njih zapoceto sve i ostavljeno izrovano kao i na svim mjestima po gradu i selima.
O cemu se radi pa se tako radi pojma nemam
- N.N.
#34432 Re: Zeničani
Pa ovaj je ubacio onu zeljeznu skalameriju a dozvolu je imao za drvenu nadstresnicu i sank, sta li, kako li vec, tako je nesto bilo. I sada inspekcija dosla, ide zalba na rjesenje, pa ovo pa ono, a godisnji krenuli...
Ono treba ukloniti jer smo mi nesposobni nesto lijepo da napravimo. Da je sto manje kesa uloziti a sto vise zaraditi. Logicni nasi, privatnici...ahahahha
Ono treba ukloniti jer smo mi nesposobni nesto lijepo da napravimo. Da je sto manje kesa uloziti a sto vise zaraditi. Logicni nasi, privatnici...ahahahha
- kamen spoticanja
#34433 Re: Zeničani
ceka krOlj izbornu godinu pa da tada trosi pareNivelacija wrote:izgleda da cemo se nacekati, kao i za sve od djecijih igralista do rasvjete na mostovima, setalista u blatusi, mosta u drivusi itd barem 12 mjeseci..Mustang1 wrote:Hoce uklonuti ono sranje iz Titove ili ce zavrsiti, ili ce onako ostati 10 godina
a vidim da narod iz Gnusa pizdi po fb i grupama i kod njih zapoceto sve i ostavljeno izrovano kao i na svim mjestima po gradu i selima.
O cemu se radi pa se tako radi pojma nemam
do tada sabur
- phillie
#34434 Re: Zeničani
Nesto se radi ispred poliklinike, vidim ogradili a rovokopaci rove li rove
Da nece onaj cijeli dio poravnati?
-
clio_dci120
#34435 Re: Zeničani
Evo ako onaj sdpovac GianiniBelif cita forum, neka malo kaze svojima da potegnu pitanje sukoba interesa u smislu "drzanja" udruzenja od strane uposlenika kantona i clana SDA (i to u odjelu ministarstva u cijoj se nadleznosti vodi registar udruzenja) i apliciranja na projektne pozive raspisane od strane samog kantona.
Mislim, kada je vec aktuelno, neka se i ovdje aktuelizira to pitanje...
Moze i Smart istraziti, pa objaviti na Salivenom.
Hint sifra: sviranje saza
Mislim, kada je vec aktuelno, neka se i ovdje aktuelizira to pitanje...
Moze i Smart istraziti, pa objaviti na Salivenom.
Hint sifra: sviranje saza
-
Nivelacija
#34436 Re: Zeničani
https://www.klix.ba/biznis/uskoro-gradn ... /190701075
Uskoro gradnja vangradske dionice magistrale u Zenici
Naglasio je da su Vlada ZDK i ministarstvo na čijem je čelu opredijeljeni za realizaciju tri važna i vrlo vrijedna infrastrukturna projekta i to: projekt rekonstrukcije i izgradnje regionalne ceste R-413a na putnom pravcu Čajdraš - Ovnak (vrijednost projekta 1.019.000 KM), nastavak projekta izgradnje Glavne gradske magistrale Zenica - vangradska dionica (dva miliona KM) te projekt rekonstrukcije dionice puta Zenica - Babino (milion KM).
"Drago mi je da nakon niza godina Vlada ZDK ulaže novac u grad Zenicu”, zaključio je Kasumović uz informaciju da grad vodi brigu o 470 kilometara lokalnih puteva.
Uskoro gradnja vangradske dionice magistrale u Zenici
Naglasio je da su Vlada ZDK i ministarstvo na čijem je čelu opredijeljeni za realizaciju tri važna i vrlo vrijedna infrastrukturna projekta i to: projekt rekonstrukcije i izgradnje regionalne ceste R-413a na putnom pravcu Čajdraš - Ovnak (vrijednost projekta 1.019.000 KM), nastavak projekta izgradnje Glavne gradske magistrale Zenica - vangradska dionica (dva miliona KM) te projekt rekonstrukcije dionice puta Zenica - Babino (milion KM).
"Drago mi je da nakon niza godina Vlada ZDK ulaže novac u grad Zenicu”, zaključio je Kasumović uz informaciju da grad vodi brigu o 470 kilometara lokalnih puteva.
- Zaitsev
#34437 Re: Zeničani
Juce pucnjava na bazenu. Zna li iko ista vise?
-
Tempo
- ZeModerator
#34438 Re: Zeničani
Zaitsev wrote:Juce pucnjava na bazenu. Zna li iko ista vise?
znam ja. pustaju turkofolk preko razglasa. pucnjava je logicna posljedica.
- N.N.
#34439 Re: Zeničani
Nista to, samo tuca...Crkvice su nesto, haman izmedju sebe, rasciscavale.Zaitsev wrote:Juce pucnjava na bazenu. Zna li iko ista vise?
Emir Fetic i ostala klapa su vani, pa su nekoga pretukli. Ali svog
Pa je sinoc onda Tabak i ekipa hodala i tukla neke po Jaliji dole, iz kafane Bulevar izvukla dvojicu i pretukli ih. A sa Tabakom bio taj iz Crkvica koji se tukao po bazenima gore...ahahahaha
Slucajno sam bio posmatrac oba dogadjaja
-
kakavdanakneiskustvu
#34440 Re: Zeničani
Tempo wrote:Zaitsev wrote:Juce pucnjava na bazenu. Zna li iko ista vise?
znam ja. pustaju turkofolk preko razglasa. pucnjava je logicna posljedica.
- Casual's
#34441 Re: Zeničani
Znači, opet čekamo dvoje-troje mrtvih pa da pozatvaraju ta govna?
- Ja_Ja
#34442 Re: Zeničani
Kasaba u kojoj saka siledzija kroji zivot, a papci iz policije ko ovce bleje.
-
Kralj Tvrtko I.
#34443 Re: Zeničani
Tacno je to za turbofolk...
Ruvex je bio negdje do 15h u subotu...a onda je iz one kafane pušten neki jebeni turboajnšpric, uz koji možeš samo ljuto piti i pucat...
Ruvex je bio negdje do 15h u subotu...a onda je iz one kafane pušten neki jebeni turboajnšpric, uz koji možeš samo ljuto piti i pucat...
-
belfy
#34445 Re: Zeničani
ma ona krpa za brisanje kuhinjskih povrsina...Tempo wrote:sta je to ruvex?
-
Tempo
- ZeModerator
#34446 Re: Zeničani
ne shvatam kontekst, ali ok.belfy wrote:ma ona krpa za brisanje kuhinjskih povrsina...Tempo wrote:sta je to ruvex?
-
belfy
#34447 Re: Zeničani
pa ukucas u google i sve ti jasno. nije nauka.Tempo wrote:ne shvatam kontekst, ali ok.belfy wrote:ma ona krpa za brisanje kuhinjskih povrsina...Tempo wrote:sta je to ruvex?
-
Tempo
- ZeModerator
#34448 Re: Zeničani
dj....
fuj, fuj, fuj. dugujes mi trideset sekundi zivota.
fuj, fuj, fuj. dugujes mi trideset sekundi zivota.
- Zaitsev
#34449 Re: Zeničani
Znam detalje i učesnike... Pišem sutra... 
- kamen spoticanja
#34450 Re: Zeničani
N.N. wrote:Nista to, samo tuca...Crkvice su nesto, haman izmedju sebe, rasciscavale.Zaitsev wrote:Juce pucnjava na bazenu. Zna li iko ista vise?
Emir Fetic i ostala klapa su vani, pa su nekoga pretukli. Ali svog![]()
Pa je sinoc onda Tabak i ekipa hodala i tukla neke po Jaliji dole, iz kafane Bulevar izvukla dvojicu i pretukli ih. A sa Tabakom bio taj iz Crkvica koji se tukao po bazenima gore...ahahahaha
Slucajno sam bio posmatrac oba dogadjajaKatastrofa.
krkacina,taslacina,tarabljenje