Pa rekle ove osvještene fejzbuk stranice mimologija,vox, fgr, ili u prevodu, ono što filip i mahir ne smiju reći u stavuPandakonda wrote:Kada je Sabina rekla da želi ukinuti Bosanski jezik ?
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- rajv0sa
#34426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imala je jednu nespretnu i nesretnu izjavu praveci paralelu izmedju Sarajeva tj izjednacavajuci Sarajevo i nemogucnosti da se u RS uci bosanski. Nije joj prvi gaf..
- wewa
#34428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne vidim ja nista lose u onoj Sabininoj izjavi. Rat smo proveli boreci se da ne budemo kao agresori, a onda u miru 'anonimnim' inicijativama hoce da u glavnom gradu izmijene ustavne odredbe o zvanicnim jezicima u BiH, pa sve preko ledja djece.
Ako necemo da se bosnjackoj djeci zabranjuje ili onemogucava ucenje maternjeg jezika u manjem entitetu, odakle nam pravo da na isti nacin tretiramo 'druge' u KS?
Ako necemo da se bosnjackoj djeci zabranjuje ili onemogucava ucenje maternjeg jezika u manjem entitetu, odakle nam pravo da na isti nacin tretiramo 'druge' u KS?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
niti je to uradjeno niti ce biti uradjeno. Sad svaku izjavu, toboznju inicijativu, misljrnje moje komsinice sa petog izjednacavati sa stvarnim stanjem diskriminacije negdje drugdje? To jeste gaf i zestok.wewa wrote:Ne vidim ja nista lose u onoj Sabininoj izjavi. Rat smo proveli boreci se da ne budemo kao agresori, a onda u miru 'anonimnim' inicijativama hoce da u glavnom gradu izmijene ustavne odredbe o zvanicnim jezicima u BiH, pa sve preko ledja djece.
- Pandakonda
#34430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Realno je i očekivat spinovanja prema NS s obzirom da postaju velika stranka...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#34431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti si genije , u tri pasusa napises ono u sta se Nasa stranka na kraju pretvorila , u samo tri pasusa.zippoo87 wrote:bezveze mi se dopisivati ovako sa sabinom a moram
iz svih tvojih postova,ja mogu iscitati nesto o tebi a onako ugrubo...mogu zakljuciti da ti nisi ni malo pragmaticna,da nisi u zivotu rjesavala puno problema i da nisi bas mudra,ne znas balansirati i ispipavati puls i nadmudrivati se
kod tebe ako nije crno,onda je bijelo,ako nije dobro ,onda je lose a ovako zauzimanje strane u politici ne postoji,takodjer ne postoje ni ultimatumi ...na kraju krajeva,u zivotu se sve svodi na dogovor...
ja tebe razumijem i jedino u tome podrzavam,da Kifla nije mogao preko noci postati "drugi covjek" a SDA ga odgojila i pruzila mu sve sto ima u zivotu
ali Kifla je trenutno sredstvo do cilja i treba ga koristiti...Kifla razmislja isto ovako i konta da je NS sredstvo do cilja i rasta njegove stranke ali i jedni i drugi ce biti na testu...vidjeti cemo koje ce zakone odmah usvojiti i hoce li ikakve
Evo sada je Kifla bio u Face to Face kod Senada...i on sebi sada dize cijenu i otvoreno koketira sa NS
to je normalno,sada ide malo ispipavanje protivnika,opipavanje pulsa i flertovanja...sve je to taktika i tako se to i radi
meni samo nisu jasni tvoji utopijski pogledi i statovi...pa ti te svoje stavove koje imas,ne bi mogla progurati ni u svom haustoru u zgradi u kojoj zivis ili u mahali a kamoli na vecem uzorku
ono sto ti mislis da je politika i ono sto je stvarno politika su dva razlicita svijeta...tebi je mozda bolje da je prestanes pratiti a NS ce svakako prezivjeti bez jednog glasa
Hvala ti za uvrede iako se nikada u zivotu nismo sreli.
Iz ovog posta mi je opet jasna tvoja "zrelost" tj. spremnost da se uvlacis do kraja.
Uvlaci se i budi "pragmatican" , mozda te i primjete a nekada si imao stavove.
Molim te suzdrzi se ubuduce komentara sta cu pratiti a sta ne jer je to izuzetno nepristojno govoriti drugima.
2022 nije daleko.
Sretno.
Last edited by sabina1 on 14/10/2018 01:55, edited 3 times in total.
- sabina1
#34432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kate ,KatarinaKosaca wrote:zao mi je sto nije usao Tarik Jazic. Odlican mlad kandidat.
raspitaj se o tom momku negdje drugo malo bolje molim te.
O tebi mislim sve najbolje i volim tvoj rezon ali te je prvi dojam nazalost prevario.
Jos nije naucio politcki ni citati ni pisati (jer je juce-prekjuce izvadio licnu kartu) a vec je radi pozicije na listi na sjednici glavnog odbora izdao drugove i dogovor regionalnog odbora za odbranu vlastite liste.
Kolegijalno , drugarski i partijski - nema sta.
Kako je izdao tada , tako bi sutra u tom parlamentu radi sebe izdao bilo koga.
U zivotu postoje stavovi i djela koja grade identitet a sve to skupa tvori kredibilitet.
Ljubim te
-
mrgreen
#34433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Licno ne vjerujem da na ovoj temi postoje duboko utopijski forumasi, visokih ideala, beskompromisno visoko podignutih moralnih ljestvica, nepragmaticni usljed najplemenitijih teznji, koji provode dane i noci na ovoj temi tako samaricanski kako se predstavljaju.
Vjerujem da postoje dobro upakovane agende i ciljano svakodnevno drobljenje, trovanje, ponavljanje, onako hinjsko indoktriniranje iz dana u dan da mi se nekad gadi i otvoriti temu.
Isti ti koji sve do samih izbora insistiraju kako nece glasati za Nasu stranku, a nakon izbora u pricu o koalicijama ubacuju tipicno SDA-ovsku retoriku, busuladzice, cuke i LGBT-ove.
Kakav god da je Konakovic (a manje vise svi znamo), vjerujem da ce s njim moci raditi, a sva ova tupljenja gore su samo u interesu SDA.
S druge strane tipujem na DF i Komsica da ce se prvi prodati. Imaju previse iskustva u prelijetanju i izdavanju dogovora, a ko zna da li ce dozivjeti iduci ciklus, pa treba nagrabiti sto je moguce vise dok imaju priliku.
Vjerujem da postoje dobro upakovane agende i ciljano svakodnevno drobljenje, trovanje, ponavljanje, onako hinjsko indoktriniranje iz dana u dan da mi se nekad gadi i otvoriti temu.
Isti ti koji sve do samih izbora insistiraju kako nece glasati za Nasu stranku, a nakon izbora u pricu o koalicijama ubacuju tipicno SDA-ovsku retoriku, busuladzice, cuke i LGBT-ove.
Kakav god da je Konakovic (a manje vise svi znamo), vjerujem da ce s njim moci raditi, a sva ova tupljenja gore su samo u interesu SDA.
S druge strane tipujem na DF i Komsica da ce se prvi prodati. Imaju previse iskustva u prelijetanju i izdavanju dogovora, a ko zna da li ce dozivjeti iduci ciklus, pa treba nagrabiti sto je moguce vise dok imaju priliku.
Last edited by mrgreen on 14/10/2018 09:58, edited 1 time in total.
-
Hakiz
#34434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
mrgreen wrote:Licno ne vjerujem da na ovoj temi postoje duboko utopijski forumasi, visokih ideala, beskompromisno visoko podignutih moralnih ljestvica, nepragmaticni usljed najplemenitijih teznji, koji provode dane i noci na ovoj temi tako samaricanski kako se predstavljaju.
Vjerujem da postoje dobro upakovane agende i ciljano svakodnevno drobljenje, trovanje, ponavljanje, onako hinjsko doktriniranje iz dana u dan da mi se nekad gadi i otvoriti temu.
Kako poslije ovoga nekom apstinentu reći da nije istina da se nema za koga glasati?zippoo87 wrote:bezveze mi se dopisivati ovako sa sabinom a moram
iz svih tvojih postova,ja mogu iscitati nesto o tebi a onako ugrubo...mogu zakljuciti da ti nisi ni malo pragmaticna,da nisi u zivotu rjesavala puno problema i da nisi bas mudra,ne znas balansirati i ispipavati puls i nadmudrivati se
kod tebe ako nije crno,onda je bijelo,ako nije dobro ,onda je lose a ovako zauzimanje strane u politici ne postoji,takodjer ne postoje ni ultimatumi ...na kraju krajeva,u zivotu se sve svodi na dogovor...
ja tebe razumijem i jedino u tome podrzavam,da Kifla nije mogao preko noci postati "drugi covjek" a SDA ga odgojila i pruzila mu sve sto ima u zivotu
ali Kifla je trenutno sredstvo do cilja i treba ga koristiti...Kifla razmislja isto ovako i konta da je NS sredstvo do cilja i rasta njegove stranke ali i jedni i drugi ce biti na testu...vidjeti cemo koje ce zakone odmah usvojiti i hoce li ikakve
Evo sada je Kifla bio u Face to Face kod Senada...i on sebi sada dize cijenu i otvoreno koketira sa NS
to je normalno,sada ide malo ispipavanje protivnika,opipavanje pulsa i flertovanja...sve je to taktika i tako se to i radi
meni samo nisu jasni tvoji utopijski pogledi i statovi...pa ti te svoje stavove koje imas,ne bi mogla progurati ni u svom haustoru u zgradi u kojoj zivis ili u mahali a kamoli na vecem uzorku
ono sto ti mislis da je politika i ono sto je stvarno politika su dva razlicita svijeta...tebi je mozda bolje da je prestanes pratiti a NS ce svakako prezivjeti bez jednog glasa
Ako je tako, zašto gledati muku dogovora koalicionih "partnera". U tom slučaju je trebalo glasati za SDA.
- cyprus
#34435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Politika definitivno nije nešto crno-bijelo, niti će ikada biti... To je i logično, jer ljudi nisu crno-bijeli, niti je ljudsko društvo crno-bijelo...
Politika je, kao i društvo, zapravo 50 nijansi sive
Postoje tamnije nijanse i svjetlije nijanse... I mudrost je u tome da pronađeš najsvjetliju MOGUĆU nijansu... Konaković kakav god da je, evidentno je svjetlija opcija od Efendićeve vladavine kantonom... Svjesno pustiti Efendiću da pruži pipke po cijelom kantonu bi bio zločin od strane NS-a i svih drugih partija koje su izabrane u Kanton...
@Hakiz, ta tvoja rečenica zadnja zvuči otprilike ovako "kćeri, ako ne nađeš muža koji će rado prati suđe svaki dan, onda ti je svejedno, možeš se udat i za nekog alkoholičara, koji će te konstantno mlatiti i varati"...
Politika je, kao i društvo, zapravo 50 nijansi sive
@Hakiz, ta tvoja rečenica zadnja zvuči otprilike ovako "kćeri, ako ne nađeš muža koji će rado prati suđe svaki dan, onda ti je svejedno, možeš se udat i za nekog alkoholičara, koji će te konstantno mlatiti i varati"...
- kmirsad
#34436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedan sam od onih koji je visio na ovoj temi... stoga sam se i ja našao prozvanim...lažnjakom ...mrgreen wrote:Licno ne vjerujem da na ovoj temi postoje duboko utopijski forumasi, visokih ideala, beskompromisno visoko podignutih moralnih ljestvica, nepragmaticni usljed najplemenitijih teznji, koji provode dane i noci na ovoj temi tako samaricanski kako se predstavljaju.
Vjerujem da postoje dobro upakovane agende i ciljano svakodnevno drobljenje, trovanje, ponavljanje, onako hinjsko doktriniranje iz dana u dan da mi se nekad gadi i otvoriti temu.
Nemam namjeru polemisati... izbori su završeni... radio sam ono što sam smatrao svojom obavezom... onako kako sam znao i umio, da li sam odmogao ili pomogao NS-u, to ne znam... zadao sam si misiju, završio je... vozdra raja...
razbijaci-iluzija-t150085.html
-
mrgreen
#34437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da je agitovanje protiv koalicije sa NiPom zapravo rad za SDA, jer se bez njih SDA ne moze izbaciti iz vlasti.Hakiz wrote: Kako poslije ovoga nekom apstinentu reći da nije istina da se nema za koga glasati?
Ako je tako, zašto gledati muku dogovora koalicionih "partnera". U tom slučaju je trebalo glasati za SDA.
Na Konakovicu je pritisak da nesto uradi, nesto drugacije i antiSDA. Ako ne bude dosljedan svojim rijecima, ne vjerujem da ce ga biti.
@mirso, mislila sam na drobljenje protiv Nase stranke, a pod plastom zabrinutosti za istu. Posto ti drobis za NS, nisi se trebao prepoznati
- kmirsad
#34438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pomislio sam i na to... znam i na koje "branice" NS-a misliš...al rekoh, de da ja za svaki slučaj šta napišem... pošto me veliki broj "zabrinutih" za NS bacao drvlje i kamenje na mene, vrijeđao, molilo da prestanem da nanosim štetu NS-u, pozivao da mi NS plati da ih više ne "branim" ...mrgreen wrote:
@mirso, mislila sam na drobljenje protiv Nase stranke, a pod plastom zabrinutosti za istu. Posto ti drobis za NS, nisi se trebao prepoznati
A
- Dasi
#34439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma pusti zlobnike, da nije tebe bilo NS bi dobila 0 glasova. Nadam se da ce Pedja prepoznati tvoj doprinos pobjedi NS.kmirsad wrote:Pomislio sam i na to... znam i na koje "branice" NS-a misliš...al rekoh, de da ja za svaki slučaj šta napišem... pošto me veliki broj "zabrinutih" za NS bacao drvlje i kamenje na mene, vrijeđao, molilo da prestanem da nanosim štetu NS-u, pozivao da mi NS plati da ih više ne "branim" ...mrgreen wrote:
@mirso, mislila sam na drobljenje protiv Nase stranke, a pod plastom zabrinutosti za istu. Posto ti drobis za NS, nisi se trebao prepoznati![]()
A
-
ragib
#34440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mnogi gradjani n.grada su hvalili efendica kako je nesto uradio i pokrenuo u n.gradu. Cak i ovi protivnici sda. Konakovic kao osoba koja je 8 godina bila na celu KS, kao premijer ili u drugom obliku nije ipak imao tako uspjeha kao efendic u n.gradu. Realno dino ima masniji jezik i zna napravit ambijent sa pricom puno bolji nego sto je stvarnost.cyprus wrote:Politika definitivno nije nešto crno-bijelo, niti će ikada biti... To je i logično, jer ljudi nisu crno-bijeli, niti je ljudsko društvo crno-bijelo...
Politika je, kao i društvo, zapravo 50 nijansi sivePostoje tamnije nijanse i svjetlije nijanse... I mudrost je u tome da pronađeš najsvjetliju MOGUĆU nijansu... Konaković kakav god da je, evidentno je svjetlija opcija od Efendićeve vladavine kantonom... Svjesno pustiti Efendiću da pruži pipke po cijelom kantonu bi bio zločin od strane NS-a i svih drugih partija koje su izabrane u Kanton...
-
zippoo87
#34441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
draga djevojko/gospodjice/gospodjosabina1 wrote:Ti si genije , u tri pasusa napises ono u sta se Nasa stranka na kraju pretvorila , u samo tri pasusa.zippoo87 wrote:bezveze mi se dopisivati ovako sa sabinom a moram
Iz ovog posta mi je opet jasna tvoja "zrelost" tj. spremnost da se uvlacis do kraja.
Molim te suzdrzi se ubuduce komentara sta cu pratiti a sta ne jer je to izuzetno nepristojno govoriti drugima.
2022 nije daleko.
Sretno.
nisam ti napisao nikakve uvrede,mada realnost zna ponekad zaboljeti ali to je ipak realnost
ono sto je meni smijesno,ti vec nekoliko puta ovdje meni inputiras neko "uvlacenje"...kome,cemu i iz kojih razloga,draga nasa forumasice ?
ja u NSu nemam nikakvu funkciju 2 godine,obicni sam simpatizer,kao sto si i ti a i ta nazovi funkcija je bila na lokalnom nivou,pa mo's misliti kako je bila uticajna
nikada ali nikada se nisam nigdje trpa i gurao i uvlacio nekome,oni koji me znaju ,znaju da to najvise mrzim i da ostro reagujem a oni koji me ne znaju,kao ti npr. mogu pisati sta hoce...fino se na jutru odmah i nasmijati
NS se nije pretvorila ni u sta (jos),samo si se ti pretvorila u nesto drugo,manje kompatibilno sa NSom pa ravnas i NS po sebi
i ono sto sam napisao u prethodnom postu,to stoji...jer ni u kuci se ne moze uvijek gurati samo svoja prica (osim ako si sam u kuci
meni iskreno svejedno hoce li biti vlast ili nece u KS...ne volim nista nazor,tako ni vlast koja bi bila na staklenim nogama
neka ide sve svojim tokom,stvari se mijenjaju...mic po mic
-
ragib
- seln
#34443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bogami, kad vidim ova prepucavanja... nece NS jos dugo na zelenu granu.
Dzaba izborni "uspjeh".
Dzaba izborni "uspjeh".
-
ragib
#34444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
cinjenica da cete mozda profitirat 4 god ako udjete u vlast sada ali 100 posto cete zaustavit rast stranke 2022, al ko ziv ko mrtav do tada.zippoo87 wrote:draga djevojko/gospodjice/gospodjosabina1 wrote:Ti si genije , u tri pasusa napises ono u sta se Nasa stranka na kraju pretvorila , u samo tri pasusa.zippoo87 wrote:bezveze mi se dopisivati ovako sa sabinom a moram
2022 nije daleko.
Sretno.
nisam ti napisao nikakve uvrede,mada realnost zna ponekad zaboljeti ali to je ipak realnost
ono sto je meni smijesno,ti vec nekoliko puta ovdje meni inputiras neko "uvlacenje"...kome,cemu i iz kojih razloga,draga nasa forumasice ?
ja u NSu nemam nikakvu funkciju 2 godine,obicni sam simpatizer,kao sto si i ti a i ta nazovi funkcija je bila na lokalnom nivou,pa mo's misliti kako je bila uticajna
nikada ali nikada se nisam nigdje trpa i gurao i uvlacio nekome,oni koji me znaju ,znaju da to najvise mrzim i da ostro reagujem a oni koji me ne znaju,kao ti npr. mogu pisati sta hoce...fino se na jutru odmah i nasmijati
NS se nije pretvorila ni u sta (jos),samo si se ti pretvorila u nesto drugo,manje kompatibilno sa NSom pa ravnas i NS po sebi
i ono sto sam napisao u prethodnom postu,to stoji...jer ni u kuci se ne moze uvijek gurati samo svoja prica (osim ako si sam u kuci) a kamoli u ovakvom politickom okruzenju...treba biti pravo mudar donijeti ispravnu odluku,jer niti jedna odluka koja se donese nece usreciti sve glasace NSa...jedni su da idu u vlast a drugi da idu u poziciju i i jedni i drugi se kunu ako ne urade ono sto oni zele,da nece vise glasati...malo glupo rezonovanje ako mene pitas ali eto,neka svako radi sta misli da je najbolje
meni iskreno svejedno hoce li biti vlast ili nece u KS...ne volim nista nazor,tako ni vlast koja bi bila na staklenim nogama
neka ide sve svojim tokom,stvari se mijenjaju...mic po mic
-
tutku
#34445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesu li ovo ljudi koji ce u Predetavnicki dom Parlamenta FBiH ispred NS? Odlican rezultat!shake69 wrote:Naša stranka (NS): Federalni parlament
Sabina Ćudić, Nasiha Pozder, Mirsad Čamdžić, Amela Kuskunović, Sanela Klarić i Želimir Bukarić (ukupno šest mandata) Golemo!
- sabina1
#34446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Izvrsno je sto u NS - u ima ljudi kojima ce Konakovic upaliti svjetlo , eksperti u svojim oblastima , naucnici , profesori , umjetnici snaznog individualnog karaktera...elita...konakovicevska...
Zapravo su brojni vec godinama uhljebljeni na budzetu i jednako ih kao i Konakovica svrbi neka stvar za sve ono sto ometa uhljebljenje i sirenje.
Pisao o tome vjecitistudent godinama...pominjala stidljivo i banksy
Neka im je sretno.
Zapravo su brojni vec godinama uhljebljeni na budzetu i jednako ih kao i Konakovica svrbi neka stvar za sve ono sto ometa uhljebljenje i sirenje.
Pisao o tome vjecitistudent godinama...pominjala stidljivo i banksy
Neka im je sretno.
Last edited by sabina1 on 14/10/2018 11:50, edited 1 time in total.
-
Nivelacija
#34447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam sto ali NS mi djeluje najnaivnija i mislim da ce im SDA zabiti ekser u kovceg, vec SDA lesinari oko njih..a SDA te brzo pretvori u leshinu, vidi pod Radoncic..
Kasumovic, Konakovic, Hadzibajric su svjesni toga jer su bili dio lesinara, SDP je vec jednom jedva prezivio tako da sigurno 2x nece nasjesti, slijedi NS
Kasumovic, Konakovic, Hadzibajric su svjesni toga jer su bili dio lesinara, SDP je vec jednom jedva prezivio tako da sigurno 2x nece nasjesti, slijedi NS
-
Novak20
#34448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedini način da se sazna od kakve japije je napravljena NS je ulazak u vlast KS. Ako ne valjaju, bolje je da to odmah pokažu ali ako valjaju imati će koristi na lokalnim izborima koji su već za dvije godine. Sudeći generalno po dosadašnjim izbornim ciklusima u BiH i ponašanju biračkog tijela, naredni izborni ciklus ne bi bio povoljan po NS ako ne urade nešto bombastično pozitivno što može privući još veći broj glasova na lokalnom nivou.
Ulazak u zakonodavnu i izvršnu vlast bilo bi novo iskustvo za NS i provjera koliko su njihova "opoziciona" zalaganja u borbi protiv društvenih anomalija čvrsta u praksi i koliko su istureni kadrovi sposobni za rješavanje konkretnih problema na stranačkim principima. Istovremeno, otvario bi se prostor za popunjavanje slobodnih mjesta u strukturi stranke ili u izvršnoj vlasti i naposlijetku za prirodno širenje same stranke.
Ulazak u zakonodavnu i izvršnu vlast bilo bi novo iskustvo za NS i provjera koliko su njihova "opoziciona" zalaganja u borbi protiv društvenih anomalija čvrsta u praksi i koliko su istureni kadrovi sposobni za rješavanje konkretnih problema na stranačkim principima. Istovremeno, otvario bi se prostor za popunjavanje slobodnih mjesta u strukturi stranke ili u izvršnoj vlasti i naposlijetku za prirodno širenje same stranke.
- kmirsad
#34449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
@dasi... ovo je jedan veoma zloban i podao komentar koji govori više o tebi nego o meni...što naravno ne implicira odmah da si i ti zloban i podao čovjek...nego da samo po sebi, kao osnovnoj mjeri, vrednuješ ljude...Dasi wrote:Ma pusti zlobnike, da nije tebe bilo NS bi dobila 0 glasova. Nadam se da ce Pedja prepoznati tvoj doprinos pobjedi NS.kmirsad wrote:Pomislio sam i na to... znam i na koje "branice" NS-a misliš...al rekoh, de da ja za svaki slučaj šta napišem... pošto me veliki broj "zabrinutih" za NS bacao drvlje i kamenje na mene, vrijeđao, molilo da prestanem da nanosim štetu NS-u, pozivao da mi NS plati da ih više ne "branim" ...mrgreen wrote:
@mirso, mislila sam na drobljenje protiv Nase stranke, a pod plastom zabrinutosti za istu. Posto ti drobis za NS, nisi se trebao prepoznati![]()
A
Ne prihvatanje činjenice da ipak postoje ljudi koji imaju ideale, principe i moralne norme, ljudi koji su spremni za njih bore iz časnih ponuda , a ne niskih, poltronakih... meni govori da si i ti jedan od ovih koji ne posjeduje te karakterne osobine, koji je mjeri ljude po sebi......
Naravno možda ja i nisam u pravu...
Ne znam, na osnovu čega si zaključio da se ja Pedji uvlačim u dupe, da bih iz toga nešto profitirao...
Nemaš pojmo o meni, nemaš pojma ko sam, šta sam, kakav sam, čiji sam... a sudiš mi i presuđuješ... da ovo radim radi lične koristi i dopadanja Pedji...
Meni je Dasi 60 godina, ostvaren sam čovjek... ne treba mi ni Pedja ni NS da se ostvarim... više ja njima trebam... barem kao glasač
Last edited by kmirsad on 14/10/2018 12:27, edited 1 time in total.
- wewa
#34450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam da li znas, ali djeci su uredno podijeljeni anketni listici i jedino sto je spriječilo onu spodobu na mjestu ministra obrazovanja da realizuje inicijativu jesu reakcije poput Sabinine.KatarinaKosaca wrote:niti je to uradjeno niti ce biti uradjeno. Sad svaku izjavu, toboznju inicijativu, misljrnje moje komsinice sa petog izjednacavati sa stvarnim stanjem diskriminacije negdje drugdje? To jeste gaf i zestok.wewa wrote:Ne vidim ja nista lose u onoj Sabininoj izjavi. Rat smo proveli boreci se da ne budemo kao agresori, a onda u miru 'anonimnim' inicijativama hoce da u glavnom gradu izmijene ustavne odredbe o zvanicnim jezicima u BiH, pa sve preko ledja djece.
Btw onaj sto je napisao 'anonimnu' inicijativu licno i osobno je ugrozavao dobrobit mog djeteta. #ono kad osjetis politiku na svojoj kozi