Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
biske

#34426 Re: Premijer liga BiH

Post by biske »

hrasno38 wrote:
i nista smijesno je da iko ikome spocitava posjetu i ljubav prema klubu kad su oba kluba u totalnom kurcu sa posjetama
:thumbup:
1946--1987

#34427 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

KPNCTNJAH wrote:Klub ima vise koristi od 50 navijaca koji uredno plate kartu, nego od "2000" vasih koji udju bez iste... o tome pricam kad kazem "ljubav prema klubu", ali jasno mi je da pojedinci imaju poteskoca sa shvatanjem nekih stvari, pa nesto sto je trebalo zavrsiti na jednom postu, ja moram razvodnjavati na dodatnih pet... u svakom slucaju svako normalan zna da nema sanse da je na onako tuznim slikama tribina 5000 ljudi, a stadion prima nesto vise od 8000... nebitno u svakom slucaju, ali mi je samo pun racku price iz kola u kolo kako je shatro na Grbavici vise gledalaca nego na 5 drugih stadiona... nije rat ba, imaju slike, snimci...

Edit: a on prvi koji leti nakon svake tekme da prebrojava navijace na sjeveru, sto ne gumo suplje
Upravo :thumbup:
sumirprimus

#34428 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

bingov buraz wrote:
BlueBlood wrote:de ba nemojte vi o ljubavi sjever koliko puta djaba inace 3KM a jug nikad nije bio ispod 5KM

nego... koliko je ovo legalno?
http://sport1.ba/wp-content/uploads/201 ... _karic.jpg
Hladno ljudi priznaju krivicno djelo :lol:
odbor za hitno ukidanje kluba :evil:
Šibicar

#34429 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Na Grbavici je,po mojoj procjeni,bilo oko 3 i p'o milje,bilo je odokativno manje raje nego protiv Krupe,ustvari manje nego i na jednoj do sada odigranoj na Grbavici u ovoj sezoni.
sumirprimus

#34430 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

plain vanilla wrote:
ultima_palabra wrote:
plain vanilla wrote:
sad je vd direktora Slobode bivsi Strumf, pa ce vjerovatno Zeljo dobiti neko pojacanje :mrgreen:
A ko vam je sad trener? :D
ma ni nemamo ga, cekaj dok izbori prodju :mrgreen:
nije istina trener je spaha, bio je pomocnik kod husrefa.doduse jedini na klupi sa pro licencom
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#34431 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:Klub ima vise koristi od 50 navijaca koji uredno plate kartu, nego od "2000" vasih koji udju bez iste... o tome pricam kad kazem "ljubav prema klubu", ali jasno mi je da pojedinci imaju poteskoca sa shvatanjem nekih stvari, pa nesto sto je trebalo zavrsiti na jednom postu, ja moram razvodnjavati na dodatnih pet... u svakom slucaju svako normalan zna da nema sanse da je na onako tuznim slikama tribina 5000 ljudi, a stadion prima nesto vise od 8000... nebitno u svakom slucaju, ali mi je samo pun racku price iz kola u kolo kako je shatro na Grbavici vise gledalaca nego na 5 drugih stadiona... nije rat ba, imaju slike, snimci...
To sto je neko napisao da je na Grbavici bilo 5000 ne znaci i da je bilo toliko. Na Grbavici je bilo nesto malo vise nego sto je zvanicno objavljeno od kluba znaci oko 3500 po nekoj mojoj procjeni. I stadion ne prima 8000 nego ima 9.165 sjedecih mjesta (5377 sjever, 690 zapad i 3098 jug). I naravno da posjeta na Grbavici nije jednaka zbiru ostalih utakmica jer je sasvim sigurno samo posjeta u Sirokom bila priblizna ili cak i veca nego na Grbavici. I kao kod vas na stadionu su iskljucivo svi sa placenim kartama :-) pogotovo ovi na sjeveru!!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#34432 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
KPNCTNJAH wrote:Kad hrasno pokusava suknuti na temi Premijer liga, to je kao kad ti respo pocne pricati o trebama... ocima nisi vidio stadiona godinama, a ovdje najaktivniji s nekim provokacijama.. mene bi bilo sramota
Ajde i ti ces nekome spominjati ljubav prema klubu.......vise ima raje na bocarskom terenu na C.Vili nego navijaca na sjeveru nekoliko zadnjih utakmica na Kosevu.
Sarajevo : Metalleghe 1:2

Image
Ima li slika zapada sa ove utakmice?
Vjeruj da je vise raje bilo nego na istoku.
hrasno38

#34433 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
KPNCTNJAH wrote:Kad hrasno pokusava suknuti na temi Premijer liga, to je kao kad ti respo pocne pricati o trebama... ocima nisi vidio stadiona godinama, a ovdje najaktivniji s nekim provokacijama.. mene bi bilo sramota
Ajde i ti ces nekome spominjati ljubav prema klubu.......vise ima raje na bocarskom terenu na C.Vili nego navijaca na sjeveru nekoliko zadnjih utakmica na Kosevu.
Sarajevo : Metalleghe 1:2

Image
Ima li slika zapada sa ove utakmice?
Vjeruj da je vise raje bilo nego na istoku.
Ma znam drug gledao sam ali je poenta da su posjete na Kosevi i na Grbavici sramotne i da po tom pitanju tesko da moze neko nekoga podjebavati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#34434 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Generalno jesu.
Bljesne par puta, recimo kod nas ono pred titulu, gdje smo zaredali 2-3 utakmice sa 10 000+ gledaoca ili kod vas gdje je bila euforija na pocetku ove sezone, ali generalno....da, mrka kapa.
Nego, nekako uvijek Zeljo kad igra doda se koja hiljada, a FKS oduzme :mrgreen:
sumirprimus

#34435 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

vama visak ode na prolica... :P
avetinja

#34436 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Sreća što su stadioni krcati, pa se imamo čime pohvaliti. Ovdje vagamo posjetu kao na pijaci kad kupujem krompir, pa mi prodavač odvadi jedan da bi bilo ravno.
Logovan

#34437 Re: RE: Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: ma posjeta je na svim stadionima uzas ali i razumljiva s obzirom i da su klubovi uzas....samo Pitari vazda nesto glumataju i oni nekoga prozivaju za posjetu a u 90% utakmica i trening kamp u Butmiru bi im bio prevelik.
Mi prozivamo? Sta lazes koji klinac? Je l' te stid? Prosle sezone si 94739 puta poceo raspravu kako na Kosevu ima malo gledalaca, ismijavao si posjetu dosta puta. A sad eto pitari prozivaju i glumataju.

Ne lazi tako ti Boga dragog.

I ako se smijes nasoj posjeti, onda se smijes i posjeti na Grbavici. Shvati vec jednom.
hrasno38

#34438 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Generalno jesu.
Bljesne par puta, recimo kod nas ono pred titulu, gdje smo zaredali 2-3 utakmice sa 10 000+ gledaoca ili kod vas gdje je bila euforija na pocetku ove sezone, ali generalno....da, mrka kapa.
Nego, nekako uvijek Zeljo kad igra doda se koja hiljada, a FKS oduzme :mrgreen:
E za to ces morati se tuziti ili novinarima ili delegatima na utakmicama. Ja zaista volim kada su informacije tacne ma koliko surove bile:)
Nadzorna_ploca

#34439 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jug prosle sezone ili kad su vec bili oni incidenti bio prazan par kola i nasao se za shodno on da proziva nekoga.
Da ne pricamo o sezonama prije i nekim gostovanjima a ima sve dokumentovano crno na bijelo. Boli me briga ali na ovakve upise sigurno ne treba sutiti. Plus ova utakmica protiv Jajca je bila u ponedjeljak, a garantujem da je posjeta bila tu negdje kao i sinoc na Grbavici. Uglavnom, presmijesna prica.
KPNCTNJAH

#34440 Re: Premijer liga BiH

Post by KPNCTNJAH »

hrasno38 wrote: To sto je neko napisao da je na Grbavici bilo 5000 ne znaci i da je bilo toliko.
O tome i pricam, to se ponavlja iz kola u kolo... i to ne samo ove sezone.. uvijek se dodaje na stvarnu cifru, dok je na Kosevu po obicaju objavljena manja brojka od stvarne... nije napisao neko nego delegat, a prenijeli svi sportski portali, kad se to desi onda ima neki znacaj kod prosjecnog Bosnje, pa tako i na ovaj forum dodju neki da se "hvale" tim laznim podacima... kad vec ismijavas brojke s Koseva, trebas uzeti u obzir neke stvari, ta istocna tribina ima kapacitet skoro kao vas cijeli stadion, pa je logicno da 1000 ljudi na njoj ne izgleda isto kao na tribini koja prima 3000... da ne pricam o zapadu Koseva, a i sam sjever je veci od skoro svake tribine u BiH, samo je zapad Bilinog veceg kapaciteta, za nekoliko stotina mjesta...

Kao sto rekoh, posjeta je karina odavno, samo ako vec neko hoce da pravi clanke o broju gledalaca, onda se bar treba potruditi i davati sto tacnije informacije, a ne redovno ponavljati iste greske, na jednoj strani uvecavati, a na drugoj umanjivati i ovako jadan broj gledalaca... kad se nesto ponavlja redovno ne moze biti slucajnost...

3000-3500 uopste nije losa brojka kad se uzme u obzir ko je protivnik i kakvo je stanje u nasem fudbalu u zadnje vrijeme, zato apsolutno nije bilo nikakve potrebe da se laze i dodaje jos koja hiljada... ne ismijava niko stvarni broj gledalaca sa sinocnje tekme na Grbavici, nego samo ne volim kad mi neko vrijedja inteligenciju glupostima :mrgreen:
hrasno38

#34441 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:
hrasno38 wrote: To sto je neko napisao da je na Grbavici bilo 5000 ne znaci i da je bilo toliko.
O tome i pricam, to se ponavlja iz kola u kolo... i to ne samo ove sezone.. uvijek se dodaje na stvarnu cifru, dok je na Kosevu po obicaju objavljena manja brojka od stvarne... nije napisao neko nego delegat, a prenijeli svi sportski portali, kad se to desi onda ima neki znacaj kod prosjecnog Bosnje, pa tako i na ovaj forum dodju neki da se "hvale" tim laznim podacima... kad vec ismijavas brojke s Koseva, trebas uzeti u obzir neke stvari, ta istocna tribina ima kapacitet skoro kao vas cijeli stadion, pa je logicno da 1000 ljudi na njoj ne izgleda isto kao na tribini koja prima 3000... da ne pricam o zapadu Koseva, a i sam sjever je veci od skoro svake tribine u BiH, samo je zapad Bilinog veceg kapaciteta, za nekoliko stotina mjesta...

Kao sto rekoh, posjeta je karina odavno, samo ako vec neko hoce da pravi clanke o broju gledalaca, onda se bar treba potruditi i davati sto tacnije informacije, a ne redovno ponavljati iste greske, na jednoj strani uvecavati, a na drugoj umanjivati i ovako jadan broj gledalaca... kad se nesto ponavlja redovno ne moze biti slucajnost...

3000-3500 uopste nije losa brojka kad se uzme u obzir ko je protivnik i kakvo je stanje u nasem fudbalu u zadnje vrijeme, zato apsolutno nije bilo nikakve potrebe da se laze i dodaje jos koja hiljada... ne ismijava niko stvarni broj gledalaca sa sinocnje tekme na Grbavici, nego samo ne volim kad mi neko vrijedja inteligenciju glupostima :mrgreen:
Pa FK Zeljeznicar nakon svake utakmice vrlo transparentno i javno kaze koliko je uslo sa clanskim a koliko sa kupljenim ulaznicama a to je jsinoc bilo oko 3100 i par stotina se uvijek provuce i to je neka realna cifra o 3500 gledalaca. Ne lazira Zeljo posjetu nego delegati i novinari.
BlueBlood

#34442 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

cemu rasprava, odakle uopste pitarima da nije sinoc bilo 5000 na Grbavici ?
Fuzzy Dunlop

#34443 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

KPNCTNJAH wrote:
O tome i pricam, to se ponavlja iz kola u kolo... i to ne samo ove sezone.. uvijek se dodaje na stvarnu cifru, dok je na Kosevu po obicaju objavljena manja brojka od stvarne...
Pa pa paranoja :shock: urota bjelosvjetska :zzzz:

A drugi pitar vice: "I DVA PENALA, I DVA PENALA"
Last edited by Fuzzy Dunlop on 26/09/2016 14:46, edited 1 time in total.
Fuzzy Dunlop

#34444 Re: Premijer liga BiH

Post by Fuzzy Dunlop »

..
leškarenje

#34445 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Charuga wrote:
leškarenje wrote:A siljio za njih cijelu tekmu, sta bi bilo da je obratno :skoljka:
Ćelo se ne bi složio sa tobom ... 8-) :mrgreen:
Šta je reko svega ti :mrgreen: ja zaspo, zglajzo u subotu i nisam ga mogo dočekati.
Crveni za Pandžu očigledan nakon udaranja laktom u lice, nakon toga drugi žuti Pandzi opet nakon faula na Crnkicu u izglednoj situaciji.
hrasno38

#34446 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

leškarenje wrote:
Charuga wrote:
leškarenje wrote:A siljio za njih cijelu tekmu, sta bi bilo da je obratno :skoljka:
Ćelo se ne bi složio sa tobom ... 8-) :mrgreen:
Šta je reko svega ti :mrgreen: ja zaspo, zglajzo u subotu i nisam ga mogo dočekati.
Crveni za Pandžu očigledan nakon udaranja laktom u lice, nakon toga drugi žuti Pandzi opet nakon faula na Crnkicu u izglednoj situaciji.
Onaj prekrsaj pandze tj. bolje receno namjeran udarac laktom je za tri crvena a ne za jedan.
ultima_palabra

#34447 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Ja nisam vidio lakat u onoj situaciji. Ušao mu u putanju tijelom, klasičan žuti.
leškarenje

#34448 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

ultima_palabra wrote:Ja nisam vidio lakat u onoj situaciji. Ušao mu u putanju tijelom, klasičan žuti.
Dobro,to nisi vidio :zzzz: a jesi vidio faul nakon toga kad Crnkic prolazi Pandzu koji ima vec zuti ?
bjelave

#34449 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Nije to vidio kao ni penal za goste jucer na Grbavici, dok je onaj za njih bio regularan.

Uz sva moguca guranja i dalje liga za opstanak :D
1946--1987

#34450 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Gdje ce im dati crveni poslije onakve kuknjave i pritisaka, ne budite djeca.
Locked