Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#34426 Re: Liverpool FC
Ma City po strani, gledati sebe pa šta bude 
- zomri
#34427 Re: Liverpool FC
Bobby 5
Salah 3 (učestvovao je u svemu dobrom danas, jedino što nije dao gol ostalo sve jeste)
Mane 1
Flop Matip. Inače ne bi bilo flopa ali je ovaj skrivio oba gola pa da ga nagradimo
Salah 3 (učestvovao je u svemu dobrom danas, jedino što nije dao gol ostalo sve jeste)
Mane 1
Flop Matip. Inače ne bi bilo flopa ali je ovaj skrivio oba gola pa da ga nagradimo
- AmiĐa_Idriz
#34428 Re: Liverpool FC
1. Bobby
- odlična partija sveukupno
2. Mane
- jasno, samo, zna se šta ne smije u srijedu raditi
3. Salah.
- odlična partija sveukupno
2. Mane
- jasno, samo, zna se šta ne smije u srijedu raditi
3. Salah.
- drug_profi
#34429 Re: Liverpool FC
Igrac utakmice bez ikakve sumnje VVD.
Pure gold. On je klasa iznad svih.
Bobi, Salah, Mane.....
Sreca je pa su imali raspalu odbranu protiv sebe pa ih upropastavanje sansi nece kostat bodova.
Ne razumijem sta vas to impresionira u njihovoj igri. Komplikuju, smetaju jedni drugima, ne daju loptu kad treba ili gdje treba. Ovdje samo sretne okolnosti donesose 3 boda.
Lalana ne zasluzuje ni jednu kritiku danas.
Uglavnom, gledati sebe a ne sta radi Siti.
Inace vjerovatno gledamo rekordnu sezonu Liverpula
U PL formatu sa 38 utakmica rekord je 86 boba. 90 boba sa 42 utakmice ukupno najveci skor.
Bobi, Salah, Mane.....
Ne razumijem sta vas to impresionira u njihovoj igri. Komplikuju, smetaju jedni drugima, ne daju loptu kad treba ili gdje treba. Ovdje samo sretne okolnosti donesose 3 boda.
U PL formatu sa 38 utakmica rekord je 86 boba. 90 boba sa 42 utakmice ukupno najveci skor.
- animals
#34430 Re: Liverpool FC
E da ih hoce Bayern izbaciti da vise ne gledam
ovo flop ili top..
vi ste zaludjeni, ko djeca..
jedno je navijati za neki klub, a drugo ovako pisati gluposti..
ovo flop ili top..
- AmiĐa_Idriz
#34431 Re: Liverpool FC
A šta misliš....animals wrote:E da ih hoce Bayern izbaciti da vise ne gledam
ovo flop ili top..![]()
Da ne dolaziš...
Na ovu...
Temu pa ti...
Neće ni...
Smetati....
?
- animals
#34432 Re: Liverpool FC
Pa razmisljam..
nekad sam simpatisao Liverpool, a sad ste mi ga bas ogadili..
u pravu si, doci cu samo jos da vam izrazim saucesce, ako vas Bayern nakanta..
ako ne, necu vise da vas posjecujem..
- AmiĐa_Idriz
#34433 Re: Liverpool FC
drug_profi wrote:Igrac utakmice bez ikakve sumnje VVD.
Nekad izgleda kao da je zalutao na U-12 utakmicu među djecu, strašan je.370 days and counting since Virgil van Dijk was last dribbled past in the Premier League.
Colossus.
- BHF_Manijak
#34434 Re: Liverpool FC
Tuga ce biti epskih razmjera...animals wrote:Pa razmisljam..
- Edin H.
#34435 Re: Liverpool FC
animals wrote:Pa razmisljam..
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34436 Re: Liverpool FC
Ako nas Bayern sa polovnjacima Gnabryem i Comanom nakanta trebamo ugasiti klub...
- no_sekirli
#34438 Re: Liverpool FC
Firmino 5, Mane 3, Lallana 1, Flop Matip
Ovo danas nije bilo lose, ali kao i cijelu sezonu imamo losu realizaciju, kako su nasi danas bili agresivni, jos 2 gola su minimalno trebala pasti.
Salah definitivno trazi gol pod svaku cijenu, ali samo sebi radi medvjedju uslugu, ako nastavi ovako navijaci ce mu poceti zvizdati na otvorenoj sceni. Lik uzme loptu na krilu , kvalitetno izvuce svog cuvara, povuce jos bar jednog protivnickog igraca, i umjesto da se u tom trenutku sto prije rijesi lopte i doda svom kolegi, proba jos 2-3 driblinga sa vec i trecim igracem na sebi i uprska sve. U zadnje vrijeme mu je kriminalna realizacija 1:1, i zbilja ne znam do kada je planirao ovako plesati po zici i ignorirati cijeli tim.
Zao mi je Keita jer ni danas nije dobio mjesto kao starter, ali eto bar je Lallana napokon nesto odigrao.
Ne znam sta se desilo sa TAA i koji je status, ali ovo danas je bila kvalitetna uvertira prije Bayerna.
Neka ovako odigraju u Munchenu, i ja prezadovoljan.
Ovo danas nije bilo lose, ali kao i cijelu sezonu imamo losu realizaciju, kako su nasi danas bili agresivni, jos 2 gola su minimalno trebala pasti.
Salah definitivno trazi gol pod svaku cijenu, ali samo sebi radi medvjedju uslugu, ako nastavi ovako navijaci ce mu poceti zvizdati na otvorenoj sceni. Lik uzme loptu na krilu , kvalitetno izvuce svog cuvara, povuce jos bar jednog protivnickog igraca, i umjesto da se u tom trenutku sto prije rijesi lopte i doda svom kolegi, proba jos 2-3 driblinga sa vec i trecim igracem na sebi i uprska sve. U zadnje vrijeme mu je kriminalna realizacija 1:1, i zbilja ne znam do kada je planirao ovako plesati po zici i ignorirati cijeli tim.
Zao mi je Keita jer ni danas nije dobio mjesto kao starter, ali eto bar je Lallana napokon nesto odigrao.
Ne znam sta se desilo sa TAA i koji je status, ali ovo danas je bila kvalitetna uvertira prije Bayerna.
Neka ovako odigraju u Munchenu, i ja prezadovoljan.
- AmiĐa_Idriz
#34439 Re: Liverpool FC
Realizacija fakat šteka, i malo me to brine pred srijedu, ali hajde vidjećemo.

Liverpool’s Sadio Mané scored his goal number 50 as a #LFC player.
He is also 2 goals away from becoming the Premier League’s top scorer.
1. Agüero (18)
2. Aubameyang (17)
3. Kane (17)
4. Salah (17)
5. Mané (16)
Brutalan igračLiverpool are W14 D5 L0 in games started by Fabinho this season
- stakasa
#34440 Re: Liverpool FC
Pa i nije tako. Fino su proigravali Salah i Mane jucer, jedanput skolski kada je Mane zaustavljen na sesnestercu, ono je bio faul. Nadati se je da Salah povrati barem pola proslogodisnjeg samopouzdanja. Jucer je pokusavao, probijao, ako ces i - uspijevao. Sada se ceka na Firminha, on je najveci znalac od njih trojice i u stanju ih je razigrat. Fali Keita, da sam ja na Kloppovom mjestu puno bih mu vise davao sansu ne bi li ga razigraodrug_profi wrote:Igrac utakmice bez ikakve sumnje VVD.
Bobi, Salah, Mane.....Sreca je pa su imali raspalu odbranu protiv sebe pa ih upropastavanje sansi nece kostat bodova.
- drug_profi
#34441 Re: Liverpool FC
Pa recimo Firmino je kod 0:1 imao sansu gdje je zakomplikovao umjesto da proslijedi Maneu koji je bio u boljoj poziciji. Potez ili potezi viska, ali sansa propada. Onda Mane na silu pokusava da stigne centarsut, iako je Robertson iza njega metar i moze lakse stici taj pas, pa mu skine loptu sa noge i posalje je izvan okvira. Pa Keita skine loptu s glave Maneu koji bi je vjerovatno bolje udario, nebitno da li bi pogodio okvir jer se sa njim nikad ne zna.
Jednostavno kao da nisu svjesni gdje su im saigraci. I tako u svakoj utakmici useru brdo prilika.
Jucer su dali 4 gola gdje su bar 3 pokloni odbrane. A da nije bilo VVD bilo bi vise od 2 u svojoj mrezi.
Nesto je dobro poremeceno, ali srecom protvnik je bio dovoljno pogubljen da bude porazen i pored tih slabosti.
Jednostavno kao da nisu svjesni gdje su im saigraci. I tako u svakoj utakmici useru brdo prilika.
Jucer su dali 4 gola gdje su bar 3 pokloni odbrane. A da nije bilo VVD bilo bi vise od 2 u svojoj mrezi.
Nesto je dobro poremeceno, ali srecom protvnik je bio dovoljno pogubljen da bude porazen i pored tih slabosti.
- zomri
#34442 Re: Liverpool FC
Protivnik proigra kad uvedemo zamjene, a trebalo bi suprotno biti. Kaže stavi Keitu od početka protiv ovih mesara? Ma momak bio izgubljen na terenu, nije pritiskao, prolazili ga kako su htjeli. Puhneš i odneseš ga. Studge nemal isto.
Naučite se malo gledati šta rade naši igrači veze i napada kad nemamo loptu.
- stakasa
#34443 Re: Liverpool FC
To je jedina sansa da ti Keita proradi. Ovako imas opciju Evertona i jalovu bezidejnost. Ne znam kad ce se pokusati s tim ako ne protiv Burnleya kucizomri wrote:Protivnik proigra kad uvedemo zamjene, a trebalo bi suprotno biti. Kaže stavi Keitu od početka protiv ovih mesara? Ma momak bio izgubljen na terenu, nije pritiskao, prolazili ga kako su htjeli. Puhneš i odneseš ga. Studge nemal isto.![]()
- zomri
#34444 Re: Liverpool FC
Baš protiv Burnleya ne može jer igraju na fiziku. Igrao je naprimjer protiv Bournemoutha jer igraju poziciono, daju prostora i ne igraju toliko na bodycheckove. Dobro bi došlo da igramo kakve kupove da se navikne, ali šta je tu je. Vjerujem da će i on uspjeti u klubu, ali treba mu malo više vremena.stakasa wrote:To je jedina sansa da ti Keita proradi. Ovako imas opciju Evertona i jalovu bezidejnost. Ne znam kad ce se pokusati s tim ako ne protiv Burnleya kucizomri wrote:Protivnik proigra kad uvedemo zamjene, a trebalo bi suprotno biti. Kaže stavi Keitu od početka protiv ovih mesara? Ma momak bio izgubljen na terenu, nije pritiskao, prolazili ga kako su htjeli. Puhneš i odneseš ga. Studge nemal isto.![]()
- stakasa
#34445 Re: Liverpool FC
zomri, ako ides na titulu Burnleya trebas dobit pet od pet utakmica. Inace nisi za titule kad ti je takmac ovakav Cityzomri wrote:Baš protiv Burnleya ne može jer igraju na fiziku. Igrao je naprimjer protiv Bournemoutha jer igraju poziciono, daju prostora i ne igraju toliko na bodycheckove. Dobro bi došlo da igramo kakve kupove da se navikne, ali šta je tu je. Vjerujem da će i on uspjeti u klubu, ali treba mu malo više vremena.stakasa wrote:To je jedina sansa da ti Keita proradi. Ovako imas opciju Evertona i jalovu bezidejnost. Ne znam kad ce se pokusati s tim ako ne protiv Burnleya kucizomri wrote:Protivnik proigra kad uvedemo zamjene, a trebalo bi suprotno biti. Kaže stavi Keitu od početka protiv ovih mesara? Ma momak bio izgubljen na terenu, nije pritiskao, prolazili ga kako su htjeli. Puhneš i odneseš ga. Studge nemal isto.![]()
- AmiĐa_Idriz
#34446 Re: Liverpool FC
Pa jbg, pita se i taj Burnley nešto.
- zomri
#34447 Re: Liverpool FC
upravo to. niko ne može garantovati 5/5 protiv njih.
- stakasa
#34448 Re: Liverpool FC
Nazalost, takmac moze i racuna na tih pet od pet. Ali da ne duljimo. Ono cemu se ja nadam je da Salah vrati samopouzdanje kakvo je imao lani. Mislim, ili se bar nadam, da se tome vide naznake, poceci neki, klicezomri wrote:upravo to. niko ne može garantovati 5/5 protiv njih.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34449 Re: Liverpool FC
Nema to veze sa samopouzdanjem. Lik nije toliko dobar koliko je pokazala prosla sezona. Ova sad sezona je dosta realnija sto se tice njega i pravi odraz njegovih kvaliteta...
- AmiĐa_Idriz
#34450 Re: Liverpool FC
Ne brinem se ja za Salaha dokle god odgovornost preuzimaju Firmino ili Mane kao juče npr.