Demokratska fronta Željko Komšić
- drug_profi
#34426 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam zasto se ZK percepira kao normalan i kao ljevicar?
Meni je sve sto radi unazad nekoliko godina samo populizam koji nema veze sa ljevicom, vec vise sa desnicom.
Da se razumijemo, da postoji ultradesna bosanska nacionalsocijalisticka partija., ZK bi bio njen fuhrer.
Meni je sve sto radi unazad nekoliko godina samo populizam koji nema veze sa ljevicom, vec vise sa desnicom.
Da se razumijemo, da postoji ultradesna bosanska nacionalsocijalisticka partija., ZK bi bio njen fuhrer.
-
elk
#34427 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zeljko sada nije ljevicar sigurno,vec nedorasli,isprani i ne previse inteligentni demagog koji je sa zlatkom sjebo ideju socijaldemokratije kod nas za sva vremena.ovo sada nije ljevica u vidu df i sdp.imao je sansu tamo u godinama oko 2006 kakva se vise nazalost nikome nece ponoviti.jer su mnoge stvari nepovratno sjebane.
a mogao je daleko,fakat sam mislio da smo mogli u malo bolje sutra s njim.ali nema on ni mudrosti ni pameti ni kapaciteta za tako nesto.ovo je nicim zasluzen inat mandat,prisjeo mu.
a mogao je daleko,fakat sam mislio da smo mogli u malo bolje sutra s njim.ali nema on ni mudrosti ni pameti ni kapaciteta za tako nesto.ovo je nicim zasluzen inat mandat,prisjeo mu.
- sinuhe
#34428 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsica nikad nije podrzao ni najveci Bosanac, covjek koji se cijeli zivot bavi Bosnom i Hercegovinom, Ivan Lovrenovic sto ste morali znati prije nego cete dvaput glasati za Komsica.
Osim toga ni po drzanju ni po djelovanju kod Komsica nema niceg gradjanskog.
Lakrdija Komsic:
http://ivanlovrenovic.com/2012/03/lakrdija-komsic/
Lakrdija Komsic:
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#34429 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vidim za Komsica se pise da je demagog. Pa nema vece demqgogije nego se sad nadmudrivati ko je ljevica, ko nije, ko je sta uradio ko nije. Puni smo istinskih ljevicara i onih koji se satrase od posla i rada
. Zemlja na ivici opstanka, aspiracije susjeda i komsija prema BIH, nikad otvorenije i neskrivenije. Bosnjake se hoce strpati na 17% teritorija i u takvoj konstalacijo glasati ne za Komsica, nego protiv tandema Dodik-Covic u predsjednistvu je puka samoobrana.
- drug_profi
#34430 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDA je najveća prijetnja Bosni. Drugim rječima najveća prijetnja Bosni je kada nema ko da je brani. SDA je odavno stala samo iza ličnih interesa i prodaju interese Bosne i Bošnjaka ovisno od ponuđene cijene. Nekad daju nešto i gratis. Bosance odavno smatraju prijetnjom. Sami su sebe smjestili na 17% i odatle hoće da rastjeraju sve kojima prioriteti nisu vjera i stranka.
Tako isto i ŽK, kada je odlučio da razbija noseve prestao je da brani Bosnu. Bosna se ne brani neprekidnim zavadama i blokadama radi kojih mladost gubi nadu i odlazi ne osvrćući se. Bosna se najbolje brani insistiranjem na zakonu i pravu, stvaranjem društva jednakih šansi.
Dejton je zagarantovao etnička prava i cjelovitost. Svako dalje palamuđenje o ugroženosti samo je način da se pažnaj preusmjeri sa bitnih stvari na nekakve strahove u kojima se izbori dobijaju na galami, bez programa, u kojima se vlada bez odgovornosti, bez straha od zakona i pravde....
kad čujem da neko pominje teritorije i ugroženosti znam da sam ond jedino ugrožen ja i slični meni koje to ne zanima.
Tako isto i ŽK, kada je odlučio da razbija noseve prestao je da brani Bosnu. Bosna se ne brani neprekidnim zavadama i blokadama radi kojih mladost gubi nadu i odlazi ne osvrćući se. Bosna se najbolje brani insistiranjem na zakonu i pravu, stvaranjem društva jednakih šansi.
Dejton je zagarantovao etnička prava i cjelovitost. Svako dalje palamuđenje o ugroženosti samo je način da se pažnaj preusmjeri sa bitnih stvari na nekakve strahove u kojima se izbori dobijaju na galami, bez programa, u kojima se vlada bez odgovornosti, bez straha od zakona i pravde....
kad čujem da neko pominje teritorije i ugroženosti znam da sam ond jedino ugrožen ja i slični meni koje to ne zanima.
- Altsa
#34431 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A po kojim je to parametrima Lovrenovic najveci bosanac. po tvojim. ma ajte molim vas.sinuhe wrote:Komsica nikad nije podrzao ni najveci Bosanac, covjek koji se cijeli zivot bavi Bosnom i Hercegovinom, Ivan Lovrenovic sto ste morali znati prije nego cete dvaput glasati za Komsica.
Lakrdija Komsic:
mozete svi da kmecite i ronite suze za juznim srbinom ali je stvar jedna jasna. Zeljko Komsic je clan predsjednistva. a ko misli da je covic bolji za BiH od Komsica onda je on najveci neprijatelj ove drzave..
- Better Man
#34432 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da ste imali mozga, a očigledno je da niste, svi vi koji ste dali glas Komšiću glasali bi ste za Falatara. Zapamtite, neće Komšić ništa za ove 4 godine uraditi, samo će se sa svim susjedima posvađati i usput će im prijetiti, a već je počeo. Čovjek je imao priliku 8 godina u Predsjedništvu i 4 u Parlamentarnoj skupštini BiH da nešto uradi i nije ništa uradio. Samo kod nas idioti umjesto za sposobne i ljude s vizijom glasaju za kriminalce, lopove i ublehe koje u svom neznanju pričaju o ugroženosti o opasnosti od drugih i pritom otvoreno prijete. Ovdje treba baciti fino jednu bombu, jer samo tako će se desiti promjene. Samo ekonomijom, razvojem i napretkom možemo pobijediti neprijatelje, a ne prosipanjem šuplje, pričama o nacionalnoj ugroženosti i prijetnjama. Ovi izbori su potvrdili da je ogromna većina stanovništva u BiH na primitivnom stepenu razvoja i samim tim nisu ni zaslužili bolje od vlasti kakvu su izabrali i sutra Vam treba uskratiti pravo da se žalite kad vas vlast bude krala, pljačkala i pravila od vas budale.KatarinaKosaca wrote:Vidim za Komsica se pise da je demagog. Pa nema vece demqgogije nego se sad nadmudrivati ko je ljevica, ko nije, ko je sta uradio ko nije. Puni smo istinskih ljevicara i onih koji se satrase od posla i rada. Zemlja na ivici opstanka, aspiracije susjeda i komsija prema BIH, nikad otvorenije i neskrivenije. Bosnjake se hoce strpati na 17% teritorija i u takvoj konstalacijo glasati ne za Komsica, nego protiv tandema Dodik-Covic u predsjednistvu je puka samoobrana.
- Ramzess Veliki
#34433 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vi imate Kolindu. Ako si vise hrvat nego bosanac pa eto ti Hrvatska, tamo ces biti sretan i veseo i niko te nece nadglasavati.animals wrote:Ili jednostavno..
imamo dva clana predsjednistva iz Bosnjackog i Srpskog naroda i
treceg koji je Bosanac...
jel se Komsic uopce izjasnjava kao Hrvat, ili je Bosanac..
u tom slucaju on je predstavnik Bosanaca, a Hrvati i nemaju svoga clana..
Nije mi jasno zasto trpis zemlju koju ne volis.
- animals
#34434 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne kontas..Ramzess Veliki wrote:Vi imate Kolindu. Ako si vise hrvat nego bosanac pa eto ti Hrvatska, tamo ces biti sretan i veseo i niko te nece nadglasavati.animals wrote:Ili jednostavno..
imamo dva clana predsjednistva iz Bosnjackog i Srpskog naroda i
treceg koji je Bosanac...
jel se Komsic uopce izjasnjava kao Hrvat, ili je Bosanac..
u tom slucaju on je predstavnik Bosanaca, a Hrvati i nemaju svoga clana..
Nije mi jasno zasto trpis zemlju koju ne volis.
ja volim Bosnu, tu sam se rodio..
ali ovdje je nesto drugo u pitanju..
biraju se tri clana iz svakog naroda..
nesto je pogresno formulirano..
onda to nisu clanovi tri naroda, vec tri clana predsjednistva..
onda to tako treba i formulirati..
izabrana su tri clana, jedan Bosnjacki, jedan Srpski i treci predstavnik svi naroda..
jel ti sada jasno..Hrvati nemaju svoga clana..
Da te pitam, sto Bosnjaci ne izabrase i sebi Bosanca, vec Bosnjaka..
znaci ni oni ne vole Bosnu..
Last edited by animals on 10/10/2018 18:36, edited 1 time in total.
- Leverage
#34435 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E vidiš u Ustavu baš ne piše tako.
- animals
#34436 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam sta pise u ustavu..Leverage wrote:E vidiš u Ustavu baš ne piše tako.
ali ustav je predriblan ovdje..
- spreca
#34437 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako ti se da trolati vise......sve je po ustavu i zakonu...zalite se u Dejton a mozda jos bolje Tudjmanu koji je bio slab strateg i zgubio Bosnu i Hercegovinu pri pokusaju sa Zlobom Milosevicem da je rastrgaju kao dvije hijene....njemu se zaliote.....ako se ne opamete ovako ce im biti do smaka svjetaanimals wrote:
Ne kontas..
izabrana su tri clana, jedan Bosnjacki, jedan Srpski i treci predstavnik svi naroda..
- Leverage
#34438 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda.animals wrote:Ne znam sta pise u ustavu..Leverage wrote:E vidiš u Ustavu baš ne piše tako.
ali ustav je predriblan ovdje..
A možda je onaj ko je potpisivao itekako imao ovu mogućnost na umu.
- animals
#34439 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A trolam..spreca wrote:Kako ti se da trolati vise......sve je po ustavu i zakonu...zalite se u Dejton a mozda jos bolje Tudjmanu koji je bio slab strateg i zgubio Bosnu i Hercegovinu pri pokusaju sa Zlobom Milosevicem da je rastrgaju kao dvije hijene....njemu se zaliote.....ako se ne opamete ovako ce im biti do smaka svjetaanimals wrote:
Ne kontas..
ok.zatvorite temu, posto je moje pisanje trolanje, a tvoje iznosenje istine..
ako vam je Komsic tako dobar, sto ga ne izabraste za svog clana..
- spreca
#34440 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nije osunecen a krsten...cisti Certificirani rvatanimals wrote:A trolam..spreca wrote:Kako ti se da trolati vise......sve je po ustavu i zakonu...zalite se u Dejton a mozda jos bolje Tudjmanu koji je bio slab strateg i zgubio Bosnu i Hercegovinu pri pokusaju sa Zlobom Milosevicem da je rastrgaju kao dvije hijene....njemu se zaliote.....ako se ne opamete ovako ce im biti do smaka svjetaanimals wrote:
Ne kontas..
-
putokaz1
#34441 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta cemo sad?[/quote]
A nijednog iz Širokog Posušja...
A nijednog iz Širokog Posušja...
- animals
#34442 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A jebes Komsica vise..
mene vise brine, sto Bosnjaci i Srbi jos stoje na barikadama nacionalizma..
mi Hrvati smo izborom Komsica se izvukli iz kaljuze i blata u kojem ste vi i Srbi jos zaglavljeni..
mi Hrvati smo izborom Komsica se izvukli iz kaljuze i blata u kojem ste vi i Srbi jos zaglavljeni..
- vatrogasac
#34443 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako voliš Bosnu šta primjećuješ u ovoj izjavi? Bit će kako oni kažu. A zamisli ih da su zajedno na čelu države koju ti voliš. Inače i Brisel i Vašington kažu da je Komšić izabran na regularan način.animals wrote:
Ne kontas..
- spreca
#34444 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
animals wrote:A jebes Komsica vise..
- Ramzess Veliki
#34445 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne, ti ne kontas. Zasto Falatar ili Komsic ili bilo koji drugi Hrvat ne moze da bude Hrvatskim predstavnikom? Jesu li to hercegovci okupljeni oko Covica jedini Hrvati? Ostali bosanski Hrvati nemaju pravo birati predstavnika? Ne padaj na Covicevu propagandu koji je istinski neprijatelj BeHa i njenih gradjana.animals wrote:Ne kontas..
Da te pitam, sto Bosnjaci ne izabrase i sebi Bosanca, vec Bosnjaka..
znaci ni oni ne vole Bosnu..
- drndalo
#34446 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ja da upitam gdje se to izdaju certifikati o pravom Rvatstvu? U sredisnjici KraDZea? U Kneza Domagoja? Imal' ijedan "da valja" sjevernije od Ivan sedla? I Cavaru i Kristo pustise iz zjbncje na "najbitnije" funkcije...animals wrote:A trolam..spreca wrote:Kako ti se da trolati vise......sve je po ustavu i zakonu...zalite se u Dejton a mozda jos bolje Tudjmanu koji je bio slab strateg i zgubio Bosnu i Hercegovinu pri pokusaju sa Zlobom Milosevicem da je rastrgaju kao dvije hijene....njemu se zaliote.....ako se ne opamete ovako ce im biti do smaka svjetaanimals wrote:
Ne kontas..
Iako sam jako nezadovoljan Zeljkinim performansom u obnasanju funkcija barem zadnja 2 mandata, i nisam sada glasao za njega, jos sam nezadovoljniji Draganovim performansom zadnjih 20-ak godina, a stalno je bio u vlasti... Ni dana u opoziciji... Pa mi je ovo koprcanje kao kada dijete mora popiti riblje ulje na silu jako simpaticno za gledati...
I gledaj i ti kako ce ga se kupiti i umiriti nekom drugom parali funkcijom, sa sve reflektorima pozornice, zaboravice na biracko tijelo, osim u sporadicnim objedama o nepravdi, i preglasavanju, koji ce biti tu da podgrijavaju vodu do iducih izbora, da bi ih se tada pokusalo bolje naplatiti...
- drug_profi
#34447 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja nisam glasao za hrvatskog clana, vec sam Bosnjacima birao predstavnika. Bez uspjeha nazalost. Tako to nekako ide ovdje i po meni ne vidim u tome veliki problem. Kolektivna prava su ovdje vrlo zasticena, ali su gradjanska jako ugrozena.
-
sale07
#34448 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tacno kad vidim ovo kmecanje, zao mi sto nisam dao glas Komsicu.
-
archi_a
#34449 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hrvati danas organizuju masovne proteste protiv Željka Komšića!!! Lokacija: Hercegovina i hercegovačka sela i zaseoci.

-
kiligonzales