Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- konahawaii
#34376 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- zakasnila
#34377 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma svima trazi, to im je valjda problem sa novim izgledom stranice. Ako planiras rucno povuci novac moze preko ovog linka, stari izgled straniceSlo Burner wrote:Na paypalu mi nisu prebacili pare i traze da ubacim racun iz Us banke ?
https://www.paypal.com/?cmd=_withdraw-funds
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#34378 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Znaci nema vise za dzabezakasnila wrote:Ma svima trazi, to im je valjda problem sa novim izgledom stranice. Ako planiras rucno povuci novac moze preko ovog linka, stari izgled straniceSlo Burner wrote:Na paypalu mi nisu prebacili pare i traze da ubacim racun iz Us banke ?
- zakasnila
#34379 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ima, danas bi trebao biti automatski transferSlo Burner wrote:Znaci nema vise za dzabezakasnila wrote:Ma svima trazi, to im je valjda problem sa novim izgledom stranice. Ako planiras rucno povuci novac moze preko ovog linka, stari izgled straniceSlo Burner wrote:Na paypalu mi nisu prebacili pare i traze da ubacim racun iz Us banke ?
-
sizifinho
#34380 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
pitanje za test webove
šta ako ne mogu naći opciju koju traže, ili mi nije jasno šta žele? Je li onda idem onu opciju da zadatak nije jasan, ili other?
i da, mogu li se failati ovi zadaci? De malo tipova...
šta ako ne mogu naći opciju koju traže, ili mi nije jasno šta žele? Je li onda idem onu opciju da zadatak nije jasan, ili other?
- zakasnila
#34381 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Da li ces ici na NE ili ovaj korak nije jasan ovisi od pitanja na tom koraku! Ako nemas konekcije ili lupam imas Error 304 ili stranica ne izgleda ok onda ides na Other izaberes opciju koja najbolje odgovara! Uglavnom sve sto ne mozes da nađes na stranici prijavi!sizifinho wrote:pitanje za test webove
Pitanja tipa imas li crvenog dinosaursa, plavi hamburger, zeleno jaje, bijeli nos odgovaras na NE, to su testni koraci gdje provjeravaju da li pratis korake ili lupas YES, YES , isto se odnosi i na sabiranje brojeva..
-
sizifinho
#34382 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
a sad mi je bilo nešt tako s dinosaurusom haha, ja kontao tako se zove neka trgovina.. No pukla konekcija.
Šta radim kad stalno puca konekcija?
Šta radim kad stalno puca konekcija?
- relativno84
#34383 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
A salim se da ti ovo se smucim da odustanes, jer vise novih manje meni, tako da etoRubik wrote:Čuj nikad manje od 16h
- babaroga1x
#34384 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
danas sve nešto sujo... evo level 3
880582
Strike Reporting
880582
Strike Reporting
-
makspayne
#34385 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jeli ima jos neko problem sa isplatom sa paypala na karticu. Do sada mi je sve bio u redu. Medjutim sad kad zelim da rucno povucem kaze da mi kreditna kartica nije povezana. Kad ubacim ponovo podatke sa kartice (iste kao i ranije) kaze mi da nesto nije u redu, da provjerim sa bankom. Pokusao sam i preko ranijeg izgleda paypala ali opet isto. Pomagajte.
-
jaseregistrovao
#34386 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
876645
Chronicle External Audit
Chronicle External Audit
- zakasnila
#34387 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Da ti nije blokirana kartica, zovi banku i pitaj da li postoji kakav problem,ako nije nista od toga, pisi paypal!makspayne wrote:Jeli ima jos neko problem sa isplatom sa paypala na karticu. Do sada mi je sve bio u redu. Medjutim sad kad zelim da rucno povucem kaze da mi kreditna kartica nije povezana. Kad ubacim ponovo podatke sa kartice (iste kao i ranije) kaze mi da nesto nije u redu, da provjerim sa bankom. Pokusao sam i preko ranijeg izgleda paypala ali opet isto. Pomagajte.
Kod mene ni ovaj mjesec nista od automatskog transfera
-
eniacc
#34388 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ako nije leglo automatski povuci ručno moraju proći.Nije do banke i meni su isto odgovorili i ja im rekao kako može ručno a ne može automatski.Kasnije se izvinjavaju i traži da ti vrate 5 dolara.To je do postavki na novom profilu imaju problema pa svakom moraju naštimati.Meni danas normalno leglo a prošli mjesec sličan problem ...makspayne wrote:Jeli ima jos neko problem sa isplatom sa paypala na karticu. Do sada mi je sve bio u redu. Medjutim sad kad zelim da rucno povucem kaze da mi kreditna kartica nije povezana. Kad ubacim ponovo podatke sa kartice (iste kao i ranije) kaze mi da nesto nije u redu, da provjerim sa bankom. Pokusao sam i preko ranijeg izgleda paypala ali opet isto. Pomagajte.
Last edited by eniacc on 01/03/2016 19:46, edited 1 time in total.
- mv960
#34389 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Meni je paypal danas samo poruku poslao obavijestio me o stanju na računu ništa od automatskog prebacivanja. Išao gledao da vidim u čemu je problem ali nisam mogao skontati.zakasnila wrote:Da ti nije blokirana kartica, zovi banku i pitaj da li postoji kakav problem,ako nije nista od toga, pisi paypal!makspayne wrote:Jeli ima jos neko problem sa isplatom sa paypala na karticu. Do sada mi je sve bio u redu. Medjutim sad kad zelim da rucno povucem kaze da mi kreditna kartica nije povezana. Kad ubacim ponovo podatke sa kartice (iste kao i ranije) kaze mi da nesto nije u redu, da provjerim sa bankom. Pokusao sam i preko ranijeg izgleda paypala ali opet isto. Pomagajte.
Kod mene ni ovaj mjesec nista od automatskog transfera
U postavkama mi stoji da je sve 100% uredno i da sam povezan s bankom a ovamo opet traži da se s bankom povežem... nigdje veze... ostavio sam da prenoči.
-
makspayne
#34390 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Problem je sto ja ne mogu ni rucno povuci, jer kazu da mi nije kartica povezana kad ubacim ponovo podatke od kartice kazu sljedece:eniacc wrote:Ako nije leglo automatski povuci ručno moraju proći.Nije do banke i meni su isto odgovorili i ja im rekao kako može ručno a ne može automatski.Kasnije se izvinjavaju i traži da ti vrate 5 dolara.To je do postavki na novom profilu imaju problema pa svakom moraju naštimati.Meni danas normalno leglo a prošli mjesec sličan problem...makspayne wrote:Jeli ima jos neko problem sa isplatom sa paypala na karticu. Do sada mi je sve bio u redu. Medjutim sad kad zelim da rucno povucem kaze da mi kreditna kartica nije povezana. Kad ubacim ponovo podatke sa kartice (iste kao i ranije) kaze mi da nesto nije u redu, da provjerim sa bankom. Pokusao sam i preko ranijeg izgleda paypala ali opet isto. Pomagajte.
"Sorry, we can't link this card. Please try linking a different card to your account."
Godinu koristio istu karticu sad i nakon ovih njihovih promjena blokiralo.
- babaroga1x
#34391 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
maks, glup prijedlog, ali možda pomogne... da ti nije istekla kartica?
ja bi zvao banku da vidim što je s karticom...
- zakasnila
#34392 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
@makspayne Imala sam slican problem, nazvala banku i zbog sigurnosnih mjera (dan prije sam pretjerala sa kupovinom preko neta) su mi blokirali karticu i isto tako mi paypal nije dozvoljavao da dodam karticu! banka rijesila problem za 5 minuta, odblokirali karticu i ja je ponovo dodala na paypal! Zato zovi i provjeri prvo sa bankom da li postoji problem sa karticom.
-
makspayne
#34393 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
zakasnila wrote:@makspayne Imala sam slican problem, nazvala banku i zbog sigurnosnih mjera (dan prije sam pretjerala sa kupovinom preko neta) su mi blokirali karticu i isto tako mi paypal nije dozvoljavao da dodam karticu! banka rijesila problem za 5 minuta, odblokirali karticu i ja je ponovo dodala na paypal! Zato zovi i provjeri prvo sa bankom da li postoji problem sa karticom.
Istice 2018 godine. Ne vidim razlog zasto bi mi blokirali karticu, jer vec 2 godine koristim istu. Nisam nista kupovao ni slicno, al u svakom slucaju provjerim ujutro sa bankom.babaroga1x wrote:maks, glup prijedlog, ali možda pomogne... da ti nije istekla kartica?
-
makspayne
#34394 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Na paypalu vidim da mi je profile update 67%, da bi bilo 100% treba da mi povezu karticu. Gluposti i njihove promjene. Godinu sve islo bez problema i odjednom uvedu promjene i meni nabiju problem.
- Slo Burner
#34395 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Meni danas pisalo da povezem paypal sa US bankovnim racunom ?!, pa cu vidjeti u narednih nekloliko dana , hoce li funkcionisati ovo kao i do sad
- zakasnila
#34396 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ma najveci problem je komunikacija, pa jos nijednom od njih nisam dobila konkretan odgovor, samo salju automatske mailove! Evo i ovaj mjesec zakazao automatski transfer, ne znam koja mu je i svrha, nek ga ukinu 
@Slo Burner Je li ti to pisalo kada si pokusao povuci novac manuelno, ako je to u pitanju onda idi preko ovog linka i nece biti problema
@Slo Burner Je li ti to pisalo kada si pokusao povuci novac manuelno, ako je to u pitanju onda idi preko ovog linka i nece biti problema
- Slo Burner
#34397 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
zakasnila wrote:Ma najveci problem je komunikacija, pa jos nijednom od njih nisam dobila konkretan odgovor, samo salju automatske mailove! Evo i ovaj mjesec zakazao automatski transfer, ne znam koja mu je i svrha, nek ga ukinu
Pokusacu izbjeci to, nekako mi suhva kad mi uzmu petaka , pa kontam hooce li ga tivra ili ne
- zakasnila
#34398 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Hahaha, ja cu sutra povlaciti cekam jos da mi legnu pare sa elite od danas! Kad povuces pisi mail da im je zakazao sistem i da ti refundiraju petakaSlo Burner wrote:zakasnila wrote:Ma najveci problem je komunikacija, pa jos nijednom od njih nisam dobila konkretan odgovor, samo salju automatske mailove! Evo i ovaj mjesec zakazao automatski transfer, ne znam koja mu je i svrha, nek ga ukinu
Pokusacu izbjeci to, nekako mi suhva kad mi uzmu petaka , pa kontam hooce li ga tivra ili ne
- relativno84
#34399 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ljudi su vrlo profesionalni, par puta nije bilo automatskog povlacenja, napisem da pare nisu legle, sta mi je ciniti? Dodje ta poruka da su primili i da ce neko u 24h obraditi problem. Par sati kasnije dodje drugi mail u kojem se izvinjavaju sto se to desilo ako mogu jos sta da ucine za mene, naravno dodaju mi 5$ tako da mogu povuci bez stete.zakasnila wrote:Ma najveci problem je komunikacija, pa jos nijednom od njih nisam dobila konkretan odgovor, samo salju automatske mailove! Evo i ovaj mjesec zakazao automatski transfer, ne znam koja mu je i svrha, nek ga ukinu
Eh da su svi ko oni
- zakasnila
#34400 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Izgleda samo meni ne odgovaraju na mail, ali zato na FB uvijek odgovore