Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Kikibombona

#34351 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

spreca wrote:sta drzava ima od toga......oni trebaju biti prisutni po cijeloj BiH a posebno Mostar i Bl..... TZ i ZE nisu problem
Naravno da je problem.

Kaze se za Tuzlu da je najliberalniji grad u BiH. Tamo je NS imala 10% na ovim izborima. Mora to jos bolje, makar 15-20%.

U Zenici su uzeli 5%. Mora makar 15%. Itekako ima prostora, samo treba uloziti dodatni napor.

Koliko vidim NS nema odbore u mnogim gradovima sa pro-bosanskom vecinom. Time se treba pozabaviti.

I definitivno uloziti napor u Banjaluci i Mostaru. Stvoriti male odbore sa pouzdanim ljudima. Neko iznad je spomenuo Bursaca. Naci takav profil ljudi.
furlan

#34352 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

palermo wrote:
Kikibombona wrote:

Na nivou Federacije ne mogu birati. Ako Hrvati na vlast dovedu HDZ, tu se nista ne moze. Sa njima bi morali koalirati. NS bi zeljela da umjesto HDZ-

Nasa stranka nema podrsku ljudi koji su protiv Bosne i Hercegovine. Nase stranke ima tamo gdje ima Bosne i Hercegovine. Gdje je nema - nema ni NS.

Sta tu nije jasno?

Stvari su opstepoznate.
Misliš u MOstaru, Stocu, Srebrenici, Livnu, Banjaluci......gdje to nema Bosne i Hercegovine ? Meni je strašno ovo što pišete....još mi je strašnije što se dobiva podrška za ovakve postove.

Ukoliko Naša stranka neće Bosnu i Hercegovinu posmtarati kao cjelovit, nedjeljiv prostor., ukoliko neće baštiniti ideju Bosne i Hercegovine i ukolkiko se za nju neće boriti onda je ona nepotrebna. Onda je ona samo nekakv civilizirani derivat ovog sistema vrijednosti koji će svoj raison d'etre temeljiti na pitanjima Kifla, NeKifla,........
Dovoljno je da odes na njihovu stranicu i procitas plan i program, statut....kako vide BiHu.
Za sav taj posao trebaju ljudi, vrijeme i novac.
spreca

#34353 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by spreca »

Kikibombona wrote:
spreca wrote:sta drzava ima od toga......oni trebaju biti prisutni po cijeloj BiH a posebno Mostar i Bl..... TZ i ZE nisu problem
Naravno da je problem.

Kaze se za Tuzlu da je najliberalniji grad u BiH. Tamo je NS imala 10% na ovim izborima. Mora to jos bolje, makar 15-20%.

U Zenici su uzeli 5%. Mora makar 15%. Itekako ima prostora, samo treba uloziti dodatni napor.

Koliko vidim NS nema odbore u mnogim gradovima sa pro-bosanskom vecinom.
Time se treba pozabaviti.

I definitivno uloziti napor u Banjaluci i Mostaru. Stvoriti male odbore sa pouzdanim ljudima. Neko iznad je spomenuo Bursaca. Naci takav profil ljudi.
Gradovi sa pro bosanskom vecinom nisu problem opet ponavljam i lahko je tu naci istomisljenike zato se svi i guraju u ta tri grada.......budi dasa pa malo izadji iz tih gradova....problem su drugi kojisu anti bosanski nastrojeni....lako je zatraziti od one koja da .....ali cejf traziti od one koja neda
high_volume

#34354 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

sabina1 wrote:Elmedin Konakovic je na N1 potvrdio da je "najslicniji" sa Nasom strankom i SDP-om..
Ubijeđen sam da nijedan član Naše Stranke građane Sarajeva ne bi ponižavao 3 godine redovnim izostankom distribucije vode za piće, a u vrijeme SFF "uspijevao" pronaći "višak" te iste vode :-)

Elmedin Dino Konaković i Naša Stranka razlikuju se kao crno i bijelo, kao nebo i zemlja, kao SDA i NS :D
Heller

#34355 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Heller »

high_volume wrote:
sabina1 wrote:Elmedin Konakovic je na N1 potvrdio da je "najslicniji" sa Nasom strankom i SDP-om..
Ubijeđen sam da nijedan član Naše Stranke građane Sarajeva ne bi ponižavao 3 godine redovnim izostankom distribucije vode za piće, a u vrijeme SFF "uspijevao" pronaći "višak" te iste vode :-)

Elmedin Dino Konaković i Naša Stranka razlikuju se kao crno i bijelo, kao nebo i zemlja, kao SDA i NS :D
U čitavoj NS i SDP nema kapaciteta ko Dino. Pa cojk je 6 ispita za dan položio, moj rekord je tri potpisa za dan.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#34356 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Naletih na fb na neku objavu pobune glasaca NIP protiv koalicije sa NS. U komentarima ono sto nas i ne treba cuditi. Kleronacional sefdah i desnije od desnog. Pitanje je uopce koliko bi ta koalicija bila prirodna. Jedni su za gradjansko drustvo LGBT prava, a drugima su hodze na dzumi radili izbornu kampanju.
kudrilo

#34357 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kudrilo »

KatarinaKosaca wrote:Naletih na fb na neku objavu pobune glasaca NIP protiv koalicije sa NS. U komentarima ono sto nas i ne treba cuditi. Kleronacional sefdah i desnije od desnog. Pitanje je uopce koliko bi ta koalicija bila prirodna. Jedni su za gradjansko drustvo LGBT prava, a drugima su hodze na dzumi radili izbornu kampanju.
Mislim da je i to zeleno maslo.
SSemir

#34358 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by SSemir »

Kikibombona wrote:
spreca wrote:sta drzava imbolji.
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:38, edited 1 time in total.
kmirsad

#34359 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Heller wrote:Kakav je stav članova NS za neku koaliciju koja bi isključila SDA/PDA u TK?
Image :-D
spreca

#34360 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by spreca »

:thumbup: super...sace Bakir da kmeci :lol:...i odjebati ove dole sa dna spiska :mrgreen:
drug_profi

#34361 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

palermo wrote: Misliš u MOstaru, Stocu, Srebrenici, Livnu, Banjaluci......gdje to nema Bosne i Hercegovine ? Meni je strašno ovo što pišete....još mi je strašnije što se dobiva podrška za ovakve postove.

Ukoliko Naša stranka neće Bosnu i Hercegovinu posmtarati kao cjelovit, nedjeljiv prostor., ukoliko neće baštiniti ideju Bosne i Hercegovine i ukolkiko se za nju neće boriti onda je ona nepotrebna. Onda je ona samo nekakv civilizirani derivat ovog sistema vrijednosti koji će svoj raison d'etre temeljiti na pitanjima Kifla, NeKifla,........
Palermo brate, pričaš o nekom cjelovitom prostoru i nedjeljivoj, civilizacijskim dometima a glasaš za SDA. Mojne ba ne rende kora, ne možemo...
palermo

#34362 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

drug_profi wrote:
palermo wrote: Misliš u MOstaru, Stocu, Srebrenici, Livnu, Banjaluci......gdje to nema Bosne i Hercegovine ? Meni je strašno ovo što pišete....još mi je strašnije što se dobiva podrška za ovakve postove.

Palermo brate, pričaš o nekom cjelovitom prostoru i nedjeljivoj, civilizacijskim dometima a glasaš za SDA. Mojne ba ne rende kora, ne možemo...
ma dobro drug moj....nek ti znaš :D
Heller

#34363 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Heller »

spreca wrote::thumbup: super...sace Bakir da kmeci :lol:...i odjebati ove dole sa dna spiska :mrgreen:
nisu ove zadnje tri ni presle cenzus
insomnia78

#34364 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

drug_profi wrote:

Mozemo se mi sad na glavu nasaditi ali cinjenica je da tamo tursko uho nece krociti pa makar Palermo glas’obza Popa Djujica
drug_profi

#34365 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

palermo wrote:
drug_profi wrote:
Ma nije brate, znam te dugo odavde i drag si mi. Slazem se s tobom bar u 80% stvari.
Ali znam da si glasao za Bakira i SDA ranije, i nije ti smetalo sto odstupaju od tvojih kriterija koje trazis od NS.
Doduse pravdao si to ugrozenoscu od HDZ u Mostaru. Ja nisam u tom filmu sori. Budem cesto u Mostaru i to na ovoj kockastoj strani. Ima idiota, ali vala ne fali na sa druge strane. Tvoj je grad taoc idiota i oni se namjerno pustaju da cine sta zele, da bi takvo stanje ostalo.
ALi mnogo cesce sam sa nomalnim ljudima koji su cak i HDZ elita. Jebe se njima za bilo sta samo daj da se pare zarade. Uredn pitaju moze li svinjetina na sto (ko biva ako sam iz SA, alergican sam, sta li)...
Nije ba problem ovdje napraviti drzavu da svima bude dobro, samo budale treba ukloniti. Ljudi su zeljni normale i relaksacije.
insomnia78

#34366 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Sta mislis, ‘nako odokativno, koliko tih budala ima?
Kikibombona

#34367 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

Dino kaze da nece sigurno sa SDA! :D

I dalje pljuje SDA...

DakleM, popusili su. :thumbup:

Radončić za Klix.ba: Ne postoji ni teoretska šansa da SBB koalira sa SDA

https://www.klix.ba/vijesti/bih/radonci ... /181012057

Nece niko. :lol:

Jedina nada SDA je ostao dr. Zeljko Komsic. 8-)
palermo

#34368 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

drug_profi wrote:
palermo wrote:
drug_profi wrote:
Ma nije brate, znam te dugo odavde i drag si mi. Slazem se s tobom bar u 80% stvari.
Ali znam da si glasao za Bakira i SDA ranije, i nije ti smetalo sto odstupaju od tvojih kriterija koje trazis od NS.
Doduse pravdao si to ugrozenoscu od HDZ u Mostaru. Ja nisam u tom filmu sori. Budem cesto u Mostaru i to na ovoj kockastoj strani. Ima idiota, ali vala ne fali na sa druge strane. Tvoj je grad taoc idiota i oni se namjerno pustaju da cine sta zele, da bi takvo stanje ostalo.
ALi mnogo cesce sam sa nomalnim ljudima koji su cak i HDZ elita. Jebe se njima za bilo sta samo daj da se pare zarade. Uredn pitaju moze li svinjetina na sto (ko biva ako sam iz SA, alergican sam, sta li)...
Nije ba problem ovdje napraviti drzavu da svima bude dobro, samo budale treba ukloniti. Ljudi su zeljni normale i relaksacije.
sgtvarno ne želim više da objašnjavam ili se pravdam za koga sam glasao, ja nikada nisam nikoga ni optužio niti etiketirao za njegov političkim izbor...čak sam i na ovoj temi napisao postz o mome glasanju, dosta i palermu priče o tom a vjerujem i forumu.......

A etiketiranje i proglašavanje svake drugačije misli sda-ovskom je samo priča o mentalnom sklopu onih koji etiketiraju
insomnia78

#34369 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

Pa nije to nista cudno za liberale. Pogledaj ih u svijetu.
drug_profi

#34370 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:Sta mislis, ‘nako odokativno, koliko tih budala ima?
De mi ti iz francuske reci.
insomnia78

#34371 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by insomnia78 »

drug_profi wrote:
Mlogo
drug_profi

#34372 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

insomnia78 wrote:
drug_profi wrote:
Mlogo
Koliko si ti mrkve pojeo, jbt...
hzsa22

#34373 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by hzsa22 »

Mescini da su ostali bez direktnog mandata iz 7 izborne za federalni paralment
_Reds_

#34374 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _Reds_ »

Koliko ja vidim dobili su mandat.

Mada iksreno ovaj sistem je nepravedan.

https://staatsrecht.honikel.de/en/sitzz ... 2&p10=2633
madner

#34375 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Heller wrote:
high_volume wrote:

U čitavoj NS i SDP nema kapaciteta ko Dino. Pa cojk je 6 ispita za dan položio, moj rekord je tri potpisa za dan.
Realno i nema. Bar ne trenutno.
Locked