Kakva stara džukela...što ga i ti znaš zacrnitiHakiz wrote:zizi505 wrote:Stara džukela i nove vještine...Hakiz wrote:
I to se može promijeniti s tvoje strane
Zreo muškarac, u punom kapacitetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kakva stara džukela...što ga i ti znaš zacrnitiHakiz wrote:zizi505 wrote:Stara džukela i nove vještine...Hakiz wrote:
I to se može promijeniti s tvoje strane
Ja neki dan u KonjicuBoemica wrote:Znači svi stereotipi u kojima žene ne znaju da voze su nastali zbog mene, majke mi.
Kad se na Dobrinji ubacih u suprotnu traku
Tebi bolje da vozis djecja kolicaBoemica wrote:
Stani da ti pričam kako sam se popela na ivičnjak u kružnom toku![]()
![]()
I meni bi draže biloanimals wrote:Tebi bolje da vozis djecja kolicaBoemica wrote:
Stani da ti pričam kako sam se popela na ivičnjak u kružnom toku![]()
![]()
Hvala ti, volim i ja tebezizi505 wrote:
Kakva stara džukela...što ga i ti znaš zacrniti![]()
Zreo muškarac, u punom kapacitetu
Ma bona, sa mnom ti je sve upišzizi505 wrote:Jaooo Boemice, s tobom je upiš voziti se
Ih, iznenadio bi se šta se sve može novo naučiti uz ljubav i dobru motivacijuHakiz wrote:Hvala ti, volim i ja tebezizi505 wrote:
Zreo muškarac, u punom kapacitetu![]()
Star za nove vještine, to sam mislio
Samo ne odustaj od vožnje, uštelit ćeš seBoemica wrote:Ma bona, sa mnom ti je sve upišzizi505 wrote:Jaooo Boemice, s tobom je upiš voziti se![]()
Neki dan hodamo na trgu ispred BBI-a, samo mi nešta zape, kad ono, linija
Ako je dobra motivacija i kompatibilnost bi se mogla postićizizi505 wrote:Ih, iznenadio bi se šta se sve može novo naučiti uz ljubav i dobru motivacijuHakiz wrote:Hvala ti, volim i ja tebezizi505 wrote:
Zreo muškarac, u punom kapacitetu![]()
Star za nove vještine, to sam mislio
Ma kakvi, dosta mi je što se i ovako brukam u svakodnevnom životu, još i za volanomzizi505 wrote:
Samo ne odustaj od vožnje, uštelit ćeš se
Možda pokušati...Hakiz wrote:Ako je dobra motivacija i kompatibilnost bi se mogla postićizizi505 wrote:Ih, iznenadio bi se šta se sve može novo naučiti uz ljubav i dobru motivacijuHakiz wrote: Hvala ti, volim i ja tebe![]()
Star za nove vještine, to sam mislio![]()
Ljubav manje-više.
Dobro je to..Boemica wrote:Ma bona, sa mnom ti je sve upišzizi505 wrote:Jaooo Boemice, s tobom je upiš voziti se![]()
Ja sam se danas onako fino obrukala na posluanimals wrote:Dobro je to..Boemica wrote:Ma bona, sa mnom ti je sve upišzizi505 wrote:Jaooo Boemice, s tobom je upiš voziti se![]()
Hakiz je hvatao nacrtanu musicu..
Baš misliš da se drugi nisu brukali na početkuBoemica wrote:Ma kakvi, dosta mi je što se i ovako brukam u svakodnevnom životu, još i za volanomzizi505 wrote:
Samo ne odustaj od vožnje, uštelit ćeš se
Pokušati sam spreman, dakle gdje je motivacija?zizi505 wrote:Možda pokušati...Hakiz wrote:Ako je dobra motivacija i kompatibilnost bi se mogla postićizizi505 wrote:
Ih, iznenadio bi se šta se sve može novo naučiti uz ljubav i dobru motivaciju![]()
Ljubav manje-više.
Ne moraš me ovako javno uzimati u ustaanimals wrote:Dobro je to..Boemica wrote:Ma bona, sa mnom ti je sve upišzizi505 wrote:Jaooo Boemice, s tobom je upiš voziti se![]()
Hakiz je hvatao nacrtanu musicu..
zizi505 wrote:
Baš misliš da se drugi nisu brukali na početku![]()
Da samo čuješ mojih bruka...![]()
Šta bi te sad motivisalo?Hakiz wrote:Pokušati sam spreman, dakle gdje je motivacija?zizi505 wrote:Možda pokušati...Hakiz wrote: Ako je dobra motivacija i kompatibilnost bi se mogla postići![]()
Ljubav manje-više.
Boemica wrote:zizi505 wrote:
Baš misliš da se drugi nisu brukali na početku![]()
Da samo čuješ mojih bruka...![]()
ima tome možda i godina, poslije svadbe, ja i braća se raspravljamo ko će voziti, oni popili. I navalili da ja vozim i tačka.
Reko vi baš hoćete da ja ovu porodicu odvedem u nestanak
zizi505 wrote:Šta bi te sad motivisalo?Hakiz wrote: Pokušati sam spreman, dakle gdje je motivacija?
Hakiz wrote:zizi505 wrote:Šta bi te sad motivisalo?Hakiz wrote: Pokušati sam spreman, dakle gdje je motivacija?
Jok, ne ide. Koliko god da razmišljam, ne pada mi na pamet šta bi moglo motivisati zrelog muškarca u punom kapacitetu...