Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
kudrilo
#34326 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pitanje za NAŠU STRANKU:
Što uništavate bošnjOčki identitet?
Last edited by kudrilo on 12/10/2018 16:16, edited 1 time in total.
- GandalfSivi
#34327 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nasa Stranka ako hoce da raste, mora se siriti po ostatku Bosne. Nadjite ljude, nadjite prihvatljivu retoriku i nastavite rasti, to je jedini nacin...
- insomnia78
#34328 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa zar nisu nasli. Dodje u Tuzlu sa parolom “budite dobre komsije”. A samo desetak kilometara odatle turskog uha nije ostalo
- cyprus
#34329 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti dobro znaš (ustvari možda i ne znaš, Francuska je daleko) da je to bio slogan za lokalne izbore, te da je shodno tome poenta te poruke ipak nešto drugačija od te koju namećete ti i oni hajvani sa Mimologije i Voxa... Nego trola ne smije stat, jelde?insomnia78 wrote:Pa zar nisu nasli. Dodje u Tuzlu sa parolom “budite dobre komsije”. A samo desetak kilometara odatle turskog uha nije ostalo
Last edited by cyprus on 12/10/2018 16:25, edited 1 time in total.
- insomnia78
#34330 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji je bio za ove?
- cyprus
#34331 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Onakav kakav treba da budeinsomnia78 wrote:Koji je bio za ove?
- insomnia78
#34332 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa koji de nam reci
- cyprus
#34333 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zemlja za sve nas...
Zajedno i tačka.
Ova dva slogana mogu smetati samo onima koji ne vole ovu zemlju...
Zajedno i tačka.
- insomnia78
-
kudrilo
#34335 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa francuzima nikad i nismo bili dragi...cyprus wrote:Zemlja za sve nas...
Zajedno i tačka.
-
Nero Histrion
#34336 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dze si Mursele, nisam te propozn'o?!kudrilo wrote:Pitanje za NAŠU STRANKU:
-
kudrilo
#34337 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja sam FilipNero Histrion wrote:Dze si Mursele, nisam te propozn'o?!kudrilo wrote:Pitanje za NAŠU STRANKU:
Najgluplji tekst igdje ikad.
Ako je ovo trenutno što postoji bošnjački identitet, i treba ga uništiti.
-
palermo
#34338 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Misliš u MOstaru, Stocu, Srebrenici, Livnu, Banjaluci......gdje to nema Bosne i Hercegovine ? Meni je strašno ovo što pišete....još mi je strašnije što se dobiva podrška za ovakve postove.Kikibombona wrote:
Na nivou Federacije ne mogu birati. Ako Hrvati na vlast dovedu HDZ, tu se nista ne moze. Sa njima bi morali koalirati. NS bi zeljela da umjesto HDZ-
Nasa stranka nema podrsku ljudi koji su protiv Bosne i Hercegovine. Nase stranke ima tamo gdje ima Bosne i Hercegovine. Gdje je nema - nema ni NS.
Sta tu nije jasno?
Stvari su opstepoznate.
Ukoliko Naša stranka neće Bosnu i Hercegovinu posmtarati kao cjelovit, nedjeljiv prostor., ukoliko neće baštiniti ideju Bosne i Hercegovine i ukolkiko se za nju neće boriti onda je ona nepotrebna. Onda je ona samo nekakv civilizirani derivat ovog sistema vrijednosti koji će svoj raison d'etre temeljiti na pitanjima Kifla, NeKifla,........
-
palermo
#34339 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bravo, zaista....i ovo pokazuje da i na prostorima gdje kako Kiki reče " nema Bosne i Hercegovine" postoji prostor za iskorak. I to veliki.kluz franjo wrote:Svi se raspisali o uspjesima NS u SA, TZ, itd.palermo wrote:...
A u Mostaru je danas predivan i sunčan dan.......
Ali ja bih ovdje istakao jedan mali, minijaturni podatak, koji se bez obzira na njegovu kvantitavnu neznatnost, meni čini ogromnim i možda nekim tračkom nade.
U izbornoj jedinici "Grad Mostar" je kantonalna lista NS osvojila tek nešto manje od 3% (trenutno 2,72%). Da su Mostar i njegovi građani te sreće, pa da imaju izbore za gradsko vijeće, NS bi imala dobre šanse da participira u istom.
Ali nije to podatak koji sam želio istaći.
Iako ne znam Mostar, po rezultatima na biračkim mjestima se može vidjeti da je kantonalna lista NS glasove dobijala u različitim mikro-sredinama.
I u onima gdje se većinski i nadmoćno glasalo za Čovića i HDZ, a i u onima gdje se većinski i nadmoćno glasalo za SDA.
3% izašlih (ili 1,5% ukupnog broja upisanih) birača, ne znači puno.
Ali činjenica da je to ostvareno u jednoj ostrašćenoj kampanji "lova na narodne izdajnike" i činjenica da se tih 3% nalaze i na jednoj i na drugoj obali prelijepe Neretve, meni se učinilo vrijednim spominjanja.
Za nešto značajniji iskorak ovdje kao prvo trebate naći lidere, ugledne ljude koji imaju pvjerenje ljudi sa obadvije strane (a oni postoje) , ne možete očekivati od djece da ih drugi slijede..........
i naravno, vrh stranke bi mogao malo izaći iz Sarajeva, makar u svojim nastupima.....
-
Nero Histrion
#34340 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Njih se i placa da budu glupi.kudrilo wrote:Ja sam FilipNero Histrion wrote:Dze si Mursele, nisam te propozn'o?!kudrilo wrote:Pitanje za NAŠU STRANKU:
Što uništavate bošnjOčki identitet?![]()
Najgluplji tekst igdje ikad.
Ako je ovo trenutno što postoji bošnjački identitet, i treba ga uništiti.
-
kluz franjo
#34341 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kolega palermo,palermo wrote: Bravo, zaista....i ovo pokazuje da i na prostorima gdje kako Kiki reče " nema Bosne i Hercegovine" postoji prostor za iskorak. I to veliki.
Za nešto značajniji iskorak ovdje kao prvo trebate naći lidere, ugledne ljude koji imaju pvjerenje ljudi sa obadvije strane (a oni postoje) , ne možete očekivati od djece da ih drugi slijede..........
i naravno, vrh stranke bi mogao malo izaći iz Sarajeva, makar u svojim nastupima.....
ja se nadam de će ih NS pronaći i privući...
Ja mogu to kao i Vi, samo pratiti i komentarisati.
Pozdrav
-
hzsa22
#34342 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Puno njih je govorilo nece u vlast sa ovim ili onim pa na kraju zajedno u krevet. Jebeno je izdrzati rukovodstvu kada clanovima zamirisu upravni odbori, savjetnicka i ministarska mjesta
-
palermo
#34343 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Okkluz franjo wrote:Kolega palermo,palermo wrote: Bravo, zaista....i ovo pokazuje da i na prostorima gdje kako Kiki reče " nema Bosne i Hercegovine" postoji prostor za iskorak. I to veliki.
ja se nadam de će ih NS pronaći i privući...
Ja mogu to kao i Vi, samo pratiti i komentarisati.
Pozdrav
- Kikibombona
#34344 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U Mostaru i Banjaluci svakako mora biti NS.palermo wrote:Misliš u MOstaru, Stocu, Srebrenici, Livnu, Banjaluci......gdje to nema Bosne i Hercegovine ? Meni je strašno ovo što pišete....još mi je strašnije što se dobiva podrška za ovakve postove.Kikibombona wrote:
Na nivou Federacije ne mogu birati. Ako Hrvati na vlast dovedu HDZ, tu se nista ne moze. Sa njima bi morali koalirati. NS bi zeljela da umjesto HDZ-
Nasa stranka nema podrsku ljudi koji su protiv Bosne i Hercegovine. Nase stranke ima tamo gdje ima Bosne i Hercegovine. Gdje je nema - nema ni NS.
Sta tu nije jasno?
Stvari su opstepoznate.
Ukoliko Naša stranka neće Bosnu i Hercegovinu posmtarati kao cjelovit, nedjeljiv prostor., ukoliko neće baštiniti ideju Bosne i Hercegovine i ukolkiko se za nju neće boriti onda je ona nepotrebna. Onda je ona samo nekakv civilizirani derivat ovog sistema vrijednosti koji će svoj raison d'etre temeljiti na pitanjima Kifla, NeKifla,........
To su za nase prilike veliki gradovi i tu mora biti NS. Misljenja sam da bi uz dobar rad NS mogla privuci solidan broj Srba u BL i Hrvata u MO, narocito onih koji su zgadjeni etno-vjerskim strankama, ateiste, rokere, lgbt itd.
Djelovati u Sirokom, Palama, Grudama ili Kalinoviku nema nikakvog smisla. Niko nece pristati raditi za 10-15 glasova po gradu. Liberalna opcija nema sta traziti u ovim zabitima.
NS mora jacati mimo Sarajeva, narocito u ZE i TZ. Ako se ne varam, NS nema odbore u Travniku i slicnim gradovima. To moraju popraviti.
Mislim da ce im ovaj izborni uspjeh dodatno dati krila.
- thekupus
#34345 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo da ne privuku Sašu Trivića i slične Banjalučane.
- GandalfSivi
#34346 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Eno mi Bursaca, nek sa njim pocnu...
- Kikibombona
#34347 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa to je ta opasnost.thekupus wrote:Samo da ne privuku Sašu Trivića i slične Banjalučane.
Ne bi valjalo da radi 200 Banjalucana izgube 2 000 Sarajlija.
BiH je sjebana drzava, o tim stvarima se mora voditi racuna.
Koalicija sa Krsmanovic je bila ispred vremena. Takvo sto ce biti moguce za 20, 30 ili 50 godina. Narod nije spreman.
-
Heller
#34348 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakav je stav članova NS za neku koaliciju koja bi isključila SDA/PDA u TK?
- spreca
#34349 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
sta drzava ima od toga......oni trebaju biti prisutni po cijeloj BiH a posebno Mostar i Bl..... TZ i ZE nisu problemKikibombona wrote: U Mostaru i Banjaluci svakako mora biti NS.
To su za nase prilike veliki gradovi i tu mora biti NS. Misljenja sam da bi uz dobar rad NS mogla privuci solidan broj Srba u BL i Hrvata u MO, narocito onih koji su zgadjeni etno-vjerskim strankama, ateiste, rokere, lgbt itd.
Djelovati u Sirokom, Palama, Grudama ili Kalinoviku nema nikakvog smisla. Niko nece pristati raditi za 10-15 glasova po gradu. Liberalna opcija nema sta traziti u ovim zabitima.
NS mora jacati mimo Sarajeva, narocito u ZE i TZ. Ako se ne varam, NS nema odbore u Travniku i slicnim gradovima. To moraju popraviti.
Mislim da ce im ovaj izborni uspjeh dodatno dati krila.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#34350 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Elmedin Konakovic je na N1 potvrdio da je "najslicniji" sa Nasom strankom i SDP-om.
Bice ovo 4 mucne i duge godine nakon kojih dolazi opet SDA i naredne 4 godine.
Sarajevo ce valjda biti , sve drugo ce proci.
Bice ovo 4 mucne i duge godine nakon kojih dolazi opet SDA i naredne 4 godine.
Sarajevo ce valjda biti , sve drugo ce proci.