FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#34326 Re: FC Barcelona
Kako su igrali, ne gledah?
-
sizifinho
#34327 Re: FC Barcelona
Ko što reče zmijuga davno: trebalo je Iniestu uvalit Manu dok je još vrijedio para... Samo ja bijah budala pa ne vidjoh.
Ne može se reći da je danas ekipa zakazala, bili su dobri pojedinci, drugi nisu... Enrike mora uvesti svoj identitet što Martino pa ni Tito nisu radili. Ne treba se gradit na sistemu koji je izlizan. Pa lopta se vuče po igračima umjesto da leta ko kuglica u fliperu, od noge do noge.
Baš me zanima zašto ne bi malo reflektora bilo dato i Adami i Dongouu... Adama ima nevjerovatnu kontrolu i brzinu, završnica mu je malo off a Dongou se zna snaći, pravi CF.
Ne može se reći da je danas ekipa zakazala, bili su dobri pojedinci, drugi nisu... Enrike mora uvesti svoj identitet što Martino pa ni Tito nisu radili. Ne treba se gradit na sistemu koji je izlizan. Pa lopta se vuče po igračima umjesto da leta ko kuglica u fliperu, od noge do noge.
Baš me zanima zašto ne bi malo reflektora bilo dato i Adami i Dongouu... Adama ima nevjerovatnu kontrolu i brzinu, završnica mu je malo off a Dongou se zna snaći, pravi CF.
- Logovan
#34328 Re: FC Barcelona
Zašto napadate Ter Stegena?
Nisam gledao utakmicu, pregledao sam samo golove. Za prvi i treći nije kriv, realno nije ništa mogao, dok je kod drugog gola napravio veliki kiks. Mlad je, 22 su mu godine, ima vremena za njega.
Nisam gledao utakmicu, pregledao sam samo golove. Za prvi i treći nije kriv, realno nije ništa mogao, dok je kod drugog gola napravio veliki kiks. Mlad je, 22 su mu godine, ima vremena za njega.
- skenderija04
#34329 Re: FC Barcelona
50 izgubljenih loptiButmiran wrote:Kako su igrali, ne gledah?
Alves 10
-
sizifinho
#34330 Re: FC Barcelona
-što ne mogu ovih ko što je vanzemoljac. Al hajd, takvi dođu i odu, niko njih i ne benda.
Imam slično mišljenje tvome, ali eto pratio sam Enrikea i u Celti... bojim se da on nema dovoljna muda da se suprostavi administraciji tj onim iz fotelja i njihovim odlukama. U Romi primjerice je donosio neke poprilično hipokritske odluke koje su se suprostavljale njegovim stavovima (koje je iznosio u medijima), dok je u Celti bio dosljedan. Mislim da se on savija u smjeru u kojem vjetar puše pa eto tako i u Barci. Treba imat puno muda da se suprostaviš svojim nadređenim ko što je Guardiola radio.skenderija04 wrote:To su stvari koje i smetaju, jebes poraz.
- Zmijuga loma
#34331 Re: FC Barcelona
Nekad davno Daniel Carvajal je brojao godove na hrastovoj klupi dok je Martin Montoya dominirao U21 europskim prvenstvom. Danas prvog izabraše u najboljih 11 mjeseca a drugi hladi muda na tribinama.
Na stranu kriminalni prekidi, ofanziva danas nije bila loša.
Bilo je tu naznaka direktnije igre, kreirale su se šanse što je gadno kad ganjaš rezultat protiv vrhunske ekipe. Protiv Villarreala recimo nisu mogli kupiti poluprilike.
Ovako iz neutralnog ugla, sadržajno utakmica odlična.
Na stranu kriminalni prekidi, ofanziva danas nije bila loša.
Ovako iz neutralnog ugla, sadržajno utakmica odlična.
- skenderija04
#34332 Re: FC Barcelona
Ma jok, on je kisobran za foteljase.
Problem su odnosi izmedju njega i par igraca Pique i Xavi. Nesto se desava. Na Piquea se nakurcio, a Xavija niti je htio niti je ocekivao da ostane. Ali igra sudbine,sad mu Xavi treba ali koga ce vani izvesti? Rakitic dobar a Iniesta jako ime
Alves i Pedro nisu otisli( trebao je doci Cuadrado) ali kako nije bilo dobrih ponuda ostadose. Sad ne zna sta ce sa njima.
Ja se ne sekiram zbog igre. Doci ce to na ssvoje. Isto tako odnos je veceras bio dobar. Jedini problem je neiskustvo trenera. Samo neka udari cvrsto. Ako bude vagao i trazio da svi budu zadovoljni, pojesce ga.
Problem su odnosi izmedju njega i par igraca Pique i Xavi. Nesto se desava. Na Piquea se nakurcio, a Xavija niti je htio niti je ocekivao da ostane. Ali igra sudbine,sad mu Xavi treba ali koga ce vani izvesti? Rakitic dobar a Iniesta jako ime
Alves i Pedro nisu otisli( trebao je doci Cuadrado) ali kako nije bilo dobrih ponuda ostadose. Sad ne zna sta ce sa njima.
Ja se ne sekiram zbog igre. Doci ce to na ssvoje. Isto tako odnos je veceras bio dobar. Jedini problem je neiskustvo trenera. Samo neka udari cvrsto. Ako bude vagao i trazio da svi budu zadovoljni, pojesce ga.
-
Vamzemoljac
#34333 Re: FC Barcelona
vidim sizifinho vam je stručnja,copy -paste
- Zmijuga loma
#34334 Re: FC Barcelona
To je globalni problem.skenderija04 wrote:Ma jok, on je kisobran za foteljase.
Problem su odnosi izmedju njega i par igraca Pique i Xavi. Nesto se desava. Na Piquea se nakurcio, a Xavija niti je htio niti je ocekivao da ostane. Ali igra sudbine,sad mu Xavi treba ali koga ce vani izvesti? Rakitic dobar a Iniesta jako ime![]()
-
sizifinho
#34335 Re: FC Barcelona
Života mi samo čekam dan kad će Suki izaći i stati u špic!
Samo treba Sukiju prostora naprijed, što znači da će morati Neymara na bok i nazad, a gdje će onda iniesta da igra?
@zmijuga- reci to murinju. Čovjek je rekao kasiljasu: Možeš se zvati i Oliver a prezivati Kahn, forma ti je nula i ideš na klupu.
Mislim, ružno izgleda, ali eto i Lampard je dobio svoju porciju, bez obzira na mjesto u klubu. Treba biti mangup za te poteze.
Samo treba Sukiju prostora naprijed, što znači da će morati Neymara na bok i nazad, a gdje će onda iniesta da igra?
@zmijuga- reci to murinju. Čovjek je rekao kasiljasu: Možeš se zvati i Oliver a prezivati Kahn, forma ti je nula i ideš na klupu.
Mislim, ružno izgleda, ali eto i Lampard je dobio svoju porciju, bez obzira na mjesto u klubu. Treba biti mangup za te poteze.
Last edited by sizifinho on 01/10/2014 00:18, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#34336 Re: FC Barcelona
Isto rekoh, nidje veze ba.Logovan wrote:Zašto napadate Ter Stegena?
- Saian
#34337 Re: FC Barcelona
iniesta danas more zBroda nije mog'o pogodit, platit nekom da otme alvesa i zavezhe za neki radijator u kakvoj mrakachi u podrumu i cao djaci, ha ja, onaj treci gol je njegov samo tako, a i inache je za membrum virile odigrao
- BHF_Manijak
#34338 Re: FC Barcelona
A koja je bila svrha one hampe oko tog Douglasa pred sami kraj prelaznog roka, ako vam ov pobjegulja sa gerijatrije jos uvijek igra? Ja kont'o taj Douglas novi Lahm, a momak sjedi na klupi umrlom Alvesu... 
- skenderija04
#34339 Re: FC Barcelona
To je istina. Nazalost velika istina.Zmijuga loma wrote:To je globalni problem.skenderija04 wrote:Ma jok, on je kisobran za foteljase.
Problem su odnosi izmedju njega i par igraca Pique i Xavi. Nesto se desava. Na Piquea se nakurcio, a Xavija niti je htio niti je ocekivao da ostane. Ali igra sudbine,sad mu Xavi treba ali koga ce vani izvesti? Rakitic dobar a Iniesta jako ime![]()
Ja se ne sekiram zbog igre. Doci ce to na ssvoje. Isto tako odnos je veceras bio dobar. Jedini problem je neiskustvo trenera. Samo neka udari cvrsto. Ako bude vagao i trazio da svi budu zadovoljni, pojesce ga.Yayu maloprije Pellegrini ne smije ni pogledati, Lahma nešto ranije pretrčao ko je htio i kako je htio. Jebi ga, neki imaju toliku reputaciju da se na njoj mogu šlepati par sezona.
Iniesta je gadan slucaj. Ne zna se sta je, jer on ne prica niti se zali. Dvije su teorije. Jedna fudbalska a to je Neymar koji mu uzima parcelu i tjera ga prema centru. Iniesta koji se nikada ne buni je rekao ok, ali ja minimalac, tek da ispunim najvaznije.Druga je mahalaska, a to je da hoce da ide iz Barcelone . Nema vise nikoga u svlacionici nakon odlaska Valdesa i Ville a i politicka klima ga stavlja u nezgodnu situaciju, tacnije ne osjeca se najprijatnije.
- Zmijuga loma
#34340 Re: FC Barcelona
Da je ono Valdes, ti bi se prvi grohotom smijao ovdje.BHF_Manijak wrote:Isto rekoh, nidje veze ba.Logovan wrote:Zašto napadate Ter Stegena?
Nisam gledao utakmicu, pregledao sam samo golove. Za prvi i treći nije kriv, realno nije ništa mogao, dok je kod drugog gola napravio veliki kiks. Mlad je, 22 su mu godine, ima vremena za njega.Za drugi je kriv, ali kod prvog i treceg nije nista mog'o.
- Logovan
#34342 Re: FC Barcelona
Normalno da bi se grohotom smijao kad je Valdes iskusan golman, dok je ovaj mlad.Zmijuga loma wrote:Da je ono Valdes, ti bi se prvi grohotom smijao ovdje.BHF_Manijak wrote:Isto rekoh, nidje veze ba.Logovan wrote:Zašto napadate Ter Stegena?
Nisam gledao utakmicu, pregledao sam samo golove. Za prvi i treći nije kriv, realno nije ništa mogao, dok je kod drugog gola napravio veliki kiks. Mlad je, 22 su mu godine, ima vremena za njega.Za drugi je kriv, ali kod prvog i treceg nije nista mog'o.
Drugi gol je kolosalna greška, za ono se pucaju šamari i odbija od plate. Za ostala dva gola nije odgovoran, generalno je korektno ostatak meča odradio. Bio je zaposleniji nego Bravo u svim dosadašnjim utakmicama.
- BHF_Manijak
#34343 Re: FC Barcelona
Pa i rekoh da je kriv za drugi gol. Golmanov je peterac i tu nema diskusije, ono je morao posamarati isperd sebe i uhvatiti loptu s cigarom u ustima. Prosto.Zmijuga loma wrote: Da je ono Valdes, ti bi se prvi grohotom smijao ovdje.Drugi gol je kolosalna greška, za ono se pucaju šamari i odbija od plate. Za ostala dva gola nije odgovoran, generalno je korektno ostatak meča odradio. Bio je zaposleniji nego Bravo u svim dosadašnjim utakmicama.
- skenderija04
#34344 Re: FC Barcelona
Ma dobro, ali i Rakiric je morao jace u onaj skok. Fol je sto pravi kompromise da se niko ne ljuti. Sada ce opet dvije sedmice cekati sljedecu utakmicu. Glupo je ovo sa golmanima.BHF_Manijak wrote:Pa i rekoh da je kriv za drugi gol. Golmanov je peterac i tu nema diskusije, ono je morao posamarati isperd sebe i uhvatiti loptu s cigarom u ustima. Prosto.Zmijuga loma wrote: Da je ono Valdes, ti bi se prvi grohotom smijao ovdje.Drugi gol je kolosalna greška, za ono se pucaju šamari i odbija od plate. Za ostala dva gola nije odgovoran, generalno je korektno ostatak meča odradio. Bio je zaposleniji nego Bravo u svim dosadašnjim utakmicama.
- BHF_Manijak
#34345 Re: FC Barcelona
Ma nikad rotacija s golmanima nije bila pametna stvar. Osim u takmicenjima gdje ce ti rezervni golman odigrati 4-5 utakmica u sezona, tipa engleskog Capital One kupa, ali ne mozes ba mijenjati golmana u Primeri i Ligi prvaka, pa nije mahalski turnir.

-
LSD
#34346 Re: FC Barcelona
a šta je Rakitić trebao raditi kod onog prekidaBHF_Manijak wrote:Pa i rekoh da je kriv za drugi gol. Golmanov je peterac i tu nema diskusije, ono je morao posamarati isperd sebe i uhvatiti loptu s cigarom u ustima. Prosto.Zmijuga loma wrote: Da je ono Valdes, ti bi se prvi grohotom smijao ovdje.Drugi gol je kolosalna greška, za ono se pucaju šamari i odbija od plate. Za ostala dva gola nije odgovoran, generalno je korektno ostatak meča odradio. Bio je zaposleniji nego Bravo u svim dosadašnjim utakmicama.
MTS je zadnji covjek koji se može kriviti za ovaj poraz....uz to, momak je odbranio dva gola
nevjerovatno kako tako veliki klub poput Barce godinama ima retardiranu odbranu
Skenderbeže, forma Inieste i Busquetsa je za povracanja, ljudi se šetaju po terenu jbt....Xavi je tito za obojicu....ali šta to vrijedi kad Luis nema muda da im yebe sve OD- DO
- skenderija04
#34347 Re: FC Barcelona
Forma ce se dici, tek je oktobar. Problem je sto izgledaju kao mjesecari na terenu. Ne znaju sta im je raditi.
- Lakat Jebić
#34348 Re: FC Barcelona
@skenderija
sta s politickom klimom ne odgovara iniesti? zar je dotle doslo?
- skenderija04
#34349 Re: FC Barcelona
Grozno je. Ovo je bila utakmica koja je najmanje zanimala ljude u Barceloni. Za vrijeme odigravanja meca na ulicama je bio haosLakat Jebić wrote:@skenderija
Iniesta je zadnje tri godine bio simbol zajednickog zivota ali situacija se otela kontroli.
- BHF_Manijak
#34350 Re: FC Barcelona
U kojem smislu se "otela kontroli"??? 
I kad je vise taj referendum, da se jednom i to zavrsi!!!
I kad je vise taj referendum, da se jednom i to zavrsi!!!