Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Covington, Reddick, Belinelli....jesu mogli pokupiti još kojeg blentavog šutera?
Ersan?
'ta ce kad ben ne moze okean pogoditi. Fino su to oni skupili za napada, ali onda kroz odbranu duva.
Da, ima i on.
Ma ja ne znam na koju su oni foru favoriti u ovom matchupu.
Jedino to što je Irving povrijeđen kod Bostona, ali evo dvije utakmice i tri četvrtine je Boston bolja ekipa.
[quote="Tomahawk11"]
Da, ima i on.
Ma ja ne znam na koju su oni foru favoriti u ovom matchupu.
Jedino to što je Irving povrijeđen kod Bostona, ali evo dvije utakmice i tri četvrtine je Boston bolja ekipa.[/quote]
Ja bi rekao da su bolje vodjena ekipa, ali manje kvalitetna. Da Stevens ima embida i simmonsa izdiminirao bi istok ko sale. Bili su favoriti dok ih Stevens nije taktički izmasakrirao. Simmons vecinu driblinga gubi. Udribla do slobodnog max i onda gleda kome ce dodati, a ovi sve pokrili
Tony Soprano wrote:Sreca pa je pogodio James, jer bi proso X, a majmun dekarina nije proso niti jednu jebenu kategoriju, niti bi je mogao proci da se igra jos pola sata.
Tonight, LeBron James had his 388th career game with 30+ PTS, 5+ REB & 5+ AST (regular and postseason). Michael Jordan's 288 30/5/5 games ranks second. A 100-GAME GAP.
LeBron has 838 20/5/5 games (regular and postseason). Larry Bird's 476 ranks 2nd. A 362-GAME GAP.