Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

masterALE

#34326 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by masterALE »

zakasnila wrote:
el gancho wrote:
zakasnila wrote:Je li ti ovaj 779078 otvara svaki dan! Meni nekad davno stao na 6 taskova i nije se pomjerio,refreshala par dana i odustala, a vidim jos raje spominje da otvara
Ja sam uradio preko 200 komada. Kod ovih zadataka bez kviza bitno je ne ici ispod minute na submit (barem sam ja tako davno nasao na CS-forumu). Otvara ga i dalje.
Kazu da otvara, a kod mene nista :-) , mora da sam otisla submit prije minute! Evo stavila sam na refresh pa cu vidjeti hoce li biti dolara od ovih faca :D
Haha,bit jasta ce,ne submit prije 1 min. i neka ih neka vrte,ionako je racunar upaljen 24/7 :lol: :lol: :lol:
zakasnila

#34327 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Ma ko zna mozda sam ja vec submitovala prije minute, saznat cemo ovih dana! Trebalo bi danas to ugasiti racunare, ipak je vikend :D
Habibi

#34328 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Habibi »

Drustvo moze pomoc intereseju me kako podesiti paypal na dva maila tak da mogu sa dva akaunta slati novac na jedan paypal ili ako ima neko link gdje je to objasnjeno hvala.Novi sam u ovom poslu....
masterALE

#34329 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by masterALE »

Pusta TAXI,navalite :D
Mike Ross

#34330 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Mike Ross »

Habibi wrote:Drustvo moze pomoc intereseju me kako podesiti paypal na dva maila tak da mogu sa dva akaunta slati novac na jedan paypal ili ako ima neko link gdje je to objasnjeno hvala.Novi sam u ovom poslu....

http://forum.klix.ba/zarada-na-netu-rje ... #p12200293
sizifinho

#34331 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by sizifinho »

876645

evo pušta one uber taksije, mada slabo - meni evo 4 u pola sata, ali uhar je i to... da tako hoće cijeli dan, po 4 na sahatak bilo bi odlično :(

al ništa, frula.
mv960

#34332 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by mv960 »

Ja ljudi radim na starom laptopu, nekad zadimi, začadi, sistem padne... :-)

Podržavam to da trebamo sarađivati i pomagati jedni druge, i ja koliko znam i koliko mogu tu sam. Besmisleno je da se javljam pored iskusnih koji se već jave i pojasne i bolje znaju nego ja.

screen shot-ove mogu sanjati dok ne uzmem bolji PC.

Ma samo kada pomislim fb da otvorim muka mi bude :cry: :cry: :-) :D

PS. Nema vina, accuracy je teško popraviti, zato su nam sada screenshot-ovi važniji nego ikad.
Akson85

#34333 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Akson85 »

876645
Chronicle External Audit-Aktivan
arnes86

#34334 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by arnes86 »

Moze na pp link od te fb grupe..
Rubik

#34335 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Rubik »

Ljudi na kojim sve sajtovima radite, i da li se isplati rentat referrale na neobuxu?
Pitarrr82

#34336 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Pitarrr82 »

timpra

Posto sam novi :mrgreen:, pitanje...

Ako treba da napredujem s lvl od 1 pa... kako to da iako jos nemam potvrdjen lvl 1 nude mi zadatke za taj lvl i poneki cak mogu uraditi?

Mozda postavljam ili u buducnosti postavim koje glupo pitanje... :mrgreen:
Last edited by Pitarrr82 on 29/02/2016 09:24, edited 1 time in total.
zakasnila

#34337 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Rubik wrote:Ljudi na kojim sve sajtovima radite, i da li se isplati rentat referrale na neobuxu?
Elite, Neobux, Clixsense i InstaGC! Elite ti je najbolji jer su zadaci najplaćeniji, iza njega ide Neobux! Clixsense i InstaGC su ti najmanje plaćeni! Za referale ti ne bi znala reći, nisam se time bavila, ali koliko se sjećam spominjali su neki da im se nije isplatilo to rentanje.
zakasnila

#34338 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Pitarrr82 wrote:timpra

Ako treba da napredujem s lvl od 1 pa... kako to da iako jos nemam potvrdjen lvl 1 nude mi zadatke za taj lvl i poneki cak mogu uraditi?

Nema glupih pitanja :-D ! Ponekad se dešava da iako pored zadatka piše level 1 da ih mogu raditi i oni bez levela ili si blizu da dobiješ level pa onda je moguce raditi i poneki zadatak sa Level 1 ! Sretno i da se uskoro ukažu svi Leveli
Pitarrr82

#34339 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Pitarrr82 »

zakasnila wrote:
Pitarrr82 wrote:timpra

Nema glupih pitanja :-D ! Ponekad se dešava da iako pored zadatka piše level 1 da ih mogu raditi i oni bez levela ili si blizu da dobiješ level pa onda je moguce raditi i poneki zadatak sa Level 1 ! Sretno i da se uskoro ukažu svi Leveli

Hvala lijepo na odgovoru :)
jaseregistrovao

#34340 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by jaseregistrovao »

875298
How Useful Is This Company Review?
mikrozadatak

#34341 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by mikrozadatak »

Rubik wrote:Ljudi na kojim sve sajtovima radite, i da li se isplati rentat referrale na neobuxu?
Ne isplati. Poslušaj me i zaobiđi to. Radi taskove, koliko uradiš, toliko naplatiš.
Rentanje referala je kao kladionica, s tim da moraš uložiti jako puno da bi osjetnije zaradio (ako uopšte zaradiš).
Rubik

#34342 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Rubik »

Jel može link za elite, već sam nešto počeo na clixsense i neobux.
zakasnila

#34343 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Rubik wrote:Jel može link za elite, već sam nešto počeo na clixsense i neobux.
https://elite.crowdflower.com/?view=register
babaroga1x

#34344 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by babaroga1x »

877712
Adult Content According To Google Adsense Rules (Potential Explicit Content)

novi, još ne pušta ali da imate u planu

880131
Judge The Brl Currency Relevance Of Tweets (Potential Explicit Content)

laganica, pročitajte upute, neke od primjera iz uputa poslije koriste kao testna pitanja
babaroga1x

#34345 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by babaroga1x »

Za sve one koji mole za link od grupe...

u grupu se ulazi po preporuci nekog od članova... malo se potrudite ovdje, pomozite ljudima pa će vas netko pozvati... ne može se nitko žaliti ako netko ima tulum pa vas nije pozvao, a ni ne zna da živite u susjedstvu...

nadalje, morate imati barem level 1, inače nema smisla...

takodjer, ako ste nečiji referal (na clixu se može vidjeti čiji ste, to znam) kontaktirajte ga/nju pa nek vas preporuči...
babaroga1x

#34346 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by babaroga1x »

zakasnila wrote:
Elite, Neobux, Clixsense i InstaGC! Elite ti je najbolji jer su zadaci najplaćeniji, iza njega ide Neobux! Clixsense i InstaGC su ti najmanje plaćeni! Za referale ti ne bi znala reći, nisam se time bavila, ali koliko se sjećam spominjali su neki da im se nije isplatilo to rentanje.
potpisujem sve što je drugarica koja kasni rekla...

moje iskustvo kaže da pokoji put ima taskova koji se vrte na samo jednom od gornjih kanala pa nije loše imati account na svima... za clixsense mi se čini da znaju češće puštati neke s explicit contentom nego recimo neo...

REFERALE NIKAD NE KUPUJ! to su botovi! ako se neko hoće dobrovoljno prijaviti preko tvog linka, super, njeguj ga pazi ga, mazi ga, ali ne nasjedaj na priče da će ti 50 ljudi se upisati kao referali, samo ti plati nekome... how yes no

Baba
Rubik

#34347 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Rubik »

Hvala svima na pomoći, znači na ove 4 stranice vi radite. Koliko treba vremena da se dostigne prvi level i počne nešto zarađivati. Koliko vi otprilike zarađujete mjesečno i koliko vremena dnevno ostavite na ovim stranicama.
relativno84

#34348 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

Rubik wrote:Hvala svima na pomoći, znači na ove 4 stranice vi radite. Koliko treba vremena da se dostigne prvi level i počne nešto zarađivati. Koliko vi otprilike zarađujete mjesečno i koliko vremena dnevno ostavite na ovim stranicama.
Ako imas srece par dana, ako nemas srece par mjeseci do levela. Zaradi se taman da se plati net, ostane i za cigara, kolicina vremena je uslovljena kolicinom posla, tako da to varira, al nikad manje od 16h.

:pusi2:
zakasnila

#34349 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

relativno84 wrote:
Rubik wrote:Hvala svima na pomoći, znači na ove 4 stranice vi radite. Koliko treba vremena da se dostigne prvi level i počne nešto zarađivati. Koliko vi otprilike zarađujete mjesečno i koliko vremena dnevno ostavite na ovim stranicama.
Ako imas srece par dana, ako nemas srece par mjeseci do levela. Zaradi se taman da se plati net, ostane i za cigara, kolicina vremena je uslovljena kolicinom posla, tako da to varira, al nikad manje od 16h.

:pusi2:
Samo 16h :shock: , slabo kolega, slabo :D
relativno84

#34350 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

zakasnila wrote:Samo 16h :shock: , slabo kolega, slabo :D
Nisam pohlepan, neka i drugi nesto uhvate :pusi2:
Post Reply