lasta2 wrote:šta mislite s kim će SDP praviti koaliciju kad uzme ove izbore u oktobru?
SDP
-
Novak20
#34301 Re: SDP
- zeleni xy
#34302 Re: SDP
SDP WHO ??lasta2 wrote:šta mislite s kim će SDP praviti koaliciju kad uzme ove izbore u oktobru?
NI google ih poslije oktobra neće moći pronaći
Last edited by zeleni xy on 07/09/2014 00:22, edited 1 time in total.
-
Android Knego
#34303 Re: SDP
sa SDU i penzionerima... tj. sa svetrojicom...lasta2 wrote:šta mislite s kim će SDP praviti koaliciju kad uzme ove izbore u oktobru?
-
wolf07
#34305 Re: SDP
Ja ne znam otkud ta prica o relacijama SDP-SDA kad je SDP katapultirala SDA iz vlasti na drzavnom nivou cim se ukazala prilika upravo da bi ubacili u vlast SBB. Ista stvar se manje-vise pokusala i na federalnom nivou, a sto se tice kantona lakse je bilo upratit' sve turske serije nego ko koga odakle skida s vlasti. Dakle, nisam se nesto nagledao te ljubavi SDP-SDA i uopste ne vjerujem da ce skupa biti u vlasti iza oktobra. Da budem jasan do kraja, mislim da ce clanovi SDP-a u drzavni parlament moci da udju samo u sklopu neke ekskurzije, kao organizovana grupa turista i sl. U federalnom parlamentu ce ih biti toliko da ce svi moci da piju jutarnju kafu za jednim stolom a od kantona ce imati neke rezultate samo u SA kantonu jer iz nekog razloga samo u tom kantonu (i u opcini Tuzla) ljudi jos nisu culi za Titovu smrt i, sto je jos cudnije, vjeruju da je bas SDP na vezi s Titom kojeg nesto nema na TV!
-
Rizvan
#34306 Re: SDP
Jasenka Selimovića su stavili prvog na listu kompenzacijskih mandata. Nije mi jasno zašto toliko guraju tog tipa?
-
starisalko
#34307 Re: SDP
wolf07
Izgleda da ni u ostalim kantonima ljudi nisu culi za Alijinu smrt.Kad jedni i drugi saznaju da vise nema Tita ni Alije valjda ce im iz guzice uci nesto i u glavu
Izgleda da ni u ostalim kantonima ljudi nisu culi za Alijinu smrt.Kad jedni i drugi saznaju da vise nema Tita ni Alije valjda ce im iz guzice uci nesto i u glavu
-
weredsf
#34308 Re: SDP
Oni racunaju da je koalicija on a 4 ministra u federalnoj vladi koja nisu uspjeli da otjeraju, pokusavali su preko Desnice pa do podmatanja novca Budimiru kako bi ubacili SBB u federalnu vladu...\wolf07 wrote:Ja ne znam otkud ta prica o relacijama SDP-SDA kad je SDP katapultirala SDA iz vlasti na drzavnom nivou cim se ukazala prilika upravo da bi ubacili u vlast SBB. Ista stvar se manje-vise pokusala i na federalnom nivou, a sto se tice kantona lakse je bilo upratit' sve turske serije nego ko koga odakle skida s vlasti. Dakle, nisam se nesto nagledao te ljubavi SDP-SDA i uopste ne vjerujem da ce skupa biti u vlasti iza oktobra. Da budem jasan do kraja, mislim da ce clanovi SDP-a u drzavni parlament moci da udju samo u sklopu neke ekskurzije, kao organizovana grupa turista i sl. U federalnom parlamentu ce ih biti toliko da ce svi moci da piju jutarnju kafu za jednim stolom a od kantona ce imati neke rezultate samo u SA kantonu jer iz nekog razloga samo u tom kantonu (i u opcini Tuzla) ljudi jos nisu culi za Titovu smrt i, sto je jos cudnije, vjeruju da je bas SDP na vezi s Titom kojeg nesto nema na TV!
Nekim cudom su oni u koaliciji
- dustaban
#34309 Re: SDP
"kad uzme izbore"lasta2 wrote:šta mislite s kim će SDP praviti koaliciju kad uzme ove izbore u oktobru?
Ja za takvu stranku ne znam.
-
weredsf
- dustaban
#34311 Re: SDP
a sigurno ne zato sto su pametni.weredsf wrote:http://--- NO LINKS ---/clanak/118185/bekto-podrzao-bakira-hadziomerovica-budi-ono-sto-jesi-takve-ljude-treba-podrzati#4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bekto-pr ... /140906038
Zasto rade ove gluposti
-
vincent_vega
#34312 Re: SDP
Ne rade oni sami, nego je ovo Duraković napravio na svoju ruku, da se što više uliže partiji...Redžo je ovo fakat rekao, ali pošto mu je ćerka zadrta mrziteljica komunjara, sutra je išlo saopštenje, koje je potpisao šef PR službe, ugledni bivši novinar Dnevnog avaza...samo treba povezati tačkice...
- Skijaš
#34313 Re: SDP
Mali sluša, a to je na cijeni.Rizvan wrote:Jasenka Selimovića su stavili prvog na listu kompenzacijskih mandata. Nije mi jasno zašto toliko guraju tog tipa?
- Ridjobrki
#34314 Re: SDP
I k tomu je jedan od rijetkih prominentnh SDP-ovaca koji kod birača ne izaziva nagon za povraćanjem. On je bar ono 'nit smrdi nit miriše', za razliku od ostatka prvog ešalona stranke.Skijaš wrote:Mali sluša, a to je na cijeni.Rizvan wrote:Jasenka Selimovića su stavili prvog na listu kompenzacijskih mandata. Nije mi jasno zašto toliko guraju tog tipa?
-
Marko Zarko
#34315 Re: SDP
Kakva glupost napisati da ih je podržao Bekto, taj je dobar sa svima, bio mu Izetbegović na iftaru. Primio Hadžiomerovića, a ovaj odmah odspinovao...ekskluzivno haha
Pa ovj SDP živa smijurija.
- Corto Maltese
#34316 Re: SDP
Sad znamo zašto je SDP odustao od plakatiranja:

- Ridjobrki
#34317 Re: SDP
Ima i ono 'bolji uslovi obrazovanja - zatečeno 2010, urađeno 2014'
Još im samo ahbab Mutabdžija fali na plakatni.
- sigh
#34318 Re: SDP
Slucajnost da je bas u zadnje tri godine u rudnike BiH ulozeno oko 150 miliona KM dok su prethodnih godina bili ignorisani. Kakva ignorancijaCorto Maltese wrote:Sad znamo zašto je SDP odustao od plakatiranja:
-
VjecitiStudent
#34319 Re: SDP
Samo nek se laže, ideja vodilja naših stranaka.Ridjobrki wrote:Ima i ono 'bolji uslovi obrazovanja - zatečeno 2010, urađeno 2014'
-
Innovation
#34320 Re: SDP
Izjavu "znam da nije po zakonu, ali nama se zuri" cemo mu oprostiti.Ridjobrki wrote:I k tomu je jedan od rijetkih prominentnh SDP-ovaca koji kod birača ne izaziva nagon za povraćanjem. On je bar ono 'nit smrdi nit miriše', za razliku od ostatka prvog ešalona stranke.
-
dalje
#34321 Re: SDP
Posto u tih 150 miliona ulaze masine koje nikom ne trebaju mozemo samo pretpostaviti koliko miliona je zavrsilo u dzepovima guzonja.sigh wrote:
Slucajnost da je bas u zadnje tri godine u rudnike BiH ulozeno oko 150 miliona KM dok su prethodnih godina bili ignorisani. Kakva ignorancija
- sigh
#34322 Re: SDP
Pa sami rudari kazu da se pocelo ulagati i da je trebalo ranije to raditi na ovom nivoudalje wrote:Posto u tih 150 miliona ulaze masine koje nikom ne trebaju mozemo samo pretpostaviti koliko miliona je zavrsilo u dzepovima guzonja.sigh wrote:
Slucajnost da je bas u zadnje tri godine u rudnike BiH ulozeno oko 150 miliona KM dok su prethodnih godina bili ignorisani. Kakva ignorancija
- vatrogasac
#34323 Re: SDP
Eh....sad'...rudari kažu...sigh wrote:Pa sami rudari kazu da se pocelo ulagati i da je trebalo ranije to raditi na ovom nivoudalje wrote:Posto u tih 150 miliona ulaze masine koje nikom ne trebaju mozemo samo pretpostaviti koliko miliona je zavrsilo u dzepovima guzonja.sigh wrote:
Slucajnost da je bas u zadnje tri godine u rudnike BiH ulozeno oko 150 miliona KM dok su prethodnih godina bili ignorisani. Kakva ignorancijaSva vam prica iz ignorancije, blage veze nemate
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#34324 Re: SDP
I ovaj senad majmun žešći, on poziva na odgovornost nečiju. Ovi događaji su čista slučajnost i rizik koji rudari svjesno stavljaju iza sebe kad uđu u jamu. Isto kao što i neki građevinac sleti sa skele ili ga ubije neka mašina i vreća cementa na glavu.
Stvar je u tome da su u većini razvijenih zemalja rudarska okna stvar prošlosti osim u slučajevima obojenih metala ili mineralnih i dragocjenih ruda, dok su rudarske jame uglja ostale samo po Turskoj, Srednjem i Dalekom istoku i ovoj napaćenoj Bosni. Haj da je to barem neki kvalitetan ugalj, kopa se smeće od lignita i sličnih niskokaloričnih sorti.
Stvar je u tome da su u većini razvijenih zemalja rudarska okna stvar prošlosti osim u slučajevima obojenih metala ili mineralnih i dragocjenih ruda, dok su rudarske jame uglja ostale samo po Turskoj, Srednjem i Dalekom istoku i ovoj napaćenoj Bosni. Haj da je to barem neki kvalitetan ugalj, kopa se smeće od lignita i sličnih niskokaloričnih sorti.
-
JedanMova
#34325 Re: SDP
Da probamo to objasniti na najbanalnijem primjeru - i aplinisti rizikuju, ali imaju neka sredstva da se zastite...i piloti, al imaju padobrane i sl.UltrasNaBaterije wrote:I ovaj senad majmun žešći, on poziva na odgovornost nečiju. Ovi događaji su čista slučajnost i rizik koji rudari svjesno stavljaju iza sebe kad uđu u jamu. Isto kao što i neki građevinac sleti sa skele ili ga ubije neka mašina i vreća cementa na glavu.
Koliko sam cuo od prijatelja, najmanje se ulagalo u sigurnost rudnika - a najvise u privatne dzepove.