Ako je tako, pusti ih da igraji. Koji kurac Pedro trosi uzaludne minute ovoj djeci. Iniesta je da ga se upita sta mu smeta. Busquets je potpuno van forme.
Alves je uzasan.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da su Sandro i Munir puno efektivniji kada ulaze u 2 pol., tesko da bi ista napravili da igraju od pocetka.skenderija04 wrote:Munir i Sandro vade kestenje iz vatre![]()
Ako je tako, pusti ih da igraji. Koji kurac Pedro trosi uzaludne minute ovoj djeci. Iniesta je da ga se upita sta mu smeta. Busquets je potpuno van forme.
Alves je uzasan.
A jebemu sta sam ja rek o.pike i zuti,a ispred maska i biskvit....ako osigurac ispadne ima popravni....p206 wrote:u ekipi moraju igrati sva 4: Mascherano, Busquets, Francuz i Pique (samo zbog visine) da bi odbrana ličila na nešto, kako će ih rasporediti nije bitno, samo da su tu... ovako se ne može protiv jačih, još Ibrahimović nije igrao...
Pa nisu bili toliko losi....pretjerujete...LSD wrote:sad je valjda svima jasno da Barca nema šta tražiti ove godine u LP![]()
PSG je ocigledno jaca i bolja ekipa, što su i pokazali veceras...Cavani nije uspio zabiti neke kontre, zato je rezultat samo jedan razlike
pa golmanu je ovo tek druga utakmica ove sezone. ako cemo po formi, on uopste nije trebao braniti veceras. ali.studeni76 wrote:+ golman je u formi kao kada je branio za reprezentaciju, čista 0... bolje nije ni moglo, šta će biti kad nalete na potentniji napad
Ma dobro, necemo sad dramu praviti zbogjednog poraza. Svake godine puknu jednu u grupnoj fazi. Celtic,Ajax, oni Rusi...LSD wrote:sad je valjda svima jasno da Barca nema šta tražiti ove godine u LP![]()
PSG je ocigledno jaca i bolja ekipa, što su i pokazali veceras...Cavani nije uspio zabiti neke kontre, zato je rezultat samo jedan razlike
s pozitivne strane, messi je dobar, neymarinho sve bolji, a messijev gol je bio pravi bombon.sumirprimus wrote: Pa nisu bili toliko losi....pretjerujete...
Celzi, Bajern, Arsenal,Juventus,ATM,RM pa I City,Dortmund bi tresli ovakav PSG. Slabo je ovo I za osvajanje Primere, a uspjeh ce biti ako udju u cetvrtfinale LP-a.Crvena Tifoza wrote:PSG malo jača ekipa? Nabroj tih 6-7 jačih ekipa od PSG u Evropi. Pogledaj imena koja su u PSG. Kad čovjek ovo čita dobiješ utisak da je PSG na nivou nekog drugoligaša iz Francuske.channel10 wrote:Odigrali su na nivou. A nivo je dosta nizi u odnosu na proslu sezonu. Vec sam rekao da ce ih neko raskovati u LP, mada danas nisu raskovani, ali su primili cijela 3 gola. Igrali su protiv malo jace ekipe, a od PSG-a u Evropi ima jos barem 6-7 jacih.
Sve mi se cini da ce ova sezona biti prosjek prosjeka. Ne mogu da vjerujem da neko moze imati ovakave igrace u napadu, a da ne moze nista sa njima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Halid igra ko nikad....sad je kompletan.prije je bio skrt,sad...respekt...jos kad dodje zubi....5 0 5 wrote:s pozitivne strane, messi je dobar, neymarinho sve bolji, a messijev gol je bio pravi bombon.sumirprimus wrote: Pa nisu bili toliko losi....pretjerujete...
ma proci ce oni grupu, vjerovatno kao drugi....ali nema Barcu snagu da se nozi sa iole ozbiljnijim timovima....jedno je lupati Granadu ili Levante, a drugo je igrati protiv ozbiljnog PSG koji im veceras ocita lekcije iz fudbalaskenderija04 wrote:Ma dobro, necemo sad dramu praviti zbogjednog poraza. Svake godine puknu jednu u grupnoj fazi. Celtic,Ajax, oni Rusi...LSD wrote:sad je valjda svima jasno da Barca nema šta tražiti ove godine u LP![]()
Ovdje je ocigledno da LE nema muda kao sto je na pocetku izgledalo. Samo Pique trpi strogocu . Iniesta je tanak da tanji ne moze biti. Busquets je van forme. Pedro tri godine nije postene tekme odigrao i Alves...Pa ono je strasno. I na kraju ga vadi a nema adekvatnu zamjenu i improvizuje sa Mascheranom. Naravno, lako je Bartru i Montoyu na tribinama ostaviti.
Arsenal? Juventus? Zajebavaš. Nisi ih onda gledao ove sezone.channel10 wrote:Celzi, Bajern, Arsenal,Juventus,ATM,RM pa I City,Dortmund bi tresli ovakav PSG. Slabo je ovo I za osvajanje Primere, a uspjeh ce biti ako udju u cetvrtfinale LP-a.Crvena Tifoza wrote:PSG malo jača ekipa? Nabroj tih 6-7 jačih ekipa od PSG u Evropi. Pogledaj imena koja su u PSG. Kad čovjek ovo čita dobiješ utisak da je PSG na nivou nekog drugoligaša iz Francuske.channel10 wrote:Odigrali su na nivou. A nivo je dosta nizi u odnosu na proslu sezonu. Vec sam rekao da ce ih neko raskovati u LP, mada danas nisu raskovani, ali su primili cijela 3 gola. Igrali su protiv malo jace ekipe, a od PSG-a u Evropi ima jos barem 6-7 jacih.
Sve mi se cini da ce ova sezona biti prosjek prosjeka. Ne mogu da vjerujem da neko moze imati ovakave igrace u napadu, a da ne moze nista sa njima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hoce , ali u Qsumirprimus wrote:Ha jebte ko da opisujete ekipu iz prve federalne.....
Ovaj isti psg ce zijanit na kamp nou....i bit na kraju iza barse...
A buiskvit ce ko i maska imat odlicnu sezonu....boljih nema....
Vidi, prije pocetka sezone ja sam se upravo i bojao tog pocetka. Novi trener,puno novih igraca, Messi je nakon mundijala bio nepoznanica, Suarez kaznjen... Ispalo je bolje nego sto sam ocekivao. Mene nervira druga stvar. Kada je LE krenuo, pricalo se da je zahtjevan trener koji ne gleda imena vec samo trenutnu formu. Prva jaca utakmica i krije se iza imena. Pa zar Munir nije u boljoj formi od Pedra? Zar Mascherano nije u boljoj formi od Busquetsa? Ima stopera, zasto ga ne stavi na Busijevo mjesto, a ovoga neka malo odmori.Iniesta? Na lijevoj strani on i Neymar. Djeluje da jedan drugom smmetaju. Neymar ide prema unutra, Alba uz liniju a gdje ide Iniesta?Par detalja da se uslika ali dres suh . Alves? Prvi gol dolazi zbog njegove gluposti, pokusaj driblanja na 20 metara. Treci gol na njegovu stranu a njega nema u kadru. Na kraju ga mijenja. A Montoya ni na klupi. Zasto? Zar je toliko losiji da ne moze biti ni rezerva?Amar_Chulle_Custic wrote:@vanzemoljac, ne sjećam se da sam te pitao za mišljenje. Iznio sam svoje, ostavi ga na miru.
Ontopic:
Skenderija, slažem se s tobom, očito je da Luis nema muda kao što smo pretpostavljali. Žalosno je što nakon tri trenera još uvijek se ne može slomiti stara navika. Mislim, najteže mi pada kad ovdje pročitam skrvnarenje tikatake, kada se dovodi u kontekst s sadašnjom igrom. Neću reći da su bili katastrofalni, nisu, ljudi su igrali i nadigrao ih je pošteno PSG...ali definitivno je da ako se ne nađe backup plan mi nemam šta tražiti u kasnijim fazama.