SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- SmokingMan
#34301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pol Pot je kao rođen za ovakvih budala. 
- mayab
#34302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... oba/352311https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... oba/352317Redakcija portala Radiosarajevo.ba obavještava bosanskohercegovačku javnost da se večeras dogodio drski napad grupe huligana, koji se predstavljaju kao navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, na redakciju i uredništvo našeg portala.
Naime, nakon što je redakcija Radiosarajevo.ba, a poslije profesionalne provjere, objavila da je jedan navijač Sarajeva dobio pet godina zatvora u Bjelorusiji, jer su mu tamošnji policajci pronašli 0,16 grama kokaina, redakcija i uredništvo našeg portala suočili su se nezapamćenim prijetnjama smrću njima osobno i članovima njihovih porodica.
Pod takvim prijetnjama, u svojevrsnoj talačkoj situaciji, urednik našeg portala bio je prisiljen da fizički ukloni navedeni tekst iz sistema portala Radiosarajevo.ba, a potom je pod istim prijetnjama natjeran i da poziva ostale redakcije portala i listova u Bosni i Hercegovini, te da od njih, također, traži uklanjanje spomenutih sadržaja.
Bojeći se za svoju i sigurnost svoje porodice, naš kolega je, dakle, pod prisilom, izvršio nalog grupe napadača.
Urednički kolegij portala Radiosarajevo.ba najoštrije osuđuje napad na redakciju našeg portala, ugrožavanje i prijetnje našim novinarima i urednicima, te članovima njihovih porodica.
- Anestezija
#34303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hoce to kad stave sliku od momka 
-
Naslovnica
#34304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kak'e veze ima ako su turili sliku osuđenog narkomana?!Anestezija wrote:Hoce to kad stave sliku od momka
- Anestezija
#34305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije u'reduNaslovnica wrote:Kak'e veze ima ako su turili sliku osuđenog narkomana?!Anestezija wrote:Hoce to kad stave sliku od momka
-
90minut
#34306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno da nije trebali su ih išamarati još, ne stavljaju slike večih riba 15 puta a stavljaju ove sitne buranije eto još budale završiše u u pritvoru.
-
Naslovnica
#34307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hasli su narkomani i ovi što su došli da prave belaj u redakciji.
Bagra 'navijačka', retardi.
- Edin H.
#34308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
J... ga, ljubav prema klubu 
-
90minut
#34309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Novinar koji je stavio sliku nije ništa bolji od istih koji su mu došliNaslovnica wrote:Hasli su narkomani i ovi što su došli da prave belaj u redakciji.
- Anestezija
#34310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Saraj'vo sampion !
- Logovan
#34311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izraziti favorit!Anestezija wrote:Saraj'vo sampion !
- thekupus
#34312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koji je stavio sliku narkomana?90minut wrote:Novinar koji je stavio sliku nije ništa bolji od istih koji su mu došliNaslovnica wrote:Hasli su narkomani i ovi što su došli da prave belaj u redakciji.
-
90minut
#34313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne govorim u tom kontekstu vec u širini cijele slike, ne stavljaju slike za one kojima treba biti okačena a stavljaju od njega koji je eto uhapšen zbog manje od grama i da je u vlastitoj državi vec bi bio pušten iz pritvora.thekupus wrote:koji je stavio sliku narkomana?90minut wrote:Novinar koji je stavio sliku nije ništa bolji od istih koji su mu došliNaslovnica wrote:Hasli su narkomani i ovi što su došli da prave belaj u redakciji.
- JThomas
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Radio Sarajevo je prvobitno objavio da je pao s 14 grama kokaina i prvi je objavio. Ovo je vijest stara skoro dva mjeseca baj d vej.
I već smo pisali na temi o Sarajevu o ovome, ne da mi se ponavljati
I već smo pisali na temi o Sarajevu o ovome, ne da mi se ponavljati
- JThomas
#34316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kažu ljudi što će mi opšte obrazovanje, što će mi istorija i geografija. to nas zaglupljuju sa tim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#34317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sam pao, sam se ubio, ali ovo medijsko lešinarenje je posebna priča 
zanimljivo kako je običan narod sad na strani medija, zato većina i ne treba kukati kad isti postanu stranački bilteni kroz pola godine
zanimljivo kako je običan narod sad na strani medija, zato većina i ne treba kukati kad isti postanu stranački bilteni kroz pola godine
- Edin H.
#34318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zasto ne koristite legalne nacine da dematujete ili korigujete vijest? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#34319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... ook+status
Oopsie, nije bilo nikakvog upada, ne mogu da vjerujem da novinari lažu

Oopsie, nije bilo nikakvog upada, ne mogu da vjerujem da novinari lažu
Također apelujemo svim kolegama novinarima da o događajima izvještavaju nepristrasno, objektivno i uz provjeru informacija prije objavljivanja.
Slažem se da nije trebalo biti ni ovoga, ali eto, desilo se, ovi će odgovarati i to je to. Ne razumijem objavljivanje članka o ovome svakih sat vremena na dotičnom portalu. Zbog čega ovolika hajka?Edin H. wrote:Zasto ne koristite legalne nacine da dematujete ili korigujete vijest?
-
demagog
#34320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo, ja sam na strani novinara.Velkoski wrote:sam pao, sam se ubio, ali ovo medijsko lešinarenje je posebna priča
Kad tvoj sugradjanin dobije 5 godina zatvora u inostranstvu to je medijski zanimljiva vijest bez obzira na to je li on kriv ili nije i bez obzira na to je li prestrogo kaznjen. Normalno je da to bude objavljeno pa i propraceno slikom (nije ni maloljetan niti je postupak u istraznoj fazi pa da se kaze kako nije kriv dok se ne dokaze suprotno).
Mislio bih isto i da su upali u Avaz ili neki drugi stranacki bilten koji mi se gadi sam po sebi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#34321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zašto to nisu objavili prije dva mjeseca? Zašto su prvobitno napisali dezinformaciju? Zašto i dalje pišeš da je neko upao u redakciju kada nije? Ko će kazniti novinare za sve dezinformacije i bljuvotine koje svakodnevno objavljuju?
Sve ovo nije opravdanje za bilo kakvu vrstu nasilja. Ovi od sinoć će odgovarati za svoja djela, vjerovatno će biti i mnogo žešće kažnjeni zbog nenormalne galame medija. Ali će zato isto ovo uredništvo RSA (koje je btw Avazova škola, i Vele i Sokolović su svoj "zanat" ispekli tamo) nastaviti da prodaje i vlastitu mater za klik.
Sve ovo nije opravdanje za bilo kakvu vrstu nasilja. Ovi od sinoć će odgovarati za svoja djela, vjerovatno će biti i mnogo žešće kažnjeni zbog nenormalne galame medija. Ali će zato isto ovo uredništvo RSA (koje je btw Avazova škola, i Vele i Sokolović su svoj "zanat" ispekli tamo) nastaviti da prodaje i vlastitu mater za klik.
-
demagog
#34322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Citam ovu ispravku gdje pise
Policiji nije prijavljen nasilan ulazak u redakciju, već da su upućene prijetnje novinaru i redakciji portala. U neposrednoj blizini sjedišta redakcije ove osobe su mimo volje zadržali novinara portala. Oni su se našli mimo redakcije jer su novinari to predložili kako bi izbjegli neželjene scene u redakciji", rekao je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.
Svodi se na isto, prijetili im i prisilno ih zadrzali - u redakciji ili izvan ne mijenja stvar.
Policiji nije prijavljen nasilan ulazak u redakciju, već da su upućene prijetnje novinaru i redakciji portala. U neposrednoj blizini sjedišta redakcije ove osobe su mimo volje zadržali novinara portala. Oni su se našli mimo redakcije jer su novinari to predložili kako bi izbjegli neželjene scene u redakciji", rekao je glasnogovornik MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.
Svodi se na isto, prijetili im i prisilno ih zadrzali - u redakciji ili izvan ne mijenja stvar.
- Edin H.
#34323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sto se nisi bunio kad je Krusko uletio u televiziju jer se nije slagao sa uredjivackom politikom? 
-
Hakiz
#34324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Majka mu stara nisu jedan fudbalski klub i njegovi nasilni navijači svete krave pa da ih se brani.
-
demagog
#34325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam ko je Krusko i prvi put cujem za njega i za ulijetanje u televiziju (donekle sam izvan sarajevskih zbivanja) a svaki takav cin je gnusoba pa i njegov.Edin H. wrote:Sto se nisi bunio kad je Krusko uletio u televiziju jer se nije slagao sa uredjivackom politikom?