Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#34276 Re: Liverpool FC
De nek neko X stavi u anketi, baksuziramo...
- Charuga
- Globalni moderator
#34277 Re: Liverpool FC
Do mene, obično prvi glasam sa X-om ... 
-
pijo_zoljo
#34278 Re: Liverpool FC
staviodrug_profi wrote:De nek neko X stavi u anketi, baksuziramo...
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#34279 Re: Liverpool FC
Gledam Bayern produzio ugovor s panjem Gnabryem koji u Arsenalu nije imao mjesta ni na klupi i koji je obicna trkaca kokos....
Bit cu ekstremno nezadovoljan ako nas izbaci ekipa u kojoj krila igraju ptice trkacice Coman i Gnabry i dvojac iz penzionerskog doma Robbery
Bit cu ekstremno nezadovoljan ako nas izbaci ekipa u kojoj krila igraju ptice trkacice Coman i Gnabry i dvojac iz penzionerskog doma Robbery
- AmiĐa_Idriz
#34280 Re: Liverpool FC

Da čestitamo i zaruke Rushu

- AmiĐa_Idriz
#34281 Re: Liverpool FC
Schalke have made an approach to sign Taiwo Awoniyi, writes @neiljonesgoal
Schalke contacted Jurgen Klopp directly to ask about Awoniyi’s availability for a transfer this summer.
Liverpool would seek in excess of £10m (€11.5m) for a permanent deal.
- BHF_Manijak
#34282 Re: Liverpool FC
Moze dzabalesku i odmah u paketu nek' malog Westona McKenniea strpaju, damo im jos 15 miliona.AmiĐa_Idriz wrote:Schalke have made an approach to sign Taiwo Awoniyi, writes @neiljonesgoal
Schalke contacted Jurgen Klopp directly to ask about Awoniyi’s availability for a transfer this summer.
- AmiĐa_Idriz
#34283 Re: Liverpool FC
I ja nešto kontam, zato sam i postao jer inače je dečko nebitan i Bog zna kakvim mutnim vodama završio na Anfieldu, jedno vrijeme nisu znali ni koliko mu je godina.BHF_Manijak wrote:Moze dzabalesku i odmah u paketu nek' malog Westona McKenniea strpaju, damo im jos 15 miliona.AmiĐa_Idriz wrote:Schalke have made an approach to sign Taiwo Awoniyi, writes @neiljonesgoal
Ako već hoće tog malca, utrpati ga u deal. Nisu Švabe svakako tvrd orah kad su te stvari u pitanju
- BHF_Manijak
#34284 Re: Liverpool FC
Ima SchaPke par interesantnih mladih igraca. Sad su iz Citya doveli Matondoa. Hmmm, new Sancho?

- AmiĐa_Idriz
#34285 Re: Liverpool FC
Testis + bubreg za De Ligta, neka mi se jave na pp.
Zamisli ovo:

+ Gomez, ah.
Zamisli ovo:

+ Gomez, ah.
- BHF_Manijak
#34286 Re: Liverpool FC
Rekoh ti ja... Mada danas kontam, od golmana pa navise, odbrana je moze se reci poslozena. Nije prioritet osim alternative na bekovima.
Dakle da neko moze odigrati u FA Kupu, da moze odigrati protiv Burnleya, Huddersfielda, a da se ne srkletis, dakle ne Moreno itd...
Sredina je najveci problem. Treba ti neki Fernandinho, treba ti neki Busquets, Pogba, Kante, Verratti itd... I jedna devetka naprijed.
Dakle da neko moze odigrati u FA Kupu, da moze odigrati protiv Burnleya, Huddersfielda, a da se ne srkletis, dakle ne Moreno itd...
Sredina je najveci problem. Treba ti neki Fernandinho, treba ti neki Busquets, Pogba, Kante, Verratti itd... I jedna devetka naprijed.
- AmiĐa_Idriz
#34287 Re: Liverpool FC
Ma ljeto će biti aktivno, to je sigurno.
Moreno, Lallana (valjda više
), Milner, Sturridge, Origi, svima je noga najvjerovatnije.
Za lijevog beka se niko konkretno ne spominje osim da će Lewis vjerovatno biti prekomandovan u prvi tim, što lajkam jer dečko je veći potencijal nego što je Trent bio u vakat promocije u prvi tim.
E sad, navodno traže defanzivca koji je sposoban pokriti više pozicija (čudo jelte), zato mi se taj Ginter i uklapa u priču
Jedan dobar veznjak (Rabiot? A možda i Gruja hehe) i napadačka opcija, kakva, će vidimo.
Moreno, Lallana (valjda više
Za lijevog beka se niko konkretno ne spominje osim da će Lewis vjerovatno biti prekomandovan u prvi tim, što lajkam jer dečko je veći potencijal nego što je Trent bio u vakat promocije u prvi tim.
E sad, navodno traže defanzivca koji je sposoban pokriti više pozicija (čudo jelte), zato mi se taj Ginter i uklapa u priču
Jedan dobar veznjak (Rabiot? A možda i Gruja hehe) i napadačka opcija, kakva, će vidimo.
- BHF_Manijak
#34288 Re: Liverpool FC
Ma dobro doci ce sa posudbe Grujic, doci ce Wilson, odose onda ovi poluinvalidi i invalidi, morat ce se dovesti.
Oslobadja se budzet za plate i to je valjda najveca prednost za dovodjenje. Bice valjda nekih para.
Neka vrhunska opcija na sredini mora biti prioritet. Napadac manje vise, cisto da imas plan B.
Takodjer bih ja krilnog napadaca, nesto tipa Sancho ili kalibar manje, da skontaju Salah, Mane da nisu Bogom dani, valjda nekad i klupiran biti.
Ginter moze biti puka alternativa i nista vise. Nisam ja optimista da je on neko sretno rjesenje.
Helem ima finih igraca na trzistu, iz ovog Ajaxa, Bundeslige, valja ubosti i znati, a Boga mi i pare izvalit.
Mojih par zelja su de Ligt, Havertz (
), Sancho, Verratti, Aouar... Ko god od ovih - premija.
Za kojeg si ti govorio ofanzivca iz Ajaxa ili si na Aouara mislio?
Oslobadja se budzet za plate i to je valjda najveca prednost za dovodjenje. Bice valjda nekih para.
Neka vrhunska opcija na sredini mora biti prioritet. Napadac manje vise, cisto da imas plan B.
Takodjer bih ja krilnog napadaca, nesto tipa Sancho ili kalibar manje, da skontaju Salah, Mane da nisu Bogom dani, valjda nekad i klupiran biti.
Ginter moze biti puka alternativa i nista vise. Nisam ja optimista da je on neko sretno rjesenje.
Helem ima finih igraca na trzistu, iz ovog Ajaxa, Bundeslige, valja ubosti i znati, a Boga mi i pare izvalit.
Za kojeg si ti govorio ofanzivca iz Ajaxa ili si na Aouara mislio?
- AmiĐa_Idriz
#34289 Re: Liverpool FC
Ziyech mi je mokri san iz Ajaxa već par godina 
A Wilson će isto nadam se napokon dobiti šansu. To krilo isto treba prvo jer nema apsolutno nikakve rotacije osim Shaqa a i to što kažeš, nemaš opcije za malo Salaha nasaditi i Manea na razmišljanje nakon loše partije, ima igrača u Njemačkoj, pa i onaj blijedi iz Levera sa malom klauzulom, što da ne, napravi konkurenciju u ekipi.
A Wilson će isto nadam se napokon dobiti šansu. To krilo isto treba prvo jer nema apsolutno nikakve rotacije osim Shaqa a i to što kažeš, nemaš opcije za malo Salaha nasaditi i Manea na razmišljanje nakon loše partije, ima igrača u Njemačkoj, pa i onaj blijedi iz Levera sa malom klauzulom, što da ne, napravi konkurenciju u ekipi.
- BHF_Manijak
#34290 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:pa i onaj blijedi iz Levera sa malom klauzulom, što da ne, napravi konkurenciju u ekipi.
Pored nikakve konkurencije sto da ne i Brandt...
Sto da ne i Weigl recimo, malo je pao, ali pun talenta k'o oko.
- AmiĐa_Idriz
#34291 Re: Liverpool FC
Dobar je Weigl sinoć bio, doduše nije igrao na prirodnoj poziciji.
Ovo bi odlično za njega bilo.Eintracht Frankfurt wants to sign on loan Liverpool goalkeeper Loris Karius - Due to Besiktas economic issues, the German is one of the players that does not get his wages regularly, so Karius also wants to leave.
- AmiĐa_Idriz
#34292 Re: Liverpool FC
Navodno Bayern mjerka Grujića, pa jebo im ja mater ako ga puste.
- zomri
#34293 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Navodno Bayern mjerka Grujića, pa jebo im ja mater ako ga puste.
Frajer je bio glavni vezista srpske repke što je uzela svjetsko za mlade pored živog SMS-a. Stvarno treba biti idiot pa prodati takvog igrača.
- AmiĐa_Idriz
#34294 Re: Liverpool FC
Pa eto da ga nisu okom pogledali sezonu čitavu, ako im ovo interesovanje Minhena nije jasan signal kako igra onda ne znam...
Svakako se na tržištu prate igrači koji su poprilično slični njemu. Mislim da ne moramo daleko ići od pojedinaca koje imamo po posudbama, za nekoliko njih bi se sigurno interesovali da nisu naši igrači, al haj.
Svakako se na tržištu prate igrači koji su poprilično slični njemu. Mislim da ne moramo daleko ići od pojedinaca koje imamo po posudbama, za nekoliko njih bi se sigurno interesovali da nisu naši igrači, al haj.
- AmiĐa_Idriz
#34295 Re: Liverpool FC
Expected line - up vs Burnley:
Alisson
TAA - Matip - VVD - Robertson
Wijnaldum - Fabinho - Keita
Salah - Firmino - Mane

- AmiĐa_Idriz
#34296 Re: Liverpool FC
Zamalo da nam promakne
Sretan rođendan najboljem Belgijskom čitaču penala ikada...i to je to

Sretan rođendan najboljem Belgijskom čitaču penala ikada...i to je to

- Xavier1
#34297 Re: Liverpool FC
Imaju li u ofanzivi Holandjani sta da valja? Bilo bi dobro kad bi imali opet jaku generaciju nakon one Sneijder-Robben-Persie.AmiĐa_Idriz wrote:![]()
- AmiĐa_Idriz
#34298 Re: Liverpool FC
Imaju finu generaciju, Bergwijn, Luuk de Jong, Promes, Depay, plasirali su se na završnicu ove Lige Nacija ali najbitnije je da imaju sistem, Koeman im je fantastičan izbor.Xavier1 wrote:Imaju li u ofanzivi Holandjani sta da valja? Bilo bi dobro kad bi imali opet jaku generaciju nakon one Sneijder-Robben-Persie.AmiĐa_Idriz wrote:![]()
Svakako mi je drago da se moji Tulipani vraćaju na veliku scenu
- AmiĐa_Idriz
#34299 Re: Liverpool FC
Ne kontam ovaj Bild, svaki dan druga priča.Liverpool have contacted RB Leipzig to 'signal their interest' in Timo Werner, according to reports in Germany.
Bild suggest the Reds have asked to be updated on developments over the forward's future.
Werner is believed to be on Jurgen Klopp's radar as Liverpool look set to bolster their striking options in the summer.
- no_sekirli
#34300 Re: Liverpool FC
Ne mogu vjerovati da nema slavlja sto oni gadovi ispadose sinoc, barem na ovom pdf-u. Nisam papak koji se veseli tudjoj nesreci, ali dodje i takav trenutak.
Bravo za Ajax, bravo momci, konacno da one gadove vise ne gledam. Napokon mi je netko nakon loseg rezultata u nedjelju popravio dan.
Hala Madrid, ali u halu

Bravo za Ajax, bravo momci, konacno da one gadove vise ne gledam. Napokon mi je netko nakon loseg rezultata u nedjelju popravio dan.
Hala Madrid, ali u halu