Tanko nešto večeras, tek 9 sati a već ti se fore izlizale.General War wrote: Koji ce mi moj.![]()
Vidi na PIK-u...mozda kome treba za djelova.
Ove teme će bit' zaključane sutra i prekosutra, daj taj neki zadnji napor.
Tanko nešto večeras, tek 9 sati a već ti se fore izlizale.General War wrote: Koji ce mi moj.![]()
Ja koliko vidim samo bezveze redas komentare...lijepo primi i poklopi se, samo se zatrpavas.Leverage wrote:Tanko nešto večeras, tek 9 sati a već ti se fore izlizale.General War wrote: Koji ce mi moj.![]()
Ove teme će bit' zaključane sutra i prekosutra, daj taj neki zadnji napor.
General War wrote: Ja koliko vidim samo bezveze redas komentare...lijepo primi i poklopi se, samo se zatrpavas.
Za mene dolazi poslije sedmog osmi oktobar, tebi valja nespavat ove noci. Bez veze flejmas topic koji nije SDP, mozes zavrsit kod kuke.
Reufe bolan , djeca ti se smiju...nadji jednog na forumu koji te je podrzao...e moj drug, duzina bezveznih traktata u postu ne odredjuje tvoj uspjeh. Probao si prodat muda pod bubrege, nije ti proslo, sta sad...nemoj se previse sikirat, vec sam zabrinut za @ Smrcka, sad i ti...Leverage wrote:General War wrote: Ja koliko vidim samo bezveze redas komentare...lijepo primi i poklopi se, samo se zatrpavas.
Za mene dolazi poslije sedmog osmi oktobar, tebi valja nespavat ove noci. Bez veze flejmas topic koji nije SDP, mozes zavrsit kod kuke.![]()
Prije samo mjesec dana im'o si plan da neselektivno blatiš sve što ima veze sa SDP-om. Mislio si da će biti jednostavno.
Večeras, nekoliko sati pred izbornu šutnju, možemo konstatovati da ti je plan neslavno prop'o. Zahvaljujući meni.
U argumentovanoj raspravi si uništen. Ni u trolanju nisi prošao ništa bolje.
Nakon sedmog ti ćeš i dalje biti zatvoren u svojoj sobi pun bijesa i gorčine, jer bolje od toga jednostavno ne znaš niti možeš.
Doviđenja i prijatno.

Predsjedniku !!condy wrote:Cestitam drugu Komsicu!!!
kvota bilo 1.01 da ce uzetiHouse wrote:pomeo!
Blizi da prekucavatrogasac wrote:Komšić sve bliže pobjedi.
isto mislimo ... volio bih da je Denis uletioDonieBrasco wrote:Kako god bilo drago mi je da ce Komsic da pobjedi Covica i zlo zvano HDZ.
Krivo ce mi biti ako SDP - Denis ne uspije to sa SDA.
Takodje, ali sami su sebi krivi najvise.DonieBrasco wrote:Kako god bilo drago mi je da ce Komsic da pobjedi Covica i zlo zvano HDZ.
Krivo ce mi biti ako SDP - Denis ne uspije to sa SDA.
Komšo ubi Čovketa .... sve glasačkim listićima po glaviGeneral War wrote:Blizi da prekucavatrogasac wrote:Komšić sve bliže pobjedi.