Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KvaziExpert wrote:Masa ih vec kupilo novi dres Kun Aguero s brojem 16, pa sad problem
oni koji su kupili sa brojem 16 mogu dres poslati i aguero ce im vratiti nazad potpisan dres. imaju i drugu opciju, mogu zamijeniti za novi dres sa brojem deset. ziva istina.
Tomahawk11 wrote:Neka ga, docekao i on normalan broj za napadaca....valjalo je u red cekati da Edin ode
Zato gospodin u Romi sebi izabere broj.
Pa i nije bas. Edinov najdrazi broj je 11, al' on dobija 9.
Cini mi se da je i 11 slobodan. Kako god, nije uzeo neki lijevi broj. 9,10,11...to su mi nekako brojevi za napadaca. Naravno, danas je normalno i nositi 2, a biti napadac, nekad se igrac identifikovao s pozicijom i brojem.
Tomahawk11 wrote:Neka ga, docekao i on normalan broj za napadaca....valjalo je u red cekati da Edin ode
Zato gospodin u Romi sebi izabere broj.
Pa i nije bas. Edinov najdrazi broj je 11, al' on dobija 9.
Cini mi se da je i 11 slobodan. Kako god, nije uzeo neki lijevi broj. 9,10,11...to su mi nekako brojevi za napadaca. Naravno, danas je normalno i nositi 2, a biti napadac, nekad se igrac identifikovao s pozicijom i brojem.
Ne znam da li je 11 slobodan, al' ako laze Klix, lazem i ja:
. Džeko je već izabrao broj na dresu. Iako je njegov omiljeni broj jedanaest, Džeko će u Romi na leđima imati broj devet. Devetku je Edin na leđima nosio i u Wolfsburgu, dok je u Manchester Cityju njegova leđa krasila desetka.
I am Happy wrote:
Odavno nista gluplje ne vidjeh cestitam autoru
Puca njemu qurac za Dzekom...lik mu nikada nije ni bio konkurecija za prvi sastav niti se bas naigrao sa Aguerom u napadu.
Hajd da je na ovim slikama boni pa bi i imalo smisla
Ima li sada smisla???
Ima, nisam znao da se radi o broju 10
Fakat jadan klub, nije covjek ni presao kako treba a vec su mu broj predali. Ali dobro, oni svakako nisu klub sa historijom vec sa šeikom
suadfor wrote:ako mu daju edinovu velicinu moze ga koristiti ko spavacicu