Još uvijek ne shvatam šta je bio cilj uvođenja Lallane, taj lik uz svo dužno poštovanje više nema šta tražiti u klubu a kamoli na terenu.
Valjam, kombinujem gledam rasporede, ali najbolje sačekati nedjelju i vidjeti kako će postaviti ekipu i kako će sama ekipa odgovoriti. Burnley je odličan za vidjeti gdje ćemo završiti otprilike na kraju.
Čitam ocjene na Echo-u:zomri wrote:Naby potvrdio ono što pišem ovdje od oktobra, novembra
Analiza Telesporta vrijedna čitanja https://telesport.telegram.hr/price/kei ... -obecanje/“Ja sam netko tko voli odgovoriti na izazov”, izjavio je Keïta za službenu klupsku stranicu. “Nikad ne odustajem i nikad ne prestajem pokušavati, čak iako su stvari malo teže na početku. Ovdje se sve događa brže. Stil igre je agresivniji i intenzitet utakmica je jako visok u odnosu na Njemačku. To je u redu, sad sam dio toga i ovo je liga u kojoj igram. Samo ću nastaviti marljivo raditi jer ništa nije lagano u nogometu, to je posao u kojem moraš raditi marljivo. Svaku utakmicu koju igraš moraš dati sve od sebe.”