Demokratska fronta Željko Komšić

General War

#34251 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:Ima tema kombi stranke, tamo sam sve elaborirao i ne samo ja. Dovoljno je poslušati Suljagića na pet minuta i sve je jasno.

Popravit ću se što se tiče DF-a, nije nestao ali je stranka u nestajanju. I ovi gore su.
Cuj stranka u nestajanju :lol:

A vidi prijasnje ti postave, pa uporedi ko je ostao :izet:

Image
General War

#34252 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:Zamisli neko ponio Titinu sliku na skup SDP-a. Ja sam frapiran.
...I ja sam, pogrijesila zena dan za okupljanje, umjesto danas ona bila jucer :D
Leverage

#34253 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Vidim ko nije. I drago mi je zbog toga.
tandmand

#34254 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tandmand »

Glavno vijeće Hrvatske zajednice Herceg Bosne pozvalo je hrvatski puk da izađe na parlamentarne izbore koji će se održati u nedjelju, 7. listopada.

Izbori su uvijek i svugdje važan društveni čin, a za Hrvate u BiH posebno zbog činjenice da nisu jednakopravni s druga dva konstitutivna naroda, Bošnjacima i Srbima. Sve dok Hrvati u BiH ne budu jednakopravni s druga dva konstitutivna naroda, poručeno je iz HZHB, svaki izbori bit će sudbonosni i predstavljat će svojevrsni nacionalni referendum.

"Odbijajući usvajanje promjena Izbornog zakona BiH sukladno odluci Ustavnog suda BiH i pokušavanjima njenog izigravanja preko nenadležnog Zastupničkog doma i Doma naroda FBiH od strane većine bošnjačkih političkih stranaka kao i većine kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, vidljivo je ustrajavanje na poništavanju izborne volje hrvatskog naroda s ciljem da mu izaberu izaslanike u Dom naroda FBiH i BiH te hrvatskog člana Predsjedništva BiH", navedeno je u pozivu.

Iz HZHB osudili su javno pozivanje na preustroj BiH na načelima suprotnim Daytonskom mirovnom sporazumu kao i neprovođenje Odluke Ustavnog suda BiH vezano za prava konstitutivnih naroda u BiH na legitiman izbor u organe vlasti koji su po Ustavu namijenjeni predstavljanju konstitutivnih naroda a to su Dom naroda FBiH, Dom naroda BiH i Predsjedništvo BiH.

Također, osudili su i sotoniziranje cijelih hrvatskih političkih stranaka i najviših dužnosnika hrvatskog naroda u BiH te manipulacije s poistovjećivanjem prava Hrvata kao konstitutivnog naroda s navodnim privatnim ciljevima bilo kojeg pojedinca i bilo koje političke stranke.

"Pozivamo Hrvatice i Hrvate iz BiH da masovno iziđu na izbore i podrže one koji su dosadašnjim radom i djelovanjem pokazali odgovornost i istinsko zalaganje za hrvatski nacionalni interes i koji su se izjasnili da ne traže niti prihvaćaju glasove drugih naroda ukoliko oni imaju za cilj poništavanje izborne volje hrvatskih birača kad su u pitanju tijela vlasti koja su Ustavom BiH namijenjena predstavljanju konstitutivnih naroda kao što su Domovi naroda FBiH i BiH te Predsjedništvo BiH. Od legitimno izabranih hrvatskih predstavnika nakon izbora očekujemo koordinirano djelovanje prigodom formiranja vlasti te spremnost na osobnu i svaku drugu žrtvu i sve vrste demokratske borbe u slučaju pokušaja formiranja neustavne i nezakonite vlasti", poručeno je iz HZHB.
cyprus

#34255 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cyprus »

Image

Evo Mimologija daje uputstvo :)
mirzadelibasic

#34256 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Leverage wrote:Ima tema kombi stranke, tamo sam sve elaborirao i ne samo ja. Dovoljno je poslušati Suljagića na pet minuta i sve je jasno.

Popravit ću se što se tiče DF-a, nije nestao ali je stranka u nestajanju. I ovi gore su.
Ako Komšić uđe u predsjedništvo, onda ne bi se složio sa tobom da je DF stranka u nestajanju.

Jer kako ti opravdavaš da je stara garda SDPovaca tipa Pudarića i Lazovića, Ese Durakovića koji je vjerovao ili ne bio jako blizak SDPu za vrijeme Nijaza Durakovića, pružio javnu podršku Komšiću? Sada pričamo o ljevici. Kako objašnjavaš ljevičarstvo SDPa ako podršku traže kod ultranacionalističke A-SDA, a npr. DF i Komšića podržavaju najistaknutiji ljevičari. Tipa Pudarića, Lazovića, Gratza, Slave Kukića, Esada Durakovića i Bogića Bogićevića.

Malo kontradiktornosti ima u tvojim postovima, odsnosno ti jedno pričaš o SDPu, pa i Komšiću i DFu, a demantiraju te ugledni članovi SDPa, ili su sada već bivši članovi.
Leverage

#34257 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

mirzadelibasic wrote: Jer kako ti opravdavaš da je stara garda SDPovaca tipa Pudarića i Lazovića, Ese Durakovića koji je vjerovao ili ne bio jako blizak SDPu za vrijeme Nijaza Durakovića, pružio javnu podršku Komšiću? Sada pričamo o ljevici. Kako objašnjavaš ljevičarstvo SDPa ako podršku traže kod ultranacionalističke A-SDA, a npr. DF i Komšića podržavaju najistaknutiji ljevičari. Tipa Pudarića, Lazovića, Gratza, Slave Kukića, Esada Durakovića i Bogića Bogićevića.

Malo kontradiktornosti ima u tvojim postovima, odsnosno ti jedno pričaš o SDPu, pa i Komšiću i DFu, a demantiraju te ugledni članovi SDPa, ili su sada već bivši članovi.
:lol:

Kažeš Lazović?

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... emo-382384

I za većinu ostalih si izmislio.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#34258 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sabina1 »

Dok nisu zaključali temu , da pošaljem vrlo kratku i jasnu poruku :

Image
Leverage

#34259 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

cyprus wrote:Image

Simbioza zelenog i narandžastog.

Image

Zeleni temelj, narandžasta nadgradnja, građanski sav... pardon, građanska fasada.
General War

#34260 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:
cyprus wrote:Image

Simbioza zelenog i narandžastog.

Image

Zeleni temelj, narandžasta nadgradnja, građanski sav... pardon, građanska fasada.
Ako se po vocu prinos gleda onda I tvoji su vocka cudnovata :D

Image

Image
Leverage

#34261 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Jesil to pravio u Paintu :lol:
General War

#34262 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:Jesil to pravio u Paintu :lol:
Sto se volis namjestit na volej, to je cudo jedno :D
Leverage

#34263 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Pa što onda svaki put profulaš i šutneš sam sebe po nosu?

:D
General War

#34264 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:Pa što onda svaki put profulaš i šutneš sam sebe po nosu?

:D
Hahaha....de nam reci koga je A SDA podrzala?
Reci svima da lazem? Prije ce da te lopta pogodi u glavu, jer pocinjes gubiti zivce. :lol:
Leverage

#34265 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

General War wrote: Hahaha....de nam reci koga je A SDA podrzala?
Reci svima da lazem? Prije ce da te lopta pogodi u glavu, jer pocinjes gubiti zivce. :lol:
Podržala Denisa Bećirovića. Kao i šest drugih stranaka. Na stotine nevladinih organizacija i uglednih pojedinaca.

Ko je tebe podrž'o?
_Reds_

#34266 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Kako stoji Komsic? Ima li sanse ?
mirzadelibasic

#34267 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Leverage wrote:
mirzadelibasic wrote: Jer kako ti opravdavaš da je stara garda SDPovaca tipa Pudarića i Lazovića, Ese Durakovića koji je vjerovao ili ne bio jako blizak SDPu za vrijeme Nijaza Durakovića, pružio javnu podršku Komšiću? Sada pričamo o ljevici. Kako objašnjavaš ljevičarstvo SDPa ako podršku traže kod ultranacionalističke A-SDA, a npr. DF i Komšića podržavaju najistaknutiji ljevičari. Tipa Pudarića, Lazovića, Gratza, Slave Kukića, Esada Durakovića i Bogića Bogićevića.

:lol:

Kažeš Lazović?

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... emo-382384

I za većinu ostalih si izmislio.
http://24sata.info/politika/325181-lazo ... inaca.html

https://vijesti.ba/clanak/422590/ma-kol ... ku-komsicu

https://vijesti.ba/clanak/422366/jedini ... -je-komsic

https://vijesti.ba/clanak/421560/sudbin ... drzave-bih

https://vijesti.ba/clanak/422475/slavo- ... za-komsica

https://vijesti.ba/clanak/418009/za-her ... iz-agonije

Inače, u pojedince koji su podržali Komšića, SDP predstavlja kao simbole ljevičara u Bosni i Hercegovini. Ako su oni simboli ljevičara, a podržavaju Komšića i DF, po čemu je onda SDP ljevica? :lol: :lol:
General War

#34268 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: Hahaha....de nam reci koga je A SDA podrzala?
Podržala Denisa Bećirovića. Kao i šest drugih stranaka. Na stotine nevladinih organizacija i uglednih pojedinaca.

Ko je tebe podrž'o?
Lafinasi sigurno ne :wink:
Leverage

#34269 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Pročitah to na prvom linku. Lazović samo podržava legitimitet njegove kandidature, to i ja podržavam, ima puno pravo na to. To nije politička podrška.

Ostalo nisam čitao.
Leverage

#34270 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

General War wrote: Lafinasi sigurno ne :wink:
Znači niko.

Evo ja podržavam tvoju kandidaturu za šefa haustora.
General War

#34271 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: Lafinasi sigurno ne :wink:
Znači niko.

Evo ja podržavam tvoju kandidaturu za šefa haustora.
Nemoj ti ziv bio, izbacit ce me iz stana kako znas agitovat :mrgreen:
Leverage

#34272 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

General War wrote: Nemoj ti ziv bio, izbacit ce me iz stana kako znas agitovat :mrgreen:
Doćeš ti meni u nedjelju naveče, ali tad više neće bit' akcijske cijene :D
General War

#34273 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: Nemoj ti ziv bio, izbacit ce me iz stana kako znas agitovat :mrgreen:
Doćeš ti meni u nedjelju naveče, ali tad više neće bit' akcijske cijene :D
Pa vec godinama se prodajete po akcijskim cijenama...kasnije ide samo rasprodaja :mrgreen:
Leverage

#34274 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

General War wrote: Pa vec godinama se prodajete po akcijskim cijenama...kasnije ide samo rasprodaja :mrgreen:
Nećeš dobit rasprodaju na tu fintu :D
General War

#34275 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Leverage wrote:
General War wrote: Pa vec godinama se prodajete po akcijskim cijenama...kasnije ide samo rasprodaja :mrgreen:
Nećeš dobit rasprodaju na tu fintu :D
Koji ce mi moj. :roll:
Vidi na PIK-u...mozda kome treba za djelova.
Post Reply