FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Altsa

#3426 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

od potpisivanja deytonskog sporazuma nema vaznijeg dogadaja :D
ProS

#3427 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ProS »

meni je sve osim samog prijenosa utakmice bilo prelose, dio pred emisiju sam uspio sprijeciti daljinskim, ali dio po zavrsetku tekme nisam jer su hvatali igrace za rukave zbog izjava, pa sam bio prinudjen gledat :(
nakon odlicnog posla dovodjenja marjana, zasto mu nije i prepustio neposredno javljanje s terena poslije utakmica, vec to mora licno voditi vlasnik, za kojeg sumnjam da uopste prati sport osim u svrhu samoreklame :? :roll:

inace, marjan je elokventniji i prijatniji za kadar od senada :oops:
madner

#3428 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madner »

Marjan je naporan.

Senad nije.

Osim kada se malo popravi. :D
Havatar

#3429 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

archi_a wrote:
Diwan wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ma, naravno šta će nam spektakl, šta će nam tematska emisija, ono uključe se deset minuta pije utakmice KOnjić svoje ispriča, uspavani komentator koji je juče naučio jeeeedva da preko usta prevali "naši", na kraju utakmice kažu sad žurimo iscuriće nam link i onda vijesti. I toliko o utakmici.
A za one koji kažu da je ovo juče bio seljakluk, papanluk i krkanluk, neka brzo nauče značenje tih riječi, jer ništa od toga nije bilo.
I da, nadala sam se da neće državna tv kupiti prava. I nikako se naša državna tv ne može usporediti sa BBC ili TVE. Osim toga spominjala sam prije nekoliko stranica da se ne ponavljam, ne radi se o transparentnoj kupnji.
Onaj ko kaže da je javni servis ispred ovog što smo imali sinoć, taj nije kupio cigare na trafici pored tv kuće, a ne u nju ušao. Kao ono juče "Ma ta je problem iz 6 studija uživo, nita"...
Ponavljam, FACE tv, samo pročitajte ko i sa kojim "adutima" vas pljuje i budite presretni. UPsss, da u isto vrijeme se jako brinu za kartice i kodiranje, ali zbog drugih, vrlo neki fini ljudi :lol: :lol: :lol:
Imam naviku čestog prebacivanja kanala sa daljinskim, pošto večina kuća slabo šta nudi od programa vrijednog gledanja, pa tako primjetih da se trenutno na FaceTv po DRUGI put danas prenosi njihov cjelovečernji program.....

Nisam baš lupio da će oni mjesecima vrtjeti ovo od sinoć, samo nisam očekivao da će iči baš dva puta na dan.

Naravno u pauzama preuzimaju program EuroNews ili eventualno repriziraju neki svoj program po jedno 65 put.

Oh da, imaju i dnevnik ...
Sta dva puta !?!? Kad bi moglo dvadeset i dva puta ici u toku dana, treba da repriziraju. Ja evo vrtim snimak i danas. Cijeli dan vrtim snimak. Nasa reprezentacija je napisala novu stranicu historije. Historije Bosne, repke i naroda koji ovdje zivi. Trebali bi to vrtiti sljedeci mjesec dana. Zasto ????? Covjece, da li ti shvatas da je ovo jedina pozitivna stvar u zadnjih 20 godina koja se mogla desiti ovom napacenom narodu !?! Narodu treba malo srece, izlijevanja emocija, malo ispusnog ventila..... treba nam pobjeda, ponosa.... I to vama smeta? Smeta vam sto neko vristi? Vristali smo svi koji vole ovu zemlju. Smeta vam sto neko skace, sto place ? Svi koji volimo, skakali smo i plakali. Svi smo bili u delirijumu. I bilo nam je lijepo. Bili smo sretni. Ja sam evo treci dan sretan i nasmijan. Onako, bez razloga. I nije mi smetao ni Senad, ni Marijan, ni Bikic u pozadini.
Dok setam ulicom, kad krenem na posao, dodju mi gosti...... Ja sam sretan, opusten, ponosan. Mozes mi po glavi skakati, nema veze. Neki mir, ponos. Ne spavam ni sad, a ujutro idem na posao. Sta ima veze ? Sretan sam.
I prosla je utakmica.... I prave se kontakt emisije..... I svi samo o tome pricaju....
Nevalja vam Face !?!? Nakon citanja postova i analiziranja napisanog, ja cu vas otvoreno pitati ?
STA HOCETE VISE KOJI K.... ??????? Gdje vi zivite ? Ko ste vi,ublehasi ? S guza na guz i tastatura ispred.
Najveca nepravda danasnjeg drustva je sto svaki balo moze otvoriti profil na forumu i bez imalo griznje savjesti i bez dokaza napisati bilo kakvu uvredu za nekoga. Tek onako iz dosade omalovazavati i komentarisati njegovo oblacenje, gdje je pogledao, sta je rekao, koga je zaglio. Analizirati svako slovo u recenici.... Pri tome, naravno nece krivicno odgovarati, jer zaboga, ovo je demokratija. Dezurni pljuvaci. FUJ.... Siguran sam sto posto, propali novinarcici, koji jedva sastavljaju kraj s krajem u kolektivima u kojim obitavaju, nasli da komentarisu i prave presjek inteligencije svakoga i svih. Bolje bi bilo da se malo osvrnete oko sebe i razmislite sta ste vi pozitivno uradili, napravili u zadnjih sto jebenih godina.
Sto se tice Senada, ja sam sa tim covjekom radio,dugoooo. Mozda imam puno pravo, za razliku od vas 90 % da kazem nesto o toj osobi. Necu ga omalovazavati, bez obzira na narcisoidnost, bez obzira sto ljudima koji za njega rade, obecava puno a malo daje. Bez obzira sto u emisiji njegova stolica mora biti visa u odnosu na gosta za 20 centimetara jer je to prepisao od Larry King-a, kad ga je ovaj svojevremeno ugostio u radnoj posjeti. On pravi projekat, ima viziju i ja vjerujem da ce ispuniti obecanja kad bude mogao. Ja licno ne bih vise za njega radio, taman kad bih zbog neimastine morao promjeniti profesiju. Bez obzira na sve sto znam, branit cu ga od shupaka koji samo pljuju a po postovima vidis da su to samo ublehe, bez ikakve argumentacije, usmjerene samo da omalovaze, ismiju, naude i naprave se pametnijim nego sto zapravo jesu. Napacene duse.
Prica o ratu !?! Da,iiiii! Jel to nije bila agresija ? Jel nije poginulo sto hiljada ? Jel to nema u Bosni ratnih zlocinaca i izdajnika koji su odsluzili skracene kazne, pa su se sad vratili nazad i zive tu sa nama, pored nas ? Jel to Bosna nema Dodika, koji svako malo zaprijeti i negira Bosnu ? Senad koristi svoj medij i napominje nas o stanju u drzavi svaki dan. To je njegov stil i to on radi. O da, on zaradjuje na taj nacin. Kako da ne. Pogotovo od tebe, jado jadni koji vjerovatno ni pretplatu javnom servisu ne placas. Pita Dodika ima li curu. Pita obrvasa, bil se vratio u Sarajevo. Pita izdajicu Abdica, sto zavadi narod.
Da li je iko od vas dezurnih pljuvaca procitao ijednu stranicu neke knjige koja govori o psihologiji licnosti ? Da li znate pricu u stapu i sargarepi ? Vidim da znate :-)
Ti zlocinci i politicki prevaranti koji mu dodju su spremni na svadju i imaju sposobnost da puno pricaju a nista ne kazu. Probajte sad skontati i zamisliti scenu..... Gost dnevnika je politicar, prevarant ili zlocinac koji "repetiran" ceka neku osudu od strane novinara iz Teherana pa da zapocne paljbu a doceka ga mekano, zajebantsko pitanje, ala: Dodo, imas li curu ? Sjebe mu cijeli koncept..... Na kontate, nema veze. Po vama je Senad trebao kao Zirinovski svojevremeno, preko stola i nogom u glavu. lol I tu je kraj intervjua.
Senad je strasno inteligentan covjek. Definitivno ne postoji jaci, potkovaniji urednik u Sarajevu, na srecu ili nazalost, kako god. To je njegov stil obracanja, razmeksavanje sagovornika, manipulisanja istim u zelji da se on u intervjuu otvori i kaze nesto vise nego sto je prvobitno dolazeci u dnevnik zamislio da kaze. Ko to ne vidi, zao mi ga je.
Nemojte ljudi pljuvati po svima bez ikakvog razloga. Koristite blazi rijecnik, nista vas ne kosta. Svi cemo mi odgovarati za klevetu, lazno svjedocenje, los rijecnik i trac kad nam dodje vrijeme.
Pojedinci stvarno nerviraju.
I da, ne branim Face i ne radim za njih ali za onaj trud i zalaganje da od nicega naprave nesto 15.10.2013 god. kapa dole. Sve se poslozilo i sto je najvaznije repka je u Brazilu, tako da ih po mom skromnom misljenju dezurni kriticari i novinarcici iz drugih tv kuca koji nisu dovoljno ljudi da upute cestitku mogu povuci za tuki. Ja onako patriotski raspolozen. Dame izvinite.
P.S. diwan, tvoj post mi je dosao kao slagvort. Nemas ti nista od toga sto si pogodio da ce reprizirati. Ebeni forum nije omogucio cak ni opciju like pa da sakupis nekoliko like-ova. Neces Boga mi nista zaraditi sto si pogodio.... haj zdra'o :bih:
:thumbup:
muminovic

#3430 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by muminovic »

Super TV!
BHCluster

#3431 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster »

archi_a wrote: Sta dva puta !?!? Kad bi moglo dvadeset i dva puta ici u toku dana, treba da repriziraju. Ja evo vrtim snimak i danas. Cijeli dan vrtim snimak. Nasa reprezentacija je napisala novu stranicu historije. Historije Bosne, repke i naroda koji ovdje zivi. Trebali bi to vrtiti sljedeci mjesec dana. Zasto ????? Covjece, da li ti shvatas da je ovo jedina pozitivna stvar u zadnjih 20 godina koja se mogla desiti ovom napacenom narodu !?! Narodu treba malo srece, izlijevanja emocija, malo ispusnog ventila..... treba nam pobjeda, ponosa.... I to vama smeta? Smeta vam sto neko vristi? Vristali smo svi koji vole ovu zemlju. Smeta vam sto neko skace, sto place ? Svi koji volimo, skakali smo i plakali. Svi smo bili u delirijumu. I bilo nam je lijepo. Bili smo sretni. Ja sam evo treci dan sretan i nasmijan. Onako, bez razloga. I nije mi smetao ni Senad, ni Marijan, ni Bikic u pozadini.
Dok setam ulicom, kad krenem na posao, dodju mi gosti...... Ja sam sretan, opusten, ponosan. Mozes mi po glavi skakati, nema veze. Neki mir, ponos. Ne spavam ni sad, a ujutro idem na posao. Sta ima veze ? Sretan sam.
I prosla je utakmica.... I prave se kontakt emisije..... I svi samo o tome pricaju....
Nevalja vam Face !?!? Nakon citanja postova i analiziranja napisanog, ja cu vas otvoreno pitati ?
STA HOCETE VISE KOJI K.... ??????? Gdje vi zivite ? Ko ste vi,ublehasi ? S guza na guz i tastatura ispred.
Najveca nepravda danasnjeg drustva je sto svaki balo moze otvoriti profil na forumu i bez imalo griznje savjesti i bez dokaza napisati bilo kakvu uvredu za nekoga. Tek onako iz dosade omalovazavati i komentarisati njegovo oblacenje, gdje je pogledao, sta je rekao, koga je zaglio. Analizirati svako slovo u recenici.... Pri tome, naravno nece krivicno odgovarati, jer zaboga, ovo je demokratija. Dezurni pljuvaci. FUJ.... Siguran sam sto posto, propali novinarcici, koji jedva sastavljaju kraj s krajem u kolektivima u kojim obitavaju, nasli da komentarisu i prave presjek inteligencije svakoga i svih. Bolje bi bilo da se malo osvrnete oko sebe i razmislite sta ste vi pozitivno uradili, napravili u zadnjih sto jebenih godina.
Sto se tice Senada, ja sam sa tim covjekom radio,dugoooo. Mozda imam puno pravo, za razliku od vas 90 % da kazem nesto o toj osobi. Necu ga omalovazavati, bez obzira na narcisoidnost, bez obzira sto ljudima koji za njega rade, obecava puno a malo daje. Bez obzira sto u emisiji njegova stolica mora biti visa u odnosu na gosta za 20 centimetara jer je to prepisao od Larry King-a, kad ga je ovaj svojevremeno ugostio u radnoj posjeti. On pravi projekat, ima viziju i ja vjerujem da ce ispuniti obecanja kad bude mogao. Ja licno ne bih vise za njega radio, taman kad bih zbog neimastine morao promjeniti profesiju. Bez obzira na sve sto znam, branit cu ga od shupaka koji samo pljuju a po postovima vidis da su to samo ublehe, bez ikakve argumentacije, usmjerene samo da omalovaze, ismiju, naude i naprave se pametnijim nego sto zapravo jesu. Napacene duse.
Prica o ratu !?! Da,iiiii! Jel to nije bila agresija ? Jel nije poginulo sto hiljada ? Jel to nema u Bosni ratnih zlocinaca i izdajnika koji su odsluzili skracene kazne, pa su se sad vratili nazad i zive tu sa nama, pored nas ? Jel to Bosna nema Dodika, koji svako malo zaprijeti i negira Bosnu ? Senad koristi svoj medij i napominje nas o stanju u drzavi svaki dan. To je njegov stil i to on radi. O da, on zaradjuje na taj nacin. Kako da ne. Pogotovo od tebe, jado jadni koji vjerovatno ni pretplatu javnom servisu ne placas. Pita Dodika ima li curu. Pita obrvasa, bil se vratio u Sarajevo. Pita izdajicu Abdica, sto zavadi narod.
Da li je iko od vas dezurnih pljuvaca procitao ijednu stranicu neke knjige koja govori o psihologiji licnosti ? Da li znate pricu u stapu i sargarepi ? Vidim da znate :-)
Ti zlocinci i politicki prevaranti koji mu dodju su spremni na svadju i imaju sposobnost da puno pricaju a nista ne kazu. Probajte sad skontati i zamisliti scenu..... Gost dnevnika je politicar, prevarant ili zlocinac koji "repetiran" ceka neku osudu od strane novinara iz Teherana pa da zapocne paljbu a doceka ga mekano, zajebantsko pitanje, ala: Dodo, imas li curu ? Sjebe mu cijeli koncept..... Na kontate, nema veze. Po vama je Senad trebao kao Zirinovski svojevremeno, preko stola i nogom u glavu. lol I tu je kraj intervjua.
Senad je strasno inteligentan covjek. Definitivno ne postoji jaci, potkovaniji urednik u Sarajevu, na srecu ili nazalost, kako god. To je njegov stil obracanja, razmeksavanje sagovornika, manipulisanja istim u zelji da se on u intervjuu otvori i kaze nesto vise nego sto je prvobitno dolazeci u dnevnik zamislio da kaze. Ko to ne vidi, zao mi ga je.
Nemojte ljudi pljuvati po svima bez ikakvog razloga. Koristite blazi rijecnik, nista vas ne kosta. Svi cemo mi odgovarati za klevetu, lazno svjedocenje, los rijecnik i trac kad nam dodje vrijeme.
Pojedinci stvarno nerviraju.
I da, ne branim Face i ne radim za njih ali za onaj trud i zalaganje da od nicega naprave nesto 15.10.2013 god. kapa dole. Sve se poslozilo i sto je najvaznije repka je u Brazilu, tako da ih po mom skromnom misljenju dezurni kriticari i novinarcici iz drugih tv kuca koji nisu dovoljno ljudi da upute cestitku mogu povuci za tuki. Ja onako patriotski raspolozen. Dame izvinite.
P.S. diwan, tvoj post mi je dosao kao slagvort. Nemas ti nista od toga sto si pogodio da ce reprizirati. Ebeni forum nije omogucio cak ni opciju like pa da sakupis nekoliko like-ova. Neces Boga mi nista zaraditi sto si pogodio.... haj zdra'o :bih:
:thumbup: Troll eliminator!
Banksy

#3432 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

BHCluster wrote: :thumbup: Troll eliminator!
Ne pretjeruj.
Kad se razgrne post iznad i iz njega izvuče priča o uspjehu reprezentacije, priča o proteklom ratu i eitketiranje i kvalifikacije forumaša, malo toga ostane što ima veze s temom.
Svaka rečenica iznad, o SH-u i njegovoj televiziji, se može lako i argumentirano pobiti, a razlog što šutimo je poštovanje prema njegovom ratnom angažmanu i vjerovatno još neka mala mrva ljubavi i odanosti koje osjećamo prema onima koji su ovdje bili kad je bilo najteže, a Senad je jedan od takvih.
Iskreno mu želim sve najbolje, zaista, ali ovo što radi od sebe, ovaj put kojim je krenuo, ni finansijski ni personalno, ne može završiti hepiendom. Daj bože da griješim.
Revolver

#3433 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

Banksy wrote:
BHCluster wrote: :thumbup: Troll eliminator!
Ne pretjeruj.
Kad se razgrne post iznad i iz njega izvuče priča o uspjehu reprezentacije, priča o proteklom ratu i eitketiranje i kvalifikacije forumaša, malo toga ostane što ima veze s temom.
Svaka rečenica iznad, o SH-u i njegovoj televiziji, se može lako i argumentirano pobiti, a razlog što šutimo je poštovanje prema njegovom ratnom angažmanu i vjerovatno još neka mala mrva ljubavi i odanosti koje osjećamo prema onima koji su ovdje bili kad je bilo najteže, a Senad je jedan od takvih.
Iskreno mu želim sve najbolje, zaista, ali ovo što radi od sebe, ovaj put kojim je krenuo, ni finansijski ni personalno, ne može završiti hepiendom. Daj bože da griješim.
e ovo je troll eliminator :D

pa ovaj gore je od svih navodnih šupaka i ublehaša i napaćenih duša najviše oblatio Senada:
Ja licno ne bih vise za njega radio, taman kad bih zbog neimastine morao promjeniti profesiju.
:-)
It_is_a_Leclerc

#3434 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

wolf07 wrote:Jebo majku koja diskusija! Ovdje se pljuvaci krecu u rasponu "koliko je bilo kamera" pa sve do rahmetli Alije Izetbegovica. Stvarno ste fenomenalni! :izet:

Nego kad ce da se ugasi vise ovaj FACE TV! :lol:
Izvini, do mene je.

FACE je najbolja, najsavršenija televizija na sjevernoj polulopti, a možda i šire.

Ok ?
archi_a

#3435 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

I sta cemo sad? Kao, ovaj gore iznad me je sad degradirao i oznacio kao nekonstruktivnog forumasa. Lol
Hajde, molim te pokusaj bar da "progooglas" na temu pojma troll. Mene je sramota.
Sta nije jasno sa mojom konstatacijom da ne bih za njega radio ? Da li to Senada degradira kao urednika, kao voditelja ?

Scenario prvi - Mozda jednostavno imam potrebu za vlastitom slobodom i kreativnosti. Mozda ne trpim da imam nadredjenog i sto nam se misljenja u nekim stvarima razilaze. To bi vjerovatno u ovom slucaju bio problem jer je covjek ujedno i vlasnik tv stanice. Dok smo radili negdje drugo, radili smo kao kolege a sad bi mi on bio direktor. Logicno, zar ne. Bar pokusaj da shvatis.

Scenario drugi - Uzmimo da je Senad i poslovno i privatno takav poltron i licemjer da mi se toliko gadi, da sam spreman da mijenjam profesiju prije nego da se zaposlim u njegovoj tv taman da je njegova Face jedina kuca u kojoj bih se mogao zaposliti.

Scenario treci - Zamislimo da na projektima na kojima sad radim imam tolika primanja koja mi Face ni u snu ne moze ponuditi.
Stoga konstatacija da ne bih nikad radio za njega.
Koji god scenario da izaberes i uzmes kao istinit, neces od mene cuti da on lose radi svoj posao, da je los voditelj, los urednik, los showman. Dao Bog da ti za zivota dozivis, da budes toliko ostvaren poslovno i profesionalno, da cak i ljudi koji se sa tobom ne slazu privatno ne spore tvoje profesionalne kvalitete.
Kako god, vidim je da u ovom slucaju nece biti moguce implementirati onu narodnu: pametnom je i isaret dovoljan. Budi mi pozdravljen i nastavi mrziti.
Last edited by archi_a on 18/10/2013 17:08, edited 1 time in total.
Havatar

#3436 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

It_is_a_Leclerc wrote:
wolf07 wrote:Jebo majku koja diskusija! Ovdje se pljuvaci krecu u rasponu "koliko je bilo kamera" pa sve do rahmetli Alije Izetbegovica. Stvarno ste fenomenalni! :izet:

Izvini, do mene je.

FACE je najbolja, najsavršenija televizija na sjevernoj polulopti, a možda i šire.

Ok ?
Ovo je mnogo blize istini od onoga sto si ranije pisao
archi_a

#3437 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

.
Last edited by archi_a on 18/10/2013 17:29, edited 1 time in total.
archi_a

#3438 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

.
Last edited by archi_a on 28/10/2013 19:03, edited 1 time in total.
Revolver

#3439 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

archi_a wrote:I sta cemo sad? Kao, ovaj gore iznad me je sad degradirao i oznacio kao nekonstruktivnog forumasa. Lol
Hajde, molim te pokusaj bar da "progooglas" na temu pojma troll. Mene je sramota.
Sta nije jasno sa mojom konstatacijom da ne bih za njega radio ? Da li to Senada degradira kao urednika, kao voditelja ?

Scenario prvi - Mozda jednostavno imam potrebu za vlastitom slobodom i kreativnosti. Mozda ne trpim da imam nadredjenog i sto nam se misljenja u nekim stvarima razilaze. To bi vjerovatno u ovom slucaju bio problem jer je covjek ujedno i vlasnik tv stanice. Dok smo radili negdje drugo, radili smo kao kolege a sad bi mi on bio direktor. Logicno, zar ne. Bar pokusaj da shvatis.

Scenario drugi - Uzmimo da je Senad i poslovno i privatno takav poltron i licemjer da mi se toliko gadi, da sam spreman da mijenjam profesiju prije nego da se zaposlim u njegovoj tv taman da je njegova Face jedina kuca u kojoj bih se mogao zaposliti.

Scenario treci - Zamislimo da na projektima na kojima sad radim imam tolika primanja koja mi Face ni u snu ne moze ponuditi.
Koji god scenario da izaberes i uzmes kao istinit, neces od mene cuti da on lose radi svoj posao, da je los voditelj, los urednik, los showman. Dao Bog da ti za zivota dozivis, da budes toliko ostvaren poslovno i profesionalno, da cak i ljudi koji se sa tobom ne slazu privatno ne spore tvoje profesionalne kvalitete.
Kako god, vidim je da u ovom slucaju nece biti moguce implementirati onu narodnu: pametnom je i isaret dovoljan. Budi mi pozdravljen i nastavi mrziti.
Ja sam barem pročitao tvoj post, ti moje prethodne očigledno nisi. Nigdje nisam napisao da mrzim Senada H. niti ikoga mrzim. Njegova televizija nije ništa ni bolja ni gora od ostalih naših privatnih tv kuća. Zbog važnosti ove zadnje utakmice sam morao gledati tu televiziju i bio sam razočaran viđenim i napisao sam šta mi smeta. Senada nisam nigdje spomenuo, ali očigledno čim neko kritizira Face TV odmah znači da mrzi njega. To također dovoljno govori o televiziji koja se poistovjećuje sa jednom osobom.
MedenoSrce

#3440 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MedenoSrce »

Banksy wrote: Iskreno mu želim sve najbolje, zaista, ali ovo što radi od sebe, ovaj put kojim je krenuo, ni finansijski ni personalno, ne može završiti hepiendom. Daj bože da griješim.
Upravo :thumbup:

odlicne muzicke emisije
archi_a

#3441 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Revolver wrote:
archi_a wrote:I sta cemo sad? Kao, ovaj gore iznad me je sad degradirao i oznacio kao nekonstruktivnog forumasa. Lol

Ja sam barem pročitao tvoj post, ti moje prethodne očigledno nisi. Nigdje nisam napisao da mrzim Senada H. niti ikoga mrzim. Njegova televizija nije ništa ni bolja ni gora od ostalih naših privatnih tv kuća. Zbog važnosti ove zadnje utakmice sam morao gledati tu televiziju i bio sam razočaran viđenim i napisao sam šta mi smeta. Senada nisam nigdje spomenuo, ali očigledno čim neko kritizira Face TV odmah znači da mrzi njega. To također dovoljno govori o televiziji koja se poistovjećuje sa jednom osobom.
Prijatelju zvani revolver....... Hajde, samo da na trenutak okrenemo rakurs i izmjenimo recenicu. Cim neko kaze nesto sto bi moglo ici u korist Face-a bude proglasen za zatucanog, napacenog ljubitelja kulta licnosti koji se ogleda u liku i djelu SH.
Evo ja vam kazem da pucate u prazno i da nemate argumente i da bespotrebno vrijedjate ostale forumase koji se ne slazu sa vama. Citam ja postove na forumu, vjeruj mi. Dosta puta mene bude sramota, pa da ne pretjeram, sto sa nekim forumasima dijelim isto drzavljanstvo. Nema veze, navikne se covjek. Mada, nije zgoreg ponekad napraviti analizu vlastitih postova. Možda bi se neki i zacrvenili....... Onako, retroaktivno sto bi se reklo. Budi mi dobro i nemoj molim te da ovo pretvaramo u privatnu prepisku ili ti nedaj boze sukob. I da, moj nick je archi_a. Nekako mi ne lezi nick " ovaj gore ". :)
It_is_a_Leclerc

#3442 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Havatar wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Izvini, do mene je.

Ok ?
Ovo je mnogo blize istini od onoga sto si ranije pisao
Aha. Znači nije im falilo opreme, ljudstva i koncepta ?!

Pa pogledaj kako smo gledali studio sa Sliškovićem. Iz nekog ćoška, k'o reklama za Senodine, pastu za zube.

Ne kritikujem puno. Samo primjećujem činjenice. Da su se trudili jesu, da su to uradili vjerovatno bolje nego što bi to odradio BHT, jesu.. Ali da je ovo zadalo nove standarde u coveru nekog događaja, nije niti neće.
Revolver

#3443 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

archi_a wrote: Prijatelju zvani revolver....... Hajde, samo da na trenutak okrenemo rakurs i izmjenimo recenicu. Cim neko kaze nesto sto bi moglo ici u korist Face-a bude proglasen za zatucanog, napacenog ljubitelja kulta licnosti koji se ogleda u liku i djelu SH.
Evo ja vam kazem da pucate u prazno i da nemate argumente i da bespotrebno vrijedjate ostale forumase koji se ne slazu sa vama. Citam ja postove na forumu, vjeruj mi. Dosta puta mene bude sramota, pa da ne pretjeram, sto sa nekim forumasima dijelim isto drzavljanstvo. Nema veze, navikne se covjek. Mada, nije zgoreg ponekad napraviti analizu vlastitih postova. Možda bi se neki i zacrvenili....... Onako, retroaktivno sto bi se reklo. Budi mi dobro i nemoj molim te da ovo pretvaramo u privatnu prepisku ili ti nedaj boze sukob. I da, moj nick je archi_a. Nekako mi ne lezi nick " ovaj gore ". :)
Ja se ispričavam ako sam te uvrijedio, to mi stvarno nije bila namjera. Ja sam konkretno napisao šta mi je smetalo tijekom prenosa utakmice, jer sam tada jedino i gledao Face TV. Na svaku kritiku se odgovara da smo mrzitelji lika i djela Senada Hadžifejzovića. Ne sumnjam da ovdje ima i takvih, ali ja to nisam. Za kraj ću samo citirati savršen komentar @Banksy sa kojim se u potpunosti slažem:
Ne pretjeruj.
luckylaka

#3444 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

FaceTv,Marjan i ekipa respect :thumbup: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#3445 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Prijedlog FACE-a da sa BHRT-om zajedno organizuju rad na prenosima utakmica je odličan prijedlog. Dobili bismo daleko kvalitetniji i opširniji, bolji program. Nevjerovatno je kako su na BHRT-u svojeglavi.
archi_a

#3446 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Revolver wrote:
archi_a wrote: Prijatelju zvani revolver....... Hajde, samo da na trenutak okrenemo rakurs i izmjenimo recenicu. Cim neko kaze nesto sto bi moglo ici u korist Face-a bude proglasen za zatucanog, napacenog ljubitelja kulta licnosti koji se ogleda u liku i djelu SH.
Ja se ispričavam ako sam te uvrijedio, to mi stvarno nije bila namjera. Ja sam konkretno napisao šta mi je smetalo tijekom prenosa utakmice, jer sam tada jedino i gledao Face TV. Na svaku kritiku se odgovara da smo mrzitelji lika i djela Senada Hadžifejzovića. Ne sumnjam da ovdje ima i takvih, ali ja to nisam. Za kraj ću samo citirati savršen komentar @Banksy sa kojim se u potpunosti slažem:
Ne pretjeruj.
No frks. :)
Ne vrijedjam se ja tako lako. Sta da ti kazem???? Ja protiv tvojih ubjedjenja niti zelim niti hocu. E sad kad bi tjerali mak na konac..... Mogao bih da te zamolim da pokusamo sad argumentovano da opovrgnemo moj post, ali necu. Ostavljam te da se slazes sa banksyjem, inace velikim i vrsnim znalcem izdvajanja recenica iz teksta i starim poznavaocem drevne vjestine citanja izmedju redova. Ipak ste vas dvojica a ja sam sam, sa jos cetvero petero forumasa koji su mi dali za pravo. Bit ce ipak, da vas dvojica znate bolje. Pozz
Last edited by archi_a on 18/10/2013 20:13, edited 1 time in total.
karanana

#3447 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

cuj zvezdana na trudnickom. nisam znao ni da je zauzeta ni da je trudna.
Shahab

#3448 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Shahab »

It_is_a_Leclerc wrote:Prijedlog FACE-a da sa BHRT-om zajedno organizuju rad na prenosima utakmica je odličan prijedlog. Dobili bismo daleko kvalitetniji i opširniji, bolji program. Nevjerovatno je kako su na BHRT-u svojeglavi.
Koji si ti ublehaš bez bilo kakvog kontakta sa realnim svijetom. To je neopisivo. Pa šta to unosi Hadžifejzović u projekat da bi dobio suvlasničko pravo na prenos utakmica svjetskog prvenstva, biznis koji donosi milione eura profita? Misliš da je u biznisu bitno isprazno kreveljenje i poziranje patriotizma Senada Hadžifejzovića? Ili ti je možda simpatičan dvorska budala Marijan pa bi zbog toga trebali ustupiti 20-30% profita Face TV. To je nelikvidna televizija koja nije u stanju ispoštovati obaveze prema bankama i zaposlenim, a ne da investira u skupe projekte kakav je ekskluzivni prenos svjetskog prvenstva. Isti bi taj Marijan da mu neko ponudi 100 Km više napusti FACE TV... Zaista smiješan blef. Nije budala direktor BHTV da uvlači umišljenog i nesolventnog Hadžifejzovića u tal. Za biznis je potreban novac a ne infantilno poziranje "Ja volim BiH"... Kada voli BiH neka plati zaposlenike i doprinose na plate.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3449 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

archi_a wrote:No frks. :)
Ne vrijedjam se ja tako lako. Sta da ti kazem???? Ja protiv tvojih ubjedjenja niti zelim niti hocu. E sad kad bi tjerali mak na konac..... Mogao bih da te zamolim da pokusamo sad argumentovano da opovrgnemo moj post, ali necu. Ostavljam te da se slazes sa banksyjem, inace velikim i vrsnim znalcem izdvajanja recenica iz teksta i starim poznavaocem drevne vjestine citanja izmedju redova. Ipak ste vas dvojica a ja sam sam, sa jos cetvero petero forumasa koji su mi dali za pravo. Bit ce ipak, da vas dvojica znate bolje. Pozz
Sam nisi, a nisi ni prvi koji je jasno rekao zašto je face tv solidna tv kuća, a ovaj prijenos jako dobar. Dalje, @Banksy ne vadi rečanice iz konteksta, i @Banksy zaista voli ovu zemlju i cijeni ljude koji nisu dezertirali za razoliku od revolvera ili onoga erzbeta što je promijenio nik pa govori da mu se hebe za rat i ko je bio u ratu da će nas sve pljunuti itd.
@Revolver je bez veze kliknuo na psto od Banksy jer se osjetio tu zaštićen, zato što u nedostatku rječnika, žargumenata se potpuno gubi u kritikama, a zna da treba kritikovati. @Banksy je ozbiljna forumašica, ipak, nemoj mješati pojmove. A niti od sebe praviti pionira kao u objašnjenju šta je tv i kako treba.

Sad potpuni on.. EBU je, dakle, dala prava (na osnovu kvote koju ima državna televizija, i godišnje članarine se daje zemljama članicama), i ako im je Senad večeras javno dao poziv da zajedno idu to bi bilo najbolje za gledatelje. Gledali bismo u HD-u, bio bi Marjan ko ga voli i Velid ko njega voli.. sve bi se moglo posložiti. Ne vidim nikako da je BHT to u stanju sa m napraviti, ali baš nikako. Pa ni dijalošku emisiju ne naprave kako treba. :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3450 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Shahab wrote:Koji si ti ublehaš bez bilo kakvog kontakta sa realnim svijetom. To je neopisivo. Pa šta to unosi Hadžifejzović u projekat da bi dobio suvlasničko pravo na prenos utakmica svjetskog prvenstva, biznis koji donosi milione eura profita? Misliš da je u biznisu bitno isprazno kreveljenje i poziranje patriotizma Senada Hadžifejzovića? Ili ti je možda simpatičan dvorska budala Marijan pa bi zbog toga trebali ustupiti 20-30% profita Face TV. To je nelikvidna televizija koja nije u stanju ispoštovati obaveze prema bankama i zaposlenim, a ne da investira u skupe projekte kakav je ekskluzivni prenos svjetskog prvenstva. Isti bi taj Marijan da mu neko ponudi 100 Km više napusti FACE TV... Zaista smiješan blef. Nije budala direktor BHTV da uvlači umišljenog i nesolventnog Hadžifejzovića u tal. Za biznis je potreban novac a ne infantilno poziranje "Ja volim BiH"... Kada voli BiH neka plati zaposlenike i doprinose na plate.
E, ba, napisao si post, a nisi se ismijao sa tim da je Tihić bolesan i da ima rak i da ima pelenu. Kako to?
Locked