Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

BaDa

#3426 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

Bubalo1 wrote:Evo izasao update roster ima i Teletovic .. Sad jelde kad ubacim nece ga biti u mycareer modu morat cu poceti ponovo ? :D Da odmah predjem tamo da razvaljujem sa Mirzom :lol: Svakako obadvojica trosimo po 100 suteva po utakmici :D
Napuco sam tricu na 98 ..ako ne igraju na meni odbranu odmah do mene ako mi malo prostora ostave svaka ulazi :D
hvala na informaciji za roster! :D a ja mislim da ne moras ponovo sve pocinjati :S
spree

#3427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by spree »

da se i ja malo pohvalim 24,4 poena 7,9 asistencija i 3,0 skokova za prosjecno 29 minuta po utamici. sad igram 40 min po utakmici :D . bio 13 na draftu i upao u 76-erse. super ekipa, da sam birao ne bih mogao dobiti bolju. stavio sam da sam pg, ali skoro stalno igram na sg jer je holiday-u mjesto zacementirano. richardson na sf puca trice k'o lud. t. young na pf ko zivotinja igra, a bynuma ne moram ni spominjati (mada se sad povrijedio :x). na klupi dva sebicnjaka turner i n. young koji pogadjaju sve zivo i solidan back up (sad prvi) centar hawes. htio sam traziti trade radi love, ali cini mi se da bih mogao napraviti dinastiju phili :D.
btw jel to fakat nema rookie challengea na pc-u?
Mustang1

#3428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Jebote meni samo nije jasno kako skacete :D Ali mozda i kod mene ima skokova u onom kad simuliram :D Kad ja igram imam 1-2 skoka urijetko .. Ali zato poeni nikad ispod 30 :D Presao sam iz Bullsa u Golden State .. Isao mi Rose na zivce .. Zaleti se u pm i ode u covjeka lupa dok ne prodje :D Tu sam osvojio prsten idemo dalje harati :D
skafiskafsnjak

#3429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

kakvih ima patcheva za ovaj pes 2013 ?

Ja skinuo ova 3 neka, pa glupo. Napravili bundesligu al dresovi i grbovi bezveze .

E sad, da li je malo rano za neke bolje patcheve...?
p206

#3431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

Ima li kakva dobra novija strategija na fazon Osmanskog carstva, Austro-Ugarska..?
Tkd

#3432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tkd »

Joj, kud ih spomenu :lol: :lol: :lol:

Age of empires III :)
Civilization III, IV, V :)
HardCore

#3433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by HardCore »

p206 wrote:Ima li kakva dobra novija strategija na fazon Osmanskog carstva, Austro-Ugarska..?

Rise of nation Gold editon skines i igras 1 na 1 ili 4 na 4, ekstra igra ja je koristio dok mi je bilo dosadno sprdo se s jaranima dero im guzze
Layne

#3434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

L00d wrote:kakvih ima patcheva za ovaj pes 2013 ?

Ja skinuo ova 3 neka, pa glupo. Napravili bundesligu al dresovi i grbovi bezveze .

E sad, da li je malo rano za neke bolje patcheve...?
Ima Smoke patch, i pesedit 2.
Ja igram pesedit sa nekim gameplay patch-em, totalno druga igrica :mrgreen:
Sa onim default gamplay-em mi bilo lagano, a sad se namučim za svaki zgoditak :mrgreen:
p206

#3435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

ok hvala, stavicu nesto da se skida :) da isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
Tkd

#3436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tkd »

Rise of nation je bila najbolja igra 2004 mislim. Prejaka je igra. :thumbup:
Mustang1

#3437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Opalio sam bananu Lebronu :D I bacio sam alley oop sam sebi od tablu :D Za mene je ova igrica gotova .. Prekuco sam :lol: :lol:
Skenderijaba

#3438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Skenderijaba »

p206 wrote:ok hvala, stavicu nesto da se skida :) da isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
ukoliko ti nije problem javiti poslije utiske, imam istu "graficku" kao i ti, kod mene je i7 sa 8gb ddr3 ali se jos nisam usudio pokrenut neke igrice. da se bezveze ne razocaram :oops:
i jedan mali offtopic, dali je kako moguce ubacit pravu graficku? ova intelova je integrisana
Mustang1

#3439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
Skenderijaba

#3440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Skenderijaba »

Bubalo1 wrote:To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
rijec je o laptopu
Cek, sad cu ti upload pa ako ti nije frka objasnit :D
Image
Image
Uglavnom me zanima dali bi se mogle pokretati novije igre, obzirom da i ne igram bas puno a vjerujem da se vi razumijete u ovo dobro pa ako moze jedan brzi odgovor. hvala
usput, ako moze neka okvirna vrijednost istog ovakgvog laptopa kod nas, iz radnje. da vidim dali se isplati uzimat u usa ili ipak ovdje :lol:
zedo_m

#3441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by zedo_m »

Skenderijaba wrote:
Bubalo1 wrote:To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
rijec je o laptopu
Cek, sad cu ti upload pa ako ti nije frka objasnit :D
Image
Image
Uglavnom me zanima dali bi se mogle pokretati novije igre, obzirom da i ne igram bas puno a vjerujem da se vi razumijete u ovo dobro pa ako moze jedan brzi odgovor. hvala
usput, ako moze neka okvirna vrijednost istog ovakgvog laptopa kod nas, iz radnje. da vidim dali se isplati uzimat u usa ili ipak ovdje :lol:
Jbn ti je tu procesor do jaja al cudi me da je samo ta intelova unutra ja imam hp probook 4530s ima dvije graficke unutra intelovu i radeonku
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

@skenderija, je l' to ti nama malo mast vadiš, a? :D

inače, ne može ti taj procesor pokrenuti ništa što je napravljeno iza 2007...

:oops:
Skenderijaba

#3443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Skenderijaba »

ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih :oops:
@zedo, sve se cini super samo ova hd 4000ka me zeza, vidjet cemo danas poskidat cu par igara pa javim dal se uopste moze igrati na njoj.
zedo_m

#3444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by zedo_m »

Skenderijaba wrote:ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih :oops:
@zedo, sve se cini super samo ova hd 4000ka me zeza, vidjet cemo danas poskidat cu par igara pa javim dal se uopste moze igrati na njoj.
Moćeš ti igrat al kako :D
Skenderijaba

#3445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Skenderijaba »

zedo_m wrote:
Moćeš ti igrat al kako :D
Instalira se, ediovat cu post s par screenshotova in game pa cemo vidjet :D
edit, simpack error I can not create the file! ipak ce screenshot potrajat, moram drugi torrent skinut :oops:
Chmoljo

#3446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Skenderijaba wrote:ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih :oops:
jadan ne bio kakva matična, kad na njoj već imaš i7 procesor :D laptop ti je boli gl0va :wink:

grafika je integrisana kako vidim, tako da bi za novije stvari na dobrim detaljima bila dobra grafička... i miran si duži period... :)
p206

#3447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

Skenderijaba wrote:
p206 wrote:ok hvala, stavicu nesto da se skida :) da isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
ukoliko ti nije problem javiti poslije utiske, imam istu "graficku" kao i ti, kod mene je i7 sa 8gb ddr3 ali se jos nisam usudio pokrenut neke igrice. da se bezveze ne razocaram :oops:
i jedan mali offtopic, dali je kako moguce ubacit pravu graficku? ova intelova je integrisana
ukucaj na youtube HD graphics 4000, i pogledaj kako ide Battlefield 3 i Dirt 3 i ostale igre, neke mogu na medium neke na low detaljima... ovu strategiju još nisam skinuo al guraće sigurno na medium.
Kod mene je i3 i 4 GB RAM-a, kod tebe će ići to glat..
Skenderijaba

#3448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Skenderijaba »

hvala vam svima, malo sam bio skeptican jer sam laik. davno se igralo igrica, doduse sa starog pca. laptop mi je izletio po povoljnoj cijeni pa sam ga zato i uzeo, inace ne bih. pa eto reko, kad je vec tu da probam odigrat kakav naslov, mada i nisam toliko zahtjevan gamer :-D
Bosnian Dragon1

#3449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

ima li ko iz Sarajeva da prodaje Battlefield 3 Premium Edition ( znaci igra + 5 onih ekspanzija), da je hard copy tj. na dvd-ovima, PC verzija igre
Last edited by Bosnian Dragon1 on 18/10/2012 19:23, edited 1 time in total.
Chmoljo

#3450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

imam dilemu: i3 ili i5 :D

i5 bi išao nauštrb grafičke :roll: a budžet za to dvoje otprilike 800 kmčića... s'ha mislite? :D

ah da... kupovina tek krajem godine :D

i postavljam namjenski ovdje, jer će namjena tog računara biti Image :D
Post Reply