hvala na informaciji za roster!Bubalo1 wrote:Evo izasao update roster ima i Teletovic .. Sad jelde kad ubacim nece ga biti u mycareer modu morat cu poceti ponovo ?Da odmah predjem tamo da razvaljujem sa Mirzom
Svakako obadvojica trosimo po 100 suteva po utakmici
![]()
Napuco sam tricu na 98 ..ako ne igraju na meni odbranu odmah do mene ako mi malo prostora ostave svaka ulazi
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- BaDa
#3426 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- spree
#3427 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
da se i ja malo pohvalim 24,4 poena 7,9 asistencija i 3,0 skokova za prosjecno 29 minuta po utamici. sad igram 40 min po utakmici
. bio 13 na draftu i upao u 76-erse. super ekipa, da sam birao ne bih mogao dobiti bolju. stavio sam da sam pg, ali skoro stalno igram na sg jer je holiday-u mjesto zacementirano. richardson na sf puca trice k'o lud. t. young na pf ko zivotinja igra, a bynuma ne moram ni spominjati (mada se sad povrijedio
). na klupi dva sebicnjaka turner i n. young koji pogadjaju sve zivo i solidan back up (sad prvi) centar hawes. htio sam traziti trade radi love, ali cini mi se da bih mogao napraviti dinastiju phili
.
btw jel to fakat nema rookie challengea na pc-u?
btw jel to fakat nema rookie challengea na pc-u?
-
Mustang1
#3428 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jebote meni samo nije jasno kako skacete
Ali mozda i kod mene ima skokova u onom kad simuliram
Kad ja igram imam 1-2 skoka urijetko .. Ali zato poeni nikad ispod 30
Presao sam iz Bullsa u Golden State .. Isao mi Rose na zivce .. Zaleti se u pm i ode u covjeka lupa dok ne prodje
Tu sam osvojio prsten idemo dalje harati 
- skafiskafsnjak
#3429 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kakvih ima patcheva za ovaj pes 2013 ?
Ja skinuo ova 3 neka, pa glupo. Napravili bundesligu al dresovi i grbovi bezveze .
E sad, da li je malo rano za neke bolje patcheve...?
Ja skinuo ova 3 neka, pa glupo. Napravili bundesligu al dresovi i grbovi bezveze .
-
javelin
- p206
#3431 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li kakva dobra novija strategija na fazon Osmanskog carstva, Austro-Ugarska..?
- Tkd
#3432 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj, kud ih spomenu
Age of empires III
Civilization III, IV, V
Age of empires III
Civilization III, IV, V
- HardCore
#3433 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
p206 wrote:Ima li kakva dobra novija strategija na fazon Osmanskog carstva, Austro-Ugarska..?
Rise of nation Gold editon skines i igras 1 na 1 ili 4 na 4, ekstra igra ja je koristio dok mi je bilo dosadno sprdo se s jaranima dero im guzze
- Layne
#3434 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima Smoke patch, i pesedit 2.L00d wrote:kakvih ima patcheva za ovaj pes 2013 ?
Ja igram pesedit sa nekim gameplay patch-em, totalno druga igrica
Sa onim default gamplay-em mi bilo lagano, a sad se namučim za svaki zgoditak
- p206
#3435 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ok hvala, stavicu nesto da se skida
da isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
- Tkd
#3436 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Rise of nation je bila najbolja igra 2004 mislim. Prejaka je igra. 
-
Mustang1
#3437 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Opalio sam bananu Lebronu
I bacio sam alley oop sam sebi od tablu
Za mene je ova igrica gotova .. Prekuco sam

-
Skenderijaba
#3438 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ukoliko ti nije problem javiti poslije utiske, imam istu "graficku" kao i ti, kod mene je i7 sa 8gb ddr3 ali se jos nisam usudio pokrenut neke igrice. da se bezveze ne razocaramp206 wrote:ok hvala, stavicu nesto da se skidada isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
i jedan mali offtopic, dali je kako moguce ubacit pravu graficku? ova intelova je integrisana
-
Mustang1
#3439 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
-
Skenderijaba
#3440 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
rijec je o laptopuBubalo1 wrote:To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
Cek, sad cu ti upload pa ako ti nije frka objasnit

Uglavnom me zanima dali bi se mogle pokretati novije igre, obzirom da i ne igram bas puno a vjerujem da se vi razumijete u ovo dobro pa ako moze jedan brzi odgovor. hvala
usput, ako moze neka okvirna vrijednost istog ovakgvog laptopa kod nas, iz radnje. da vidim dali se isplati uzimat u usa ili ipak ovdje
- zedo_m
#3441 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jbn ti je tu procesor do jaja al cudi me da je samo ta intelova unutra ja imam hp probook 4530s ima dvije graficke unutra intelovu i radeonkuSkenderijaba wrote:rijec je o laptopuBubalo1 wrote:To ti zavisi od maticne .. Ima li slot za graficku ili je samo integrisana .. Ukoliko nije rijec o laptopu ..
Cek, sad cu ti upload pa ako ti nije frka objasnit
Uglavnom me zanima dali bi se mogle pokretati novije igre, obzirom da i ne igram bas puno a vjerujem da se vi razumijete u ovo dobro pa ako moze jedan brzi odgovor. hvala
usput, ako moze neka okvirna vrijednost istog ovakgvog laptopa kod nas, iz radnje. da vidim dali se isplati uzimat u usa ili ipak ovdje![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3442 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@skenderija, je l' to ti nama malo mast vadiš, a?
inače, ne može ti taj procesor pokrenuti ništa što je napravljeno iza 2007...

inače, ne može ti taj procesor pokrenuti ništa što je napravljeno iza 2007...
-
Skenderijaba
#3443 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih
@zedo, sve se cini super samo ova hd 4000ka me zeza, vidjet cemo danas poskidat cu par igara pa javim dal se uopste moze igrati na njoj.
@zedo, sve se cini super samo ova hd 4000ka me zeza, vidjet cemo danas poskidat cu par igara pa javim dal se uopste moze igrati na njoj.
- zedo_m
#3444 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moćeš ti igrat al kakoSkenderijaba wrote:ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih![]()
-
Skenderijaba
#3445 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Instalira se, ediovat cu post s par screenshotova in game pa cemo vidjetzedo_m wrote:
Moćeš ti igrat al kako
edit, simpack error I can not create the file! ipak ce screenshot potrajat, moram drugi torrent skinut
- Chmoljo
#3446 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jadan ne bio kakva matična, kad na njoj već imaš i7 procesorSkenderijaba wrote:ma ne vadim, ne znam vise ni ja sam. vidjet cu sad skidam skyrim pa cemo vidjet kako frcera. ako nista, jel postoji mogucnost dodat graficku, tj i maticnu i graficku? laptop je u pitanju. totalni sam laik sto se tice istih![]()
grafika je integrisana kako vidim, tako da bi za novije stvari na dobrim detaljima bila dobra grafička... i miran si duži period...
- p206
#3447 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ukucaj na youtube HD graphics 4000, i pogledaj kako ide Battlefield 3 i Dirt 3 i ostale igre, neke mogu na medium neke na low detaljima... ovu strategiju još nisam skinuo al guraće sigurno na medium.Skenderijaba wrote:ukoliko ti nije problem javiti poslije utiske, imam istu "graficku" kao i ti, kod mene je i7 sa 8gb ddr3 ali se jos nisam usudio pokrenut neke igrice. da se bezveze ne razocaramp206 wrote:ok hvala, stavicu nesto da se skidada isprobam i to čudo, igranje bez grafičke tj. na Intel HD4000
i jedan mali offtopic, dali je kako moguce ubacit pravu graficku? ova intelova je integrisana
Kod mene je i3 i 4 GB RAM-a, kod tebe će ići to glat..
-
Skenderijaba
#3448 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvala vam svima, malo sam bio skeptican jer sam laik. davno se igralo igrica, doduse sa starog pca. laptop mi je izletio po povoljnoj cijeni pa sam ga zato i uzeo, inace ne bih. pa eto reko, kad je vec tu da probam odigrat kakav naslov, mada i nisam toliko zahtjevan gamer 
-
Bosnian Dragon1
#3449 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li ko iz Sarajeva da prodaje Battlefield 3 Premium Edition ( znaci igra + 5 onih ekspanzija), da je hard copy tj. na dvd-ovima, PC verzija igre
Last edited by Bosnian Dragon1 on 18/10/2012 19:23, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#3450 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imam dilemu: i3 ili i5
i5 bi išao nauštrb grafičke
a budžet za to dvoje otprilike 800 kmčića... s'ha mislite?
ah da... kupovina tek krajem godine
i postavljam namjenski ovdje, jer će namjena tog računara biti

i5 bi išao nauštrb grafičke
ah da... kupovina tek krajem godine
i postavljam namjenski ovdje, jer će namjena tog računara biti