Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tendzera
#3426 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ramo, imas moju podrsku...ovi su samo ljubomorni na tebe 
- MedenoSrce
#3427 Re: Vasa najgora date iskustva :P
alchak.ba wrote:pa kad je malo princeza kao ti i medenaladyblue18 wrote:Pa kad hodate sa svakim.
ni babo me nije zvao princeza
- alchak.ba
#3428 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a da te vidi baboMedenoSrce wrote:alchak.ba wrote:pa kad je malo princeza kao ti i medenaladyblue18 wrote:Pa kad hodate sa svakim.
da te vidi baboooooo
-
sha_ba
#3429 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta se tebi desi alco

- Ramzess Veliki
#3430 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ništa nisam izmislio svega mi.MedenoSrce wrote:bas u cipkanom vesunije bilo dovoljno sto su dvije nego jos i ves nabacile
Obadvije rade u RTV, jedna voditeljica, druga tehničarka. Jasno da neću imena odavati.
A nisu jedine koje su me u paru startale ... ali bolje da šutim.
- alchak.ba
#3431 Re: Vasa najgora date iskustva :P
kako mislis sta?sha_ba wrote:sta se tebi desi alco![]()
-
sha_ba
#3432 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta se deres na sabahualchak.ba wrote:kako mislis sta?sha_ba wrote:sta se tebi desi alco![]()
- alchak.ba
#3433 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zima mi po nogama.....
- MedenoSrce
#3434 Re: Vasa najgora date iskustva :P
vidi mene babo svaki danalchak.ba wrote:a da te vidi baboMedenoSrce wrote:
da te vidi baboooooo
- alchak.ba
#3435 Re: Vasa najgora date iskustva :P
blago njemu
-
irmanon
#3436 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije obadvije vec obje !Ramzess Veliki wrote:Ništa nisam izmislio svega mi.MedenoSrce wrote:bas u cipkanom vesunije bilo dovoljno sto su dvije nego jos i ves nabacile
![]()
Obadvije rade u RTV, jedna voditeljica, druga tehničarka. Jasno da neću imena odavati.
- skafiskafsnjak
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3438 Re: Vasa najgora date iskustva :P
to se iz ljubomore hvataš za lošu gramatiku?irmanon wrote:
Nije obadvije vec obje !
- eluna
#3439 Re: Vasa najgora date iskustva :P
šta vam se veli - cure će obično i startati tako nekog finog poput ramzesa tek da provjere "svoje adute" i da li isti još ferceraju
za suknjaroše su uvijek sigurne da imaju prolaz
- Ramzess Veliki
#3440 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nedostatak obrazovanja nadoknađujem viškom kilograma.irmanon wrote:Nije obadvije vec obje !Ramzess Veliki wrote:Ništa nisam izmislio svega mi.MedenoSrce wrote:bas u cipkanom vesunije bilo dovoljno sto su dvije nego jos i ves nabacile
![]()
-
irmanon
#3441 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Jeste, ne znam sta cu od ljubomore, znam ja da ste vi forumasi svi hebaciChmoljo wrote:to se iz ljubomore hvataš za lošu gramatiku?irmanon wrote:
Nije obadvije vec obje !
-
irmanon
#3442 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nije obadvije vec obje !
[/quote]
Nedostatak obrazovanja nadoknađujem viškom kilograma.
[/quote]
Posteno.. Chubby
Nedostatak obrazovanja nadoknađujem viškom kilograma.
Posteno.. Chubby
- Ramzess Veliki
#3443 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eto ... đabe ja pokušavam ostaviti dojam opasnog frajera kad me svaka okarakteriše kao finog ... moj život više nema smisla ...eluna wrote:šta vam se veli - cure će obično i startati tako nekog finog poput ramzesa tek da provjere "svoje adute" i da li isti još ferceraju
- drag_gost
#3444 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cestljas si se nalijevo, nadesno ili onako po sredini?
- alchak.ba
#3445 Re: Vasa najgora date iskustva :P
evo da cisto znate kakav sam ja biJo
Moram da napravim uvod da bi me shvatili.....
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....
e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....
e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3446 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne mi svi. ja već dugo nisam vidio ženski polni organ ničega što nema veterinarski pečat, nego je bezveze čovjeka sa takvim adutima gnjaviti gramatikomirmanon wrote:
Jeste, ne znam sta cu od ljubomore, znam ja da ste vi forumasi svi hebaci
- alchak.ba
#3447 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma za over sto nisu
- eluna
#3448 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hajd' fino trk nazad u piramideRamzess Veliki wrote:Eto ... đabe ja pokušavam ostaviti dojam opasnog frajera kad me svaka okarakteriše kao finog ... moj život više nema smisla ...eluna wrote:šta vam se veli - cure će obično i startati tako nekog finog poput ramzesa tek da provjere "svoje adute" i da li isti još ferceraju
ja ovdje hoću da "zakuham" oko finoće, a on tako FINO odgovara
- eluna
#3449 Re: Vasa najgora date iskustva :P
koje li je to praistorijske godine bilo kad sa 17 god nisi znao "kako to treba i tako"alchak.ba wrote:evo da cisto znate kakav sam ja biJo
e jesi metuzalem onda
- alchak.ba