Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I da dodam u njemackim medijima na naslovnoj stoji da se Spahic na provokaciji zastitara umjesao u tucu .
Ko je utakmicu gledao 120 minuta onolike snage i volje koju je reprezentacija u igru ulozila i na kraju po*srati jedanaesterac odluci pobjedu pa te onda seronja koji je cijelo vrijeme po bini setao ili sjedio uzme provocirati... .
Igraci kucu pod krovom drze al izgleda da se ovdje nasao zastitar koji je htjeo svoju velicinu u praznom stadionu pokazati al vjerujem da ce se u istragi ustanoviti ko je kriv ( zastitari su tu da tucu sprijece a ne da je provociraju ).
A ovi forumski pljucarosi sto samo gledaju kako bi koga popljuvali ..., idite na temu politicari pa pljujte tamo do mile volje ( kog god tamo popljucate necete pogrijesiti ). Spaha nedaj da ti ovi pljucarosi na dusu sjedaju - samo ignora i glavu gore nek hasumi puknu.
Prvi za milione, drugi za dnevnicu od par desetina eura.
Pu! Jebem ti sta sve necu procitati
Milione da. Svaki od njih ( sportasa ) sigurno ih i zaradi. Da ih nisu zavrijedili nebi ih ni dobili.
Da su se zastitari znojili i lomili kosti po stadionu ili ako im sport ne lezi, malo jace knjigu zagrlili pa neku visu skolu zavrsili nebi par desetina zaradjivali . Svakom po zaslugi.
Yeah, trebao je voditi argumentirani strukturirani dijalog sa konjima. I ja kažem neka ga kazne i kazniće ga naravno. Samo velim čisto onako sa nekog biheviorističkog gledišta da mi idu na živac moralizatori koji ga lete pljuvati. Lik sebi to može priuštiti i bujrum. Nije baš iz Bosne izreka o Jupiteru i volu, ima to određenu hronologiju...
Ridjobrki wrote:Spaha, udri ne žali - nije ti ga majka rodila.
Ja sam totalno protiv nasilja i sile al' ga nekad jednostavno čovjek mora ili primijeniti ili odglumiti. Meni da neko buraza dirne ja bih ga zgazio. Frku je započelo obezbjeđenje prekomjernom upotrebom sile ili debilnim insistiranjem na poštovanju propisa čisto poštovanja propisa radi. Što se mene tiče, malo ga je i zveknuo.
I ne stoje poređenja sa četaljima i ustašoidima, Šimunić je ustaša i proaktivno je radio debilne stvari koje su ga s pravom koštale. Spaha je došao u situaciju u kojoj se svako od nas mogao naći - pobio se u incidentu koji su uzrokovali drugi. Nije marširao po terenu sa ISIL-ovom zastavom ili tako šta.
Kada ga zemo napise onda nema dalje.Bar je kod nas ona,,ne daj na se i na svoje"Spaha samo samaraj nije ti ga majka rodila.Svakome po zasluzi.
Ridjobrki wrote:Yeah, trebao je voditi argumentirani strukturirani dijalog sa konjima. I ja kažem neka ga kazne i kazniće ga naravno. Samo velim čisto onako sa nekog biheviorističkog gledišta da mi idu na živac moralizatori koji ga lete pljuvati. Lik sebi to može priuštiti i bujrum. Nije baš iz Bosne izreka o Jupiteru i volu, ima to određenu hronologiju...
Sto su oni konji, a on nije?
Ko ba pljuje? Ti ljude zoves konjima!
p.s. ta izreka se u Bosni najdosljednije primjenjuje
Jbg , fudbaleri nisu anđeli, svaki ima svojih nedostataka, pojedini na hinjaka ne plate desetine miliona poreza, pa im s sudi al opet dobiju zlatnu , netko ima kraći fitilj, život ide dalje pa ipak je to najvažnija sporedna stvar . . .
I da dodam u njemackim medijima na naslovnoj stoji da se Spahic na provokaciji zastitara umjesao u tucu .
Ko je utakmicu gledao 120 minuta onolike snage i volje koju je reprezentacija u igru ulozila i na kraju po*srati jedanaesterac odluci pobjedu pa te onda seronja koji je cijelo vrijeme po bini setao ili sjedio uzme provocirati... .
Igraci kucu pod krovom drze al izgleda da se ovdje nasao zastitar koji je htjeo svoju velicinu u praznom stadionu pokazati al vjerujem da ce se u istragi ustanoviti ko je kriv ( zastitari su tu da tucu sprijece a ne da je provociraju ).
A ovi forumski pljucarosi sto samo gledaju kako bi koga popljuvali ..., idite na temu politicari pa pljujte tamo do mile volje ( kog god tamo popljucate necete pogrijesiti ). Spaha nedaj da ti ovi pljucarosi na dusu sjedaju - samo ignora i glavu gore nek hasumi puknu.
spaha, bolje bi ti bilo da se pobrines za tu povredu, nego sto visis na forumu pod zenskim nikom.
Ne kaki . Ja nisam Spaha nego cistokrvna krajskinja ( kao sto nik govori ) ... , a zastitaru sreca da ja nisam bila na mjestu onog mladica sto ga ( zastitar ) osamario .
Ridjobrki wrote:Yeah, trebao je voditi argumentirani strukturirani dijalog sa konjima. I ja kažem neka ga kazne i kazniće ga naravno. Samo velim čisto onako sa nekog biheviorističkog gledišta da mi idu na živac moralizatori koji ga lete pljuvati. Lik sebi to može priuštiti i bujrum. Nije baš iz Bosne izreka o Jupiteru i volu, ima to određenu hronologiju...
Sto su oni konji, a on nije?
Ko ba pljuje? Ti ljude zoves konjima!
p.s. ta izreka se u Bosni najdosljednije primjenjuje
Pa, u čem je problem? Izgleda da je svima dobro dok civilizacija ide u tom pravcu bez značajnijeg otpora.
I što se ti nalaziš prozvan, ocjenjujem generalno pisanje na temi i baš te zato nisam kvotao.
On može sebi priuštiti neke stvari - redar ne može. I protiv Spahe će ići disciplinski postupak zbog tuče ali to ne daje nikom da pravo da ga osuđuje zbog ljudske reakcije bez da zna sve detalje cijele situacije. Niko ne zna šta se ustvari desilo, vidi se metež ali je konsenzus da je Spaha ovakav ili onakav.
biscanka2 wrote:
Ne kaki . Ja nisam Spaha nego cistokrvna krajskinja ( kao sto nik govori ) ... , a zastitaru sreca da ja nisam bila na mjestu onog mladica sto ga ( zastitar ) osamario .
krajskinja. sta ti je to? a "mladicima" sreca da ih zastitari nisu nogama izgazali, kao sto se obicno radi sa vandalima na stadionima.
Last edited by 5 0 5 on 10/04/2015 17:19, edited 1 time in total.
zambaklija wrote:Znači dragi pljuvatori vi ne bi priskočili da branite burazera? Blago njima kod takve famelije...
Jah eto , imas ti buraza koji non stop pravi frku i tuce se, bil stalno uljetao ili bi mu rekao koji ti je kurac smiri se. Jel' ti mislis da su zastitari se zaletili na ovu dvojicu-trojicu iz cista mira. Sgurno je bilo "pusti nas emir mi je burazer koji si ti kurac ovdje" ono bosnjo se nasao silit na stadionu. Kao drugo Emir je profesionalac mogao je to sve fino da rastavi bez ikakvog ulijetanja da se udara. Mislim ti ako ces radi buraza da izgubis milione i milione haj vala idi udaraj se kolko god zelis. Nije na ulici bio pa da brani brata, da mu se buraz nije zalijetao i poceo tuci nebi ni ovi.
Sigurno je da je redar provocirao Spahićevog brata i vrijeđao mu auslenderski bekgraund. Ustvari je taj redar navijač Bayerna koji je ubačen da minira Bayer tako što će im smjestiti zvrčku najboljem obrambenom igraču ove sezone.
Treba biti realan,prije svega Spaha se nije potukao nego hinjski iz privarke klepo zastitare znajuci da mu ovi nece vratiti.
Spaha da ima mozga ne bi stavljao ruglo na kraju mozda najbolje klupske sezone u svojoj karijeri na ovakav nacin.
Da je izvuko buraza za usi i smirio tenzije ispao bi velicina,ovako je ispao primitivna budala.
Ridjobrki wrote:Yeah, trebao je voditi argumentirani strukturirani dijalog sa konjima.
Cisto sumnjam da Spaha uopste zna sta to znaci, gledajuci na njegovu istoriju "argumentovanja" i tako to. Ima li mozda sta lakse za Spahu, ono pesnica, lakat, koljeno?
Ali hej, gazija je gazija, na noge ustat' odmah svi!
_BataZiv_0809 wrote:
Ljudi koji crnce za sicu i boje se gubitka posla trebaju da rade mimo propisa jer se nekom diglo da radi sta hoces
Taj neko sebi to može priuštiti, oni ne mogu. Nek se žale onom ko je izmislio kapitalizam.
I ne crnče nego ga šlajfaju i glume majmune, da su bili spremni crnčiti ne bi bili redari na BayAreni.
Dobar si momak, sigurno si glasao za Bakira na prošlim izborima jer on nije redar na Bayareni, nego je radom i trudom došao do zasluženog društvenog i materijalnog statusa. Da Bog da ti Abdulah Skaka djecu sunetio.
_BataZiv_0809 wrote:
Ljudi koji crnce za sicu i boje se gubitka posla trebaju da rade mimo propisa jer se nekom diglo da radi sta hoces
Taj neko sebi to može priuštiti, oni ne mogu. Nek se žale onom ko je izmislio kapitalizam.
I ne crnče nego ga šlajfaju i glume majmune, da su bili spremni crnčiti ne bi bili redari na BayAreni.
Dobar si momak, sigurno si glasao za Bakira na prošlim izborima jer on nije redar na Bayareni, nego je radom i trudom došao do zasluženog društvenog i materijalnog statusa. Da Bog da ti Abdulah Skaka djecu sunetio.
Glasao sam za Raguža ali ostatak nacije je ovaj put zakazao.
zambaklija wrote:Znači dragi pljuvatori vi ne bi priskočili da branite burazera? Blago njima kod takve famelije...
Od čega da ga branim, od malograđanskog ponašanja koje mu je babo iz Bileće usadio ili od njega samog i još jednog njemu sličnog idiota koji misli da se moRe ponašat ko Arnold Švarcneger jer mu je burazer prvotimac?
HAHAHAHHAAHHA, halooo. Ne možeš proći tuda da si bog allah, ja sam plaćen da to čuvam i kraj priče. U čemu je problem?