karanana wrote:ljudi nikako da skontaju da ne mozemo proci kao najbolja drugoplasirana.
Ali bas nikako
Moderators: Charuga, Tomahawk11
karanana wrote:ljudi nikako da skontaju da ne mozemo proci kao najbolja drugoplasirana.
Hvala. Jasno je kó dan da se nemamo bas puno cemu nadati. Prolaze ili Svedi ili Grci, u najmanju ruku tako da nama ni remi u Parizu ne znaci nista.Kulinban_1189 wrote:uistinu intersesantna kalkulacija i informacija, što znači da bi mi trebali samo bod iz utakmice sa Francuzima (naravno da dobijemo Luxemburg)
Na EURO 2012. ne moramo kroz baraž, već možemo kao najbolje drugoplasirana reprezentacija. Pobjedom nad Bjelorusijom učvrstili smo se na drugom mjestu, a do kraja igramo protiv Luksemburga te gostujemo kod Francuza.
Poredak drugoplasiranih reprezentacija vrlo je interesantan, a predvode ga Danci, s jednakim brojem bodova kao i BiH. S bodom manje slijede Šveđani, Irci i Grci, a potom Crnogorci i Česi. Najlošije drugoplasirane reprezentacije su Turska i Srbija.
I Danci narednu utakmicu igraju sa autsajderom, pa će posljednje kolo odlučiti. Danci će na megdan Portugalcima, a BiH Francuzima. Svoju šansu vide i Šveđani koji
dočekuju Kipar, pa onda igraju sa Holanđanima.
H Danska 6 4 1 1 9 4 +5 4 13
D Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 8 7 +1 3 13
E Švedska 6 4 0 2 15 8 +7 6 12
B Irska 7 3 3 1 8 5 +3 4 12
F Grčka 6 3 3 0 6 3 +3 2 12
G Crna Gora 6 3 2 1 5 3 +2 2 11
I Češka 6 3 1 2 8 5 +3 5 10
A Turska 6 2 2 2 6 7 –1 1 8
C Srbija 6 2 2 2 6 9 –3 2 8
Sto znaci opusteno i bez puno sikiriki idemo igrati i nadigravati se.Pa ako budemo bolji onda i zasluzujemo da budemo i prvi u grupi,a ako ne ceka nas baraz i kraj price.Ne treba se ufuravati.Francuzi su kvalitetni imaju siroku klupu,a imaju i tatu Platinija.Ja se nadam da ce biti do kraja korektno i da se mozemo nadigravati sa njima pa koje bolji bujrum.shake69 wrote:Hvala. Jasno je kó dan da se nemamo bas puno cemu nadati. Prolaze ili Svedi ili Grci, u najmanju ruku tako da nama ni remi u Parizu ne znaci nista.Kulinban_1189 wrote:uistinu intersesantna kalkulacija i informacija, što znači da bi mi trebali samo bod iz utakmice sa Francuzima (naravno da dobijemo Luxemburg)
Na EURO 2012. ne moramo kroz baraž, već možemo kao najbolje drugoplasirana reprezentacija. Pobjedom nad Bjelorusijom učvrstili smo se na drugom mjestu, a do kraja igramo protiv Luksemburga te gostujemo kod Francuza.
Poredak drugoplasiranih reprezentacija vrlo je interesantan, a predvode ga Danci, s jednakim brojem bodova kao i BiH. S bodom manje slijede Šveđani, Irci i Grci, a potom Crnogorci i Česi. Najlošije drugoplasirane reprezentacije su Turska i Srbija.
I Danci narednu utakmicu igraju sa autsajderom, pa će posljednje kolo odlučiti. Danci će na megdan Portugalcima, a BiH Francuzima. Svoju šansu vide i Šveđani koji
H Danska 6 4 1 1 9 4 +5 4 13
D Bosna i Hercegovina 7 4 1 2 8 7 +1 3 13
E Švedska 6 4 0 2 15 8 +7 6 12
B Irska 7 3 3 1 8 5 +3 4 12
F Grčka 6 3 3 0 6 3 +3 2 12
G Crna Gora 6 3 2 1 5 3 +2 2 11
I Češka 6 3 1 2 8 5 +3 5 10
A Turska 6 2 2 2 6 7 –1 1 8
C Srbija 6 2 2 2 6 9 –3 2 8
Kulinban_1189 wrote:uistinu intersesantna kalkulacija i informacija, što znači da bi mi trebali samo bod iz utakmice sa Francuzima (naravno da dobijemo Luxemburg)
Evo da ja pokusam da ti odgovorim: NIKO. Cijela ekipa je na raspolaganju. Po jedan zuti imaju, Pandza, Zahirovic, Salihovic, Papac, Stilic, Ibricic, Ibisevic, Rahimic, Lulic.arzuhal wrote:Mislim da je već bilo pitanje:
- Ko čisti kartone protiv Luxemburga?
Opet će bit veselo...quasar wrote:Evo da ja pokusam da ti odgovorim: NIKO. Cijela ekipa je na raspolaganju. Po jedan zuti imaju, Pandza, Zahirovic, Salihovic, Papac, Stilic, Ibricic, Ibisevic, Rahimic, Lulic.arzuhal wrote:Mislim da je već bilo pitanje:
Malte ne svi se moraju paziti zutog. Opet cemo u barazu imati pola tima. Jer Francuze necemo dobiti, ali cemo zato dobiti jedno 4-5 zutih.
Papac je sinoć dobio drugi žuti, nakon one frke kod 1:0. On i Zahirović su dobili kartone nakon te frke, Zahiroviću je dao dole u 16-ercu, a onda je dao znak da se sačeka sa izvođenjem faula, da bi otišao do Papca da i njemu pokaže karton. Tako da se Papac očistio.quasar wrote:Evo da ja pokusam da ti odgovorim: NIKO. Cijela ekipa je na raspolaganju. Po jedan zuti imaju, Pandza, Zahirovic, Salihovic, Papac, Stilic, Ibricic, Ibisevic, Rahimic, Lulic.arzuhal wrote:Mislim da je već bilo pitanje:
Malte ne svi se moraju paziti zutog. Opet cemo u barazu imati pola tima. Jer Francuze necemo dobiti, ali cemo zato dobiti jedno 4-5 zutih.
Ja mislim da ono nije rekao Papetu, eh sad da li ga je neko od Beloruskih igraca naljutio ili neko od nasih to neznam...Chmoljo wrote:mene samo interesuje, kome je ono Misimović rekao... "Fuck you"![]()
A to mora da je napisao jedan od ovih nogometnih znalaca sto tvrde da su bjelorusi tanka ekipa.HTI wrote:Neko napisa rutinska pobjeda![]()
Ja bih prije rekao da je bila rutava pobjeda. Da nebi ona dva iskljucenja kod njih....![]()
Al' eto, najvaznije su 3 bobe i to je ono sto se pika.
A zar sinoc nije Salihovic prvi dobio karton kod nas, odma na pocetku meca kada je prekinuo onu mogucu kontruhz__semir wrote:Papac je sinoć dobio drugi žuti, nakon one frke kod 1:0. On i Zahirović su dobili kartone nakon te frke, Zahiroviću je dao dole u 16-ercu, a onda je dao znak da se sačeka sa izvođenjem faula, da bi otišao do Papca da i njemu pokaže karton. Tako da se Papac očistio.quasar wrote:Evo da ja pokusam da ti odgovorim: NIKO. Cijela ekipa je na raspolaganju. Po jedan zuti imaju, Pandza, Zahirovic, Salihovic, Papac, Stilic, Ibricic, Ibisevic, Rahimic, Lulic.arzuhal wrote:Mislim da je već bilo pitanje:
Od ostalih koje si nabrojao, Pandža i Zahirović su sinoć dobili prvi karton, tako da se nisu ni mogli očistiti. Vedo i Sejo se nisu mogli očistiti jer nisu ni igrali, praktično. Štilićev i Ibričićev karton i nije od velike važnosti, ionako su oni nisu igrači za prvih 11, Papac se dakle očistio, tako da su jeidni koji su jučer trebali dobiti karton, ali ga nisu dobili Rahimić i Lulić.
Rahimić se nije ni mogao očistiti, pogotovo nakon sto je presao na stopera, preriskantno bi bilo da pravi faul koji je za karton, s druge strane Lulić je možda trebao napraviti kakav faul u napadu ili slično. Ali ko će misliti o kartonima kad je 0:0 do 87. minute.
Mada, ja mislim da je Papac namjerno uletio u onu frku, jer je pretrcao haman pola terena, samo da bi dobio karton. Stari je to lisac.
Evo, ljudi, da otkrijem svima - meni je to rek'o. Ja mu pred tekmu rek'o da je kloc. Poslije tekme me je odmah nazv'o, ja se vrati sa autom, a bio sam negdje pred Kaknjem, pokupio ga, i ja njemu halalio, a i on meni.Chmoljo wrote:mene samo interesuje, kome je ono Misimović rekao... "Fuck you"![]()