FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#3426 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bice na guzove u Gori, ali Sarajevo ima blagu prednost jer se ipak vidi da je ekipa bolje uigrana. Poceti istim tempom i zabiti taj prvi gol, ali ako krenu sa nekim bunkerima onda im se ne pise dobro.
-
barcelona_
#3427 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ispast ce zbog ovog gola u 45. Uvijek jedno te isto, bilo kod Zelje, bilo kod Sarajeva, bilo kod reprezentacije. Po 1000 puta se primaju golovi u 45. i 90. minuti. Dok to ne nauce, nikad niko dalje nece ici!!!
-
breuer
#3428 Re: FK Sarajevo - Europa League
ja sam zadovoljan jer smo pokazali da smo bolji tako da i dole idemo na pobjedu!
- GandalfSivi
#3429 Re: FK Sarajevo - Europa League
Realno cemo ih razvaliti 4:0 u revansu. Igrat cemo opet pred Hordama, shvatili smo de se trebamo uozbiljiti malo, i ove picke ne mogu igrati bunker tamo. Duplo smo bolji tim i to cemo i pokazati...
-
Smail Aga
#3430 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pobjeda je pobjeda. Sada je lopta kod Zete,pokazali su da su u stanju minimalno izgubiti ali izmedju toga i moci pobijediti nekoga,posebno nekoga kvalitetnijega od sebe je velika razlika. Imamo prednost i ne sumnjam da cemo je sacuvati u Crnoj Gori.
-
leo karan
#3431 Re: FK Sarajevo - Europa League
jebo ga radan sunjarevic i ko ga od mozga rastavi.
u picku materinu glupu
u picku materinu glupu
- Lacrosse
#3432 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma sve super.
Ne treba biti previse kritican.
Da je neko ovo nudio nakon 1-0 protiv Levskog, ko nebi potpisao?
Kljucno je da se ne pokusava uci s loptom u gol, pod broj jedan.
Previse se pokusava doci na 5 metara, pa onda, nesto isposlovati.
Ovaj golman je poprilicno nesiguran za suta iz distance, i ako odbrani onda je to prilika za 5 metara.
Tako da su sanse solidne. Crnogorci su opasni iz prekida.
Sudija je bio fer, pred kraj neke diskutabilne situacije, ali forsirati da se boljem timu daje penal je uvijek tesko.
Karamatic takodje, ako ce ulaziti na 75 minuti, mora imati nesto u planu, a ne da bude play, i ne kreira nista.
On i Sunjevaric su me razocarali malo.
Za kraj, treba se igrati oprezno u vezi offside. Barem Hadzic to mora, ako niko drugi, da ispostuje 100%. Ima iskustvo i to mu je osnovni posao, da ne ide ispred zadnje linije.
Ne treba biti previse kritican.
Da je neko ovo nudio nakon 1-0 protiv Levskog, ko nebi potpisao?
Kljucno je da se ne pokusava uci s loptom u gol, pod broj jedan.
Previse se pokusava doci na 5 metara, pa onda, nesto isposlovati.
Ovaj golman je poprilicno nesiguran za suta iz distance, i ako odbrani onda je to prilika za 5 metara.
Tako da su sanse solidne. Crnogorci su opasni iz prekida.
Sudija je bio fer, pred kraj neke diskutabilne situacije, ali forsirati da se boljem timu daje penal je uvijek tesko.
Karamatic takodje, ako ce ulaziti na 75 minuti, mora imati nesto u planu, a ne da bude play, i ne kreira nista.
On i Sunjevaric su me razocarali malo.
Za kraj, treba se igrati oprezno u vezi offside. Barem Hadzic to mora, ako niko drugi, da ispostuje 100%. Ima iskustvo i to mu je osnovni posao, da ne ide ispred zadnje linije.
-
Emina_88
#3433 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jesmo li zadovoljni? 
-
hljebarnik
#3434 Re: FK Sarajevo - Europa League
Naravno, bolji smo i ne treba se sikirati uopste.
- Arteta
#3435 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nema kogamasmavi wrote:Steta sto Hadzica nece gol, ali kad vidi i Jovic da ovaj ne moze gola dati, ne znam sto ne ubaci nekoga umjesto njega.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3436 Re: FK Sarajevo - Europa League
Stanica sva je u bordo bijelom.. 
- emigrazione
#3437 Re: FK Sarajevo - Europa League
S obzirom da sam se vise bojao ove utakmice nego one protiv Levskog, ja prezadovoljan. Nema razloga za sekiraciju uopste, fakat smo kvalitetniji troduplo
-
Cienfuegos
#3438 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma bolji smo, nek jebu mater, nece i kuci bunker igrati, moraju napasti. Jeftin smo gol primili ali vjerujem u prolaz, ipak smo za klasu jaca ekipa. I tamo ocekujem nasu pobjedu od 1 razlike.
Ocekujem invaziju HZ u Pg.
Ocekujem invaziju HZ u Pg.
-
hljebarnik
-
mekaba
#3440 Re: FK Sarajevo - Europa League
Steta ,mogao se osigurati prolaz vec na kosevu:( No ipak imamo tu minimalnu prednost koja bash i nije neki veliki kapital. Raduje me cinjenica da ce u Podgorici biti atmosfera kao na Kosevu jer se Horde spremaju da u velikom broju odrade ovo gostovanje.Bit ce tu i navijaca SA iz Sandzaka dakle kao na domacem terenu.Ici na pobjedu od prve minute i to je to.Nadam se prolazu.
-
lider
#3441 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja nikada nisam bio sigurniji u pobjedu nego pred ovaj revanš za 7 dana. Ovi da nisu igrali ovakav bunker primili bi jos 4 komada.
Ocekivao sam puno vise od Karamatića, i protiv Levskog nije nista pokazao, a i veceras tanko.
Ocekivao sam puno vise od Karamatića, i protiv Levskog nije nista pokazao, a i veceras tanko.
-
IlijaLadin
#3442 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prekritični ste prema Karamatiću.
-
leo karan
#3443 Re: FK Sarajevo - Europa League
logicno je da nisam zadovoljan
nalozio sam se ko nikad, a rezultat od samo 2-1 je takav da moram da strahujem u revansu, jer smo protiv ekipe koja nije nista pokazala primili gol kod kuce, a imali smo igraca vise 22 minute.
realno je da zeta dosta bolje odigra u revasnu tako da ce biti jebeno i eto zasto nisam zadovoljan s ovim veceras.
nalozio sam se ko nikad, a rezultat od samo 2-1 je takav da moram da strahujem u revansu, jer smo protiv ekipe koja nije nista pokazala primili gol kod kuce, a imali smo igraca vise 22 minute.
realno je da zeta dosta bolje odigra u revasnu tako da ce biti jebeno i eto zasto nisam zadovoljan s ovim veceras.
- emigrazione
#3444 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kao da smo igrali turnir u Zupci a ne 3 pretkolo. Kad se pogleda statistika sve je jasno, rezultat je fantastican neka prica ko sta hoce
- art vandeley
#3445 Re: FK Sarajevo - Europa League
Smijesan protivnik u rangu Leotara-Rudar Prijedora...
Rezultat aktivan ali prolaz je jos daleko...Suljic kako izadje desna strana ostade bezopasna...
Grehota bi bilo ispasti od ovakvog protivnika!
Rezultat aktivan ali prolaz je jos daleko...Suljic kako izadje desna strana ostade bezopasna...
Grehota bi bilo ispasti od ovakvog protivnika!
- GandalfSivi
#3446 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pogresno razmisljanje. Oni treba da strahuju ako mi odigramo onako kako znamo u revansu, ne obrnuto. Vidimo se za sedam dana...leo karan wrote:logicno je da nisam zadovoljan
- emigrazione
#3447 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mi ne znamo da li je ova ekipa u rangu Leotara, Rudara, Zelje i ostalih. Ovo nije nasa saban liga nego LE, ja samo znam da bi neki sigurno 4-5 komada fasovali od ove zete, i zahvaljivali Vesovicu sto je imao milosti, prema tome treba cjeniti ovo
-
leo karan
#3448 Re: FK Sarajevo - Europa League
strahovat ce oni i bojim se da ce se napuhati ko zabe i dat sve od sebe da prodju...GandalfSivi wrote:Pogresno razmisljanje. Oni treba da strahuju ako mi odigramo onako kako znamo u revansu, ne obrnuto. Vidimo se za sedam dana...leo karan wrote:logicno je da nisam zadovoljan
jebiga, samo se nesto bojim
al ne smijemo dozvoliti da se nama desi isto sto se levskom desilo na kosevu, da izgube od slabijeg protivnika.
-
miki.ba
#3449 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam samo razocaran navijanjem na sjeveru, znaci oko mene su ljudi gickali košpe.
Kad su se na sjeveru grickale košpe .......... nikad.
Kad su se na sjeveru grickale košpe .......... nikad.
- strong69
#3450 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne znam hoce li biti 4:0 ali se sa ostatkom posta slazem 100%! Bolji smo i siguran sam u prolaz.GandalfSivi wrote:Realno cemo ih razvaliti 4:0 u revansu. Igrat cemo opet pred Hordama, shvatili smo de se trebamo uozbiljiti malo, i ove picke ne mogu igrati bunker tamo. Duplo smo bolji tim i to cemo i pokazati...