Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je neko koristio AI travel manager servise, koji ne samo da se preko njih mogu kupiti karte i rezervisati hoteli nego vode cijeli proces putovanja, automatski reaguju na promjene u letovima itd, na primjer TripCase i slične?
Kraj maja pocetak juna, koju destinaciju preporucujete u tom periodu, da se mogu kupati u moru/okeanu a da de ne pret orim u kocku leda
Ili ovako, sta bi ste vi izabrali radije kanare ili egipat u tom periodu? Ili nesto skroz drugo
vjesticanametli wrote: ↑21/02/2020 06:22
Od mene preporuka za kanare i iznajmi tamo auto
I mene vuce na kanare, ali hanuma mi se boji da je hladna voda?
Zato razmisljamo o alternativi. Turska i grcka su odradjene.
Nemam pojma malta, kipar, jug spanije, jesu libolje opcije od kanara krajem maja
Last edited by SSemir on 21/02/2020 06:46, edited 1 time in total.
Nije ba meni je bilo ugodno...sletili u las palmas.....kucu rentali i auto i onda udri po vazdan....bas je bilo fino.....vraticu se tam def
Plaze nisu moj pis of kejk jer su pjescane ali haj
Nemam pojma malta, kipar, jug spanije, jesu libolje opcije od kanara krajem maja
Vitezanin wrote: ↑13/01/2020 23:35
Evo mini putopis iz Soluna uz usputne stanice, Skopje (koji je posebno opisan u prethodnom blogu tj putovanju) i Niš.
Procitao sam skoro sve postove na blogu, hvala na informacijama i utiscima.
Planirao sam krajem ove godine ili naredne, sve zavisi od obaveza u Lviv. Vozom kao sto si i ti, ali sam mislio dodati tu i Krakow. Kontam nije skup voz Lviv-Krakow.
Medjutim do sada nisam nikad putovao sam, pa ono sta mislis o toj lokaciji za neko prvo solo putovanje? Najvise me zanima kakvi su sa poznavanjem Engleskog jezika?
Inace kako si opisao djeluje mi kao super iskustvo i zanimljiv grad. Pogotovo kad sam vidio Masoch Cafe dobio sam volju da odem. Djeluje mi kao super opustena sredina, bez previse konzervativizma.
Ako si navikao na hrvatsko more kao ja i ako zelis da uzivas u vodi i plivanju, Kanari su sranje. Nigdje hlada, nigdje borovine, vulkanski reljef svuda i nemas realno sta vidjeti. Ako zelis promjenu i da se posjeti nesto drugacije, go for it. Od navedenih opcija, ja bih izabrao Maltu.
kao da nema jefitnijih gejzira u drugim dijelovima svijeta, ma bezveze , nista drugo ni nemaju osim toga, vjerovato zato tako skupo naplacuju
Ispravi me ako grijesim ali to su jedni od aktivnijih gejzira...mene nagovorise da idem da vidim gejzire Chile-u, mislio sam da cu unistit auto dok sam isao da ih vidim I u poredjenju sa ovim su ...smjesni a naplatise ulaz momacki
nisu, imma ih vise u svijetu , ali imas Pammukkale mislim da su identicnog "porijekla"
Pamukkale nisu gejziri. To su naslage minerala koje je ostavila voda koja je tekla. Kao što im ime kaže, pamuk...
Okean je znaci da ce biti hladna voda ali imas opciju istrazivanja drugih ostrva. Malta bi trebala biti toplija ali je minijaturna...probaj Sardiniju/ Korziku ili Siciliju.
Ispravi me ako grijesim ali to su jedni od aktivnijih gejzira...mene nagovorise da idem da vidim gejzire Chile-u, mislio sam da cu unistit auto dok sam isao da ih vidim I u poredjenju sa ovim su ...smjesni a naplatise ulaz momacki
nisu, imma ih vise u svijetu , ali imas Pammukkale mislim da su identicnog "porijekla"
Pamukkale nisu gejziri. To su naslage minerala koje je ostavila voda koja je tekla. Kao što im ime kaže, pamuk...