Hvala ,već sam, očito je tvoje iskustvo neprocjenjivo kad je ovaj forum u pitanju....Hafis wrote:Klikneš delagata, otvori ti se nova stranica i imaš opciju foe. upri u puljku yes i delegat postaje prošlost.Kolinda wrote:Hafize javi se i pomozi mi i pojasni kako se blokira pojedini delegat,ako Boga znaš pomaži....prog321 wrote:Pa citava HDZ politika je bazirana na lazima.
Laz 1.) --> Da su ugrozeni ..
Zasto ne bi slagali o ustavnom sudu ?
Da vidiš samo ljepote kada ih isfiltriraš
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Kolinda
#3426 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- BHCluster
#3427 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prog321 wrote:jedan se prestavlja da je transvestit, drugi doktor u konobarisanju.
i kad te takvi blokiraju osjećaš se počašćen
- Lincoln-Burrows
#3428 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bitan je i glas Hrvata gdje nisu većina i to proporcionalno onome koliko ih ima,BHCluster wrote:Kako kaze sam Ljubić......sto znaci da njemu uopste nije bitan glas Hrvata tamo gdje nije vecina. I kako tako politicko djelovanje moze dovesti do poboljsanja polozaja Hrvata u BiH?Cilj je da kantoni sa više Hrvata daju i više delegata hrvatske nacionalnosti u Dom naroda Parlamenta FBiH, a Ljubić kaže da to i jeste logika Ustava.
ovim se ispravlja nešto drugo a to je lažno delegiranje u Dom naroda iz BPK i ispravak
još ponekih "Hrvata" koji su to naglo postali (politika ih prisilila
zašto bi bilo kome smetao način na koji nse izabiru hrvatski predstavnici.
Mene recimo uopće ne interesira kako se izabiru Bošnjaci u Dom naroda,
jednostavno to je njihova svar.
-
Hafis
#3429 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
BHCluster, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Vidiš li @kolinda ove ljepote
Display this post.
Display this post.
- Kolinda
#3430 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako ,polako naučit ću jaHafis wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Display this post.
- Kolinda
#3431 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne ne Lincoln,njima je bitno da biraju sve i svima kako ih ne razumiješ...Lincoln-Burrows wrote:Bitan je i glas Hrvata gdje nisu većina i to proporcionalno onome koliko ih ima,BHCluster wrote:Kako kaze sam Ljubić......sto znaci da njemu uopste nije bitan glas Hrvata tamo gdje nije vecina. I kako tako politicko djelovanje moze dovesti do poboljsanja polozaja Hrvata u BiH?Cilj je da kantoni sa više Hrvata daju i više delegata hrvatske nacionalnosti u Dom naroda Parlamenta FBiH, a Ljubić kaže da to i jeste logika Ustava.
ovim se ispravlja nešto drugo a to je lažno delegiranje u Dom naroda iz BPK i ispravak
još ponekih "Hrvata" koji su to naglo postali (politika ih prisilila). Uostalom ne vidim
- BHCluster
#3432 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po ovome sto je Ljubić izjavio nije bitan glas Hrvata tamo gdje nije vecina, kada pricamo o izboru u ovom slucaju Hrvata to se odnosi i na druge je ce seisti zako primjenjivati tako da ne kontam ovo sta tebe "uopće ne interesira kako se izabiru Bošnjaci u Dom naroda".Lincoln-Burrows wrote:Bitan je i glas Hrvata gdje nisu većina i to proporcionalno onome koliko ih ima,BHCluster wrote:Kako kaze sam Ljubić......sto znaci da njemu uopste nije bitan glas Hrvata tamo gdje nije vecina. I kako tako politicko djelovanje moze dovesti do poboljsanja polozaja Hrvata u BiH?Cilj je da kantoni sa više Hrvata daju i više delegata hrvatske nacionalnosti u Dom naroda Parlamenta FBiH, a Ljubić kaže da to i jeste logika Ustava.
još ponekih "Hrvata" koji su to naglo postali (politika ih prisilila). Uostalom ne vidim
-
Hafis
#3433 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izmjenom izbornog zakona neće se desiti ništa strašno.
Samo šanse da nekakav Edim Fejzić ili Mirvet Beganović budu ponovo hrvatski zastupnici u Domu naroda u parlamentu FBiH bit će svedene na P<0,05.
Samo šanse da nekakav Edim Fejzić ili Mirvet Beganović budu ponovo hrvatski zastupnici u Domu naroda u parlamentu FBiH bit će svedene na P<0,05.
- GeeTnT
#3434 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
..care moj, ne radi se to tako...nego, de se ti posavjetuj s picijem, jer lik zna sta trebe vole....Hafis wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Display this post.
- dogtag
#3435 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam kako je postao član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović, zar on nije iz reda ostalih, bar se tako izjašnjavao???Hafis wrote:Izmjenom izbornog zakona neće se desiti ništa strašno.
- Kolinda
#3436 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sram te bilo da osporavaš Nerkezu Arifhodžiću da bude veleposlanik iz kvote Hrvata iako je u mandatu prije bio kandidat iz reda Bošnjaka ,baš si fašistaHafis wrote:Izmjenom izbornog zakona neće se desiti ništa strašno.
-
Hafis
#3437 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebote, zamisli da u klubu Bošnjaka uDomu naroda FBiH nekim inžinjeringom zasjednu Jozo Primorac i Srboljub Aksentijević
To bi gorilo od skike
A u nas Edim Fejzić i Mirvet Beganović. I još kažu to je normala, nije bitno tko je što, već kako se osjeća, e baš ste fašisti
To bi gorilo od skike
A u nas Edim Fejzić i Mirvet Beganović. I još kažu to je normala, nije bitno tko je što, već kako se osjeća, e baš ste fašisti
Last edited by Hafis on 10/02/2017 18:21, edited 1 time in total.
- BHCluster
#3438 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Za ove bolesnike, ksenofobe, nacionaliste itd...
Internetski forum je usluga na internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među korisnicima upotrebom internetskog preglednika. Sve poruke koje korisnik napiše i pošalje na forum vidljive su svim ostalim učesnicima foruma.
Internetski forum je usluga na internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među korisnicima upotrebom internetskog preglednika. Sve poruke koje korisnik napiše i pošalje na forum vidljive su svim ostalim učesnicima foruma.
- Lincoln-Burrows
#3439 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A eto ne razumijem tu tamnu stranu Sile.Kolinda wrote: Ne ne Lincoln,njima je bitno da biraju sve i svima kako ih ne razumiješ...
- dogtag
#3440 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafisu i Kolindi ne treba ovaj forum, mogu se preko vibera dopisivatiBHCluster wrote:Za ove bolesnike, ksenofobe, nacionaliste itd...
-
prog321
#3441 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
to oni u centrali sjede jedno do drugog.
ali se dopisuju samo preko klixa
- BHCluster
#3442 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?Kolinda wrote: Sram te bilo da osporavaš Nerkezu Arifhodžiću da bude veleposlanik iz kvote Hrvata iako je u mandatu prije bio kandidat iz reda Bošnjaka ,baš si fašista![]()
- BHCluster
#3443 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda su i ista osoba.prog321 wrote:to oni u centrali sjede jedno do drugog.
- dogtag
#3444 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta ćeš, okreno se protiv vlastitih uvjerenja, skonto da će završiti karijeru ko Sejdić& FinciBHCluster wrote:Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?Kolinda wrote: Sram te bilo da osporavaš Nerkezu Arifhodžiću da bude veleposlanik iz kvote Hrvata iako je u mandatu prije bio kandidat iz reda Bošnjaka ,baš si fašista![]()
- Lincoln-Burrows
#3445 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
- BHCluster
#3446 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda u kontekstu ovoga sto je @chokolinda napisala/o?Lincoln-Burrows wrote:Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
- Lincoln-Burrows
#3447 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Igraš na krivu kartu, Hrvati mogu sebi izabrati i Roma ako je to njihov izborBHCluster wrote:Mozda u kontekstu ovogasto je @chokolinda napisala/o?Lincoln-Burrows wrote:Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
za razliku od Nerkeza koji je nametnut.
Kada Hrvati izaberu Nerkeza onda će on biti njihov legitimni predstavnik
i tada neće biti nikakvih nepravilnosti.
- dogtag
#3448 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ima, ovo sve govori znači ljudi se moraju izjasniti u ovoj drzavi kao bosnjaci, hrvati ili srbi da bi mogli biti kandidovani za tročlano predsjedništvo! Tu padaju sva ljudska prava i sve ostalo što se zove demokratijom.Lincoln-Burrows wrote:Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
Znači ja rodjen ovde i živim čitav život i ne mogu se kandidovati jer nisam "konstitutivan" a neko rođen u Australiji, nikad nije bio u BiH ali majka mu porjeklom hrvatica iz BiH i on kandidat može biti za predsjednika????
-
Hafis
#3449 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebat ga, takav je Ustav.dogtag wrote:Ima, ovo sve govori znači ljudi se moraju izjasniti u ovoj drzavi kao bosnjaci, hrvati ili srbi da bi mogli biti kandidovani za tročlano predsjedništvo! Tu padaju sva ljudska prava i sve ostalo što se zove demokratijom.Lincoln-Burrows wrote:Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
Znači ja rodjen ovde i živim čitav život i ne mogu se kandidovati jer nisam "konstitutivan" a neko rođen u Australiji, nikad nije bio u BiH ali majka mu porjeklom hrvatica iz BiH i on kandidat može biti za predsjednika????![]()
![]()
Choe se iz petnih žila trudi da to promjeni, tj. S-F presudu, ali ne da Bakir.
- Lincoln-Burrows
#3450 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Razumijem ja tebe a Ustav BiH je takav kakav je iz više razloga,dogtag wrote:Ima, ovo sve govori znači ljudi se moraju izjasniti u ovoj drzavi kao bosnjaci, hrvati ili srbi da bi mogli biti kandidovani za tročlano predsjedništvo! Tu padaju sva ljudska prava i sve ostalo što se zove demokratijom.Lincoln-Burrows wrote:Kakve veze ima kako se izjašnjava Čović ili se izjašnjavao?BHCluster wrote: Ne znam sto te to cudi kad znamo da se Dragan Covic izjasnjavo kao Jugosloven a danas Hrvat?
Znači ja rodjen ovde i živim čitav život i ne mogu se kandidovati jer nisam "konstitutivan" a neko rođen u Australiji, nikad nije bio u BiH ali majka mu porjeklom hrvatica iz BiH i on kandidat može biti za predsjednika????![]()
![]()
BiH je višenacionalna država (tri naroda i ostalih) i dva entiteta.
Ne štima tu puno toga. Oćemo pošovat Ustavni sud ili ne?