možeš prvo sa njima da pokušaš, a i ako pogriješiš nijansu, oni se jako jako brzo ispiru.
vidiš, možda i ja to isprobam
Je li moguće da u Sarajevu nema drugog kolor šampona osim still farbi ???
Moderator: anex
amiliana wrote:Ako neko zna da mi odgovori koliko kosta nadogradnja u KS po pramenu ???
alkalna_baterija wrote:Ma nije tačno, pusti te priče, bitno je samo da nađeš boju koja je slična tvojoj. Uostalom, farba se ispira, te nakon nekog vremena izrastak je neprimjetan jer se farba "prilagodila" tvojoj prirodnoj boji ispiranjem. Što se tiče sijedih, imam ih i ja, a isto smo godište, nemoj to da te brine, samo probaj se manje nervirati
manekenka u penziji wrote:sad mi padoše na pamet i oni kolor samponi.
možeš prvo sa njima da pokušaš, a i ako pogriješiš nijansu, oni se jako jako brzo ispiru.
vidiš, možda i ja to isprobam
Je li moguće da u Sarajevu nema drugog kolor šampona osim still farbi ???

jesam japlain vanilla wrote:joj i meni prahnulo da mijenjam boju kose, da mi je neku smedju...ali da nije ina mishija
jel ko iz plavog prelazio u smedje?
[/quote]plain vanilla wrote:tamno je to meni bona, ja sam svijetla, a ta je gara

zadnja je pretamna, morala bih se onda sminkatiMedenoSrce wrote:vanilasta ovakvo nestA
ili malo tamnije, ovako
i ovo je najtamnije
i posto si i ti roza podton kao i ja gledaj samo da ti svaka nijansa ide na pepeljasto umjesto na crveno
mozda ti je ovo i najbolja varijanta jer imas svijetlu podlogu i samo izvuces tamnije pramenoveplain vanilla wrote:
e sad kako se zove ova prva boja(kao da je s pramenovima)
izvlacila sam prije, ali jako brzo se isperu s plave koseMedenoSrce wrote:mozda ti je ovo i najbolja varijanta jer imas svijetlu podlogu i samo izvuces tamnije pramenoveplain vanilla wrote:
e sad kako se zove ova prva boja(kao da je s pramenovima)
plain vanilla wrote:
izvlacila sam prije, ali jako brzo se isperu s plave kose
koja bi ono mogla biti boja na prvoj slici?