Desno, kad ulaziš na parking, gdje je nekad bio dm i ona radnja bijele tehnike.Tomahawk11 wrote:E, taj će mi biti više na rukukonektovan wrote:
Imaš i na koreji, gdje je jumbo.![]()
Bio u Jumbo više puta, al nisam vidio.....vodila me, pa ništa nisam vidio, konto samo kad će se završiti
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3426 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
- beni-bu-man
#3427 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
I ja bas u nedelju bio u Jumbu i fakat nisam mogo skontat taj sportvisionTomahawk11 wrote:E, taj će mi biti više na rukukonektovan wrote:
Imaš i na koreji, gdje je jumbo.![]()
Bio u Jumbo više puta, al nisam vidio.....vodila me, pa ništa nisam vidio, konto samo kad će se završiti
- rumenige_brajtner
#3428 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
za ove i ovakve patike da su udobne može reći jedino neko ko nije drugačije patike nosio. ok, izgledaju klasično i nisu loše, al da su udobne, vala nisu. samba, gazelle, superstar, stan smith.. sve su ok naizgled, al to se sa udobnošću srelo nije.Better Man wrote:Vjelčni klasik i vrhunska udobnost.
- ExNihilo
#3429 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Koje su po tebi udobne pele?rumenige_brajtner wrote:za ove i ovakve patike da su udobne može reći jedino neko ko nije drugačije patike nosio. ok, izgledaju klasično i nisu loše, al da su udobne, vala nisu. samba, gazelle, superstar, stan smith.. sve su ok naizgled, al to se sa udobnošću srelo nije.Better Man wrote:Vjelčni klasik i vrhunska udobnost.
- rumenige_brajtner
#3430 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
sve one sa mekanim đonovima, tipa boost kod adidasa. dakle, da nije ova tvrda plastika, jer kakav god uložak unutra bio i dalje je to prilično kruto i neudobno.ExNihilo wrote:
Koje su po tebi udobne pele?
- Better Man
#3431 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
U subotu sam čitav dan hodao u njima i nisu me ni na sekund nažuljale, niti sam osjetio i najmanju neudobnost, a prvi put sam ih obukao, jer su tek kupljene. Nosio sam i nosim i drugačije patike, kao što imam posebne patike za sport, tj. trčanje.rumenige_brajtner wrote:za ove i ovakve patike da su udobne može reći jedino neko ko nije drugačije patike nosio. ok, izgledaju klasično i nisu loše, al da su udobne, vala nisu. samba, gazelle, superstar, stan smith.. sve su ok naizgled, al to se sa udobnošću srelo nije.Better Man wrote:Vjelčni klasik i vrhunska udobnost.
- rumenige_brajtner
#3432 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
bitno je da si ti zadovoljan. ja sam od ovakvih patika davno odustao, meni ovo nije udobno nikako.Better Man wrote:
U subotu sam čitav dan hodao u njima i nisu me ni na sekund nažuljale, niti sam osjetio i najmanju neudobnost, a prvi put sam ih obukao, jer su tek kupljene. Nosio sam i nosim i drugačije patike, kao što imam posebne patike za sport, tj. trčanje.
- ExNihilo
#3433 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Problem je što imaš ljude (u koje spadam i sam) koji iz dubine duše mrze ogromne đonove na patikama. Jer su estetski zločin.rumenige_brajtner wrote:sve one sa mekanim đonovima, tipa boost kod adidasa. dakle, da nije ova tvrda plastika, jer kakav god uložak unutra bio i dalje je to prilično kruto i neudobno.ExNihilo wrote:
Prema mom ličnom iskustvu, od patika s niskim đonom najudobnije su Converse.
- Better Man
#3434 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Taj model Adidasa koji navodiš po meni je više za sporta i rekreacije, a ne za hodanja po gradu.rumenige_brajtner wrote:sve one sa mekanim đonovima, tipa boost kod adidasa. dakle, da nije ova tvrda plastika, jer kakav god uložak unutra bio i dalje je to prilično kruto i neudobno.ExNihilo wrote:
- rumenige_brajtner
#3435 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ne navodim ja model adidasa nego vrstu đona koju koriste na više modela. čak ima i superstar model s tim đonom.Better Man wrote:Taj model Adidasa koji navodiš po meni je više za sporta i rekreacije, a ne za hodanja po gradu.rumenige_brajtner wrote:sve one sa mekanim đonovima, tipa boost kod adidasa. dakle, da nije ova tvrda plastika, jer kakav god uložak unutra bio i dalje je to prilično kruto i neudobno.ExNihilo wrote:
-
channel10
#3436 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
rumenige_brajtner wrote:za ove i ovakve patike da su udobne može reći jedino neko ko nije drugačije patike nosio. ok, izgledaju klasično i nisu loše, al da su udobne, vala nisu. samba, gazelle, superstar, stan smith.. sve su ok naizgled, al to se sa udobnošću srelo nije.Better Man wrote:Vjelčni klasik i vrhunska udobnost.
-
channel10
#3437 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Pogledaj nike free(bilo koji đon). Mekane i patike mozes zgužvati u šaku.ExNihilo wrote:Problem je što imaš ljude (u koje spadam i sam) koji iz dubine duše mrze ogromne đonove na patikama. Jer su estetski zločin.rumenige_brajtner wrote:sve one sa mekanim đonovima, tipa boost kod adidasa. dakle, da nije ova tvrda plastika, jer kakav god uložak unutra bio i dalje je to prilično kruto i neudobno.ExNihilo wrote:
Koje su po tebi udobne pele?Jbg, neću uzeti nakazne patike zato što đon bolje diše.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3438 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
gazelle su najgore adidaske
mislim za hodanja
- rumenige_brajtner
#3439 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
ma jasno mi je šta pričaš, nike sa airmax modelima prednjači u tome. jebi ga, malo je muka (meni barem) nać sredinu između patika koje su lijepe i udobne. čitav život nmosim samo patike, cipele baš urijetko obučem, tako da sam se nanosao svega. ove gazelle i slični modeli (superstar pogotovo) su pravo dobre naizgled, al tvrdoća đonova je povelik minus.ExNihilo wrote:
Problem je što imaš ljude (u koje spadam i sam) koji iz dubine duše mrze ogromne đonove na patikama. Jer su estetski zločin.Jbg, neću uzeti nakazne patike zato što đon bolje diše.
- Chile17
#3440 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Onaj ko nema problema sa stopalima i hodanjem nema ni sa gazellamaVelkoski wrote:gazelle su najgore adidaskemislim za hodanja
-
remark
#3441 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Koji je ovo model, gdje se ima kupit i kolko paramO k3 wrote:
- mO k3
#3442 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Stan smith 95 eurona... moze kupiti na internetu adidas.comremark wrote:Koji je ovo model, gdje se ima kupit i kolko paramO k3 wrote:Trazim neke bijeli cool patike al nista zanimljivo da nadjem. Jedino u office shoes vidio neke Lacoste al em poskupe em upitan kvalitet.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3443 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

imaš ovo u sportlajfu, ako ti se sviđa
-
vnm
#3444 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
pretjerao sam ljudi, a sezona je tek pocela...nisam mogao da ne iskoristim snizenja 

- konektovan
#3445 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Meni su gazzele super, vjecna klasika, ali samo u teget plavoj boji.rumenige_brajtner wrote:za ove i ovakve patike da su udobne može reći jedino neko ko nije drugačije patike nosio. ok, izgledaju klasično i nisu loše, al da su udobne, vala nisu. samba, gazelle, superstar, stan smith.. sve su ok naizgled, al to se sa udobnošću srelo nije.Better Man wrote:Vjelčni klasik i vrhunska udobnost.
- Sarah24
#3446 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ove campus adidas imam u boji breskve, oh shit jesam to uzela muske patike?vnm wrote:pretjerao sam ljudi, a sezona je tek pocela...nisam mogao da ne iskoristim snizenja
- ExNihilo
#3447 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Nisi, nego je on ženske. 
- pizarro
#3448 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
kad je snizenje nisi sav svoj 
- Sarah24
- konektovan
#3450 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Fakat, ove su na zenskom odjelu. Kontsm, cojek ima malo stopalo.ExNihilo wrote:Nisi, nego je on ženske.