S druge strane, vispakov novi proizvod, Mr.& Mrs.Vi kapucina - veliko razočarenje
BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
- ciki4
#3426 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Samo da pohvalim Palitos štapiće,proizvođač Spanish market,Sarajevo. Imaju u 3 okusa,sir,sjemenke suncokreta i sa susamom. Piše natural ingredients100%,okus odličan. 100 gr - 1 KM, što je po mom mišljenju dobar omjer cijene i kvaliteta
S druge strane, vispakov novi proizvod, Mr.& Mrs.Vi kapucina - veliko razočarenje
brašnast okus, kesica 12,5 gr, dok drugi proizvođači pakuju uglavnom 16 ili 18 gr. Meni je bilo rijetko i sa 150 ml vode.
-
quarterback
#3427 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
vispak nikako da ubode sa kapucinom, a kad smo kod pederisanja nedavno se iznenadim cijenom nescafe vanilija choco&latte (izvinite na offtopicu), kupim misleci da su one velike kesice sa kojima si mogao napraviti 2 dl napitka, kad ono kesica bukvalno prepolovljena, 13g, tako da potpuno razumijem to sto kazes za vispakovih 12,5 g, ni ja jos nisam nasao koji omjer vode ide sa ovim, valjda fildzan 
- Boateng
#3428 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
.
Last edited by Boateng on 14/07/2015 06:36, edited 1 time in total.
- Boateng
#3429 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Probaj s mlijekom.quarterback wrote:vispak nikako da ubode sa kapucinom, a kad smo kod pederisanja nedavno se iznenadim cijenom nescafe vanilija choco&latte (izvinite na offtopicu), kupim misleci da su one velike kesice sa kojima si mogao napraviti 2 dl napitka, kad ono kesica bukvalno prepolovljena, 13g, tako da potpuno razumijem to sto kazes za vispakovih 12,5 g, ni ja jos nisam nasao koji omjer vode ide sa ovim, valjda fildzan
-
quarterback
#3430 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
dobra ideja 
-
klixo
#3431 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Plate u Interexu nekad bile 650 KM , dolazi Bingo koji ima 7500 godisnje zarade po radniku i plate 450 KM 
- johntra
#3432 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Nikad ga potrošiti, odličan..

- madesa
#3433 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
je li istina ovo ?klixo wrote:Plate u Interexu nekad bile 650 KM , dolazi Bingo koji ima 7500 godisnje zarade po radniku i plate 450 KM
- saiks
#3434 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Prije da je nego da nije. Sve plate bilo bingove bilo konzumove su u 5 grama. Ipak je Interex bio strani lanac,pa je bar malo do radnika drzao. Isto kao i delhaize-maxi,koliko sam cuo bile su po 700km plate. Dovoljno je pogledati dm,kolike su im plate.madesa wrote:je li istina ovo ?klixo wrote:Plate u Interexu nekad bile 650 KM , dolazi Bingo koji ima 7500 godisnje zarade po radniku i plate 450 KM
- Nisrin
#3435 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
saiks wrote:Prije da je nego da nije. Sve plate bilo bingove bilo konzumove su u 5 grama. Ipak je Interex bio strani lanac,pa je bar malo do radnika drzao. Isto kao i delhaize-maxi,koliko sam cuo bile su po 700km plate. Dovoljno je pogledati dm,kolike su im plate.madesa wrote:je li istina ovo ?klixo wrote:Plate u Interexu nekad bile 650 KM , dolazi Bingo koji ima 7500 godisnje zarade po radniku i plate 450 KM
Vec sam isto napisala za svoju kolegicu koja je u kreditu do guse...
- OldMayor
#3436 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
A dobro, al kakve veze ima vasa prica sa temom. Procitajte naslov teme pobogu?
Imate tamo trilion tema o konzumu, bingu i razvezite pricu...

- Referent za ONO i DSZ
#3437 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ja pratim i postujem samo kvalitet tj odgovarajucu cijenu.
Blago ukljucujem i ambijent kupovine jer necu za svoj novac da pijacarim.
Nista me drugo NE interesuje!
Kakav crni domaci trgovinski lanac i briga o nasoj ekonomiji. Imam ja domaci proizvod u svakom trg.lancu kad ga malo potrazim.
Kad udjes u jedan NAS trg.lanac i vidis onaj jad od radnika u gunjevima, nema wc/a pa ni za kupce, raznorazne mirise i smradove, nabacanu robu....i ja kao treba da kupujem u "domacem" trgovinskom lancu da bih pomogao robovlasniku da robuje.
Ono da sta dobro misli prvo bi poboljsao uslove domacih ljudi koji rade za njega, to je prvi dokaz brige o "domacem".
Sve je samo suplja prica i zvaka za seljaka.
Blago ukljucujem i ambijent kupovine jer necu za svoj novac da pijacarim.
Nista me drugo NE interesuje!
Kakav crni domaci trgovinski lanac i briga o nasoj ekonomiji. Imam ja domaci proizvod u svakom trg.lancu kad ga malo potrazim.
Kad udjes u jedan NAS trg.lanac i vidis onaj jad od radnika u gunjevima, nema wc/a pa ni za kupce, raznorazne mirise i smradove, nabacanu robu....i ja kao treba da kupujem u "domacem" trgovinskom lancu da bih pomogao robovlasniku da robuje.
Ono da sta dobro misli prvo bi poboljsao uslove domacih ljudi koji rade za njega, to je prvi dokaz brige o "domacem".
Sve je samo suplja prica i zvaka za seljaka.
- saiks
#3438 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Offtopic,kao i sve druge temeOldMayor wrote:A dobro, al kakve veze ima vasa prica sa temom. Procitajte naslov teme pobogu?
-
The Realist
#3439 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Da provjerim ovdje
, da li Violleta plaća porez na dobit u BiH, ili su negdje drugo registrovani da bi izbjegli isti? Hvala.
- saiks
#3440 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
A gdje bi to bili drugo registrovani,na Maldivima?The Realist wrote:Da provjerim ovdje, da li Violleta plaća porez na dobit u BiH, ili su negdje drugo registrovani da bi izbjegli isti? Hvala.
Imaju samo jednu tvornici u Hrvatskoj,koju su otvorili da bi im lakse bilo izvoziti u zemlje EU.
I da,da pohvalim Teta Violeta deterdzent za sudje,extra je. 500ml 1,90km
-
The Realist
#3441 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Pa kao i mnoge strane firme, koje sjedišta registruju na drugim mjestima, radi puno manjih poreza. Ovo pitam, jer forsiram sve domaće stvari, čak i ako su malo skuplje od nekih drugih, ali onda mora biti baš "domaće"saiks wrote:A gdje bi to bili drugo registrovani,na Maldivima?The Realist wrote:Da provjerim ovdje, da li Violleta plaća porez na dobit u BiH, ili su negdje drugo registrovani da bi izbjegli isti? Hvala.
Imaju samo jednu tvornici u Hrvatskoj,koju su otvorili da bi im lakse bilo izvoziti u zemlje EU.
A danas sam vidio deterdžent taj, pa kontam da taj kupujemo od sada, ako se bude baljao.
- Nisrin
#3442 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
saiks wrote:A gdje bi to bili drugo registrovani,na Maldivima?The Realist wrote:Da provjerim ovdje, da li Violleta plaća porez na dobit u BiH, ili su negdje drugo registrovani da bi izbjegli isti? Hvala.
Stvarno dobar deterdzent, i predivan dizajn deterdzenta-. ja sam kupila ljubicasti i odusevljena sam!
Nema vise Fairya
-
StupskaBitanga
#3443 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Koliko dajte tom Violeta proizvodu dok nije se pokvario
Svi njihovi proizvodi su na početku bili vrhunski
Danas mnogi nisu za upotrebe definitivno
Svi njihovi proizvodi su na početku bili vrhunski
Danas mnogi nisu za upotrebe definitivno
-
imezaforum
#3444 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Milksan super proizvode ima jogurt,svjezi sir te neki ukusni umak.Takoder Apifrucht sokovi prirodni a nasi. Ne govorim ovo sad jer su ti proizvodi iz mog kraja ali su stvarno super 
- Ciprol
#3445 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
imezaforum wrote:Milksan super proizvode ima jogurt,svjezi sir te neki ukusni umak.Takoder Apifrucht sokovi prirodni a nasi. Ne govorim ovo sad jer su ti proizvodi iz mog kraja ali su stvarno super
Umak je odličan
- madridist
#3446 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Sokovi Hepok u tetrapaku pogotovu breskva meni su odlicni isto i njihova marmelada od marelice 
- bingov buraz
#3447 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Samo steta sto prepakuju srbijanske vino-zupa sokove i poturaju pod domaci proizvodmadridist wrote:Sokovi Hepok u tetrapaku pogotovu breskva meni su odlicni isto i njihova marmelada od marelice
- MedenoSrce
#3448 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
http://www.cydonia.com.ba/

ukratko: odusevljena sastavom, djelovanjem na kozu, mirisom kao i cinjenicom da je bh proizvod
kremu koristim za mazanje zanoktica i laktova
ipak meni treba nesto agresivnije za bore u ovim godinama

ukratko: odusevljena sastavom, djelovanjem na kozu, mirisom kao i cinjenicom da je bh proizvod
kremu koristim za mazanje zanoktica i laktova
ipak meni treba nesto agresivnije za bore u ovim godinama
-
zlajaBHF
#3449 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Poznaje li iko neku firmu koja proizvodi ekstrakte od biljaka, cvijeca, i trava u tecnom stanju ?
-
bumerangss
#3450 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Slazem se@mba wrote:oldtajmer wrote:ima li neka domaca mineralna voda koja je slicna Donat-u
imas tesanjski princess
meni najbolja voda, steta sto nemaju staklene flase od 1l
ako hoces alternativu sto se tice mg onda je princess broj 1