Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Moderator: Benq
- van helsing
#3426 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Samaran,koliko para,toliko muzike.
Poslao sam ti pm.
Tapatalk 2
Poslao sam ti pm.
Tapatalk 2
- samaran
#3427 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Idem prvo da uvedem telefon kako bi mogao imati internet u stanu, koja glupost, pa zar ne mogu da imam internet u kuci bez obaveze da priljucujem nepotrebne gluposti tipa kablovska, fixni i sl. 
Sljedeci mi je korak digitalis, vjerovatno, i hocu da trazim ponudu za Vu+, jer prema procitanim recenzijama i ''forum preporukama'' najvise pluseva u odnosu na ostale, mada sada me i ovaj Optibox prevaze ?!
Otvoren sam za sve savjete i pomoc
Sljedeci mi je korak digitalis, vjerovatno, i hocu da trazim ponudu za Vu+, jer prema procitanim recenzijama i ''forum preporukama'' najvise pluseva u odnosu na ostale, mada sada me i ovaj Optibox prevaze ?!
-
Mustang1
#3428 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Onaj novi sky de kanal sa americkim sportovima je'l on ima samo u HD.u ? Ne moze mi dreambox posluziti posto lagano pocinju amerikanci a kod nas nista nema
- van helsing
#3429 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Evo nesto sto ja mislim da nije skupo,sa carinom i svime ostalim mislim da ne bi trebalo preci cifru od 200km.
Samo se treba raspitati o kvalitetu.
http://www.aliexpress.com/item/Cloud-i- ... 16841.html
Tapatalk 2
Samo se treba raspitati o kvalitetu.
http://www.aliexpress.com/item/Cloud-i- ... 16841.html
Tapatalk 2
-
Chuckie
#3430 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Koji novi Sky De kanal? Sky DE je paket kanala.Mustang1 wrote:Onaj novi sky de kanal sa americkim sportovima je'l on ima samo u HD.u ? Ne moze mi dreambox posluziti posto lagano pocinju amerikanci a kod nas nista nema
-
belami1111
#3431 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Štoće ti telefon ide internet i bez telefona i ostalih budalaština ako ima tehničke mogućnostisamaran wrote:Idem prvo da uvedem telefon kako bi mogao imati internet u stanu, koja glupost, pa zar ne mogu da imam internet u kuci bez obaveze da priljucujem nepotrebne gluposti tipa kablovska, fixni i sl.
-
Mustang1
#3432 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Pa oni su pokrenuli onaj novi kanal sa americkim sportovima kad je ukinut ESPNChuckie wrote:Koji novi Sky De kanal? Sky DE je paket kanala.Mustang1 wrote:Onaj novi sky de kanal sa americkim sportovima je'l on ima samo u HD.u ? Ne moze mi dreambox posluziti posto lagano pocinju amerikanci a kod nas nista nema
-
Chuckie
#3433 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Kako se zove? 
- Doda37
#3434 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Koliko vidim izgleda samo u HD, kanal se zove Sport1 US HDChuckie wrote:Koji novi Sky De kanal? Sky DE je paket kanala.Mustang1 wrote:Onaj novi sky de kanal sa americkim sportovima je'l on ima samo u HD.u ? Ne moze mi dreambox posluziti posto lagano pocinju amerikanci a kod nas nista nema
- samaran
#3435 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Koji provajder? moze li adsl da nemam priljucen lentafo?belami1111 wrote:Štoće ti telefon ide internet i bez telefona i ostalih budalaština ako ima tehničke mogućnostisamaran wrote:Idem prvo da uvedem telefon kako bi mogao imati internet u stanu, koja glupost, pa zar ne mogu da imam internet u kuci bez obaveze da priljucujem nepotrebne gluposti tipa kablovska, fixni i sl.
-
Chuckie
#3436 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ja mislim da da. Okreni telekom i pitaj.
- samaran
#3437 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Odoh sad do njih, a umedjuvremenu ocekujem i ''ledenog''Chuckie wrote:Ja mislim da da. Okreni telekom i pitaj.
P.S. sta ces kad sam cijeli zivot na europronetu, sFatite me
- ČičineBrčine
#3438 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Ne znam cemu pametovanje adsl ide i bez telefona, okrenes 1444 i ljudi ce ti sve objaniti.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#3439 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
PITANJE
Gospodo kako da sebi udovoljim i nabavim resiver ili neki drugi uređaj na kojem bi imao mnogo, mnogo sporta i filmova kanal (sta cu kad sam papak)
Sta da kupim, koji proizvod, gdje da kupim, kome da se obratim itd.... (jbg laik insan)
Cuo sam od raje da nekom nesta placaju mjesecno da imaju streaming ili kako se to vec zove
Sto vam padne na pamet pisite i prosvijetlite me
edit:SAMO DA DODAM DA POSJEDUJEM NET KONEKŠN
HVALA
Gospodo kako da sebi udovoljim i nabavim resiver ili neki drugi uređaj na kojem bi imao mnogo, mnogo sporta i filmova kanal (sta cu kad sam papak)
Sta da kupim, koji proizvod, gdje da kupim, kome da se obratim itd.... (jbg laik insan)
Cuo sam od raje da nekom nesta placaju mjesecno da imaju streaming ili kako se to vec zove
Sto vam padne na pamet pisite i prosvijetlite me
edit:SAMO DA DODAM DA POSJEDUJEM NET KONEKŠN
HVALA
- van helsing
#3440 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Moj izbor:
Dm 800se
Dm 500 HD
Vu +
Optibox evo .
Kucaj u google Digitalis.ba .
Neko ce reci skupi su u Digitalisu,ali firma daje garanciju,u slučaju kvara recivera,dobije se zamjenski dok je reciver na servisu. U slučaju da se ne moze popraviti donesu novi,i sl.
Plus sto dostavljaju maltene na kućnu adresu.
Plaćanje prilikom preuzimanja opreme,racun itd.
Ovo drugo pitanje ne želim da odgovornim, jer ne volim pay servere.
Tapatalk 2
Dm 800se
Dm 500 HD
Vu +
Optibox evo .
Neko ce reci skupi su u Digitalisu,ali firma daje garanciju,u slučaju kvara recivera,dobije se zamjenski dok je reciver na servisu. U slučaju da se ne moze popraviti donesu novi,i sl.
Tapatalk 2
-
belami1111
#3441 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Potpuno se slažem s tobom
DM 800 se HD ili VU+ uno ili neki jači ako si sa parama i malo si zahtjevniji korisnik ono hoćeš hardisk displej u boji itd...
A ko hoćeš samo HD tv tad Optibox evo HD ,ili vu + solo jeftiniji su DM 500 hd a nisu ništs slabiji ....
Nemoj da bi te ko zajebo i nagovorio da kupiš AZ Box bilo koji većeg njasra nema !!!!
DM 800 se HD ili VU+ uno ili neki jači ako si sa parama i malo si zahtjevniji korisnik ono hoćeš hardisk displej u boji itd...
A ko hoćeš samo HD tv tad Optibox evo HD ,ili vu + solo jeftiniji su DM 500 hd a nisu ništs slabiji ....
Nemoj da bi te ko zajebo i nagovorio da kupiš AZ Box bilo koji većeg njasra nema !!!!
- samaran
#3442 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
U pravu si bio 100%, adsl ide bez telefona i min. paket je 19,90 KM, akcija traje na pikljucak i to je 1KM.ČičineBrčine wrote:Ne znam cemu pametovanje adsl ide i bez telefona, okrenes 1444 i ljudi ce ti sve objaniti.
- Maharadza
#3443 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Jebo im cjenovnik mater, šta ga kriju ko zmija noge?! Još gore, moraš ukinuti chrome u task manager-u jer sve zamrzne! Kako mrzim ovakve firme!van helsing wrote:Moj izbor:
Dm 800se
Dm 500 HD
Vu +
Optibox evo .
Tapatalk 2
Ima li ko info koliko je kod njih najjeftiniji digitalni resiver?!
EDIT: Čuj "zahtjev za cjenovnik"...pa-pa-paranoja!!!
-
Adi-g
#3444 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Kolko se sjecam bilo je da se izabere "MP Cjenovnik" u gornjem djelu straniceMaharadza wrote:Jebo im cjenovnik mater, šta ga kriju ko zmija noge?! Još gore, moraš ukinuti chrome u task manager-u jer sve zamrzne! Kako mrzim ovakve firme!van helsing wrote:Moj izbor:
Dm 800se
Dm 500 HD
Vu +
Optibox evo .
Tapatalk 2
Ima li ko info koliko je kod njih najjeftiniji digitalni resiver?!
EDIT: Čuj "zahtjev za cjenovnik"...pa-pa-paranoja!!!
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
-
pocetnik033
#3446 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Šta god uzmeš od ovih modela, nećeš se pokajatisamaran wrote:Hvala Chuckie, it seems simple.... krecem u akciju definitivno
Malo sam se istrosio u zadnje vrijeme, pa cu pokusati da se provucem sa jeftinijim varijantama....
U stanu nemam ni kablovsku niti telefon, mislio sam da mogu uvesti samo internet individualno, ali izgleda ne (??)
Ne znam koliko je pametno da nabavim klon u odnosu na original,
Mozda najbolje da se konsultujem sa ovim ''provajderom'', zato sam pitao za preporuku, mozda neki pouzdan,
joj mene, 1000 zasto 1000 zato
P.S. idem sa ovim HD definitivno
http://www.ekupi.ba/EVO-M7-215111.aspx
http://www.ekupi.ba/EVO-E3-215110.aspx
- van helsing
#3447 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Nadam se da sam dobar link upisao :
https://dl.dropboxusercontent.com/u/217 ... ITALIS.zip
Prilikom kupovine najbitnija je garancija i sve sto spada pod nju.
Tapatalk 2
https://dl.dropboxusercontent.com/u/217 ... ITALIS.zip
Prilikom kupovine najbitnija je garancija i sve sto spada pod nju.
Tapatalk 2
- mO k3
#3448 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Imam original dreambox 800hd , treba mi klon za druge sobe ,znaci hocu da ih povezem , da li je potrebna posebna konfiguracija ? Imali problema pri povezivanju ...
- mO k3
#3449 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Samo HD ...Mustang1 wrote:Pa oni su pokrenuli onaj novi kanal sa americkim sportovima kad je ukinut ESPNChuckie wrote:Koji novi Sky De kanal? Sky DE je paket kanala.Mustang1 wrote:Onaj novi sky de kanal sa americkim sportovima je'l on ima samo u HD.u ? Ne moze mi dreambox posluziti posto lagano pocinju amerikanci a kod nas nista nema
- van helsing
#3450 Re: Satelitski TV kanali: Šta kupiti?
Moras paziti na IP adrese da ne budu iste.
Moras naravno unijeti druge podatke u config fajlove .
Kako pratis CS,placas ili?
Tapatalk 2
Moras naravno unijeti druge podatke u config fajlove .
Kako pratis CS,placas ili?
Tapatalk 2