Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#3426 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Iskreno, jebo ovakvu ligu... mislim gledam svaku utakmicu i navijam da Madrid osvoji titulu, ali sa stanovišta neutralnog gledaoca zanimljivost lige je za qrac :-)
Nazalost, vec dugi niz godina ...
Pa dobro, ima ta tendencija 5-6 godina... ali vrhunac je otkad je Guardiola preuzeo Barcu i napravio mašinu od nje. Onda je Madrid skrhao bruku para da bi održao korak za njima, i dobili smo dva tima koji igraju ligu za sebe. Dobro, skrhala je i Barca dosta para, ali one su uglavnom otišle u vjetar... imali bi isto dobru ekipu i da nisu eura potrošili :-D
5 0 5

#3427 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

rashtiman wrote:Puno se ti sikiras za real
Ha ha. Dobri ste. Samo da podsjetim:

"The whole world knows how Mourinho is. He always has to say something to gain attention, especially when he is not happy with the work of his players. He never recognises when he is wrong."

"Mourinho does not know how to admit his own failures"

"It's a game where a kid had some statements not very . . . not showing maturity and respect, maybe difficult childhood, no education, maybe the consequence of that.

"Ronaldo's father Dinnis, a council gardener, died from kidney problems after a long battle against alcoholism. His mother Dolores was forced to take jobs as a cleaner and a cook and Ronaldo grew up in a klix, tin-roofed shack."

"...if he is a liar he will never reach the highest level that he desires in football."

Ma, dobri su obojica. Bog im dao zdravlje. Pozdrav.
fedor

#3428 Re: Real Madrid C.F.

Post by fedor »

505sCrtom wrote:

"The whole world knows how Mourinho is. He always has to say something to gain attention, especially when he is not happy with the work of his players. He never recognises when he is wrong."

"It's a game where a kid had some statements not very . . . not showing maturity and respect, maybe difficult childhood, no education, maybe the consequence of that.

"Ronaldo's father Dinnis, a council gardener, died from kidney problems after a long battle against alcoholism. His mother Dolores was forced to take jobs as a cleaner and a cook and Ronaldo grew up in a klix, tin-roofed shack."

"...if he is a liar he will never reach the highest level that he desires in football."

E jesi našao izvor, svaka ti čast! :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3429 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

fedor wrote:
505sCrtom wrote:

E jesi našao izvor, svaka ti čast! :lol: :lol: :lol:
gdje ti vidis ovdje izvor?! :-)
fedor

#3430 Re: Real Madrid C.F.

Post by fedor »

Tomahawk, tvoje pitanje, je, malo je reći ...., tako da ću preskočiti odgovor! ;-)
krusty

#3431 Re: Real Madrid C.F.

Post by krusty »

elvis_sa wrote:
krusty wrote:
kory_galaktikos wrote:ee moj Boze..hajd sto real izgubi bodove..nego i citava sezona se poce gubit svaki bod je bitan al sto je jos gore izbise i meni pare iz dzepa pa dje bas njih da fulam cccc

jebo tu ligu u kojoj se ne ocekuje nijedan kiks Barcelone do kraja sezone :cry:
A u kojoj bi se to ligi mogo ocekivati kiks barse?.....Nema tima koji moze njima otkinut bod danas,jedino da napravis bunker ispred gola sa formacijom 6-4-0
u svakoj osim u spaniji

svi znamo kako je to konkurentna liga, imas real i barcu, onda prosjecne valenciu villareal sevilu i atletico, i 14 kanti za nabijanje gol razlike

jos kad igraju protiv barce, svi skidaju gace prije tekme, igraju sa drugim postavama i ni ne trude se osvojiti bod, jer kao eto barca je nepobjediva pa sto ce se dzaba truditi

ovu ligu bi trebalo svesti na max 6 klubova pa nek igraju citavu sezonu jedni protiv drugih stalno pa bi bilo malo zanimljivije...

a inace barca ima beton odbranu tesko im je gola dati, moze ih realno pobijediti svaka ekipa samo da ih napadne istom igrom... samo sto to ove polu-ekipe iz spanije ni ne pokusavaju jer kao sto sam rekao, predaju se vec prije tekme...
extraordinary

#3432 Re: Real Madrid C.F.

Post by extraordinary »

Ove godine, španska liga je manje konkurentna od jedne škotske lige, što je žalosno. Prva dva u Škotskoj imaju po dva poraza, Celtic ima 4 remija a Rangers 2, s tim da Rangers ima 3 utakmice manje. Dakle, puno su manje bodova izgubili Real i Barcelona, nego Rangers i Celtic, što samo pokazuje gdje je otišao fudbal u Španiji. Dosad je pojam dosade bila Škotska.
belafonte

#3433 Re: Real Madrid C.F.

Post by belafonte »

ultima_palabra wrote:Iskreno, jebo ovakvu ligu... mislim gledam svaku utakmicu i navijam da Madrid osvoji titulu, ali sa stanovišta neutralnog gledaoca zanimljivost lige je za qrac :-)

To je to, da je kako ubacit i Barcu i Real u Premiership da svi dođemo na svoje, ovi što navijaju za Real i Barcu da vide šta je kvalitetna liga i da Messi i Ronko nisu vanzemaljci nego ljudi od krvi, mesa i kostiju koje glođu sirovine poput Sambe, Elokobija, Dunne-a, Collins-a, Fayea i sl. a mi ljubitelji Premiershipa da dobijemo još jedan dokaz o superiornosti lige...
Better Man

#3434 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Spanska liga je postala ocajna i dosadna u kojoj samo dva kluba se bore za titulu Barcelona i Real, a kako je krenulo izgleda samo Barcelona. Engleska liga je daleko uzbudljivija i napetija.
ratata

#3435 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

Better Man wrote:Spanska liga je postala ocajna i dosadna u kojoj samo dva kluba se bore za titulu Barcelona i Real, a kako je krenulo izgleda samo Barcelona. Engleska liga je daleko uzbudljivija i napetija.
meni nikako nije jasno kako moze Engleska da bude interesantnija kad tamo samo United uzima (osim kad je bio Mourinho 8-) ) :?
cyprus

#3436 Re: Real Madrid C.F.

Post by cyprus »

ratata wrote:
Better Man wrote:Spanska liga je postala ocajna i dosadna u kojoj samo dva kluba se bore za titulu Barcelona i Real, a kako je krenulo izgleda samo Barcelona. Engleska liga je daleko uzbudljivija i napetija.
meni nikako nije jasno kako moze Engleska da bude interesantnija kad tamo samo United uzima (osim kad je bio Mourinho 8-) ) :?
Nije baš samo United... :D
elvis_sa

#3437 Re: Real Madrid C.F.

Post by elvis_sa »

edit
Last edited by elvis_sa on 17/01/2011 19:09, edited 2 times in total.
LSD

#3438 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Jašta je ;-) ...tamo se samo Man.Utd bori za titulu i osvaja je redovno :mrgreen: (u španiji bar dva kluba)...i ponekad Chelsea uleti...ostali su tu da popune broj takmicara u ligi.
elvis_sa

#3439 Re: Real Madrid C.F.

Post by elvis_sa »

edit
Last edited by elvis_sa on 17/01/2011 19:17, edited 1 time in total.
elvis_sa

#3440 Re: Real Madrid C.F.

Post by elvis_sa »

krusty wrote:u svakoj osim u spaniji

svi znamo kako je to konkurentna liga, imas real i barcu, onda prosjecne valenciu villareal sevilu i atletico, i 14 kanti za nabijanje gol razlike

jos kad igraju protiv barce, svi skidaju gace prije tekme, igraju sa drugim postavama i ni ne trude se osvojiti bod, jer kao eto barca je nepobjediva pa sto ce se dzaba truditi

ovu ligu bi trebalo svesti na max 6 klubova pa nek igraju citavu sezonu jedni protiv drugih stalno pa bi bilo malo zanimljivije...

a inace barca ima beton odbranu tesko im je gola dati, moze ih realno pobijediti svaka ekipa samo da ih napadne istom igrom... samo sto to ove polu-ekipe iz spanije ni ne pokusavaju jer kao sto sam rekao, predaju se vec prije tekme...

Sta bi onda prosle godine sa arsenalom?tamo kod njih ih je raspolozeni almunia spasio i nepostojeci penal,arsenal nije vidio boju valdezovog dresa .A onda u revansu ja bih rekao da je arsenal bio kanta za nabijanje gol razlike i to jednog covjeka lea messija :lol:.Evo opet se sastaju na arsenalovu zalost i vidjecemo tu "jaku" premier ligu.Pa nek se arsenal nadigrava sa barselonom da ne zavrsi samo strah me kao prosle godine.[/quote]
Last edited by elvis_sa on 17/01/2011 19:18, edited 1 time in total.
simonese

#3441 Re: Real Madrid C.F.

Post by simonese »

Real Mesut
extraordinary

#3442 Re: Real Madrid C.F.

Post by extraordinary »

Jel ti ovo način da nabijaš postove ?
Lakat Jebić

#3443 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lakat Jebić »

i ja hocu da pitam, jel ovo neka virtuelna sizofrenija :D
elvis_sa

#3444 Re: Real Madrid C.F.

Post by elvis_sa »

extraordinary wrote:Jel ti ovo način da nabijaš postove ?

sorry tek sam se registrovo pa dok se snadjem
Obuca9

#3445 Re: Real Madrid C.F.

Post by Obuca9 »

elvis_sa wrote:
extraordinary wrote:Jel ti ovo način da nabijaš postove ?

sorry tek sam se registrovo pa dok se snadjem
Samo polako, dok se snađeš napucaćeš prvu milju, a onda opleti u cikijevom stilu do prvog cenera :D
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#3446 Re: Real Madrid C.F.

Post by 1946 »

Lakat Jebić wrote:i ja hocu da pitam, jel ovo neka virtuelna sizofrenija :D
:lol:
Baltazar_khan

#3447 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

LSD wrote:
Jašta je ;-) ...tamo se samo Man.Utd bori za titulu i osvaja je redovno :mrgreen: (u španiji bar dva kluba)...i ponekad Chelsea uleti...ostali su tu da popune broj takmicara u ligi.
On je namjerno napisao takav post da bi se raja upecala i veličala njegov united. Namazan je ovaj better man svim mastima :mrgreen:

Ali polako, vrijeme uniteda polako prolazi na scenu stupa gradski klub Manchester na čelu sa sjaaajnim dijamantom!!!
5 0 5

#3448 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Tomahawk11 wrote:
505sCrtom wrote: Ha ha. Dobri ste. Samo da podsjetim:

Ako Ti treba izvor znači da nisi čuo ni za Ronalda ni za Mourinha prije nego su prešli u Madrid. Jesam upravu?

(Ja sam Ti izvor. Bolje da vjeruješ meni, Bosancu, nećeš valjda Portugalcima) :wink:
ratata

#3449 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

505sCrtom wrote:
Tomahawk11 wrote:
505sCrtom wrote: Ha ha. Dobri ste. Samo da podsjetim:

Ako Ti treba izvor znači da nisi čuo ni za Ronalda ni za Mourinha prije nego su prešli u Madrid. Jesam upravu?

(Ja sam Ti izvor. Bolje da vjeruješ meni, Bosancu, nećeš valjda Portugalcima) :wink:
@505 :

ja sam skontao da ti podsvjesno obozavas Real Madrid
5 0 5

#3450 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

@ratata:

Naravno. Uvijek stojim iza svojih stavova.
Post Reply