Al' se udade,dusa_raskopuša wrote:zena, ba.
Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#3426 Re: Ljubav je....
- dusa_raskopuša
#3427 Re: Ljubav je....
jes' vidio..dok si rek'o keks. 
- fatamorgana
#3428 Re: Ljubav je....
ma šta vidio .... hodo,dusa_raskopuša wrote:jes' vidio..dok si rek'o keks.
- sarajlija_ba
#3429 Re: Ljubav je....
Nju voli više od materefatamorgana wrote:Al' se udade,dusa_raskopuša wrote:zena, ba.
- fatamorgana
#3430 Re: Ljubav je....
Znači donja je i 'vako i 'nako,sarajlija_ba wrote:Nju voli više od materefatamorgana wrote:Al' se udade,dusa_raskopuša wrote:zena, ba.
- dusa_raskopuša
#3431 Re: Ljubav je....
muske mahaluse 
- sarajlija_ba
#3432 Re: Ljubav je....
Trenutno je donja dok Bajro ne kupi kanafu i odvede je na tavan da provjere nosive gredefatamorgana wrote: Znači donja je i 'vako i 'nako,
- fatamorgana
#3433 Re: Ljubav je....
jes' al' mi smo gornji,dusa_raskopuša wrote:muske mahaluse
- dusa_raskopuša
#3434 Re: Ljubav je....
ma oho vam se, kad dodje Bajro
(Mevlid mu nije ni do pod koljeno) 
- fatamorgana
#3435 Re: Ljubav je....
Ma naravno, kratak je ko' tole mu,dusa_raskopuša wrote:ma oho vam se, kad dodje Bajro(Mevlid mu nije ni do pod koljeno)
- amy-ra
#3436 Re: Ljubav je....
ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
a nikad ne - volim te zato sto ti svaki mjesec dajem sto maraka, volim te zato sto te svaki dan vozim na posao, volim te zato sto ti trebam jer bi umro bez mene.. dakle
LJUBAV JE SEBIČNA, TJ. LJUBAV NE POSTOJI
Hvala lijepo!!!
a nikad ne - volim te zato sto ti svaki mjesec dajem sto maraka, volim te zato sto te svaki dan vozim na posao, volim te zato sto ti trebam jer bi umro bez mene.. dakle
Hvala lijepo!!!
- fatamorgana
#3437 Re: Ljubav je....
NIje ljubav sebična već ljudi ....amy-ra wrote:ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
Hvala lijepo!!!
- dusa_raskopuša
#3438 Re: Ljubav je....
"Ljubav je nastup ludila." kravljeg

- amy-ra
#3439 Re: Ljubav je....
pa to sam i pokusala objasniti - ljubav ne postoji, jer su ljudi sebični.. nikad te niko neće voljeti ako mu ne daš bar mrvu onoga što njemu treba da bi ostao pored tebe.. dakle, koliko ti meni - toliko i ja tebi - a to odmah nije ljubav...fatamorgana wrote:NIje ljubav sebična već ljudi ....amy-ra wrote:ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
Hvala lijepo!!!
- sarajlija_ba
#3440 Re: Ljubav je....
Molim lijepo...dođite nam opetamy-ra wrote:ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
Hvala lijepo!!!
- amy-ra
#3441 Re: Ljubav je....
sarajlija_ba wrote:Molim lijepo...dođite nam opetamy-ra wrote:ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
Hvala lijepo!!!
- azurna_obala
#3442 Re: Ljubav je....
Ljubav je kad sam ljuta i neraspoložena, jer te danas nisam vidjela.

- fatamorgana
#3443 Re: Ljubav je....
Nisu svi ljudi sebični,amy-ra wrote:pa to sam i pokusala objasniti - ljubav ne postoji, jer su ljudi sebični.. nikad te niko neće voljeti ako mu ne daš bar mrvu onoga što njemu treba da bi ostao pored tebe.. dakle, koliko ti meni - toliko i ja tebi - a to odmah nije ljubav...fatamorgana wrote:NIje ljubav sebična već ljudi ....amy-ra wrote:ljubav je sebicna.. uvijek i bez izuzetka.. volimo zato sto je to potrebno NAMA a ne nekom drugom.. volim te zato sto je MENI dobro kad sam s tobom.. volim te zato sto MI je lijepo s tobom.. volim te zato sto ME smatras najboljom i najljepsom..
Hvala lijepo!!!
- sarajlija_ba
#3444 Re: Ljubav je....
Mesčini da ćeš ti tražit da se potpiše predbračni ugovoramy-ra wrote: pa to sam i pokusala objasniti - ljubav ne postoji, jer su ljudi sebični.. nikad te niko neće voljeti ako mu ne daš bar mrvu onoga što njemu treba da bi ostao pored tebe.. dakle, koliko ti meni - toliko i ja tebi - a to odmah nije ljubav...
- amy-ra
#3445 Re: Ljubav je....
da je to ljubav, ne bi prosao dan a da ga ne vidisazurna_obala wrote:Ljubav je kad sam ljuta i neraspoložena, jer te danas nisam vidjela.
- amy-ra
#3446 Re: Ljubav je....
meŠčini da sam ja daleko od nečeg što ima veze s brakomsarajlija_ba wrote:Mesčini da ćeš ti tražit da se potpiše predbračni ugovoramy-ra wrote: pa to sam i pokusala objasniti - ljubav ne postoji, jer su ljudi sebični.. nikad te niko neće voljeti ako mu ne daš bar mrvu onoga što njemu treba da bi ostao pored tebe.. dakle, koliko ti meni - toliko i ja tebi - a to odmah nije ljubav...
- fatamorgana
#3447 Re: Ljubav je....
taki je vakat .... došosarajlija_ba wrote:Mesčini da ćeš ti tražit da se potpiše predbračni ugovoramy-ra wrote: pa to sam i pokusala objasniti - ljubav ne postoji, jer su ljudi sebični.. nikad te niko neće voljeti ako mu ne daš bar mrvu onoga što njemu treba da bi ostao pored tebe.. dakle, koliko ti meni - toliko i ja tebi - a to odmah nije ljubav...
- d.a.d.a.
#3448 Re: Ljubav je....
amy-ra wrote:da je to ljubav, ne bi prosao dan a da ga ne vidisazurna_obala wrote:Ljubav je kad sam ljuta i neraspoložena, jer te danas nisam vidjela.
za tebe onda veze na daljinu nisu ljubav?
- azurna_obala
#3449 Re: Ljubav je....
amy-ra wrote:da je to ljubav, ne bi prosao dan a da ga ne vidisazurna_obala wrote:Ljubav je kad sam ljuta i neraspoložena, jer te danas nisam vidjela.
Molim????? Da ljubav je, velika ljubav, i ne možeš ti tek tako reći da nije, jer ne znaš razloge zašto se nismo vidjeli.
- amy-ra
#3450 Re: Ljubav je....
azurna_obala wrote:amy-ra wrote:da je to ljubav, ne bi prosao dan a da ga ne vidisazurna_obala wrote:Ljubav je kad sam ljuta i neraspoložena, jer te danas nisam vidjela.
Molim????? Da ljubav je, velika ljubav, i ne možeš ti tek tako reći da nije, jer ne znaš razloge zašto se nismo vidjeli.
polaaaakooo!!!! salim se