Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
sun56

#3426 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

s071 wrote:Pozdrav ekipi, konacno ukinuh ono Jefto jer ce jos neko pomisliti da mi je to pravo ime... :D

Omare pazi sta radis po svabiji i ako vidis gdje dobar novcanik da ima probusenu rupu za lanac ponesi...

A sto se imena tice mora biti nesto sa Oldies s obzirom koje su nam godine...

Srle

Srle, welcome home :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nice Guy Eddie

#3427 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Pozdrav Srle,

Mogao si ostaviti mačka u avataru da te prepoznamo ;-)
Don Karlos

#3428 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Pita Ralph koliko komada trebamo i koje veličine...Slušajte,mislim da je to dobitna kombinacija,jer nemoramo davati lovu u naprijed(Ralph će kreditirati,vi ćete lovu donijeti meni u ZG,a ja ću poslije riješiti s njim...a možda i on doleti do ZG-a na jesen).
E sad,da nebi zatrpali ovaj forum sa:"Ja ovo...meni ono....",predlažem da svi zainteresirani pošalju na privat mail Labu,veličinu i koliko komada,pa onda on meni suma sumarum.Tako ćemo izbjeći moguću zajebancij,da nebi poslije bilo:"Pa nisam ja ozbiljno mislio..."
Ajde krenite s tim odmah,jer ako se to razvuče,nećemo nikad...
s071

#3429 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by s071 »

Nisi ti nikad ni bio lonesome moj druze... doduse nismo nikad bili brojni kao zagrepcani i beogradjani, ali bilo nas je...
hvala Sun-u i Niceguy-u na pozdravima...
ovo je svakodnevni bookmark u mom browseru, ali da ne objasnjavam...

neko rece da nas je dosta u IT svijetu... pravi CyberRockers... ko Sigue Sigue Sputnik :evil:

Evo macak nazad Eddie :thumbup:
Nice Guy Eddie

#3430 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

s071 wrote: .....Evo macak nazad Eddie :thumbup:
Allright...rockabilly rules ok! :thumbup:
s071

#3431 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by s071 »

E na slikama sa Nickove svirke vidjeh iza ledja tablu StJames,
jeste je to donijeli iz Doma omladine ili....
jer sjecam se da se beogradska rockabilly ekipa tamo jedno vrijeme skupljala...
CharlieMemphisMafia

#3432 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by CharlieMemphisMafia »

s071 wrote:
neko rece da nas je dosta u IT svijetu... pravi CyberRockers... ko Sigue Sigue Sputnik :evil:
U tom slučaju, pozdrav i od mene, kolega! :thumbup:
Don Karlos

#3433 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Charlie,preslušah ono što si mi snimio i sviđa mi se...Malo je ona koka došadnjikava jer joj većina stvari počinje na isti kalup,ali sad mi je jasnije zašto je prošla samo sa jednim hitom...
Thanks!
CharlieMemphisMafia

#3434 Re: Rockabilly - Psychobilly

s071 wrote:E na slikama sa Nickove svirke vidjeh iza ledja tablu StJames,
jeste je to donijeli iz Doma omladine ili....
jer sjecam se da se beogradska rockabilly ekipa tamo jedno vrijeme skupljala...
Da, u St Jamesu je propao Bg rockabilly, ali to je duga priča.
Taj koji je držao klub u Domu O. sada drži tkzv Kuglaš, pa je doneo tablu sa sobom.
Nick Drag

#3435 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Karlo ...daj mi tachne datume kad bi MQ mogao da dodje ovamo!!!
Vech sam prichao sa ljudima iz Sente, Kladova iz Bg-a.....smao treba da vidimo koji dani datumi da bi spojili
Javi obavezno!!!
Nick Drag

#3436 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Pozdrav s071!!!
CharlieMemphisMafia

#3437 Re: Rockabilly - Psychobilly

Don Karlos wrote:Charlie,preslušah ono što si mi snimio i sviđa mi se...Malo je ona koka došadnjikava jer joj većina stvari počinje na isti kalup,ali sad mi je jasnije zašto je prošla samo sa jednim hitom...
Thanks!
No problemo Don Carlo! Drago mi je ako si čuo nešto novo, jer je to u našim godinama sve teže,
pogotovo i da nam se svidi.
Da, ona ima lep glas, ima tu i simpa aranžmana(malo drugačiji pristup Nashville soundu) ali nije ništa vanserijski.
Mene više zanima kako ti se čini Big D ? To mi je kolekcionarski veoma jako i retko.
Uzeh u Zg neki Elvisov remasterovani Pot Luck album, i tu ti Grady Martin svira latino akustičnu
na nekoj glupoj pesmici Fountain of Love. Medjutim sad kad sam čuo remasterovanu gitaru na desnom zvučniku,
totalno druga priča. Tu ti pročitam, da je pored 2 bubnjara(što sam znao i ranije, npr na Fever)
na tim snimcima koristio i kontru i bass gitaru, ali je bas gitara bila svirana za pola tona više da bi se dobio efekat...
CharlieMemphisMafia

#3438 Re: Rockabilly - Psychobilly

Nick Drag wrote:Karlo ...daj mi tachne datume kad bi MQ mogao da dodje ovamo!!!
Vech sam prichao sa ljudima iz Sente, Kladova iz Bg-a.....smao treba da vidimo koji dani datumi da bi spojili
Javi obavezno!!!
Nikola, a gde u Bg?
Uh, kako bi bilo dobro da se pokupimo u Sentu kao nekad, kolektivno busom....bilo super zezanje,
a mogla bi i ekipa iz Zg do Sente motorima, čisto radi zezanja.

Image
Nick Drag

#3439 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Za BG imam par varijanti......ali upaliche ona koja garantuje novce!!!
A shto se tiche ovog..van Bg-a...imam shemu da se organizuje bus....pa bi bilo sooper5 da uskoro saznam neke datume....pa da organizujem i ekipu!!!!
sun56

#3440 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Don Karlos wrote:Pita Ralph koliko komada trebamo i koje veličine...Slušajte,mislim da je to dobitna kombinacija,jer nemoramo davati lovu u naprijed(Ralph će kreditirati,vi ćete lovu donijeti meni u ZG,a ja ću poslije riješiti s njim...a možda i on doleti do ZG-a na jesen).
E sad,da nebi zatrpali ovaj forum sa:"Ja ovo...meni ono....",predlažem da svi zainteresirani pošalju na privat mail Labu,veličinu i koliko komada,pa onda on meni suma sumarum.Tako ćemo izbjeći moguću zajebancij,da nebi poslije bilo:"Pa nisam ja ozbiljno mislio..."
Ajde krenite s tim odmah,jer ako se to razvuče,nećemo nikad...
kaj si ono mislio sa 'broj su manje'?
dal to znači da za XL treba XXL?
CharlieMemphisMafia

#3441 Re: Rockabilly - Psychobilly

Dobro za Bg, to je cool jer znamo da Kulaš teško...
nešto sam ja slučajno pitao za Pticu, nekim drugim povodom,
ali gazda on kaže da ne može da proda toliko karata za nas da mu se isplati. Glupo mi bilo da ga ubedjujem.

Za Sentu busom bi bilo extra, ali teško da će biti neradni dan...treba to uklopiti.
Don Karlos

#3442 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Odlično! Javim.Big D?Tu ima stvarno svega...Oduševio me kontrabasist na hillbillyu...Frajer je izgleda bio na teškim speedovima... :D
Da,ja sam normalno L ali mi je XL taman
Nick Drag

#3443 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Ma odradichemo to kako treba...ima vremena!
Shto se busa tiche ja sam probao pre 20 dana da ga organizujem za Zrenjanin....i mrka kapa ljudi kilavi!!!
Pa ako se odluchimo za bus....gledachu unapred da pootimam pare svih koji su zainteresovani...pa ako otkazu dan pred put....jbg!!!!!
CharlieMemphisMafia

#3444 Re: Rockabilly - Psychobilly

@Karlo - ja zapamtio Claytona Perkinsa....čukao kontru kao lud, a sve nešto van ritma :D
Da tu ima stvarno svačega..
@Nikola - u pravu si za lovu unapred, a i treba imati u vidu da onaj koji danas rani teško može da planira unapred,
takvi su današnji uslovi po firmama. Ako se najavi unapred, ko zna, možda će čak i Tuta doći. :mrgreen:
CharlieMemphisMafia

#3445 Re: Rockabilly - Psychobilly

Pitanje za ekipu iz Hr - ko je Zlatko Sudac?
Čitam neku zajebanciju B.Dežulovića o 'hrvatskom Dylanu' , pa ....
Nick Drag

#3446 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Evo neshto da nam lepo pochne dan:

Don Karlos

#3447 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

To ti je hrvatski blizanac Isusa Krista... :roll:
CharlieMemphisMafia

#3448 Re: Rockabilly - Psychobilly

Don Karlos wrote:To ti je hrvatski blizanac Isusa Krista... :roll:
Stari lisac Zrinko bio je očaran glasom multitalentiranog svećenika, stigmatika, karizmatika, mistika, iscjelitelja, slikara, kipara, pisca, pjesnika i poduzetnika. Posljednji put takav je potencijal prepoznao kod tada nepoznate djevojčice Tatjane Matejaš, kad joj je smislio umjetničko ime, napisao pjesmu „Hajde da ludujemo“ i ispisao povijest. Da nije bilo rata, napravio bi od male Tatjane Matejaš hrvatsku Blondie. Dvadesetak godina kasnije, u svojoj vikendici na Plješevici doajen Zrinko stisnutih očiju sluša velečasnog Sudca i razmišlja da li od njega napraviti hrvatskog Stinga ili hrvatskog Nicka Cavea.
Zna, naime, doajen Zrinko da u slavnoj hrvatskoj kulturi prolaze samo franšize i coveri. Sve na svijetu već je odavno izmišljeno, od hibridnog automobila do Nicka Cavea, treba samo uzeti model, onako kako se na Čiovu gradi „hrvatski Dubai“, a televizijski producenti traže „hrvatske Prijatelje“ ili „hrvatske Njujorške plavce“. Onda mu je sinulo: Bob Dylan.

- Kako ne shvaćaš? – planuo je Zrinko. - Ilijada-Homer, slijepi pjesnik, Bog kao Homer, slijep, kao što je slijepa pravda, slijepa pravda-Sudnji dan, hajde da sudujemo ove noći, hajde zagledaj se u Božje oči, razumiješ, Homerove slijepe oči, Bogu nije važno tko si i kako izgledaš, ne moraš biti bogat i lijep, kužiš, on je sudac, ti si Sudac, to je Sudnji dan, nije to, jebemti, Hrvatska traži zvijezdu. Cijeli moj život je u toj pjesmi. To je ozbiljna pjesma.
lab3352

#3449 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Znaci šaljite na moj mail velicine da to skupimo na jedno mjesto. Pazite sta je Karlo naveo oko velicina (za one kojima treba L, znaci da im treba XL - za one kojima treba XL, znaci da treba XXL).

@Divljak: Daj mi posalji koji broj inace nosis jakni, pa da mogu da se ravnam ovamo ... Jucer sam te se sjetio, u jednoj prodavnici sam vidio veliki prekrivač za krevet, kompletan u Harley Davidson folu (crni, s velikim znakom na srediti) ...
CharlieMemphisMafia

#3450 Re: Rockabilly - Psychobilly

Mene ovo uvek oduševi, ko nije gledao obavezno da pogleda, genijalno je!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hbAF-nSKTio [/youtube]
Post Reply