Nikad cuo za njeg dok ne odoh na preporuku u njegovu buregdzinicu -- vidjeh slike i nekakve pehare-nabildan Nedzmin
Pita mu je vrh a ko je on i dalje me ne zanima
Nikad cuo za njeg dok ne odoh na preporuku u njegovu buregdzinicu -- vidjeh slike i nekakve pehare-nabildan Nedzmin
Edin H. wrote: ↑22/12/2023 18:59Nisi frajer da znaš koliko košta.![]()
Ovaj sremski domuz, kad je otvarao YT kanal, pricao kako su bosanci zatucani jer bureke ne zovu po srpski i buruk u bosni nije ''krsten''. Ismijavo je sirnicu, zaljanicu i ostale bosanske pite, a kad je shvatio da mu bosna donosi lovu usetio se i snima po Bosni.
Iz vidjenja vjerovatno da.
imas na GlovouBHF_Manijak wrote: ↑22/12/2023 18:25Ma zbog tog i pitam, nije ni meni na ruku, bas moram maksuz, jer nema preko Korpe narucit, ali eto na osnovu preporuka vasih cu se maksuz zaputit. Za slikama izgleda odlicno, ja volim svakako pecenije.muha_sa wrote: ↑22/12/2023 18:15Nezahvalno je preporucit nekog--meni je odlicanBHF_Manijak wrote: ↑22/12/2023 18:11 Kakav mu je sjecani, je li normala meso ili klasika sto podvaljuju po buregdzincima da je puno onih zila?bio sam par puta-uvijek burek dobar a zadnji put jedoh sjecani-baš baš dobar
nije mi mrsko sa Cvile otic mada mi je u komšiluku "Dvije rerne"
Krompirusa, sirnica? Ili si samo burek spuc'o.![]()
Ma vidio sam, ali meni je njihova aplikacija retardirana, hem ogranice kilometrazu, lupam sad npr. ne izbcuje mi uopste u ponudi ovu buregdzinicu, a drugo nesto i karticu nece da prihvati, nesto kao Vasa banka je bla bla bla... Tako da ne mogu se peglati.morelSeLezat wrote: ↑22/12/2023 23:02imas na GlovouBHF_Manijak wrote: ↑22/12/2023 18:25Ma zbog tog i pitam, nije ni meni na ruku, bas moram maksuz, jer nema preko Korpe narucit, ali eto na osnovu preporuka vasih cu se maksuz zaputit. Za slikama izgleda odlicno, ja volim svakako pecenije.
Krompirusa, sirnica? Ili si samo burek spuc'o.![]()
I ja sam otisao maksuz, cekao burek i nisam docekao. Bas im je organizacija haoticna, sporo sve, sumnjam da cu vise tamo.BHF_Manijak wrote: ↑23/12/2023 23:54 Otisao danas maksuz da probam to cudo kod Nedzmina, iskreno veliko razocarenje. Hajde pita je i OK, mislim nista zbog cega bih otisao maksuz na Stup da jedem, ali OK je, medjutim organizacija je malo reci haoticna.
Ono je katastrofa Bozija.
Ona jadna zena ne zna je li posla ili dosla, pise, pogubi se, ne zna kome sta daje, kome je dala, stizu Glovo narudzbe, oni ljudi u buregdzinici vec nervozni cekaju, neki i po pola sata, ma odron...
Jarane ba plati dvije zene neka ti to rade jebo te led.
Otisao maksuz danas ranije da narucim, pa da kasnije pokupim, medjutim ni to nije dovoljno, zajeb zivota. Dosao, govorim ja sam ranije narucio, vidim pola narudzbe mi spremno, drugo pola cekam. Hajd kontam sad ce izaci pita, pokupim to i picim dalje. Izlazi pita, kad kurko. Zena podijeli drugima. Pa rekoh ja sam jos danas narucio da me ceka, kaze oni cekaju ima sat... Pa gospodjo draga ja sam u 12 narucio pitu za 5h upravo da bih izbjegao tu guzvu.![]()
Valjda je logicno da ides redom i prve narudzbe rjesavas...
Bas je katastrofa i to je to sto se mene tice, zadugo me nece vise vidjeti. Opet kazem pita kao pita OK, ali vala nista vrijedno ovog srkleta i haosa cekanja. Mene tacno nervoza uhvati dok gledam zenu kako se jadna lomi sa onim narudzbama.
MM Malta je kvalitetom meni ispred.
Jel se i sa krmecim mesom zove burek?
Teletina sa govornom manom
Nadam se da ne rezu istim nozem svaki.Naslovnica wrote: ↑24/12/2023 20:38Ako je onaj sa piletinom - pileći burek, ovaj sa svinjom je valjda svinjski?
ama nije, 300%, pa vlasnik je Albanac