i procitam je, i odusevim se, i kontam kako i je vama koji niste citali moram preporuciti.
Moderator: Chloe

prestani provociratmirzazmaj wrote:Volga, Volga...... Jergović.

ih da znaš kako ćeš se s*ebati...elSaik wrote:Čitam A Game of Thrones (na 280. i nekoj sam stranici, dakle oko četvrtina i fakat je odlična), a maloprije mi je stigla i A Clash of Kings, pa prelazim čim završim sa prvom.
![]()

valja li?s0f wrote:
..ali češki.

jednostavno nemam komentaraHZArnel wrote:kuran,poslije toga biblija i tora onda...
zanima me,slicnosti i razlike u razmisljanu tih vjera o nastanku svijeta,o stvaranju(rodjenju) Isusa,o mnogim stvarima koje su donijele propast i blud na zemlju,rasireniju nego ikad,koje su donijele SIDU,koje su donijele razvrat,ljudska priroda,zakoni na kojima bi trebala da temelji normalna i moralna drzava,eto nekih pitanja na koje trazem odgovre u tim knjigama,
sledeca knjiga nakon ovih je da vincijev kod(ponovo) jer prvi put sam procitao sam "hronoloski- tok dogadjaja",bez zalazenja u dubinu,sad cu detalje da proucim i procitam![]()
eksperiment
Sunrise00 wrote:Veliki matematicari - Ranko Risojevic
Hehe, nemam ni ja, ali ipak moram.gonič zmajeva wrote:jednostavno nemam komentaraHZArnel wrote:kuran,poslije toga biblija i tora onda... itd...