inace, preporuka za docek sehura: radio BIR, zatamnjen ekran, tisina,ostali ukucani (kod mene djuvegija
i naravno pljuga
zanimljivoIrish wrote:moRe kahva, samo valja usniti poslije sabaha a kofein drma![]()
inace, preporuka za docek sehura: radio BIR, zatamnjen ekran, tisina,ostali ukucani (kod mene djuvegija)spavaju....puni osjecaj Milosti
![]()
i naravno pljuga
pokusaj!cat lover wrote:zanimljivoIrish wrote:moRe kahva, samo valja usniti poslije sabaha a kofein drma![]()
inace, preporuka za docek sehura: radio BIR, zatamnjen ekran, tisina,ostali ukucani (kod mene djuvegija)spavaju....puni osjecaj Milosti
![]()
i naravno pljuga

hvala i obratnocat lover wrote:
prijatno

ah, što umiješIrish wrote: de poturi, smjesti se![]()
vjestacka, more..pastirck wrote:Ako je svilen, ne prinosi mu
bujrumblue_sky wrote:ima li koga
Irish wrote:oj zero, koliki ti je ovaj tetra pak![]()
haman cu morat sici po jos jennu kutiju
nemoj samo da je plaho gust, ozednit ces jos visesuspect_zero wrote:Irish wrote:oj zero, koliki ti je ovaj tetra pak![]()
haman cu morat sici po jos jennu kutiju
Joj šuti, meni se sad pije ovaj od višnje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima, a imamo i kockica leda za gristi za vas mostarceblue_sky wrote:ima nas,dakleM da sehurishemo

e vala svaka ti cast za kockicecat lover wrote:ima, a imamo i kockica leda za gristi za vas mostarceblue_sky wrote:ima nas,dakleM da sehurishemo
sut' zeno da mi te 'vamosuspect_zero wrote:Džaba sve jes' sparina
Uh, mogu zamisliti kako je kod tebeblue_sky wrote:sut' zeno da mi te 'vamosuspect_zero wrote:Džaba sve jes' sparina![]()

naumpade mi kad sam bio kod jarana u mostaru, punac mu nešto gricka, ja kasnije pitam šta ono onblue_sky wrote:e vala svaka ti cast za kockicecat lover wrote:ima, a imamo i kockica leda za gristi za vas mostarceblue_sky wrote:ima nas,dakleM da sehurishemo
![]()

more valablue_sky wrote:bujrum![]()