Sve receno i objasnjeno123456789 wrote:Kao prvo, vi niste dosli tu radi protesta za JMBG vec radi svojih "protesta"Bimmer_ wrote: Kad trazimo svoja prava najgori smo, a kada treba voziti besplatno, skupljati novac, dati podrsku svi nas zovu?
Gdje su bili ostali kad smo dolazili da pruzimo podrsku na posljednim protestima? kad sam usao na celu kolone kod parlamenta bila je skika ko da majka sina zeni.Shvatam sta zelite, i ja sam za to da se nelgalci ukinu no prvo pometite ispred svoga praga! I da, tu ste bili kao pritisak na vladu da ubrza proces sklanjanja nelegalaca s ulica. I opet, niko vas nije pozvao da blokirate
I da, da vam je toliko stalo, niko ne bi onu bagru preveza u 4 ujutro kada ih je policija izvela. Nemojte pretjerivati i izigravati nevinasca.
Izvini, ali LAZES!! Da se to radi, prijavljivali bi "kolege" sa standova koji nisi legalni. VI TO NE RADITE!Mi trazimo da se uklone svi pocevsi od onih koji voze pod reklamom Sarajevo taxi pa dalje, niko ne treba da bude postedjen...
Ali ne mozes ti to nikome dokazati... Bas vole prcati ljude u mozak kako u svom autu, a platimo im, evo i na forumu.
Svaka cast izuzetcima, ali...
sema911s je napisao/la:evo najblizi stand mi je na malti kod spid binga i tu vam sada stoje skoda octavia ima ta table,. reno laguna nema, golf 3 nema table, sivi golf 4 nema table, mercedes w210 crni nema table, passat bjela(il siva) ima table