Cija je ova i ko je ova ljepotica?
[yt]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo[/yt]
evo i tekst ako ko zna ruski....uglavnom pise da mlada srpkinja podrzava Veliku Albaniju na grudima pokazuje orla a u pozadini se vidi srpska zastava sa 4 C
https://zen.yandex.ru/media/id/5afb1050 ... 7810fec45b
CRNA GORA
- spreca
- ¤ jelena ¤
#3427 Re: CRNA GORA
Hajdebogati, ne drži ni ikonu SPC ni svijeću u ruci - nema razloga za brigu. 
- exliberal-ex
#3428 Re: CRNA GORA
Da te pitam bogati , koliko ti imas godina ?eltroxin wrote: ↑01/03/2020 15:34
Razumijem da ti intelektualni kapacitet ne dozvoljava da razumijes kakve gluposti i lazi pises. Zato cu ti odgovoriti a inace se ne upustam u diskusiju sa ljudima kao sto si ti.
Dali ti uopste znas znacenje rijeci euforija????
Napisati da je neko euforican zbog toga sto je pronasao kosti ili ukopao nekoga svoga moze samo idiot. Ne vjerujem da bi to napisao i neko ko mrzi, tako da ostaje da si samo idiot.
Onda ne razumijes da "musliman" nije nikako legitiman naziv, osim u srpskom narativu kada treba ocrniti jedan narod i pripremiti teren za zlocina. Kako prije tako i danas. Ako si mislio na "Musliman", to je druga prica, ali nisi kapacitet da diskutujes o tome.
Nq Blajburgu su pored zlocinaca pobijeni i nevini i civili, tako da ti navodnici "nevini" nisu potrebni.
Sav taj folklor oko Blajburga, mucenica sa Drine, jama pomzapadnoj Hercegovini..., je poceo poslije rata, tako da lazes opet da je to bilo prije rata.
I te hercogovacke jame gdje su ubijani Srbi su itekako smjele otkopavati. Sve subile obiljezene spomenicima i znalo se gdje su, za razliku od jama gdje su zavrsili Hrvati i Bosnjaci.kako tada tako i danas.
Ocito je da citas moje postove kroz jednu specificnu prizmu.
Ja sam napisao da je euforija otkopavanja i sahranjivanja zrtvi iz WWII nastala prije rata ali to presucujes iako sam specificno napisao da tadasnji muslimani nisu ucestvovali u tome ... o tome sutis ali se automatski povezes na iste dogadjaje poslije rata, kako to ...?
Napisao sam musliman kao sto sam napisao srbin ili hrvat...sve malim slovima pa onda tvoja prica o omalovazavanju nepije vode....
Blajburg..poznato stratiste za "nevine" zrtve...kako da ne, bjezali od oslobpdioca...ko je bjezao? ...oni sto su bili nevini ili oni sto su imali oraha u djepovima, uostalom jel se to odnosi i na sve one cetnike i nedicevce koji su isto tako pobijeni sa ustasama?
Samo mi reci jesi li ti jedan od onih koji propagiraju da je Jasenovac bio kamp gdje su zatvorenici igrali lopte u slobodno vrijeme...skoro pa banja ne zatvor?
Jame koje sam ja spomenuo nisu bile otkopane jer komunisti nisu htjeli da javno pricaju o tome, par ih je bilo obiljezeno ali se svjesno nije o tome pricalo kao sto se nije puno pricalo o zlocinima cetnika po istocnoj Bosni....komunisti su htjeli da te zlocine vrijeme prekrije i da se zaboravi u nadi da se neponove....ocito da nisu dobro isplanirali.
zato prosipanje te suplje mozes sa lbview al nemoj meni ...
- spreca
#3429 Re: CRNA GORA
Nadam se da ce je uskoro posjetiti policija ,da pita za dozvolu za pistolj i onaj kalash na sto visi na duvaru¤ jelena ¤ wrote: ↑01/03/2020 16:25 Hajdebogati, ne drži ni ikonu SPC ni svijeću u ruci - nema razloga za brigu.![]()
- General War
#3430 Re: CRNA GORA
...wow, sto se @zavrzlama raspistljio
- Bloo
- Globalna šefica
#3431 Re: CRNA GORA
Tema ide pod.kljuc dok ne pocistim off topic.
Zadnji put.
Zadnji put.