A ti mislis da je ok , zasto ti mislis da je ok da te nisu ljubili u usta ... samo u obraz ... sta si ti za svoje roditelje... iskreno receno ja poljubim svako djete u usta ako su slatka .Connaisseur Karlin wrote:znaci, ti ljubis malu djecu u usta i od svojih prijateljapaladinka wrote:Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
zasto mislis da nije OK jer te nisu ljubili usta kao malenu djevojcicu, ni tata, ni mama
Povorka ponosa u Sarajevu
-
paladinka
#3426 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Connaisseur Karlin
#3427 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
naravno da je bolje da me nisu ljubili u usta , jer djeca nauce da svakoga ljube u usta , nije mi se jednom desilo da djete zeli mene poljbiti u usta , jer ne zna, nije nauceno da je dovoljno u obrazpaladinka wrote:A ti mislis da je ok , zasto ti mislis da je ok da te nisu ljubili u usta ... samo u obraz ... sta si ti za svoje roditelje... iskreno receno ja poljubim svako djete u usta ako su slatka .Connaisseur Karlin wrote:znaci, ti ljubis malu djecu u usta i od svojih prijateljapaladinka wrote:Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
zasto mislis da nije OK jer te nisu ljubili usta kao malenu djevojcicu, ni tata, ni mama
-
paladinka
#3428 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nauceno , neuceno.. svaka osoba treba njeznost i ljubav , i to je jedino st se broji.
- Connaisseur Karlin
#3429 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ljubljenje u usta nije jedini oblik pruzanja njeznosti izmejdu djeteta i oba roditelja, i kao takav akt, nije neophodan, moj prethodni post je dovoljno jasanpaladinka wrote:Nauceno , neuceno.. svaka osoba treba njeznost i ljubav , i to je jedino st se broji.
-
paladinka
#3430 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
- Connaisseur Karlin
#3431 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ali nije jednompaladinka wrote:Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
nema svrhe prakticirati tako nesto, ponavljam, dovoljno sam obrazlozila
- Ramzess Veliki
#3432 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pedofilka?paladinka wrote:Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
Ako mislis da nisi, mozda jesi samo prikrivas to u sebi, prihvati tooooo I trazi svoja prava.
Ne lupetaj, zna se ko se i zasto ljubi u usta.
Cuj price nece mu nista biti ako ga zazvaljam ...
-
Hakiz
#3433 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Imaš u kulturama na Bliskom i Srednjem Istoku na primjer običaj da se muškarci drže za ruke dok hodaju cestom.
I niko ne misli da su ljubavnici, to je izraz prijateljstva.
Tako i ljubljenje u usta ne mora imti seksualnu konotaciju.
A opet, stara je istina da ono šta ljudi vide u nekoj pojavi govori ne o pojavi nego o njima.
Pa kada neko vidi staru ženu sa crnom mačkom pomisliće da je to usamljena žena, a neko drugi će pomisliti da je vještica koja se bavi crnom magijom.
Ko želi zlo, u svemu će ga vidjeti. Ko želi dobro, i on će ga vidjeti u svemu.
Tako da je do posmatrača, osim kada se dokaže drugačije.
A ko zbog sigurnosti ograniči slobodu, ne zaslužuje ni jedno od toga dvoga.
Ali, da na našem podneblju nije običaj da se roditelji i djeca ljube u usta, i to je tačno.
A opet, stara je istina da ono šta ljudi vide u nekoj pojavi govori ne o pojavi nego o njima.
Pa kada neko vidi staru ženu sa crnom mačkom pomisliće da je to usamljena žena, a neko drugi će pomisliti da je vještica koja se bavi crnom magijom.
Ko želi zlo, u svemu će ga vidjeti. Ko želi dobro, i on će ga vidjeti u svemu.
Tako da je do posmatrača, osim kada se dokaže drugačije.
A ko zbog sigurnosti ograniči slobodu, ne zaslužuje ni jedno od toga dvoga.
Ali, da na našem podneblju nije običaj da se roditelji i djeca ljube u usta, i to je tačno.
-
Hakiz
#3434 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno da će svakome koga ti zažvaljaš nešto biti.Ramzess Veliki wrote:
Pozliće im.
Izvini, ali nabacio si volej, morao sam pucati.
-
moonca
#3435 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Naravno da mu nece biti - mada strucnaci savjetuju da to ne treba ciniti zbog mogucih zdravstvenih problema..
Bakterije koje izazivaju karijes prenose se slinom. Slinom se prenosi i virus herpesa te mnoge druge bolesti. "Treba izbjegavati kušati dječji obrok i puhati u njega da se ohladi", upozorava stomatolog za djecu dr. Michael Chong.
- Ramzess Veliki
#3436 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ti stvarno vjerujes da se ti sto se drze za ruke ne heklaju ???Hakiz wrote:Imaš u kulturama na Bliskom i Srednjem Istoku na primjer običaj da se muškarci drže za ruke dok hodaju cestom.
Hakize Hakize, proputuj malo svijeta, bio tamo vidio to I pusti suplju da se ne zegaju jer se radi o Pakistanu, gdje je homoseksualnost medju muskarcima maksimalno rasprostranjena zbog zakona da ne mogu stupati u seksualne odnose sa zenama dok ne udju u bracnu zajednicu.
Tako svaki ima svog "best buddy" iz djetinjstva sa kojim seta gradom drzeci se za srednje prste, a ta vezanost se odrzava I kada stupe napokon u bracnu zajednicu sa zenom.
Dogovorno presucuju homoseksualnost jer su svi biva veliki vjernici ali od mog osoblja u kompaniji polovica nije krilo da su gej pa smo ih nalazili kako su intimni po skladistima, kuhinji, a kad ih pitas sta je to, ma ne nisam ja gej, kod nas je obicaj imati najboljeg intimnog prijatelja.
Ovo za ljubljenje djece u usta necu vise komentarisati, rekao sam sto mislim o tome.
- Ramzess Veliki
#3437 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ovo mi je muka komentarisati.Hakiz wrote:Naravno da će svakome koga ti zažvaljaš nešto biti.Ramzess Veliki wrote:
Pozliće im.
Izvini, ali nabacio si volej, morao sam pucati.
- muha_sa
#3438 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Connaisseur Karlin wrote:
generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3439 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
- muha_sa
#3440 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
obraz, nosic, glavu, guzu, ruku, nogu, ledja...................sve ljubim a usta NIKADTomahawk11 wrote:To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3441 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
muha_sa wrote:obraz, nosic, glavu, guzu, ruku, nogu, ledja...................sve ljubim a usta NIKADTomahawk11 wrote:To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
- spreca
#3442 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Connaisseur Karlin wrote:
generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivo
- muha_sa
#3443 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
spreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivozato cu ja tebe
![]()
![]()
......"seljaku" samo reci da je to sad moda i govno ce pojesti da bi vidjeli drugi kako je "intelektualno napredean"
....nije zvaka za seljaka ili proguta ili pljucne gdje bilo
cekaj da je ja izljubim
- spreca
#3444 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jestel vi primjetili da otkako su ovi LGBT poceli da se reklamiraju ko deterdzent, sve se manje ili nikako govori o sidiTomahawk11 wrote:muha_sa wrote:obraz, nosic, glavu, guzu, ruku, nogu, ledja...................sve ljubim a usta NIKADTomahawk11 wrote:To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
- spreca
#3445 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ja sam prvi poceomuha_sa wrote:spreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
![]()
![]()
......"seljaku" samo reci da je to sad moda i govno ce pojesti da bi vidjeli drugi kako je "intelektualno napredean"
![]()
![]()
cekaj da je ja izljubim
- insomnia78
#3446 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Boze kakve gluposti
- Connaisseur Karlin
#3447 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
gospon muha, kak' si mimuha_sa wrote:Connaisseur Karlin wrote:
generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivo![]()
![]()
da, slazem se sa tobom, dijete/bebicu izljubiti od glve do pete, ali ne u usta
- Connaisseur Karlin
#3448 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
spreca, ma nema veze, nas dvoje smo seljacine ovim modernim osobamaspreca wrote:Connaisseur Karlin wrote:
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#3449 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
hm, seskualnost je znatno kompleksnija , ne treba i ne mozes se selektriati takoHakiz wrote:
pa do koje godine se djeca ljube u usta , npr. na onoj ftoki je dijtete vec od 7 godina
-
moonca
#3450 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
[quote="spreca"][
jestel vi primjetili da otkako su ovi LGBT poceli da se reklamiraju ko deterdzent, sve se manje ili nikako govori o sidi[/quote]
U kontroli je. Obrazovali su se za zastitu a i postoje lijekovi koji im produzavaju zivote- ne lijece doduse..
jestel vi primjetili da otkako su ovi LGBT poceli da se reklamiraju ko deterdzent, sve se manje ili nikako govori o sidi[/quote]
U kontroli je. Obrazovali su se za zastitu a i postoje lijekovi koji im produzavaju zivote- ne lijece doduse..