Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
paladinka

#3426 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by paladinka »

Connaisseur Karlin wrote:
paladinka wrote:Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
znaci, ti ljubis malu djecu u usta i od svojih prijatelja :D

zasto mislis da nije OK jer te nisu ljubili usta kao malenu djevojcicu, ni tata, ni mama :-?
A ti mislis da je ok , zasto ti mislis da je ok da te nisu ljubili u usta ... samo u obraz ... sta si ti za svoje roditelje... iskreno receno ja poljubim svako djete u usta ako su slatka .
Connaisseur Karlin

#3427 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Connaisseur Karlin »

paladinka wrote:
paladinka wrote:Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
znaci, ti ljubis malu djecu u usta i od svojih prijatelja :D

zasto mislis da nije OK jer te nisu ljubili usta kao malenu djevojcicu, ni tata, ni mama :-?
A ti mislis da je ok , zasto ti mislis da je ok da te nisu ljubili u usta ... samo u obraz ... sta si ti za svoje roditelje... iskreno receno ja poljubim svako djete u usta ako su slatka .
naravno da je bolje da me nisu ljubili u usta , jer djeca nauce da svakoga ljube u usta , nije mi se jednom desilo da djete zeli mene poljbiti u usta , jer ne zna, nije nauceno da je dovoljno u obraz :) znaci, djeca slabo ili nikako ne primjete razliku , ali odrasli to dfinitvno drugacije rezonuju :-D
paladinka

#3428 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by paladinka »

Nauceno , neuceno.. svaka osoba treba njeznost i ljubav , i to je jedino st se broji.
Connaisseur Karlin

#3429 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

paladinka wrote:Nauceno , neuceno.. svaka osoba treba njeznost i ljubav , i to je jedino st se broji.
ljubljenje u usta nije jedini oblik pruzanja njeznosti izmejdu djeteta i oba roditelja, i kao takav akt, nije neophodan, moj prethodni post je dovoljno jasan ;-)
paladinka

#3430 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by paladinka »

Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
Connaisseur Karlin

#3431 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

paladinka wrote:Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
ali nije jednom :)

nema svrhe prakticirati tako nesto, ponavljam, dovoljno sam obrazlozila :thumbup:
Ramzess Veliki

#3432 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

paladinka wrote:Nije jedan , ali jest jedan od mnogih ... kao sto rekoh nece jednom djetetu nista biti ako ga jednom cmoknes .... sta ce mu biti ?
Pedofilka? :-D
Ako mislis da nisi, mozda jesi samo prikrivas to u sebi, prihvati tooooo I trazi svoja prava. :lol:

Ne lupetaj, zna se ko se i zasto ljubi u usta.

Cuj price nece mu nista biti ako ga zazvaljam ... :roll:
Hakiz

#3433 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Imaš u kulturama na Bliskom i Srednjem Istoku na primjer običaj da se muškarci drže za ruke dok hodaju cestom.

I niko ne misli da su ljubavnici, to je izraz prijateljstva.

Tako i ljubljenje u usta ne mora imti seksualnu konotaciju.

A opet, stara je istina da ono šta ljudi vide u nekoj pojavi govori ne o pojavi nego o njima.

Pa kada neko vidi staru ženu sa crnom mačkom pomisliće da je to usamljena žena, a neko drugi će pomisliti da je vještica koja se bavi crnom magijom.

Ko želi zlo, u svemu će ga vidjeti. Ko želi dobro, i on će ga vidjeti u svemu.

Tako da je do posmatrača, osim kada se dokaže drugačije.

A ko zbog sigurnosti ograniči slobodu, ne zaslužuje ni jedno od toga dvoga.

Ali, da na našem podneblju nije običaj da se roditelji i djeca ljube u usta, i to je tačno.
Hakiz

#3434 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Hakiz »

Ramzess Veliki wrote:
Naravno da će svakome koga ti zažvaljaš nešto biti.

Pozliće im.

Izvini, ali nabacio si volej, morao sam pucati.
moonca

#3435 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Naravno da mu nece biti - mada strucnaci savjetuju da to ne treba ciniti zbog mogucih zdravstvenih problema..
Bakterije koje izazivaju karijes prenose se slinom. Slinom se prenosi i virus herpesa te mnoge druge bolesti. "Treba izbjegavati kušati dječji obrok i puhati u njega da se ohladi", upozorava stomatolog za djecu dr. Michael Chong.
Ramzess Veliki

#3436 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Hakiz wrote:Imaš u kulturama na Bliskom i Srednjem Istoku na primjer običaj da se muškarci drže za ruke dok hodaju cestom.

I niko ne misli da su ljubavnici, to je izraz prijateljstva.

Ali, da na našem podneblju nije običaj da se roditelji i djeca ljube u usta, i to je tačno.
Ti stvarno vjerujes da se ti sto se drze za ruke ne heklaju ??? :lol:

Hakize Hakize, proputuj malo svijeta, bio tamo vidio to I pusti suplju da se ne zegaju jer se radi o Pakistanu, gdje je homoseksualnost medju muskarcima maksimalno rasprostranjena zbog zakona da ne mogu stupati u seksualne odnose sa zenama dok ne udju u bracnu zajednicu.
Tako svaki ima svog "best buddy" iz djetinjstva sa kojim seta gradom drzeci se za srednje prste, a ta vezanost se odrzava I kada stupe napokon u bracnu zajednicu sa zenom.
Dogovorno presucuju homoseksualnost jer su svi biva veliki vjernici ali od mog osoblja u kompaniji polovica nije krilo da su gej pa smo ih nalazili kako su intimni po skladistima, kuhinji, a kad ih pitas sta je to, ma ne nisam ja gej, kod nas je obicaj imati najboljeg intimnog prijatelja.

Ovo za ljubljenje djece u usta necu vise komentarisati, rekao sam sto mislim o tome. :novine:
Ramzess Veliki

#3437 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Hakiz wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Naravno da će svakome koga ti zažvaljaš nešto biti.

Pozliće im.

Izvini, ali nabacio si volej, morao sam pucati.
Ovo mi je muka komentarisati.
muha_sa

#3438 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivo :)
:thumbup:

:kiss: :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3439 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tomahawk11 »

To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
muha_sa

#3440 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

Tomahawk11 wrote:To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
obraz, nosic, glavu, guzu, ruku, nogu, ledja...................sve ljubim a usta NIKAD
Tomahawk11
Globalni moderator

#3441 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote:
Tomahawk11 wrote:To ljubljenje djeteta u usta je kao fancy, ovi koji hoće da su moderni to praktikuju.
obraz, nosic, glavu, guzu, ruku, nogu, ledja...................sve ljubim a usta NIKAD
spreca

#3442 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by spreca »

:thumbup: zato cu ja tebe :kiss: :D :lol: ......"seljaku" samo reci da je to sad moda i govno ce pojesti da bi vidjeli drugi kako je "intelektualno napredean" :lol: ....nije zvaka za seljaka ili proguta ili pljucne gdje bilo
muha_sa

#3443 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

spreca wrote:
:thumbup: zato cu ja tebe :kiss: :D :lol: ......"seljaku" samo reci da je to sad moda i govno ce pojesti da bi vidjeli drugi kako je "intelektualno napredean" :lol: ....nije zvaka za seljaka ili proguta ili pljucne gdje bilo
:-) :-)

cekaj da je ja izljubim :lol:
spreca

#3444 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:
muha_sa wrote:
jestel vi primjetili da otkako su ovi LGBT poceli da se reklamiraju ko deterdzent, sve se manje ili nikako govori o sidi
spreca

#3445 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by spreca »

muha_sa wrote:
spreca wrote:
:-) :-)

cekaj da je ja izljubim :lol:
ja sam prvi poceo :lol:
insomnia78

#3446 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by insomnia78 »

Boze kakve gluposti
Connaisseur Karlin

#3447 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

muha_sa wrote:

:kiss: :kiss:
gospon muha, kak' si mi :-D :kiss:

da, slazem se sa tobom, dijete/bebicu izljubiti od glve do pete, ali ne u usta :thumbup:
Connaisseur Karlin

#3448 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

spreca wrote:
spreca, ma nema veze, nas dvoje smo seljacine ovim modernim osobama :lol: :kiss:
Connaisseur Karlin

#3449 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Hakiz wrote:
hm, seskualnost je znatno kompleksnija , ne treba i ne mozes se selektriati tako :)

pa do koje godine se djeca ljube u usta , npr. na onoj ftoki je dijtete vec od 7 godina :)
moonca

#3450 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

[quote="spreca"][
jestel vi primjetili da otkako su ovi LGBT poceli da se reklamiraju ko deterdzent, sve se manje ili nikako govori o sidi[/quote]
U kontroli je. Obrazovali su se za zastitu a i postoje lijekovi koji im produzavaju zivote- ne lijece doduse.. :-)
Locked