Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
MarshalDodik

#3426 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
Ljubi ga Lemi, Kirbas i Godra :kiss:
sumirprimus

#3427 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po nesrbe,
a ja se nisam pobunio jer sam bio srbin.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.

verzija by sumir :skoljka:
Ali_G

#3428 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ali_G »

Ide li ko od vas koji kritikujete haznadara kad do BL ili nekog drugog mjesta u rs? Ja kad odem u Bl imam utisak da sam u Bg. Furka, proizvodi, dnevna stampa, sva strucna usavrsavanja idu u Srbiju, saradnja sa ustanovama iz Srbije, skolstvo je po posebnom planu i programu, ne jebe niko ni zvanicno ni nezvanicno drzavne praznike
E kako vi zamisljate suzivot sa takvim ljudima? Ovakav, kakav sad imamo je mozda plafon
muha_sa

#3429 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

MarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjerom
insomnia78

#3430 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

muha_sa wrote:
MarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjerom
Nemere kad masete ratnim zastavama
Milenkov buraz

#3431 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

Ali_G wrote:Ide li ko od vas koji kritikujete haznadara kad do BL ili nekog drugog mjesta u rs? Ja kad odem u Bl imam utisak da sam u Bg. Furka, proizvodi, dnevna stampa, sva strucna usavrsavanja idu u Srbiju, saradnja sa ustanovama iz Srbije, skolstvo je po posebnom planu i programu, ne jebe niko ni zvanicno ni nezvanicno drzavne praznike
E kako vi zamisljate suzivot sa takvim ljudima? Ovakav, kakav sad imamo je mozda plafon
Neka pusti, otrježnjenje će biti bolno.
Milenkov buraz

#3432 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.
Ako za mjesec-dva dana ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo“, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.
:lol: :lol: :lol:

Suma sumarum, kriva je međunarodna zajednica i BiH dakako, ne Dodik, ta njegova policija, njegovi poslušnici, istražitelji jer on se pita za sve samo eto ne za pravosuđe.
SaraFina

#3433 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Milenkov buraz wrote:Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.
Ako za mjesec-dva dana ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo“, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.

Suma sumarum, kriva je međunarodna zajednica i BiH dakako, ne Dodik, ta njegova policija, njegovi poslušnici, istražitelji jer on se pita za sve samo eto ne za pravosuđe.

Možete povjerovati u ovoliko licemjerje? :D

Uništi koncept onim što uvede da Davor prolupao i da mu sin nije ubijen. I koji ga zovu sektašem.
horkesh

#3434 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

Milenkov buraz wrote:Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.

E, to je pragmatičan političar. Ne bi me nimalo iznenadilo da Mile bude pored Davora na čelu tog marša prema tužilaštvu, sve s podignutom rukom :-)
SaraFina

#3435 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

„I dalje sam spreman da sjednem i da razgovaram i s Davorom Dragičevićem, njegovim timom i bilo kojom osobom iz grupe Pravda za Davida“, dodao je on i istakao da se slaže i da se slučaj prebaci u državno tužilaštvo i da žali što je Dragičević fokus svog djelovanja prebacio na institucije RS, što je, kaže, pogrešno.

Popiša se na bootove i odbranu po portalima :D
Milenkov buraz

#3436 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

horkesh wrote:

E, to je pragmatičan političar. Ne bi me nimalo iznenadilo da Mile bude pored Davora na čelu tog marša prema tužilaštvu, sve s podignutom rukom :-)
:lol: Ni mene apsolutno...kakva promjena u roku 12h, čovjek je rođen za glumca, može istodobno mijenjati 10 likova u 12h. Ja iskreno nekad se pitam da li Dodik boluje od poremećaja višestruke ličnosti, ono taj fenomen je stvaran, čak se i fizičke osobine znaju mijenjati kod ljudi usljed takvih stanja.
SaraFina

#3437 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Kralj licemjerna!

Naveo je da ne štiti nikoga, ali da se ovaj predmet mora riješiti u institucijama, te da je i vlastima RS stalo da se predmet riješi i personalno će tražiti odgovornost tužioca, jer, kako je naveo, nisu reagovali devet mjeseci i ne mogu se kriti iza nezavisnosti.
:lol:
Milenkov buraz

#3438 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

SaraFina wrote:Kralj licemjerna!

Naveo je da ne štiti nikoga, ali da se ovaj predmet mora riješiti u institucijama, te da je i vlastima RS stalo da se predmet riješi i personalno će tražiti odgovornost tužioca, jer, kako je naveo, nisu reagovali devet mjeseci i ne mogu se kriti iza nezavisnosti.
Ma kakav kralj, on je gospodar licemjernosti...da čovjek ne povjeruje. Što je najgore botovi iz RS-a će se rado uhvatiti za ovu priču.
SaraFina

#3439 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Milenkov buraz wrote:
SaraFina wrote:Kralj licemjerna!

Ma kakav kralj, on je gospodar licemjernosti...da čovjek ne povjeruje. Što je najgore botovi iz RS-a će se rado uhvatiti za ovu priču.

Popišao se na onu zajedničku kojom su se čoporativno vodili "Ne može nam NIKO ništa.
Milenkov buraz

#3440 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

SaraFina wrote:
Popišao se na onu zajedničku kojom su se čoporativno vodili "Ne može nam NIKO ništa.
Mene sada interesuje šta će onaj ostatak od opozicije napraviti, evo im prilike da ga razapnu mada realno male su šanse.
llull

#3441 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by llull »

A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#3442 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Ako je Lukač, ne mora značiti da je i Dodik vinovnik ove nesreće.
E sad, Lukač je dio Dodikovog stada, a sigurno da ima dovoljno oraha u PreCjednikovim džepovima i to je pat pozicija.
U tom slučaju, on bi bio najsretniji da se Lukač kako izbriše, a da se označi krivim. I vuk sit i ovce na broju.
Milenkov buraz

#3443 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

llull wrote:A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD

Image
Bio je ali iza toga su pale teške riječi prema Dragičeviću plus ono jučer. Dodik od jučer i od danas nije isti lik, barem po izjavama, pa neka priča ko god šta želi.
llull

#3444 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by llull »

Ja mislim da je on znao sta se kuva, on je bez problema mogao odmah u martu to rijesiti. Nadje 2-3 zrtvena jarca i to je to ... Mirna Bosna...
Ne znam da li se sjecate nestanka djevojcice u Brcko Distriktu 2001. godine ... Djevojcica zadavljena i zabijen kolac u usta ... evo prodje 18 godina jos nema nikakvih konkretnih tragova.
Ovi tamo u BL su vjerovatnije samo nesposobna govna i skotovi nego da nesto zataskavaju, pa su pokusali svoju nesposobnost prikriti muljanjem oko dokaza.
dzevad gazibara 1978

#3445 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

Meni ovdje smrdi nesto opasno :roll: Burle,Biserka i Nemanja jedno za drugim iskacu iz pastete sa istom pricom ....sta je u pitanju?
llull

#3446 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by llull »

Pegla se steta nastala sukobima policije sa demonstrantima na trgu. Negdje sam zakacio da je samo 2 puta specijalna policija tukla srbe tokom nereda od Dejtona na ovamo. Prvi put kada je postavljan temeljac za Ferhadiju i drugi put prekjucer ... Nisam mogao da vjerujem u tu info ali izgleda da je tacno, doduse i oni su poznati koji se bune ali oko mog.
spreca

#3447 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

Milenkov buraz wrote:
llull wrote:A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD

Image
Bio je ali iza toga su pale teške riječi prema Dragičeviću plus ono jučer. Dodik od jučer i od danas nije isti lik, barem po izjavama, pa neka priča ko god šta želi.
Hocel i njega Lukac 'apsiti......izgleda Lukac se je otrgo sa lanca i nejebe ni Presjednicu ni Presjednika :mrgreen: ....Lukac bi ogo ubuducnosti iletu lisice na bijele ruke nadjenuti
mO k3

#3448 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Mile doveo preko Drinsku braću da peglaju svoj narod , aferim Mile .....
Izgleda da manji entitet nema kapaciteta da se brani
djkurt

#3449 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by djkurt »

NeDirajSirotinju wrote: Davoru je šapnuto da ne ide oštro protiv institucija RS i MUP-a jer je na početku rekao dosta dobrih stvari poput ukidanja MUP RS-a. Pa su ga uhvatili na to tako da mu ništa nije drugo ostalo nego da se dokazuje da je velesrbin, borac, država RS i tako ti fazoni.
Tu leži čitav paradox RS i svega što ista proizvodi. Znači u BiH se može govoriti o trećem entitetu, može se negirati BiH na svakom jebenom koraku, al nemoj majke ti da bi ko zucnuo o ukidanju RS kao bespotrebne tvorevine formirane na genocidu, to je tabu tema ne samo u RS-u nego i u ostatku BiH. Ono wtf, koji vam je kurac ba. pa stvarno će mo za koju godinu (kako je krenulo) počet se izvinjavati srbima za genocid u Srebrenici, Priojedoru, Žepi, izvinjavat se za kapiju. Debilizam na kvadrat.
SaraFina

#3450 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Milenkov buraz wrote:
SaraFina wrote:
Mene sada interesuje šta će onaj ostatak od opozicije napraviti, evo im prilike da ga razapnu mada realno male su šanse.

Ono ti je Savez za gubitnike. Neće ništa.
Nego Burle i Biserka se ufurali s Lukačom tući narod, a zaboravili da ovo nije doba Miloševićevog režima... I hajde što Balkan bruji o njima i diktaturi, nego Europa i dio svijeta. Znaš kad si u fokusu vječno ko dežurni lokalni negativac.
Nisu ni devedesete zaboravljene a ti Srbe mlatiš usred RŠ. Jbg. Mnogo je. Garant mu picousti poručio takodjer: zanio si se Milorade STOP!
Najebaćemo i ja i ti STOP!
Post Reply