Ljubi ga Lemi, Kirbas i Godra
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- MarshalDodik
#3426 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
-
sumirprimus
#3427 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po nesrbe,
a ja se nisam pobunio jer sam bio srbin.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
verzija by sumir
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po nesrbe,
a ja se nisam pobunio jer sam bio srbin.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
verzija by sumir
-
Ali_G
#3428 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ide li ko od vas koji kritikujete haznadara kad do BL ili nekog drugog mjesta u rs? Ja kad odem u Bl imam utisak da sam u Bg. Furka, proizvodi, dnevna stampa, sva strucna usavrsavanja idu u Srbiju, saradnja sa ustanovama iz Srbije, skolstvo je po posebnom planu i programu, ne jebe niko ni zvanicno ni nezvanicno drzavne praznike
E kako vi zamisljate suzivot sa takvim ljudima? Ovakav, kakav sad imamo je mozda plafon
E kako vi zamisljate suzivot sa takvim ljudima? Ovakav, kakav sad imamo je mozda plafon
- muha_sa
#3429 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjeromMarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
- insomnia78
#3430 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nemere kad masete ratnim zastavamamuha_sa wrote:umjesto što ga prozivaš deder pobi sve i jednu koju je do sad napiso nekim pozitivnim primjeromMarshalDodik wrote:Pokoljenja kao sveZNADAR su savrsenstvo vladajuce politicke elite ove deytonske Bosne i Hercegovine.
-
Milenkov buraz
#3431 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neka pusti, otrježnjenje će biti bolno.Ali_G wrote:Ide li ko od vas koji kritikujete haznadara kad do BL ili nekog drugog mjesta u rs? Ja kad odem u Bl imam utisak da sam u Bg. Furka, proizvodi, dnevna stampa, sva strucna usavrsavanja idu u Srbiju, saradnja sa ustanovama iz Srbije, skolstvo je po posebnom planu i programu, ne jebe niko ni zvanicno ni nezvanicno drzavne praznike
-
Milenkov buraz
#3432 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.

Suma sumarum, kriva je međunarodna zajednica i BiH dakako, ne Dodik, ta njegova policija, njegovi poslušnici, istražitelji jer on se pita za sve samo eto ne za pravosuđe.
Ako za mjesec-dva dana ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo“, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.
Suma sumarum, kriva je međunarodna zajednica i BiH dakako, ne Dodik, ta njegova policija, njegovi poslušnici, istražitelji jer on se pita za sve samo eto ne za pravosuđe.
- SaraFina
#3433 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Milenkov buraz wrote:Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.
Ako za mjesec-dva dana ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo“, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.![]()
![]()
Možete povjerovati u ovoliko licemjerje?
Uništi koncept onim što uvede da Davor prolupao i da mu sin nije ubijen. I koji ga zovu sektašem.
- horkesh
#3434 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
E, to je pragmatičan političar. Ne bi me nimalo iznenadilo da Mile bude pored Davora na čelu tog marša prema tužilaštvu, sve s podignutom rukomMilenkov buraz wrote:Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.
Ako za mjesec-dva dana ne bude te odluke, pozvat ću građane pred tužilaštvo da ih izbacimo iz njihovih kancelarija, jer oni ne rade dobro svoj posao. I neka misle šta god hoće. Oni su bili dužni da objasne javnosti o čemu se tu radi, a ne da to ja radim, ili neko drugi. Ovo je nedopustivo“, ustvrdio je Dodik i podsjetio da je pravosudni sistem u RS i BiH kreirala međunarodna zajednica.![]()
![]()
- SaraFina
#3435 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
„I dalje sam spreman da sjednem i da razgovaram i s Davorom Dragičevićem, njegovim timom i bilo kojom osobom iz grupe Pravda za Davida“, dodao je on i istakao da se slaže i da se slučaj prebaci u državno tužilaštvo i da žali što je Dragičević fokus svog djelovanja prebacio na institucije RS, što je, kaže, pogrešno.
Popiša se na bootove i odbranu po portalima
-
Milenkov buraz
#3436 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
horkesh wrote:E, to je pragmatičan političar. Ne bi me nimalo iznenadilo da Mile bude pored Davora na čelu tog marša prema tužilaštvu, sve s podignutom rukomMilenkov buraz wrote:Evo čovjek taze objasnio sve...nema dalje, motaj kablove, ende.
![]()
- SaraFina
#3437 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kralj licemjerna!

Naveo je da ne štiti nikoga, ali da se ovaj predmet mora riješiti u institucijama, te da je i vlastima RS stalo da se predmet riješi i personalno će tražiti odgovornost tužioca, jer, kako je naveo, nisu reagovali devet mjeseci i ne mogu se kriti iza nezavisnosti.
-
Milenkov buraz
#3438 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma kakav kralj, on je gospodar licemjernosti...da čovjek ne povjeruje. Što je najgore botovi iz RS-a će se rado uhvatiti za ovu priču.SaraFina wrote:Kralj licemjerna!
Naveo je da ne štiti nikoga, ali da se ovaj predmet mora riješiti u institucijama, te da je i vlastima RS stalo da se predmet riješi i personalno će tražiti odgovornost tužioca, jer, kako je naveo, nisu reagovali devet mjeseci i ne mogu se kriti iza nezavisnosti.
- SaraFina
#3439 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Milenkov buraz wrote:Ma kakav kralj, on je gospodar licemjernosti...da čovjek ne povjeruje. Što je najgore botovi iz RS-a će se rado uhvatiti za ovu priču.SaraFina wrote:Kralj licemjerna!
Popišao se na onu zajedničku kojom su se čoporativno vodili "Ne može nam NIKO ništa.
-
Milenkov buraz
#3440 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mene sada interesuje šta će onaj ostatak od opozicije napraviti, evo im prilike da ga razapnu mada realno male su šanse.SaraFina wrote:
Popišao se na onu zajedničku kojom su se čoporativno vodili "Ne može nam NIKO ništa.
-
llull
#3441 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3442 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ako je Lukač, ne mora značiti da je i Dodik vinovnik ove nesreće.
E sad, Lukač je dio Dodikovog stada, a sigurno da ima dovoljno oraha u PreCjednikovim džepovima i to je pat pozicija.
U tom slučaju, on bi bio najsretniji da se Lukač kako izbriše, a da se označi krivim. I vuk sit i ovce na broju.
E sad, Lukač je dio Dodikovog stada, a sigurno da ima dovoljno oraha u PreCjednikovim džepovima i to je pat pozicija.
U tom slučaju, on bi bio najsretniji da se Lukač kako izbriše, a da se označi krivim. I vuk sit i ovce na broju.
-
Milenkov buraz
#3443 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Bio je ali iza toga su pale teške riječi prema Dragičeviću plus ono jučer. Dodik od jučer i od danas nije isti lik, barem po izjavama, pa neka priča ko god šta želi.llull wrote:A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD
-
llull
#3444 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja mislim da je on znao sta se kuva, on je bez problema mogao odmah u martu to rijesiti. Nadje 2-3 zrtvena jarca i to je to ... Mirna Bosna...
Ne znam da li se sjecate nestanka djevojcice u Brcko Distriktu 2001. godine ... Djevojcica zadavljena i zabijen kolac u usta ... evo prodje 18 godina jos nema nikakvih konkretnih tragova.
Ovi tamo u BL su vjerovatnije samo nesposobna govna i skotovi nego da nesto zataskavaju, pa su pokusali svoju nesposobnost prikriti muljanjem oko dokaza.
Ne znam da li se sjecate nestanka djevojcice u Brcko Distriktu 2001. godine ... Djevojcica zadavljena i zabijen kolac u usta ... evo prodje 18 godina jos nema nikakvih konkretnih tragova.
Ovi tamo u BL su vjerovatnije samo nesposobna govna i skotovi nego da nesto zataskavaju, pa su pokusali svoju nesposobnost prikriti muljanjem oko dokaza.
-
dzevad gazibara 1978
#3445 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Meni ovdje smrdi nesto opasno
Burle,Biserka i Nemanja jedno za drugim iskacu iz pastete sa istom pricom ....sta je u pitanju?
-
llull
#3446 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pegla se steta nastala sukobima policije sa demonstrantima na trgu. Negdje sam zakacio da je samo 2 puta specijalna policija tukla srbe tokom nereda od Dejtona na ovamo. Prvi put kada je postavljan temeljac za Ferhadiju i drugi put prekjucer ... Nisam mogao da vjerujem u tu info ali izgleda da je tacno, doduse i oni su poznati koji se bune ali oko mog.
- spreca
#3447 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hocel i njega Lukac 'apsiti......izgleda Lukac se je otrgo sa lanca i nejebe ni Presjednicu ni PresjednikaMilenkov buraz wrote:Bio je ali iza toga su pale teške riječi prema Dragičeviću plus ono jučer. Dodik od jučer i od danas nije isti lik, barem po izjavama, pa neka priča ko god šta želi.llull wrote:A sto je najgore, Dodik je vec bio nekoliko puta na skupu PzD
- mO k3
#3448 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mile doveo preko Drinsku braću da peglaju svoj narod , aferim Mile .....
Izgleda da manji entitet nema kapaciteta da se brani
Izgleda da manji entitet nema kapaciteta da se brani
- djkurt
#3449 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Tu leži čitav paradox RS i svega što ista proizvodi. Znači u BiH se može govoriti o trećem entitetu, može se negirati BiH na svakom jebenom koraku, al nemoj majke ti da bi ko zucnuo o ukidanju RS kao bespotrebne tvorevine formirane na genocidu, to je tabu tema ne samo u RS-u nego i u ostatku BiH. Ono wtf, koji vam je kurac ba. pa stvarno će mo za koju godinu (kako je krenulo) počet se izvinjavati srbima za genocid u Srebrenici, Priojedoru, Žepi, izvinjavat se za kapiju. Debilizam na kvadrat.NeDirajSirotinju wrote: Davoru je šapnuto da ne ide oštro protiv institucija RS i MUP-a jer je na početku rekao dosta dobrih stvari poput ukidanja MUP RS-a. Pa su ga uhvatili na to tako da mu ništa nije drugo ostalo nego da se dokazuje da je velesrbin, borac, država RS i tako ti fazoni.
- SaraFina
#3450 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Milenkov buraz wrote:Mene sada interesuje šta će onaj ostatak od opozicije napraviti, evo im prilike da ga razapnu mada realno male su šanse.SaraFina wrote:
Ono ti je Savez za gubitnike. Neće ništa.
Nego Burle i Biserka se ufurali s Lukačom tući narod, a zaboravili da ovo nije doba Miloševićevog režima... I hajde što Balkan bruji o njima i diktaturi, nego Europa i dio svijeta. Znaš kad si u fokusu vječno ko dežurni lokalni negativac.
Nisu ni devedesete zaboravljene a ti Srbe mlatiš usred RŠ. Jbg. Mnogo je. Garant mu picousti poručio takodjer: zanio si se Milorade STOP!
Najebaćemo i ja i ti STOP!