Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Locked
shake69

#3426 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by shake69 »

VjecitiStudent wrote:
shake69 wrote:Imam jedno jednostavno pitanje. Može li se negdje provjeriti jesi li popisan na izborima 2013 godine, nešto kao registracija za izbore? Postoji li takvo što? Hvala.
2013. nije bilo izbora.
Da li si registrovan za izbore ove godine, možeš ovdje provjeriti
http://izbori.ba/Default.aspx?CategoryI ... ng=3&Mod=0
Lapsus, mislio sam na popis, da li si upisan u gradjane BiH, a po principu provjere prijave za izbore! :)
Fudo387

#3428 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

kolegione wrote:
Fudo387 wrote:Umjesto da se pripremaju za vremena koja dolaze, asimiliraju, sunete :D ...oni se kmeze i zanovijetaju.
Pa sta's sutra kad Bosnja bude 80%, a prije ili kasnije hoce, ku's onda? :D
Kakav mali fasista :)
Jel postanes fasista, kad te maltretira raja u mahali ili kako ?
Opa, fasista velis? :lol:
Pa to ti Bojan Bajic predvidja, Nasa Stranka, liberal, kosmopolita...you know, Gratz Muhamed. :D
Trebam te

#3429 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Trebam te »

Pozitivna stvar, Trnovo se rijesi SDP :))) hahaha

http://www.avaz.ba/clanak/244412/rezult ... ija-u-fbih
cyprus

#3430 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

mO k3 wrote:
cyprus wrote:
mO k3 wrote:Moj labude :mrgreen:

Brkane jesi ti to ?
Fan sam Brkana isto kolik i tebe :mrgreen:
Huh sada cu da zaplačem , izvini zakmečim :mrgreen:
Hoš da ti posudim svoje aparate? Skoro sam izašo iza stanja šoka i nevjerice od jučer :mrgreen:

I polako se prilagođavam... Već sam počeo selamat po komšiluku :mrgreen:
mO k3

#3431 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

titinho wrote:
VjecitiStudent wrote:Kolege demografi-amateri, na stranu više balkanska, nacionalna prepucavanja, koliko nas zaista živi u BiH, koliko nas ima u dijaspori?

Zvanični popisni podaci su sljedeći:

BiH: 3.531.159 stanovnika
izvan BiH živi: 137.207 državljana BiH

Šta kažu ostale baze podataka?
Ima li neko bilo kakve podatke , da li mozemo naci popis u svedskoj pa da vidimo dal ima na popisu bosanaca. Evo primjer wikipedije koja kaze u svedskoj 55.000 bosanaca, i onda se desi utakmica svedska-bosna i na stadionu bude 30.000 bosanaca. Dal je moguce da na utakmicu dodje 60% bosnaaca iz cijele Svedske ??? ne bas, njemacka sa 155.000 bosanaca na utakmicu dodje 35.000 u frankfurt ? znaci svaki 3 otisao na utakmicu ? ja znam 10 bosanaca iz njemacke i niti jedan nije isao.

iako nemam nikakve podatke na osnovu kojih mogu vrsiti procjene, ove broje od 30 000 u svedskoj ili 155.000 u njemackoj su za mene smijesne.
Puno ih se nije popisalo ovdje govorim o Bošnjacima koje ja znam , nisu imali vremena ili slično

Ali me čudi podatak 51% Bošnji , 53% pričaju bosanski ... Kako to
kolegione

#3432 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by kolegione »

Fudo387 wrote:
Pa to ti Bojan Bajic predvidja, Nasa Stranka, liberal, kosmopolita...you know, Gratz Muhamed. :D
Velim ukoliko ti pozivas na obaveznu asimilaciju ne Bosnjackog zivlja, a za takvo sto nema sankcije ja mislim da su te maltretirali kao malog i mislim da bi meni sa Bistrika isao na Maltu po cigare ;) PONOSNI BOSNJAK sam ja a ne Pička Bakirova
P.S. Ne interesuje politika ova svagdasnja.
mO k3

#3433 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

@ kipar de skloni mi se sa puta , od tebe ne vidim drugi sta pišu :mrgreen:

Ps: čuvaj aparate treba ce ti za par godina ponovo 56% :mrgreen:
detroit-mercy

#3434 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by detroit-mercy »

Sta kazu koliko je pedera popisano :mrgreen:
General War

#3435 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

desni wrote: Sjoo nemate vi vise sta prozivati SANU
Ne mere to bit dok Beograd ne dozvoli Banja Luci da prihvati da žive u državi u kojoj je preko 50% Bošnjaka i 53 % stanovnika koji govore bosanski a za koji je opet SANU dala sebi za pravo da utvrdi da ne postoji.Mamu im fašističku nikad nas neće ostavit na miru :izet: .
    Na istoj liniji su i intelektualci koji ovdje ubjeđuju da si isti kao fašista koji ti negira pravo na postojanje jer se boriš protiv fašizma :?
      Ali na kraju krajeva to je najviše 10 ili 15 forumaša od kojih je trećina tu samo da provocira bolesnici koji su tu da liječe svoje komplekse,trećina po zadatku a trećina se zahebava jer im je dosadno :sax:
      SANU samo nije jasno zasto bosnjaci zele pricati strani jezik :D Fasizmom u borbi protiv fasista :thumbup: naviknite se da je bosna (i) bosnjacka a ne samo bosnjacka, trazili ste evo vam ga,
      Fudo387

#3436 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

kolegione wrote:
      Fudo387 wrote:
      Velim ukoliko ti pozivas na obaveznu asimilaciju ne Bosnjackog zivlja, a za takvo sto nema sankcije ja mislim da su te maltretirali kao malog i mislim da bi meni sa Bistrika isao na Maltu po cigare ;) PONOSNI BOSNJAK sam ja a ne Pička Bakirova
      Auffff...mocno. :lol:
      cyprus

#3437 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

mO k3 wrote:Ali me čudi podatak 51% Bošnji , 53% pričaju bosanski ... Kako to
      Čisto logički gledano, više bi te trebalo čuditi kako to da je bosanskog 53%, a Bosanaca 2% :D

Šala mala :wink:
      Dozer

#3438 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Dozer »

:roll:
      relativno84

#3439 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by relativno84 »

Fudo387 wrote:Auffff...mocno. :lol:
      Sreca je pa si daleko, ko bi sad po ovoj vrelini po cigare :-) :lol:
      mO k3

#3440 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:
      kolegione wrote:
      Fudo387 wrote:
      tOsnjicom ga fudo :mrgreen:
      General War

#3441 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Connaisseur Karlin wrote:

sad u BiH postoji ketegorija: ETNICKE NACIJE :D

BiH je nedovrsena drzava!
      Ne, BiH je razjebana drzava
      mO k3

#3442 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

cyprus wrote:
      mO k3 wrote:Ali me čudi podatak 51% Bošnji , 53% pričaju bosanski ... Kako to
      Čisto logički gledano, više bi te trebalo čuditi kako to da je bosanskog 53%, a Bosanaca 2% :D

Šala mala :wink:
      E to iskreno cijenim u svemu ovome jadu i pored sveg ovoga kmečanja nisi izgubio humor :mrgreen:
      kolegione

#3443 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by kolegione »

Fudo387 wrote:
      Auffff...mocno. :lol:[/quote]

Hajmo probati iskulirati, toliko o tome, i ti nekome prijetis asimilacija sunecenje bla bla...
      Nemoj biti fasista zivi svoj zivot ko covjek ;)
      Jer nisi hrabar da to radis, a ni pametan da druge gurnes u vatru.
      Dozer

#3444 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Dozer »

I nastavljaju je razjebavat...
      GeeTnT

#3445 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by GeeTnT »

cyprus wrote: Skoro sam izašo iza stanja šoka i nevjerice od jučer :mrgreen:

I polako se prilagođavam... Već sam počeo selamat po komšiluku :mrgreen:
      Cekaj malo....zasto si u šoku i nevjerici? Zbog rezultata ili zbog nedostatka balvana na putevima kao revolt na poslednje dogadjaje?
      Vidis ja sam davno shvatio da ce BiH, Bosnjaci, ARBiH, Alija....pa sve do repke BiH biti krivi za sve...Zar nisi nikad cuo kako se u entietu zbog prevrnute case opsuje Alija, a u ´afisovom okruzenju i Allah...dovoljno je da pjena iz piva izadje i eto ga...razlog da se spomene nesto sveto Bosnjacima..

Kmecanje je mila majka sta bi sve vi napisali samo da se ne sankcionise....
      Fudo387

#3446 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote: tOsnjicom ga fudo :mrgreen:
      Nista torbicom,
      Samo procentom, u vugla. :D
      maraccana

#3447 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by maraccana »

Fašizam, uzeo nam dušu, uzeo nam sve...

:-) :lol:
      mO k3

#3448 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

kolegione wrote:
      Fudo387 wrote:
      Hajmo probati iskulirati, toliko o tome, i ti nekome prijetis asimilacija sunecenje bla bla...
      Nemoj biti fasista zivi svoj zivot ko covjek ;)
      Jer nisi hrabar da to radis, a ni pametan da druge gurnes u vatru.[/quote]
      Ko je bre pretio , imam druga svabu u svojo 35 godini na um mu palo hoće Chunu Cabrio i osuneti se čovjek , kaže meni žena nikad sretnija :mrgreen:
      General War

#3449 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by General War »

Dozer wrote:I nastavljaju je razjebavat...
      Nije puno ostalo, a kasnije kad sve razjebu...nekima se bas istorija ponavlja.
      mO k3

#3450 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:
      mO k3 wrote: tOsnjicom ga fudo :mrgreen:
      Nista torbicom,
      Samo procentom, u vugla. :D
      :mrgreen: :lol:
      51%. Ili 53% sta vise boli ?
      Locked