Sminka je nevazna..Niemand wrote:Znatel vi muski uopste razlikovati jel neko nasminkan il nije?
I onako oci nam se spuste nize do grudi..
Ako kad i pogledaju u pravcu lica..vratimo ih opet nize
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sminka je nevazna..Niemand wrote:Znatel vi muski uopste razlikovati jel neko nasminkan il nije?
Tacno kolega velkovskiVelkoski wrote:zato one lijepe nikad nisu prešminkaneZejnep wrote:Jarane, svaka ja drugačija bez šminke, ali svaka
ako ima tonu pudera odmah ti sve mora bit' jasno
Iskreno, slabo. Tu i U godinama se zeznem samo tako.Niemand wrote:Znatel vi muski uopste razlikovati jel neko nasminkan il nije?
duminjo wrote:Iskreno, slabo. Tu i U godinama se zeznem samo tako.Niemand wrote:Znatel vi muski uopste razlikovati jel neko nasminkan il nije?
Pitar_na_motoru wrote:Ne znam sto nas ista pitaju kad mi svakako il' lazemo il pojma nemamo.
Ne. Vi znate samo nas putate da vidite da li i mi znamo.Zejnep wrote:Pitar_na_motoru wrote:Ne znam sto nas ista pitaju kad mi svakako il' lazemo il pojma nemamo.![]()
![]()
A mi glumimo da znamo

Ova je sva lazna a more iza nje puno meduza i ajkula, a pijesak je fotoshop. Nebo isto.almir90 wrote:Meni je ova fajnija.![]()

Ta je nasminkana i po faci i po tijeluRamzess Veliki wrote:Ova je sva lazna a more iza nje puno meduza i ajkula, a pijesak je fotoshop. Nebo isto.almir90 wrote:Meni je ova fajnija.![]()
![]()
Slatka ... za mene premlada ako me se pita I zgoljava.![]()
Ovo je zena za mene ......
Paco wrote:Pa sto odmah ne kazes da te zanima kako izgleda bez sminke?
E'o, vidi. Fakat nemas na sto biti ljubomorna
Mogu biti njene, moje su slične takve (prirodne).superiska wrote:Jesu li ovo njene trepavice ili ruski volumen?![]()
Fajna ti ova Ramzese.Ramzess Veliki wrote: Ova je sva lazna a more iza nje puno meduza i ajkula, a pijesak je fotoshop. Nebo isto.![]()
Uhhhhhh valjaZejnep wrote:
Valja li?
Pravedni ters.lmo wrote:sve su žene lijepe![]()
OT
koji temperament preovladava u vama?
Ova prva ima lice danasnjeg ideala ljepote, ala Kylie Jenner. Ne vidim, ipak, sta bi moglo biti na njoj lazno. Ako je usne uradila, bas su joj dobre i ne primijeti se. Vidi se to po gornjoj usni. Obrve su joj prirodno lijepe, nos joj je prĆast...ja da sam musko, ne bih ni jednu ni drugu.Ramzess Veliki wrote:Ova je sva lazna a more iza nje puno meduza i ajkula, a pijesak je fotoshop. Nebo isto.almir90 wrote:Meni je ova fajnija.![]()
![]()