Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#3426 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Oticon wrote:Trajalo bi naaivanje do naredbog ramazana :lol: :lol:
Tako nekako... :lol: :lol: :lol:
mad_max_ba

#3427 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

perfekcionista1 wrote:@djevojka bez imena.
Ne vidim u tvom komentaru bazicno slaganje samnom. Vidim optuzbu da se ja dicim svojim postom sto je klasicna zamjena teza. Ali hajd.. :wink:

Samnom se moze biti pojedini zaista slazu ali ne smiju da progovore jer ispast ce nazadni u ocima forumasica, jer po nekima nisi u trendu ako nemas pive u ruci i ne psujes kao kocijas. A ako postis haman pa si vehabija pa forumasi sute jer ako se otkrije da imaju sklonosti prema religiji bice primitivci i eto mogu zaboraviti na provokativno dopisivanje :D
Prijatelju
Ako mogu da te zamolim eno neko otvorio temu (mislim da je toma) ramazan pive ovo ono, pa nastavi tamo, ovdje fakat oftopičiš a ne mogu da ne čitam,
Ne zamjeraj mi molim te..
mad_max_ba

#3428 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Euridika wrote: O majko draga što bih ga ja onda našivala... :shock: :lol: :lol: :lol:
Ti bi da ga našivaš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mad_max_ba

#3429 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Oticon wrote:Dzabe ti to njemu govoris..on se samo Kalimera sjeca :lol: :lol:
Sjoooo Kalimero, A Baltazar, a Eustahije brzić, Lolek i Bolek........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Sjooo esma ti pup ruže neubrani ocam

A i ja sam mlad, ko rosa u podne
mad_max_ba

#3430 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

joj oplako sam, na ovom piku svega čojk naje

"12.06.2016. u 19:32
cijena ove garniture sto se vidi bez boje

12.06.2016. u 20:34
neznam šta me pitate sve garniture su sa nekim bojama ja nemam ništa da je bezbojno lp

12.06.2016. u 23:35
pitam vas za ovu garnituru sa slike samo jedna je bež boje ( NIJE BEZ BOJE ) nismo se razumjeli :)"
perfekcionista1

#3431 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by perfekcionista1 »

Euridika wrote: Ma jok. Nazadan ispadaš samo ako si karakterom papak. Pa niko nikog ne prosuđuje po tom, vjerniku je osobito zabranjeno osuđivati, jer ni za sebe ne smije garantirati da je ispravan pred Bogom.

Nego, hajmo na lakše teme. Tebe odranije znam kao sasvim korektnog i šaljivog forumaša. Nema potrebe za teškim pričama.
Ja niti sam rekao postim, niti vjernik sam, niti nekom Zasto ne postis. Blago sam se osvrnuo na pivo u ramazanu ali se pola foruma pronaslo pa ispala teska tema, ;-).

Ko me imalo poznaje zna da nisam nikakav moralista niti se tako predstavljam ali neke stvari poput bosnje koji smrdi na rakiju u ramazanu su ogavne i bez ustrucavanja to kazem. Ali eto necu vise o tome. Zivi bili :thumbup:
esmasaric

#3432 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by esmasaric »

Bošnjo koji smrdi na rakiju je ogavan i kad nije ramazan. :D
Oticon

#3433 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

Perfektni...pusti teske teme i hajde sa nama na kafu nakon Ramazana :)
mad_max_ba

#3434 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Oduran ko duran duran,
mad_max_ba

#3435 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Oticon wrote:Perfektni...pusti teske teme i hajde sa nama na kafu nakon Ramazana :)
jah. aj em đelos nau.
Meni šipak poziv
klixoris

#3436 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by klixoris »

Euridika wrote:Klixo, ovo si ti zakuhao i navukao Ramu! A ja da vadim situaciju, jel? :twisted:

Hajd' sad razvađajte... :oops: :D :D
Eh dobro, jel gotova religijska prica ? Vruce je, hajmo na pivu :mrgreen:
perfekcionista1

#3437 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Oticon wrote:Perfektni...pusti teske teme i hajde sa nama na kafu nakon Ramazana :)
Moze, ali da bude domaca :)
mad_max_ba

#3438 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

perfekcionista1 wrote:
molim te se izjasni
domaća tema ili kafa :lol: :lol: :mrgreen:
eluna

#3439 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

perfekcionista1 wrote:
Euridika wrote: Ma jok. Nazadan ispadaš samo ako si karakterom papak. Pa niko nikog ne prosuđuje po tom, vjerniku je osobito zabranjeno osuđivati, jer ni za sebe ne smije garantirati da je ispravan pred Bogom.

Nego, hajmo na lakše teme. Tebe odranije znam kao sasvim korektnog i šaljivog forumaša. Nema potrebe za teškim pričama.
Ja niti sam rekao postim, niti vjernik sam, niti nekom Zasto ne postis. Blago sam se osvrnuo na pivo u ramazanu ali se pola foruma pronaslo pa ispala teska tema, ;-).

Ko me imalo poznaje zna da nisam nikakav moralista niti se tako predstavljam ali neke stvari poput bosnje koji smrdi na rakiju u ramazanu su ogavne i bez ustrucavanja to kazem. Ali eto necu vise o tome. Zivi bili :thumbup:
Samo da sebi razjasnim situaciju .je li to hoces da kazes da su Bosanci katolici I Bosanci pravoslavci visika u ovoj drzavi? ....... mislim haloooooo procitaj sta si napisao

Onih cca 160 manjina koji nisu muslimani necemo ni spominjati :roll:
Dr Kova

#3440 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Jeste smorovi :-)
perfekcionista1

#3441 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

@eluma :lol: :lol: :lol: O cemu ti bona, bona. Ah sto se zenska populacija upalila na moj komentar upucen muskarcu :D
nuovavita

#3442 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Čini mi se da postoji podforum Religija :hm: A i prikladna tema na Raznim diskusijama.....pa bujrum

Ovo je tema i podforum potpuno drugačije karaktera :D
Euridika
Globalna šefica

#3443 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

mad_max_ba wrote:
jah. aj em đelos nau.
Meni šipak poziv
Tebe smo zvali još prošli put, kad smo sa Sherbom išli, pa ti ne dođe... :oops:

A Klixo je došao... :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#3444 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

klixoris wrote:
Euridika wrote:Klixo, ovo si ti zakuhao i navukao Ramu! A ja da vadim situaciju, jel? :twisted:

Hajd' sad razvađajte... :oops: :D :D
Eh dobro, jel gotova religijska prica ? Vruce je, hajmo na pivu :mrgreen:
Haj ti, ja odoh da me malo masiraju... 8-)
mad_max_ba

#3445 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Euridika wrote:
mad_max_ba wrote:
jah. aj em đelos nau.
Meni šipak poziv
Tebe smo zvali još prošli put, kad smo sa Sherbom išli, pa ti ne dođe... :oops:

A Klixo je došao... :thumbup:
jbg nisam mogao
Oticon

#3447 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

mad_max_ba wrote:
jah. aj em đelos nau.
Meni šipak poziv
tebi poziv uvijek važi...al ti uvijek izradiš jer radiš duže :lol:
Oticon

#3448 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Oticon »

perfekcionista1 wrote:

Deal...vodit ćemo te u Dibek :)
Dr Kova

#3449 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Jedva čekam tu kafu, jer ja ću pivu :lol:
mad_max_ba

#3450 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by mad_max_ba »

Oticon wrote:
mad_max_ba wrote:
jah. aj em đelos nau.
Meni šipak poziv
tebi poziv uvijek važi...al ti uvijek izradiš jer radiš duže :lol:
radim, radim duže.
Kod mene nema preuranjenog napuštanja s posla :D :D
Post Reply