Jest', jest', bolesnije je reći da oni koji ne podržavaju politiku 3 djeteta vode Turke u nestanak, nego zastrašivati narod prijetnjama da ih Kurdi žele istrijebiti. To je tvoj sud, poštujem, ali se ne slažem s tobom.Kikibombona wrote:Ako Erdo zaista nije mislio na Kurde, onda je bolesniji nego sto sa mislio.
Jašta sam. Prenio sam ispravno stav turske vlade, zato što to ti nisi znao ili nisi htio korektno uraditi. Nisam tvrdio da je u tom stavu sadržana istina.Kikibombona wrote: Ama, covjece, ti si prenio sto puta goru laz. Prenio si propagandnu izjavu turske drzave vezanu za agoniju ljudi u bolnici Cizre.
Da bih bio isti kao ti, znači ne sto puta gori - nego isti, ja bih trebao tu vijest prokomentarisati onako kao što ti radiš:
Kurdi su najgori teroristi na svijetu, Al-Kaida im može zavidjeti, bolesnici pucaju na ljekare i škole, genocidaši koji su poklali Armene prema planu sekularnih turskih nacionalista, etnički čiste Arape-Turkmene-Asirce u Siriji, otimaju djecu od roditelja i obučavaju ih za teroriste, fuj, bljak, gađenje, muk čitatelja ljevičara, muuuuk, bolesno, bolesnije, zločinci svi do srži. I tako nakon svakog tvita.
To bi bio tvoj parnjak ovdje. Ja nisam.
Neće ti se ni Klix izviniti ako se ispostavi da nije bilo Srba u Cizreu (a neću vala ni ja). Nauči se šta znači ispravno prenijeti vijest, a šta znači zagovarati laž.
Ne laži jarane.Kikibombona wrote: ti si skloniji vjerovati da Kurdi gadjaju sami sebe.