xamp wrote:irac300 wrote:Radi i na androidu, ali treba odmah pojasniti, da ova aplikacija streama torrent sadržaj, da se ne bi ko zezn'o pa u inostranstvu probao.
Radi na Androidu, ali ne moze na Android TV-u (barem ne na Philips Android)
Radi i na Philips Android TV.u kod mene je model 43PUS6501 testirao bas sinoc samo treba tamo u postavkama ukljuciti opciju da se moze instalirati sa nepoznatih izvora aplikacija i prodje instalacija bez problema, inace sinoc sam na stick skinuo 6 aplikacija i instalirao na tv da testiram:
1. Terratium TV
2. Mobdro
3. Popcorn Time
4. Stremio
5. Moja Web TV ( BH Telecom )
6. Free Flix HQ
Ovako evo moj neki mali rewiev za svaku app:
1. Terrarium TV - Najbolje se pokazala i najvise me dojmila odlicno je optimizovana za tv pregldao sam preko nje dva filma sinoc oba je ucitao bez problema ponudio mi po 3-4 1080p linka i ostalih 10.ak 720p linkova, titlove je povukao automatski sa opensubtitles imali su kvacice i sve nije bilo problema nikakvih odlicna aplikacija, sada mogu komotno kada mi je mrsko uparivati linkove i zezati se sa alucc kljucevima preko terariuma pregledati film na tv.u u istoj kvaliteti ko i na Kodiju.
2. Mobrdo - Odlican sto se tice Live Tv.a i ima bruku sportskih kanala ukljujuci sve arene i sve sport klubove na vecini kanala je slika prilicno dobra otvara brzo i tecno a i sama aplikacija radi dosta brzo i fluidno i pravo je pregledna
3. Popcorn Time - Klasika ko na mobu i kompu ma da je meni licno terrarium bio bolji
4. Stremio - Dosta dobar ma da nisam imao vremena da ga puno testiram, nisam se cak ni reg nego samo logirao kao "gost" i dodao rarbg addon i pojavili su mi se 1080p linkovi s tim da je meni kodi bolji jer recimo ne stremiu ako je najnoviji film nema nikakvog linka za njega samo stoji obavjestenje da se moze pogledati u kinu dok recimo udjem na kodi ili na terrarium i taj isti film vec ima par linkova sa snimcima doduse iz kina kamerom ali mogu se pogledati tj. ucitava link od tog filma
5. Moja Web Tv - Radi dobro kao i na pc.u i fino je optimizovana i za android tv nema nikakvih problema nisam primjetio u koristenju
6. Free Flix HQ - Odlicna app i u odnosu na terrarium ima selekciju za iptv i live kanale koji se mogu gledati osim filmova i serija i ima cak i jedan dio na kojem se nalaze samo filmovi u 4K rezoluciji sto je zaista pohvalno, jedina mana je sto se ne mogu nemajestit kvacice na prevodu sto mene uzasno nervira kad gledam film ta mi umjesto ČĆŽŠ izbacuje neke hijeroglife tako da sam ipak na terrariumu sinoc pogledao dva filma.
I jos jedno ovako globalno pitanje

jeli moguce ili postoji li kakav dodatak za terrarium ili Free Flix HQ da povlaci prevode sa titlovi.com, mislim svaka cast za opensubtitles dobri su i oni ali ipak na titlovima.com nema fus prevoda i prevoda sa google translate.a i zato je Kodi i dalje u prednosti jer povlaci titlove sa vise izvora a pogotovo za titlovi.com jer su oni provjereni i najbolji sto se tice prevoda.
P.S I jos nesto Free Flix HQ, Popcorn Time, Moja web tv i stremio kada sam instalirao nisu mi prikazane bile ikonice od aplikacija tamo na meniju gdje su mi aplikacije koje su instalirane sa regularnog trg play.a poput youtube browsera za internet i ostalo, tako da sam morao skinuti sa marketa na tv.u aplikaciju koja se zove "side load louncher" pa kad sam otvorio nju u njoj sam nasao ikonice od ovih aplikacija koje mi nisu bile prikazane na pocetnoj stranici sa ostalim aplikacijama, dok recimo Mobro, Terrarium su mi odmah bile na pocetnoj stranici sa ostalim aplikacijama, sto je to tako ne znam fakat ali uglavnom rade sve app koje sam instalirao.