UpravoAcaLukas wrote:Znaci osim stila oblacenja, nacina klanja, nacina sirenje lazi i propagande sada cetnici i vehabije polahko dobijaju iste prijatelje i neprijatelje. I jedni i drugi su slavili 9/11, i jedni i drugi pljuju Levija, Osmansko Carstvo, Assada, Site, Njemacku a zajedno slave Mihaljla Mihajlovica, skolu Dr. Riste Djoge i razne genocideinsomnia78 wrote: Joj tebe, ti haman nisi skonta'o da njih, vehabije, ne zanima Bosna niti agresija, oni ne "jebu" nacinalno, braca su im samo muslimani
Mo's misliti BHL nije osudio napad na Palestinu
To sto je isti dao ogromni doprinos na saznanju i sirenju istine o agresiji na nasu zemlju, logorima i zlocinima njih ne zanima
Terorizam u Parizu!
- insomnia78
#3426 Re: Terorizam u Parizu!
-
Avetinho
#3427 Re: Terorizam u Parizu!
Ovaj dalas ne odustaje.
Last edited by Avetinho on 10/01/2015 15:32, edited 1 time in total.
- tataćusak
#3428 Re: Terorizam u Parizu!
Ljudi ih nazivaju braćom valjda zato što su braća, bar ja koristim taj nazivChisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...
Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...
I sve je to meni jasno.
... ali kad ugledah da ljubitelji kozojeba s bolesnih stranica poput "vjestiummeta" isl., lijepe Vedranu Rudan po fejsbuk statusima...![]()
![]()
Nastranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu, to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...
"Ostavljam muža i odlazim s ljubavnikom koji je, to ce vama biti bitno, dvanaest godina mladi od mene. Sutra ujutro, u sedam, dok vi budete u svojim kancelarijama, nekim marketima jer ste bez posla, ili na Zavodu za zapošljavanje, ili u samrtnom hropcu, ili na nekoj kurvi, ili ispod svoje žene, ili iznad debelog muža, ili pokraj vitkog ljubavnika, ili ispred zadriglog šefa Talijana, ili Nijemca, ili Austrijanca, ili Madara ili... Ja cu svom mladom ljubavniku otvoriti vrata svoga doma... Koja rijec »dom«! Držat cu samsonajticu u ruci, boljet ce me kurac za sitnice koje život znace, slike sa vjencanja i prvi zub moje kceri Aki, bacit cu mu se oko vrata i uhvatiti ga lijevom rukom za jaja. Susjed Tomi ce me vidjeti. On uvijek sve vidi. Staro govno. On ce misliti da sam ja kurva na pragu svoga doma. A nece znati, Tomi, govno staro, da cu ja kratko, vrlo kratko, biti kurva. Samo kratko. A onda cu postati vlasnica novog muškarca..."
- Kareem Abdul
#3429 Re: Terorizam u Parizu!
Chisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...
Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...
I sve je to meni jasno.
... ali kad ugledah da ljubitelji kozojeba s bolesnih stranica poput "vjestiummeta" isl., lijepe Vedranu Rudan po fejsbuk statusima...![]()
![]()
Nastranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu, to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...
"Ostavljam muža i odlazim s ljubavnikom koji je, to ce vama biti bitno, dvanaest godina mladi od mene. Sutra ujutro, u sedam, dok vi budete u svojim kancelarijama, nekim marketima jer ste bez posla, ili na Zavodu za zapošljavanje, ili u samrtnom hropcu, ili na nekoj kurvi, ili ispod svoje žene, ili iznad debelog muža, ili pokraj vitkog ljubavnika, ili ispred zadriglog šefa Talijana, ili Nijemca, ili Austrijanca, ili Madara ili... Ja cu svom mladom ljubavniku otvoriti vrata svoga doma... Koja rijec »dom«! Držat cu samsonajticu u ruci, boljet ce me kurac za sitnice koje život znace, slike sa vjencanja i prvi zub moje kceri Aki, bacit cu mu se oko vrata i uhvatiti ga lijevom rukom za jaja. Susjed Tomi ce me vidjeti. On uvijek sve vidi. Staro govno. On ce misliti da sam ja kurva na pragu svoga doma. A nece znati, Tomi, govno staro, da cu ja kratko, vrlo kratko, biti kurva. Samo kratko. A onda cu postati vlasnica novog muškarca..."
- AcaLukas
#3430 Re: Terorizam u Parizu!
Bas sam otvorio temu, i klixovci koji simpatisu kozojebe ovo ne zele komentarisati. Bas kao sto nisu htjeli komentarisati 150 mrtvih muslimanski djecaka u Pakistanu. Jave se samo kada se desi teror u Parizu ili Australii da mogu relativizirati s kolonizacijom.Freamon Lester wrote:Na saff.ba niti jedna vijest o ovom genocidu... 2000 mrtvih u teroristickom napadu. Gurali ljudi prst u oko jer su uglavnom djeca isla u skolu...District head Baba Abba Hassan said most victims are children, women and elderly people who could not run fast enough when insurgents drove into Baga, firing rocket-propelled grenades and assault rifles on town residents.
-
Avetinho
#3431 Re: Terorizam u Parizu!
A ti lijepo ugasi comp, nemoj citati klix, i bavi se onim sta volis. Nemoj soliti pamet ostatku svijeta sta treba da radi.alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
- Chisum
#3432 Re: Terorizam u Parizu!
Znas ti dobro kakvom braćom. Pusti te folove.tataćusak wrote: Ljudi ih nazivaju braćom valjda zato što su braća, bar ja koristim taj naziv
- Freamon Lester
#3433 Re: Terorizam u Parizu!
Samo cekaj koji dan pa ces vidjeti spinovanja. Isti recept koji cetnici koriste kad negiraju genocid u Srebrenici. Ili kad negiraju masakar na Markalama i slicno. Lutke, lazna krv i ostale gadosti.AcaLukas wrote: Bas sam otvorio temu, i klixovci koji simpatisu kozojebe ovo ne zele komentarisati. Bas kao sto nisu htjeli komentarisati 150 mrtvih muslimanski djecaka u Pakistanu. Jave se samo kada se desi teror u Parizu ili Australii da mogu relativizirati s kolonizacijom.
- alanx
#3434 Re: Terorizam u Parizu!
Avetinho wrote:A ti lijepo ugasi comp, nemoj citati klix, i bavi se onim sta volis. Nemoj soliti pamet ostatku svijeta sta treba da radi.alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
Dje si Avetinho krme te ubolo...
- tataćusak
#3435 Re: Terorizam u Parizu!
Počeo si ti tražiti dubinu u svemu , ponekad je sve onako kakvim se i činiChisum wrote:Znas ti dobro kakvom braćom. Pusti te folove.tataćusak wrote: Ljudi ih nazivaju braćom valjda zato što su braća, bar ja koristim taj naziv
- alanx
#3436 Re: Terorizam u Parizu!
Ostalo sta ima? Jesi uzo terpaiju jutros na vrijeme?Freamon Lester wrote:Ja cu kuhano vino. A i mladu cu poljubiti. Jel problem? I bolje pitanje ako popustimo tebe i takve da li ce to biti problem? A i mlada mi ima skafander pravo joj dobri guzovi. Uglavnom nemoral totalni. Hoce li mene neko za 5 il 10 godina udarati sibom po guzovima jer sirim nemoral?alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
-
nigor
#3437 Re: Terorizam u Parizu!
Pa svi ih zovu braćom, bar u Sarajevu, doduše, u zadnje vrijeme ih često pomješam sa hipsterima jer su im se styajlinzi skoro izjednačiliChisum wrote:Znas ti dobro kakvom braćom. Pusti te folove.tataćusak wrote: Ljudi ih nazivaju braćom valjda zato što su braća, bar ja koristim taj naziv
naprimjer, kada hoću u prekoputa robota u Hrasnom da za marku pojedem pileći sendvič, kažem idem kod braće, ili hoćemo li kod braće na sendvu
- homega
#3438 Re: Terorizam u Parizu!
Da upotpunim komentarChisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... ..I sve je to meni jasno.
![]()

- Kareem Abdul
#3439 Re: Terorizam u Parizu!
Baš kopam po Al-Jazeeri i nisu to objavili. Oni su Levya proglasili glavnim propagandistom Izraela i stali na tome.AcaLukas wrote:Pardon, zamjenio te s nekim SaffovcemKareem Abdul wrote:Nisam ništa loše rekao vezano za Levya već sam upozorio na licemjerje medija koji selektivno prenose njegove izjave.AcaLukas wrote: I kakve veze ima njegovo misljene o Palestini s ovim dogadjajem? Treba sada reci, "Posto ti pordzajes Izrael ti grijes i u ovdje. Ti si kjafir kao i reis Kavazovic i neznas citati Kuran, za razliku od nepismenih kozojeba s vijestiummeta. Grijesis i u vezi Bosne gdje si nas branio."
Dalje, i sami Fahdovci podrzavaju Izrael, ali ti to ne smeta.
Vidim nema ni tebe da komentarises 2000 mrtvih muslimana u Nigeriji, jer su krivi tvoji Fahdovci Boko Haram pa eto nek se ignorise...
A na temi o pokolju Boko Harama sam ostavio komentar.![]()
Samo budala se s nekim moze sloziti 100%. Levya sam citao i ima dosta dobrih stvari o politici, iako se ne slazem 100%. Isto tako Klixu se mozda svidjaju njegovi komentari o BiH (a i da se ne svidjaju veoma su relavantni za BiH), dok se u vezi Izraela ne slazu ili ih mozda ne benda ni dva posto?
Jel Al-Jazeera objavila njegov komentar o Kuranu i napadu u Parizu? Ako ne, po cemu su onda bolji od Klixa?
Makar i ono što Anadolija objavi treba uzeti sa rezervom jer se radi o propagandnoj agenciji koja često iskrivljuje izjave ili objavljuje čiste laži.
Ali meni smeta to što je Al-Jazeera tu ipak na neki način dosljedna. Ne vole Izrael i Levya i ne trude se prenositi njegove izjave.
S druge strane Anadolija i Klix stalno kukaju o patnji Palestinaca i sad najedanput prenose izjave čovjeka koji je osvjedočeni cionist.
I uglavnom su prenijeli sve njegove izjave koje su vezane za BiH. I ljudi koji čitaju klix imaju dojam da je BHL svetac.
A sad zamisli da prenesu onu izjavu gdje BHL govori kako je IDF najdemokratičnija vojska na svijetu?
Proglasili bi čovjeka genocidašem gorim od Karadžića, Mladića i Dodika skupa. Ništa mu nebi pomoglo to što je više napravio za BiH i muslimane u BiH od mnogih arapskih država.
I tu je pitanje da li se treba zabrinuti nad stanjem medija ili nad stanjem naroda koji rezonira na takav način zbog čega mediji takve njegove izjave vjernojatno ni ne prenose.
Last edited by Kareem Abdul on 10/01/2015 15:45, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#3440 Re: Terorizam u Parizu!
Sirim nemoral. Vidim bitku ste poveli protiv HBO. Danas HBO, sutra mene udarate bicem po guzovima jer pijem kuhano vino na planini. Tako to ide. A ne treba se vratiti davno kada su tvoje kolege napadale mlade parove po Sarajevu jer su se taslacili u autima.alanx wrote:Ostalo sta ima? Jesi uzo terpaiju jutros na vrijeme?Freamon Lester wrote:Ja cu kuhano vino. A i mladu cu poljubiti. Jel problem? I bolje pitanje ako popustimo tebe i takve da li ce to biti problem? A i mlada mi ima skafander pravo joj dobri guzovi. Uglavnom nemoral totalni. Hoce li mene neko za 5 il 10 godina udarati sibom po guzovima jer sirim nemoral?alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
- alanx
#3441 Re: Terorizam u Parizu!
Sta je jos doktor reko?Freamon Lester wrote:
Sirim nemoral. Vidim bitku ste poveli protiv HBO. Danas HBO, sutra mene udarate bicem po guzovima jer pijem kuhano vino na planini. Tako to ide. A ne treba se vratiti davno kada su tvoje kolege napadale mlade parove po Sarajevu jer su se taslacili u autima.
- victory
#3442 Re: Terorizam u Parizu!

Evo ga i ovaj Cecen, 'junacina' iz Bostona sto mucki pobi one jadne maratonce koji ne docekase svoj pocasni krug, mozda spasi svoje dzihadisticke guzove od, eventualne, smrtne kazne , jerbo mu je, priznaje on, 'trava' isprala mozdane celije.
Ko to kaze, ko to laze da religija nije gandza za mase?!
http://commonhealth.wbur.org/2015/01/ts ... t=20150109
- reis1
#3443 Re: Terorizam u Parizu!
Ima ovdje dosta agresivaca, staljinisti vs. dzihadisti.
Sve bih ja to isterorizirao...
Sve bih ja to isterorizirao...
- Freamon Lester
#3444 Re: Terorizam u Parizu!
alanx wrote:Sta je jos doktor reko?Freamon Lester wrote:
Sirim nemoral. Vidim bitku ste poveli protiv HBO. Danas HBO, sutra mene udarate bicem po guzovima jer pijem kuhano vino na planini. Tako to ide. A ne treba se vratiti davno kada su tvoje kolege napadale mlade parove po Sarajevu jer su se taslacili u autima.

Znam bode oci. Iako mi ova draza. Zbog nje sam uzeo HBO paket.

- Freamon Lester
#3445 Re: Terorizam u Parizu!
Gdje ces njega spominjati. Nevin covjek. Sve nastimano, podmetnuto od strane gustera, cionista, mosada...victory wrote:
Evo ga i ovaj Cecen, 'junacina' iz Bostona sto mucki pobi one jadne maratonce koji ne docekase svoj pocasni krug, mozda spasi svoje dzihadisticke guzove od, eventualne, smrtne kazne , jerbo mu je, priznaje on, 'trava' isprala mozdane celije.
Ko to kaze, ko to laze da religija nije gandza za mase?!
http://commonhealth.wbur.org/2015/01/ts ... t=20150109
- It_is_a_Leclerc
#3446 Re: Terorizam u Parizu!
U konkretnom slučaju Ivanović, radi se o Kršenju Krivičnog zakona BiH - u dijelu o Izazivanju nacionalne, vjerske i etničke mržnje. Kako sam i dosad tvrdio, sloboda govora prestaje tamo gdje se prekrši zakon. S obzirom da u Francuskoj nema primjenje Krivičnog zakona BiH, apsolutno ste promašili usporedbu. Ali dobro, iskreno, ja od ljudi koji imaju problema sa elementarnom pismenošću i ne očekujem da znaju da u Francuskoj ne postoji krivično djelo koje postoji u BiH. Dakle, uništa, što bi rekli na sinjskoj alki. Ali, nastavite. Možda u narednim danima i nađete neki ozbiljan argument
Divne scene iz Francuske. Vrhunski slobodoljubivo društvo. Zato i jesu tu gdje jesu.
Divne scene iz Francuske. Vrhunski slobodoljubivo društvo. Zato i jesu tu gdje jesu.
- AcaLukas
#3447 Re: Terorizam u Parizu!
Pa, opet ispadose gori od Klixa. Prenose svaku njegovu izjavu koja bi se mogla tumaciti da je protiv muslimana, a ignorisu ga kada pomaze muslimanima vise nego 90% bagre koja vodi Katar i Saudiju. Levija sam citao i njegovo misljene o muslimanima u BiH, o rati, o agresiji i Srbima u ratu nije produkt propagande Anadolije i Klixa nego iskrena borba za nas. To sto raznim Saffovcima smeta mene uopste ne cudi jer ima i svoje misljenje o bogatim arapima.Kareem Abdul wrote: Baš kopam po Al-Jazeeri i nisu to objavili. Oni su Levya proglasili glavnim propagandistom Izraela i stali na tome.
Makar i ono što Anadolija objavi treba uzeti sa rezervom jer se radi o propagandnoj agenciji koja često iskrivljuje izjave ili objavljuje čiste laži.
Ali meni smeta to što je Al-Jazeera tu ipak na neki način dosljedna. Ne vole Izrael i Levya i ne trude se prenositi njegove izjave.
S druge strane Anadolija i Klix stalno kukaju o patnji Palestinaca i sad najedanput prenose izjave čovjeka koji je osvjedočeni cionist.
Nebi me uopste cudilo da ga nepismeni Saffovci proglase gorim od Karadzica i Mladica, iovako imaju vise skupa s cetnickom bagrom nego s ostalim muslimanima u BiH. Vec danas i jedni i drugi slave 9/11, Mihajla Mihajlevica, razne genocide 1992-1995, i jedni i drugi analiziraju klipove ubijanja, i jedni i drugi mrze zapad, Osmansko Carstvo, knjige, reisa Kavazovica i drzavu BiH. Jedini razlog sto Levija jos nisu poceli pljuvati je sto nisu dovoljno pismeni da znaju ko je.I uglavnom su prenijeli sve njegove izjave koje su vezane za BiH. I ljudi koji čitaju klix imaju dojam da je BHL svetac.
A sad zamisli da prenesu onu izjavu gdje BHL govori kako je IDF najdemokratičnija vojska na svijetu?
Proglasili bi čovjeka genocidašem gorim od Karadžića, Mladića i Dodika skupa. Ništa mu nebi pomoglo to što je više napravio za BiH i muslimane u BiH od mnogih arapskih država.
Valjda narod, nevidim kako ce kozojebi pomoci Palestincima ako pocnu i Leviju prijetiti. A Palestina ih svedno samo zanima kada je vrijeme relativizirati, Saudija ima odlicne odnose s Izraelom a znamo ko finansira ljude poput Bosnica.I tu je pitanje da li se treba zabrinuti nad stanjem medija ili nad stanjem naroda koji rezonira na takav način zbog čega mediji takve njegove izjave vjernojatno ni ne prenose.
-
Avetinho
#3448 Re: Terorizam u Parizu!
Freamon Lester wrote:Samo cekaj koji dan pa ces vidjeti spinovanja. Isti recept koji cetnici koriste kad negiraju genocid u Srebrenici. Ili kad negiraju masakar na Markalama i slicno. Lutke, lazna krv i ostale gadosti.AcaLukas wrote: Bas sam otvorio temu, i klixovci koji simpatisu kozojebe ovo ne zele komentarisati. Bas kao sto nisu htjeli komentarisati 150 mrtvih muslimanski djecaka u Pakistanu. Jave se samo kada se desi teror u Parizu ili Australii da mogu relativizirati s kolonizacijom.
Zasto cekati koji dan? Eno imas budalu gore koja tvrdi da je CIA iza svega. Treba im predtekst da napadnu Mianmar.
Last edited by Avetinho on 10/01/2015 16:14, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#3449 Re: Terorizam u Parizu!
Sta? Jos uvijek si ovdje? Kako je bilo na Bjelasnici?alanx wrote:Avetinho wrote:A ti lijepo ugasi comp, nemoj citati klix, i bavi se onim sta volis. Nemoj soliti pamet ostatku svijeta sta treba da radi.alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
Dje si Avetinho krme te ubolo...
-
nigor
#3450 Re: Terorizam u Parizu!
De obrazloži ovo, citiraj dio teksta, posluži se i kontekstom, a li nađi bilo šta u njegovom vicu, a da upućuje na ovo o čemu pričaš, bilo šta?It_is_a_Leclerc wrote:U konkretnom slučaju Ivanović, radi se o Kršenju Krivičnog zakona BiH - u dijelu o Izazivanju nacionalne, vjerske i etničke mržnje.
Tvoj problem je što imaš patološku, bolesnu mržnju spram Srba, a vic je ispričao Srbin, znači ja sam u Sarajevu čuo stotinu provala o kuravama koje su se taslačile sa unproforcima i nikada nije bio problem, ali ti si u svojoj glavi stvorio problem jer je taj vic ispričao Srbin. To mi je kao ono kad crnac crncu kaže niga sve je cool, a kada to kaže bjelac onda je rasista, e to je tvoj rezon
Znači, nije problem u Ivanoviću već u tvojoj patološkoj mržnji i opsjednutosti.