Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

Point.

#3426 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

sandzokan wrote:
Point. wrote: Pingvin je Crnogorac, to je činjenica. Neka se vrati u CG u svoju domovinu i tamo prosipa šuplje ublehaške priče
A šta neko ne može biti Bošnjak iz Crne Gore/crnogorski Bošnjak?
American eagle i balkanska ˝štaš ti u mom selu˝ šuplja....
Nisam mi rekao da nije Bošnjak ali je iz CG, šta on ima sa BiH, ima svoju domovinu i nek se bori za pravo Bošnjaka u CG.
Point.

#3427 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

Novak20 wrote:Radončić je već imao 200.000 glasova, nekakvih ljudi koje ne bih ismijavao. Imaće opet toliko na ovim izborima ako ne i više.
Vidi uljudbe što se nada. :)
Ništa, neka glasaju hercegovački hrvati za FahrudINa pa ga možda pogurate malo.
Banksy

#3428 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Point. wrote:
Nisam mi rekao da nije Bošnjak ali je iz CG, šta on ima sa BiH, ima svoju domovinu i nek se bori za pravo Bošnjaka u CG.
Zaboravi Radončića, baš je ružno to što pišeš.
Point.

#3429 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

Banksy wrote:
Point. wrote:
Kandidat kojeg bi mrzioci BiH Dodik i Čović voljeli najviše u predsjedništvu. Mislim da je dovoljno da čovjek skonta u kojem pravcu vjetar puše.
Maraschino

#3430 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3431 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pici »

kakavdanakneiskustvu

#3432 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

Point. wrote:
Banksy wrote:
Point. wrote:
Kandidat kojeg bi mrzioci BiH Dodik i Čović voljeli najviše u predsjedništvu. Mislim da je dovoljno da čovjek skonta u kojem pravcu vjetar puše.
:thumbup:
Akibh

#3433 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Akibh »

Banksy wrote:
Point. wrote:

Nije ruzno, naprotiv, treba prozivati ovo govno kriminalno na svakom koraku
kakavdanakneiskustvu

#3434 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

https://www.fokus.ba/vijesti/bih/radonc ... e/1237912/

Ali mu ne smeta cetnicka kvazidrzava u njegovoj drzavi i najave osamostaljenja te kvazidrzave od strane dodika
sandzokan

#3435 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by sandzokan »

Point. wrote: Nisam mi rekao da nije Bošnjak ali je iz CG, šta on ima sa BiH, ima svoju domovinu i nek se bori za pravo Bošnjaka u CG.
Po tvojoj teoriji koja je matična država Bošnjaka? Da li ti činjenica da neko ima državljanstvo ove države išta govori o kakvoj vrsti uzajmnog odnosa se radi?

Akibh wrote:
Banksy wrote:
Point. wrote:

Nije ruzno, naprotiv, treba prozivati ovo govno kriminalno na svakom koraku
Da li si ti uopšte otvorio stranicu čiji je link postavila Banksy?
Point.

#3436 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

sandzokan wrote: Po tvojoj teoriji koja je matična država Bošnjaka? Da li ti činjenica da neko ima državljanstvo ove države išta govori o kakvoj vrsti uzajmnog odnosa se radi?

Lik je iz druge države. Rođen i odrastao. Trebalo bi u BiH uvesti pravilo, ako nisi rođen u BiH ne možeš se kandidirati za ključne pozicije u državi. Posebno ako se za njegovo ime vežu raznorazni kriminalci.
Akibh

#3437 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Akibh »

sandzokan wrote: Da li si ti uopšte otvorio stranicu čiji je link postavila Banksy?
Ne, ti si otvorio...
Odvratno je iz bilo kojeg razloga stavljati ove poginule heroje na ovu temu, temu o ratnom profiteru i poslijeratnom kriminalcu
Banksy

#3438 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Akibh wrote:
sandzokan wrote: Da li si ti uopšte otvorio stranicu čiji je link postavila Banksy?
Ne, ti si otvorio...
Odvratno je iz bilo kojeg razloga stavljati ove poginule heroje na ovu temu, temu o ratnom profiteru i poslijeratnom kriminalcu
Ne, odvratno je, zbog stranačke SDA ostrašćenosti, demonizirati cijeli narod, pa i poginule heroje, samo zato jer mu rođenjem pripada jedan vaš politički protivnik.

Što ovo:
šta on ima sa BiH, ima svoju domovinu i nek se bori za pravo Bošnjaka u CG.
niste rekli 'Crnogorcima' '92. nego ste ih pustili da nose puške, da ginu za BiH, da vam budu komandanti armije, Zlatni ljiljani?

Fahru se može argumentirano slamati i uzduž i poprijeko, ako se želi i kako god se želi, to bar nije problem. Zašto ste se uhvatili samo ove jedne, nebulozne, a mnogima uvredljive, diskriminirajuće 'argumentacije', zaista ne razumijem. Valjda SDA modus, šta li...
Point.

#3439 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

Banksy wrote:
Što ovo:
niste rekli 'Crnogorcima' '92. nego ste ih pustili da nose puške, da ginu za BiH, da vam budu komandanti armije, Zlatni ljiljani?

Fahru se može argumentirano slamati i uzduž i poprijeko, ako se želi i kako god se želi, to bar nije problem. Zašto ste se uhvatili samo ove jedne, nebulozne, a mnogima uvredljive, diskriminirajuće 'argumentacije', zaista ne razumijem. Valjda SDA modus, šta li...
Ma hajte molim vas, odmah pa SDA jelde. Kad smo već kod te bagre i oni se trebaju pročešljati.

No, jedno je biti dobrovoljac u ratu a drugo kandidovati se za predsjednika. Zašto bi on, kao stranac koji nije rođen u zemlji kandidature, imao pravo da se kandiduje? I ne samo on, nego bilo ko nije rođen u BiH. Trebaju postojati neke granice.
ibizza

#3440 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by ibizza »

Point. wrote:
Banksy wrote:
Što ovo:

Ma hajte molim vas, odmah pa SDA jelde. Kad smo već kod te bagre i oni se trebaju pročešljati.

No, jedno je biti dobrovoljac u ratu a drugo kandidovati se za predsjednika. Zašto bi on, kao stranac koji nije rođen u zemlji kandidature, imao pravo da se kandiduje? I ne samo on, nego bilo ko nije rođen u BiH. Trebaju postojati neke granice.
:thumbup:
Leverage

#3441 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Leverage »

Zato što je diskriminatorno prema ravnopravnim državljanima jedne države.

Prije nego što navedeš takav jedan primjer, potpuno isto mislim i u slučaju SAD-a.
Maraschino

#3442 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Po toj logici mogli bi se i Alzirci koji su se borili za ovu zemlju kandidovati.
Banksy

#3443 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Point. wrote:
Banksy wrote:
Što ovo:

Ne zanima me Radončić.

Neka pravila postoje, kakvagod bila i za koga god bila. Ali haj'mo ih zakucat', takva, pa da sutra ni Sebija Izetbegović ne može biti kandidat, a biće, koliko 2022. Hoćete li i tada biti tako rezolutni u poricanju prava na kandidaturu ili ćemo do tada smekšati?
I zar ne primjećuješ sopstveno licemjerje kad dozvoljavaš Crnogorcima da ginu za BiH, ali im braniš da se danas kandidiraju ravnopravno svojim dojučerašnjim suborcima?
I zašto se samo ograničiti na predsjedničke izbore? Zašto bi, onda, neki 'Crnogorci' mogli odlučivati i konkretnije i direktnije o mojoj sudbini učešćem u parlamentima BiH, a ne mogu to u utrci za Predsjedništvo?
itd.
edit: otišli smo previše u ot, ne bih dalje.
Point.

#3444 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

Banksy wrote: Ne zanima me Radončić.

Neka pravila postoje, kakvagod bila i za koga god bila. Ali haj'mo ih zakucat', takva, pa da sutra ni Sebija Izetbegović ne može biti kandidat, a biće, koliko 2022. Hoćete li i tada biti tako rezolutni u poricanju prava na kandidaturu ili ćemo do tada smekšati?
I zar ne primjećuješ sopstveno licemjerje kad dozvoljavaš Crnogorcima da ginu za BiH, ali im braniš da se danas kandidiraju ravnopravno svojim dojučerašnjim suborcima?
I zašto se samo ograničiti na predsjedničke izbore? Zašto bi, onda, neki 'Crnogorci' mogli odlučivati i konkretnije i direktnije o mojoj sudbini učešćem u parlamentima BiH, a ne mogu to u utrci za Predsjedništvo?
itd.
edit: otišli smo previše u ot, ne bih dalje.
Nisam siguran je li me persiraš ili svrstavaš u neku grupu? Ko mi? Što se tiče Sebije, već sam pisao o toj ženi na njenoj temi, radije bih da se ono tele sa gulaš konzerve kandiduje nego ona. Ko njoj daje pravo da se kandiduje samo zato što se preziva Izetbegović i ide nekoj nasljednoj linijom? To bi bilo pogubno, dosta je Izetbegovića.
Point.

#3445 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Point. »

Leverage wrote:Zato što je diskriminatorno prema ravnopravnim državljanima jedne države.

Prije nego što navedeš takav jedan primjer, potpuno isto mislim i u slučaju SAD-a.
Koliko znam, kandidat za predsjednika USA mora biti rođen na teritoriji USA.
Leverage

#3446 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Leverage »

Point. wrote:
Leverage wrote:Zato što je diskriminatorno prema ravnopravnim državljanima jedne države.

Koliko znam, kandidat za predsjednika USA mora biti rođen na teritoriji USA.
Da, zato i kažem da takvu odredbu smatram diskriminatornom.

SAD je duboko diskriminatorna država u mnogo pogleda i za istinskog demokratu ni slučajno ne predstavlja nikakvog lidera demokratskog svijeta.

Usput, puna podrška Sandersu.
AmiĐa_Idriz

#3447 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Daleko mu predsjedništvo bilo.
Akibh

#3448 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Akibh »

Banksy wrote:
Akibh wrote:
Ne, ti si otvorio...
Ne, odvratno je, zbog stranačke SDA ostrašćenosti, demonizirati cijeli narod, pa i poginule heroje, samo zato jer mu rođenjem pripada jedan vaš politički protivnik.

Što ovo:

Kako si samo izgubio kompas .. Ja SDA ostrascen? Nas politicki protivnik? Demoniziranje naroda? Inace protiv fahre pise samo SDA zlocinacka organizacija i niko vise?
Fakat si ranije imao normalnih postova, ne kontam ovo sada
insomnia78

#3449 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Prpa jaro. Dogorilo do nokata. Sad ko se ne uhljebi nece nikad
Image
muzicar_iz_parka

#3450 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

Da li je SBB uzrupirao IZ za sebe kako se priča?
Post Reply