Problem pasa lutalica
-
mirzet87sa
#3427 Re: Problem pasa lutalica
U lukavici, bez recepta, mozes dobiti heroin a ne lexilium ili apaurin.drugi profil wrote:Ne mozes dobiti u apoteci lexiliume ili apaurine bez recepta. Jedino svoje da uvalis kerovima.
Da bi ih ubio trebalo bi desetak tableta po repu.
- madridist
#3428 Re: Problem pasa lutalica
Da mi je vidjeti kako ta nekolicina koja se bogati na "zastiti" kerova a na nasoj patnji poigra gangam stylle u prisustvu SIPE, ko da smo divljaci yebeni,zarad nekog ko marise lovu paypalom i ko zna na koje nacine gradjani ne mogu hodati vlastitim gradovima ,djeca nisu sigurna na putu u skolu a sve zbog yebenih kerova,jos sad kad im krene sezona parenja bice jos razdrazljiviji,ovo je samo jedan u nizu ispita na kojima vlast pada..
Iskreno volio bih da gradjani krenu samostalno u akciju ,vjerujem da bi ocistili grad za par dana..
Iskreno volio bih da gradjani krenu samostalno u akciju ,vjerujem da bi ocistili grad za par dana..
- uglavnomja
#3429 Re: Problem pasa lutalica
mirzet87sa wrote:U lukavici, bez recepta, mozes dobiti heroin a ne lexilium ili apaurin.drugi profil wrote:Ne mozes dobiti u apoteci lexiliume ili apaurine bez recepta. Jedino svoje da uvalis kerovima.
Da bi ih ubio trebalo bi desetak tableta po repu.
e habat ga
ono odes u apoteku i kazes 2 suta horsa i jos dodje ti medicinska sestra i strucno te bocne da se ti ne maltretiras
na ulici... e, tad se moras sam bosti.
inace ima kupit i uranijuma i slonove kosti, tigrovih muda i ostalih slicnih stvari .... u granapu. jer to je lukavica
izvinite za off
-
nelle_tz
#3430 Re: Problem pasa lutalica
Odlican intervju, pogledajte.Kako su ovi cukoljupci organizovani, kako se psi drogiraju u drugim gradovima i dovlace u sarajevo, kako nezakonito rade , kako psetoljupci oslobadjaju agresivne pse koji napadaju ljude i opet ih pustaju na ulicu, o medijima koji su potplaceni od strane cukoljupaca, ko to namjerno radi haos i kako se novac preko banaka uplacuje
od 16:51 i o veterinarima koji imaju interes u saradnji sa cukoljupcima
https://www.youtube.com/watch?v=tFTgmTzkQlg#t=1010
od 16:51 i o veterinarima koji imaju interes u saradnji sa cukoljupcima
https://www.youtube.com/watch?v=tFTgmTzkQlg#t=1010
Last edited by nelle_tz on 26/10/2014 16:55, edited 2 times in total.
-
mirzet87sa
#3431 Re: Problem pasa lutalica
Prije nego krenes srati i pametovati prvo provjeri sta sam napisao. Inzulin, lexilium i ostala sredstva se mogu bez ikakvih problema uzeti bez recepta.uglavnomja wrote:
e habat ga![]()
ono odes u apoteku i kazes 2 suta horsa i jos dodje ti medicinska sestra i strucno te bocne da se ti ne maltretiras![]()
na ulici... e, tad se moras sam bosti.![]()
inace ima kupit i uranijuma i slonove kosti, tigrovih muda i ostalih slicnih stvari .... u granapu. jer to je lukavica
izvinite za off
-
UltraBosnjak
#3432 Re: Problem pasa lutalica
Sto svi na ovoj temi generaliziraju ? Recimo, ja sam student, okotila se zenka nedavno blizu mene, ja je hranim, napravio im kucicu da im ne bude zima i koliko toliko im pokusavam pomoci, nazalost po ovoj surovoj zimi, bolestima ili cemu vec, pola masina je umrlo vec
Dakle, umjesto nekoliko kafa ja ih nahranim, niko mi ne pomaze novcano, osim sto mi je jedna djevojka donjela 10 kg hrane za njih. Kakvih sam komentara ovdje procitao, pa fasisti bi vam pozavidjeli. Slazem se, nije im mjesto na ulici, ali ne zbog toga sto su 'zvijeri' kakvim ih se predstavlja vec jer umiru u najgorim mukama, a ni jedno ZIVO BICE na planeti nije to zasluzilo. To da neki pare uzimaju na tome, vjerovatno postoji, gdje to ljudi nemaju koristi ? Pa oni sto su u humanim dobrotovnim organizacijama za LJUDE uzimaju pare, a ne na napustenim psima.
- Maharadza
#3433 Re: Problem pasa lutalica
Što ih ne udomiš ako ih toliko 'voliš'?UltraBosnjak wrote:Sto svi na ovoj temi generaliziraju ? Recimo, ja sam student, okotila se zenka nedavno blizu mene, ja je hranim, napravio im kucicu da im ne bude zima i koliko toliko im pokusavam pomoci, nazalost po ovoj surovoj zimi, bolestima ili cemu vec, pola masina je umrlo vecDakle, umjesto nekoliko kafa ja ih nahranim, niko mi ne pomaze novcano, osim sto mi je jedna djevojka donjela 10 kg hrane za njih. Kakvih sam komentara ovdje procitao, pa fasisti bi vam pozavidjeli. Slazem se, nije im mjesto na ulici, ali ne zbog toga sto su 'zvijeri' kakvim ih se predstavlja vec jer umiru u najgorim mukama, a ni jedno ZIVO BICE na planeti nije to zasluzilo. To da neki pare uzimaju na tome, vjerovatno postoji, gdje to ljudi nemaju koristi ? Pa oni sto su u humanim dobrotovnim organizacijama za LJUDE uzimaju pare, a ne na napustenim psima.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
kakaljin
#3434 Re: Problem pasa lutalica
Ako toliko brines o njima, fino ih odvedi veterinaru da ih vakcinise i da im legalno registruje i sterilise i stavi markicu i onda udomi ih ili ih daj nekom udruzenju da ih udomi. Jer tako im ustvari nepomazes u punom kapacitetu kako bi vjerovatno zelio da pomognes.UltraBosnjak wrote:Sto svi na ovoj temi generaliziraju ? Recimo, ja sam student, okotila se zenka nedavno blizu mene, ja je hranim, napravio im kucicu da im ne bude zima i koliko toliko im pokusavam pomoci, nazalost po ovoj surovoj zimi, bolestima ili cemu vec, pola masina je umrlo vecDakle, umjesto nekoliko kafa ja ih nahranim, niko mi ne pomaze novcano, osim sto mi je jedna djevojka donjela 10 kg hrane za njih. Kakvih sam komentara ovdje procitao, pa fasisti bi vam pozavidjeli. Slazem se, nije im mjesto na ulici, ali ne zbog toga sto su 'zvijeri' kakvim ih se predstavlja vec jer umiru u najgorim mukama, a ni jedno ZIVO BICE na planeti nije to zasluzilo. To da neki pare uzimaju na tome, vjerovatno postoji, gdje to ljudi nemaju koristi ? Pa oni sto su u humanim dobrotovnim organizacijama za LJUDE uzimaju pare, a ne na napustenim psima.
Ako nemas novca za to obrati se dog trustu i oni ce ti dati novac za to sve jer oni imaju dosta novca.
-
felichi
#3435 Re: Problem pasa lutalica
danas i ja skontam da vec mahinalno prelazim ulicu radi kerova ili izbjegavam pojedine pravce. stvarno smo jadni...Zastozato wrote:Ma ko sto reko Damir Niksic, ovo nidje na svijetu nema. Kad zamislis da moras birati rute kuda ces proci da nebi bio napadnut, ili jednostavno moras sa autom jer nisi siguran pjesaciti, normalnom covjeku dodje da place gdje nas dovede nekolicina placenika, a ogromna vecina suti. Evo mi barem ovdje pisemo, neko ce ko moze nesto uciniti mozda pokrenuti nesto. Ovo naravno nije jedini problem. Problem je kriminal, korupcija, ali u svemu tome manjina terorise vecinu, jos nam se smiju u facu, a mi sutimo, pasivni da bilo sta pokusamo uraditi.loodilolol wrote:Koliko ih ima upetljano oko kerova, mal bi bio azil u Praci, da ih tamo zatvaraju.
- madtv
#3436 Re: Problem pasa lutalica
a navecer, k'o da je policijski cas, slatke okice odrzavaju red i mir....felichi wrote:danas i ja skontam da vec mahinalno prelazim ulicu radi kerova ili izbjegavam pojedine pravce. stvarno smo jadni...Zastozato wrote:Ma ko sto reko Damir Niksic, ovo nidje na svijetu nema. Kad zamislis da moras birati rute kuda ces proci da nebi bio napadnut, ili jednostavno moras sa autom jer nisi siguran pjesaciti, normalnom covjeku dodje da place gdje nas dovede nekolicina placenika, a ogromna vecina suti. Evo mi barem ovdje pisemo, neko ce ko moze nesto uciniti mozda pokrenuti nesto. Ovo naravno nije jedini problem. Problem je kriminal, korupcija, ali u svemu tome manjina terorise vecinu, jos nam se smiju u facu, a mi sutimo, pasivni da bilo sta pokusamo uraditi.loodilolol wrote:Koliko ih ima upetljano oko kerova, mal bi bio azil u Praci, da ih tamo zatvaraju.
- uglavnomja
#3437 Re: Problem pasa lutalica
kakaljin wrote:Ako toliko brines o njima, fino ih odvedi veterinaru da ih vakcinise i da im legalno registruje i sterilise i stavi markicu i onda udomi ih ili ih daj nekom udruzenju da ih udomi. Jer tako im ustvari nepomazes u punom kapacitetu kako bi vjerovatno zelio da pomognes.UltraBosnjak wrote:Sto svi na ovoj temi generaliziraju ? Recimo, ja sam student, okotila se zenka nedavno blizu mene, ja je hranim, napravio im kucicu da im ne bude zima i koliko toliko im pokusavam pomoci, nazalost po ovoj surovoj zimi, bolestima ili cemu vec, pola masina je umrlo vecDakle, umjesto nekoliko kafa ja ih nahranim, niko mi ne pomaze novcano, osim sto mi je jedna djevojka donjela 10 kg hrane za njih. Kakvih sam komentara ovdje procitao, pa fasisti bi vam pozavidjeli. Slazem se, nije im mjesto na ulici, ali ne zbog toga sto su 'zvijeri' kakvim ih se predstavlja vec jer umiru u najgorim mukama, a ni jedno ZIVO BICE na planeti nije to zasluzilo. To da neki pare uzimaju na tome, vjerovatno postoji, gdje to ljudi nemaju koristi ? Pa oni sto su u humanim dobrotovnim organizacijama za LJUDE uzimaju pare, a ne na napustenim psima.
Ako nemas novca za to obrati se dog trustu i oni ce ti dati novac za to sve jer oni imaju dosta novca.
dog trust ne daje pare, nego ih ulaze, kupuje ljude koji su neki hepek u odlucivanje. dok ih placaju imaju prolaz, dok imaju prolaz, kapaju pare.
ali nema tu para za cuke, a-a. to se ne isplati. nema povrata investiranih sredstava.
a svakako ima dovoljno samofinansirajucih hranitelja pasa. ostali se snalaze po kontejnerima.
-
nelle_tz
#3439 Re: Problem pasa lutalica
I ovi su sigurno barbari: Amerikanci,Britanci, Kanadjani, Spanci, Svicarci, Francuzi, Madjari?-----Ovako se to radi na Zapadu:7 do 15 dana u azilu, ne dodje li neko po psa, eutanazija!UltraBosnjak wrote:Zasto bi meni cilj bio da se ova tema zatvori ? Znas koliko mene zaboli djon za tudja misljenja ? Ali kad niste u pravu jednostavno imam potrebu da se umijesam, a ovo je moje zadnje 'javljanje' tako da uzivajte u svom neznanju i barbarstvu.
"Tokom jedne godine, širom Velike Britanije bude uspavano više od 10.000 pasa, navodi Daily Mail, svaki dan se eutanizira 30 pasa.U američkom gradu Detroitu ima oko 50.000 pasa lutalica. Prema zakonu u državi Michigan, pas u skloništu boravi četiri radna dana, nakon toga se može usvojiti, a ako ne dođe do usvajanja slijedi uspavljivanje. PETA procjenuje da se svake godine u SAD-u uspava oko četiri miliona životinja. Lutalice se uspavljuju čak i u Kanadi, za koju mnogi kažu da je raj za napuštene pse. Pravilo je jednostavno - psi koji ne budu usvojeni bit će uspavani. Od 43.000 pasa lutalica koji su 2010. godine smješteni u skloništa širom Kanade, 14 posto ih je uspavano."
U Svicarskoj se u kantonu St.Gallen i jos jednom njemackom kantonu psi jedu.O kakvom barbarizmu pricas, barbarizam je psinogojstvo pretvoriti u biznis i kult.
- forest gump
#3440 Re: Problem pasa lutalica
Meni je prekipilo.
Čekao sam. Dosta više.
Kupujem antifriz.
http://www.petmd.com/dog/emergency/dige ... _poisoning
Čekao sam. Dosta više.
Kupujem antifriz.
http://www.petmd.com/dog/emergency/dige ... _poisoning
- uglavnomja
#3441 Re: Problem pasa lutalica
halo, nele, oni to ne citaju, to se ne desava, to su izmisljotine zlih ljudi 
-
L u c i f e r
#3442 Re: Problem pasa lutalica
Tipično, više vole divlje džukele od ljudi...Maharadza wrote: Post prijavljen jer bukvalno SVIJU ovdje deklarišeš kao "šljam" i "životinje"! Bijedan ti je pokušaj te dt propagande, gdje si normalnoj raji samo potvrdio o kakvom profilu ljudi se radi!
-
UltraBosnjak
#3443 Re: Problem pasa lutalica
S obzirom na to da su Ameri i Britanci najveci zlocinci na svijetu, jesu barbari, uostalom tako ljudi rade zbog njihovog nemara i greski broj pasa lutalica se prekomjerno poveca pa onda je najlakse ubiti. A nigdje nisam ni spominjao eutanizaciju, ja osudjujem vase barbarske metode trovanja pasa i predstavljanja kao da su divlje zvijeri, sto nisu. Izvlacis stvari iz konteksta, po koji put.nelle_tz wrote:I ovi su sigurno barbari: Amerikanci,Britanci, Kanadjani, Spanci, Svicarci, Francuzi, Madjari?-----Ovako se to radi na Zapadu:7 do 15 dana u azilu, ne dodje li neko po psa, eutanazija!UltraBosnjak wrote:Zasto bi meni cilj bio da se ova tema zatvori ? Znas koliko mene zaboli djon za tudja misljenja ? Ali kad niste u pravu jednostavno imam potrebu da se umijesam, a ovo je moje zadnje 'javljanje' tako da uzivajte u svom neznanju i barbarstvu.
"Tokom jedne godine, širom Velike Britanije bude uspavano više od 10.000 pasa, navodi Daily Mail, svaki dan se eutanizira 30 pasa.U američkom gradu Detroitu ima oko 50.000 pasa lutalica. Prema zakonu u državi Michigan, pas u skloništu boravi četiri radna dana, nakon toga se može usvojiti, a ako ne dođe do usvajanja slijedi uspavljivanje. PETA procjenuje da se svake godine u SAD-u uspava oko četiri miliona životinja. Lutalice se uspavljuju čak i u Kanadi, za koju mnogi kažu da je raj za napuštene pse. Pravilo je jednostavno - psi koji ne budu usvojeni bit će uspavani. Od 43.000 pasa lutalica koji su 2010. godine smješteni u skloništa širom Kanade, 14 posto ih je uspavano."
U Svicarskoj se u kantonu St.Gallen i jos jednom njemackom kantonu psi jedu.O kakvom barbarizmu pricas, barbarizam je psinogojstvo pretvoriti u biznis i kult.
-
L u c i f e r
#3444 Re: Problem pasa lutalica
Kako arapi i turci prave moćna dogtrast skloništa, ih da vam je viditi, a tek kinezi, rusi,...
-
UltraBosnjak
#3445 Re: Problem pasa lutalica
Bolesno !!L u c i f e r wrote:Kako arapi i turci prave moćna dogtrast skloništa, ih da vam je viditi, a tek kinezi, rusi,...
-
L u c i f e r
#3446 Re: Problem pasa lutalica
UltraBosnjak wrote:Bolesno !!L u c i f e r wrote:Kako arapi i turci prave moćna dogtrast skloništa, ih da vam je viditi, a tek kinezi, rusi,...
-
pakica_
#3447 Re: Problem pasa lutalica
haj' se skin'te do pasa i pobijte se, hoššš? 
-
L u c i f e r
#3448 Re: Problem pasa lutalica
Ope nam dođe pakica, nek si vala...

-
pakica_
#3449 Re: Problem pasa lutalica
L u c i f e r wrote:Ope nam dođe pakica, nek si vala...![]()

cekam nece li bljesnut' kakve gole muske kože
inace, pratim vas u stopu, samo bez komentara na pojedine postove, skontah da je pametnije
-
AmirBaa
#3450 Re: Problem pasa lutalica
Samo trolajte i kruzite oko problema pasa lutalica...